Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  274
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Thrivial je zmagal 8. decembra 2020

Bitje Thrivial je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

255 Fant od fare

Več o članu Thrivial

 • Butast stavek
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Thrivial

  COVID-19

  Slaba. Upam, da se izvleče brez posledic.
 2. Thrivial

  TV tema

  Hisense izgleda kar precej pohvaljen, tole se mi zdi dober bang za buck: https://www.mimovrste.com/televizorji/hisense-uhd-43a7100f-led-televizor-smart-tv @gorann, lej še zate sem jih našel: https://www.mimovrste.com/televizorji/hisense-65a7100f-4k-uhd-led-televizor-smart-tv in https://www.mimovrste.com/televizorji/hisense-70ae7000f-4k-uhd-dled-televizor-smart-tv You're welcome.
 3. Thrivial

  TV tema

  Ja, tudi na to sem pomislil, ampak ponovno - tudi o teh boxih nimam pojma. Kakšno priporočilo?
 4. Thrivial

  TV tema

  Kupujem low-end tv in sem na hitro ugotovil, da je med 300 in 400 eur kar en cel kup izbire v velikostih od 43 do 50 inč. Ker sem si (vsaj tako sem mislil) postavil dokaj nizke kriterije - da ja smart tv, na katerem je možno uporabljati appe, da omogoče screen casting iz telefona in da predvaja vse aktualne avdio/video formate. Sem pričakoval, da bo en random Samsung ali LG, ki že desetletja štepata milijone televizij, najbolj bulletproof izbira, pa sem potem na hitro ugotovil, da ni tako enostavno. Po krajšem brskanju sem recimo izvedel, da "Modeli televizorjev Samsung, ki so prišli na tržišč
 5. Gre za uravnoteženje. Ker so pač univerze preveč levo usmerjene, jih je treba uravnotežiti z desnimi. Enako kot z mediji, ki jih želijo priklopiti na proračun na račun zmanjšanja prispevka rtvslo. To je cela mantra in to niti ni kakšna preveč skrita agenda, ker se dejansko SDS volilnemu telesu zdi zelo dobro, da bomo na ta način imeli bolj uravnoteženo državo (ker jih fsa tota leta tučejo dol).
 6. Thrivial

  COVID-19

  Seveda, ker jim je prva prioriteta izvoz cepiva in s tem povezane vse geopolitične prednosti.
 7. Thrivial

  COVID-19

  https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/maske-na-prostem-nataknil-nam-jih-je-jansa-in-ne-zdravniki-861817
 8. Thrivial

  NBA tema

  Dejte mal umirit konje, no. Tisti thread o Donketu sem prestavil na gnoj, ker ni nobene potrebe, da se zdej content deli v dveh različnih temah. Dejmo bit rajš veseli, da je toliko več vsebine, pa čeprav jo je precej Dallas/Dončić related. Druga opcija bi bila NBA tema izpred 3+ let, ko se je pred playoffom nabralo lih ene 5 postov na mesec.
 9. @VonGriffin, moram te spomniti na LordFebo quote iz Bele tehnike nedolgo nazaj: Kolikor vem, enaka pravila veljajo tudi zate, @andrejus. Vsled tega vaju obadva prav lepo naprošam, da se v izogibata tozadevnih tematik, na čelo s temle threadom.
 10. Thrivial

  NBA tema

  No ja. Dallas ima eno mega zvezdo in enega igralca, ki mu uspe 10 dobrih tekem na sezono.
 11. Ja, se mi, ampak potem vsak dan tudi na novo odpre. Pač me ne zanima Instagnoj in bi bil rad odjavljen od njega for good. Te težave pred updejtom ni bilo.
 12. Izgleda kul zadeva. Imaš kakšne posnetek kako deluje v akciji?
 13. Aham, torej motorna vozila imajo ločen zakon, ok. Sicer so tole uporabne informacije, vendar še vedno ne rešujejo moje težave. Moj prvi quote (3. člen / 13. odstavek) navaja kolo kot dvosledno vozilo blabla,ki ima max hitrost 25 km/h. Moj tretji quote (95. člen / 1. odstavek) pa postavlja neko pod-kategorijo mopedov, ki so dosežejo max 25 km/h. Istočasno tvoja prilepljena definicija mopeda navaja max hitrost 45 km/h, s katero se pač ne moreš voziti po kolesarskih stezah in podobno. Takole na pogled se mi zdi, da je tukaj edina razlika, če imam peda
 14. Ej @sadhu sequencer - ne morem oditi ven iz instagnoja. Vsak dan klikam tole, pa se mi še vedno odpira.
 15. Summoning @TurboMan ali kogarkoli drugega, ki kaj ve o tem. Poskušam ugotoviti, če se s skuterjem z blokado do 25 km/h in ustreznimi tablicami vozim po centru? Kolikor mi je znano, je bilo to včasih v vseh cestno-prometnih vidikih izenačeno z navadnim kolesom, naj bi se pa potem s popravkom zakona leta 2016 to spremenilo. Do kakšnega odloka MOLa ne uspem priti, sedaj pa poskušam razvozlati zakonsko besedilo, pa ne pridem nikamor. Gledam tukaj: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO5793 in najdem naslednje relevantne informacije:
×
×
 • Ustvari novo...