Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  345
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

Thrivial je zmagal 15. novembra

Bitje Thrivial je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

426 Fant od fare

Več o članu Thrivial

 • Butast stavek
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Thrivial

  COVID-19

  No, no, tale je direkt rl. Meni je vrhunska ironija, ko mi certified roidnezi razlagajo se ne bodo cepili, ker je cepivo 'nepreverjeno', 'ne poznamo sestavin' in 'ne vemo kaksni so stranski ucinki'. Istocasno jim pa random steroidi iz madzarske ne vzbudijo prav nobenega pomisleka. Totalna kognitivna disonanca.
 2. Thrivial

  NBA tema

  Zanimivo bi bilo videti te snežinke, če bi igrali v kakšni evropski balkanski sovražni dvorani.
 3. Thrivial

  COVID-19

  Ja, seveda. In je bilo tudi povsem jasno rečeno iz strani stroke (se pravi - ljudi, ki dejansko delajo na intenzivi), da bodo te dodatne postelje low-performance in bodo precej višjo smrtnost. Mislim, da je bila omenjena primerjava med bolnico in vojaškim šotorom. Poleg tega pa seveda še to zelo težko dojemljivo dejstvo, da če se bo vate zaletel avtobus in boš potreboval intenzivno nego, je mogoče ne boš dobil, ker bodo popolnoma vse zasedene postelje s covid bolniki. Ali pa boš šel v šotor z 30% manjšo možnostjo preživetja. Ampak ja, gish gallop seveda povozi vse te malenkosti.
 4. Thrivial

  COVID-19

  Ban za pozivanje besedne driske v temo.
 5. Thrivial

  COVID-19

  Zanimivi podatki, očitno imamo že dlje časa sentiment nezaupanja v naših koncih.
 6. Thrivial

  COVID-19

  24h ban zaradi širjenja nestrpnosti. Sej vem, da je tole vse skupaj zelo slabo moderirano in ni na kakšnem nivoju, (posredne) grožnje s smrtjo pa vseeno nimajo mesta tukaj.
 7. Ok, do takrat pa bi moral biti potem zaprt? Zaenkrat je očitno tako, hvala.
 8. Thrivial

  NBA tema

  Pojdi naslednjič pogledat koliko komentarjev je pod poli-related nba novico in koliko pod eno v kateri ga ni. Razmerje bo zelo očitno. To je tako common sense stvar, da prav ne vidim potrebe po kakšnih številkah, ampak evo, en headline: https://www.delo.si/sport/kosarka/tudi-doncic-poskrbel-za-visjo-gledanost-lige-nba/ Iz članka vidiš, da je tako tudi povsod v drugih državah izven ZDA, ki imajo superzvezdnike.
 9. Thrivial

  NBA tema

  Ponovno - gledanost bo vedno višja, če bodo prenašali random donketa kot katerokoli drugo tekmo. Kaj je tukaj pravilna odločitev, je stvar perspektive. Iz finančnega vidika in večine njihovih gledalcev, sigurno ni bila prava.
 10. Thrivial

  NBA tema

  Ne, valda bojo dal tekmo, ki jo bo gledalo vec ljudi. Dokler bo Donke v Dallasu, to pac pomeni katerakoli njihova tekma, ker true nba fanov v Sloveniji vas je ene par, polija pa gledajo mnozice. Pa je to zgolj tv 101 poslovna odlocitev.
 11. @sadhu sequencer Tole še vedno najeda.
 12. Thrivial

  NBA tema

  A je imel training camp s Polijem?
 13. Thrivial

  COVID-19

  Nekateri so očitno malo zmedeni.
×
×
 • Ustvari novo...