Skoči na vsebino

mcclane

Aluminat
 • Število vsebin

  256
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od mcclane

 1. mcclane

  Formula 1 S2022

  Za mene pa sta zaenkrat največje razočaranje sezone Aston Martin, kjer so očitno čisto izgubljeni v vesolju in živ dokaz da samo denar ni dovolj, ter Riki, ki nikakor ne najde forme.
 2. mcclane

  Formula 1 S2022

  kaj je počel? Vidim da vsi pravijo da je res bilo awkward as fuck..
 3. mcclane

  Formula 1 S2022

  Merc je moral nekaj konkretno zajebat, no, vsaj Lujz vidi kako je, če se zajebavaš po midfieldu in se ti drugi ne umikajo kar vsepopvprek.
 4. mcclane

  Formula 1 S2022

  Zdaj pa še Žoržu rečejo naj se umakne Lujzu in je to to. GG Merc.
 5. V parih dneh sem zaenkrat sprobal Elden Ring, Dark Souls 3, Overcooked 2 in Yakuzo 0. Vse teče brez težav in ja, Steam je spoliran do tam dokler ni treba vnašat kakšnega gesla ali logina, tam pa diplomiraš preden natipkaš. To tipkovnico morajo bolj izpiliti ker moraš dobesedno guglat da zveš, da ti mora teč v ozadju pa še takrat se ti enkrat prikaže spredaj enkrat zadaj za špilom.
 6. mcclane

  Formula 1 S2022

  Nekaj se govori da so se menili na sestanku dirkačev da znajo naslednje leto vsi bojkotirati ta track, če bo še, samo dokler so tu..so raje tiho.
 7. mcclane

  Formula 1 S2022

  Tudi pri Astonu so zgleda tudi failali s konceptom. Upam da se Fetl ne bo celo sezono dajal z Wliiamsom pa Mkvarnom.
 8. mcclane

  Formula 1 S2022

  Noben ne bo vračal mesta če mu ne bo rečeno, raje se bodo kregali po dirki.
 9. mcclane

  Formula 1 S2022

  Nisem navajen da sta Haas pa Alfa tako visoko, lol. Pa Merc je zgleda stresel malo peska iz žakljev.
 10. mcclane

  Formula 1 S2022

  Meni se je zdelo da vedno kaže ene in istih par dirk, kot da bi bili na dveh, treh in pol so rekli fuck it, dovolj imamo in so začeli štepat kar ena rivalstva pa ene napihnjene zgodbe okoli prehitevanj za eno 15 mesto. Monaco je v par delih, Bahrain ipd.. Ne vem no, nobene štorije ki bi vlekla čez dele ni, čisto vseeno kateri del gledaš. Pri Mercu v enem delu debatirajo o Bakuju pa si DTS ne vzame niti par minut da bi dirko in zaplet sploh razložili. Fetla, Nandeta je za vzorec, maš pa Hornerja all over the place. Toliko zanimivih prigod bi lahko bilo prikazanih pa gledaš stoti posnetek M
 11. No, ustavi malo konje ker so predivji Sainz on Russell's claim that Ferrari look the strongest: "Typical Mercedes, typical George, hype up the others and come to the first race and blow the competition away. If it was the first year, I might have believed them. Already on the GPS we can see what they are doing."
 12. Tole je povsem nepotrebno prerivanje, ker so sami povedali da imajo v letalih ki jih uporabljajo v Natu dodatno opremo in predelane radarske sisteme, ter bi ukrajinci potrebovali vsaj 2 - 3 tedne dodatnih usposabljanj da bi jih sploh znali uporabljati. Tega časa pa ni.
 13. Jaz sem tudi probal z Vagabondom pa sem še čisto preveč zarjavel in sem začel znova z Astrologerjem. Kam vlagate pike?
 14. Počasi se bližamo 72+ urah po katerem lahko ruska vojska logistično zaide v težave glede oskrbe z gorivom, hrano in municijo. Če jih Ukrajinci začnejo rezati od logistike in supporta bo zelo težko..kolikor berem so jim dostop do tirov ozr. železnic iz Rusije že omejili.
 15. Cowboy lepo pove, evolucija Dark Souls 3, praktično ničen vpliv Sekirota in BBja, ogromen svet, tone lokacij in bossov, nabil 85 ur in še zdaleč ni videl ali odkril vsega, Mijazaki's best game. PC port morajo malo pofiksat, če ga še ne bodo do izzida, konzole ok. I'm sold
 16. No, naj te potolažim, ne želim si preveč spoilat ampak kolikor sem videl par fightov na Twitchu, je Elden Ring daleč od lahkega špila. Bossi imajo kupe mehanik in so precej hitri v primerjavi z prejšnjimi Soulsi tko da..gut gud, ni druge.
 17. En event imajo in so izbrani dobili invite za špilanje.
 18. Kaj če bi umaknili teme o komunistih, letu 45, partizanih in domobrancih ter socializmu z menijev debat političnih strank leta 2022? Kaj ostane potem? To so samo priročne teme za razdvajanje ljudi in ustvarjanje megle da se le ni treba ukvarjat z dejanskimi problemi. Ampak dokler folk kupuje to in ne vidi da so to samo bombice da se kregajo med sabo bo pač tako. Vsaj v trenutnih generacijah in dokler bo JJ prezident SDS. Pa tudi mediji so tako obupno spustili nivo poročanja in novinarstva da imajo res marsikaj za popravit pri sebi. Dokler so glavne novice kaj je dol
 19. Te predstavitve so brezvezne, ker so se zreducirale na renderje liverya. Dobesedno so un testni bolid prefarbali in voila... FIA bi morala tudi tu narediti red, predstavitev avta je točno to, ne pa skrivanje do prve zelene luči v sezoni. Tko iz ene bedarije gremo v direkt v drugo.
 20. mcclane

  Pravkar pogledano

  Tole je tako slabo da se mi niti kliknit za dowload ne da...Plus tega itak pokažejo praktično cel film že v trailerjih.
 21. Fora Soulsov je da greš v neznano, pojma nimaš in greš in raziskuješ ter seveda, zajebeš po svoje. Če greš v prvem skozihodu na net brat builde, tips and tricks ter vse živo kar se je v letih nagrmadilo gor potem si res pokvariš doživetje. To greš brat kasneje. Seveda je DS1 daleč od spoliranosti kakšnega Sekirota ampak feelinga ko blodiš po neznanem območju pa nima niti približno enakega. Lahko pa ti pač Souls igre enostavno ne sedejo, nothing wrong with that.
 22. Eno največjih, če ne največje razočaranje leta. Ne morem verjet, da jim je ratalo posnet tako slab film.
 23. mcclane

  Formula 1 S2020E2

  Ukinejo naj tudi vse inštrukcije voznikom po radiu ter neskončne debate.
 24. mcclane

  Formula 1 S2020E2

  Ne verjamem da bodo za vse dali samo opozorila, ker jim bo Merc serviral prejšnje odločitve.
 25. mcclane

  Formula 1 S2020E2

  Ok, recimo da je Masi hotel dirkanje zakaj potem ni dal red flag, vsi bi zamenjali gume in imaš 5 krogov čistega dirkanja. All Good. Tole Merc ne bo požrl.
×
×
 • Ustvari novo...