Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  552
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  5

Thrivial je zmagal 9. marca 2022

Bitje Thrivial je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 170 Jezus

Več o članu Thrivial

 • Butast stavek
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Thrivial

  Cestna golazen

  Evo @Gogy, zdej si pa za zraven zavrti posnetek z eurosportom v anglescini in bos videl razliko.
 2. Thrivial

  Cestna golazen

  Ja, seveda, ampak razlika je da sta mojstra komentatorja za eurosport, ne za bbc in bi morala biti nevtralna. Ampak konec koncev... sej ni wazn
 3. Thrivial

  Cestna golazen

  Od trenutka, ko se je pojavil podatek da je GT 29 zadaj, celo odstevanje do cilja in nadaljnjih 10 min sta bla salty. Poslusaj se enkrat in primerjaj s prejsnjo dinamiko komentiranja.
 4. Thrivial

  Cestna golazen

  Fuckin yes! Pa fakin pristranska komentatorja na eurosportu, stenge cakajo.
 5. Preprican sem, da obstajajo drzave, kjer gres lahko sebicno rodit v banjo s sampanjcem, za lepso popotnico pa dobis zraven en orenk shot heroina. Ce hocemo razpravljati o kvaliteti dolocenih storitev so ravno statistike najbolj uporabna metrika in ne anekdotalne izkusnje in osebne kaprice. In smrtnost otrok pri porodu to dobro pokaze. Pa zgoraj omenjen 'porod z babico brez zdravnikov' je tudi ena tak retro ezotericen cancer. V primeru da gre vse ok, je seveda v redu. Ko pa gre kaj narobe (in v dolocenem delezu bo slo, spet - statistika), imata zaradi tega tako otrok kot mati bistveno slabse moznosti razpletov, ker jih je treba transportirati do najblizje porodnisnice, kjer potem resujejo sranje za tisto vehementno dulo. Lahko razpravljamo kje imajo ljudje vec moznosti uresniciti svoje kaprice. Ce pa zelimo meriti kvaliteto/uspesnost, pa so metrike znane in je precej jasno kje je Slovenija - zelo pri vrhu. P.s. Meni je sicer prav bizarno kako te 'osvescene' bodoce mamice zgradijo cel svoj smisel zivljenja okrog otroka, za porod pa izberejo bolj rizicno okolje. Jaz bi bil sigurno raje na lokaciji, kjer je 24/7 pripravljena support ekipa, kirurgi, operacijska dvorana, kri za transfuzijo in vsa mozna diagnostika. Ampak ker zelim 'naraven porod' raje vse to zavrzem. Ne vem no, a smo malo pozabili kaksne so bile smrtnosti se v prejsnjem stoletju, ko so zenske tako naravno rojevale doma v druzbi babic in prekuhanih rjuh?
 6. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/infant-mortality-rate-by-country Če ponovim zgornji seznam - Slovenija je 4. (četrta!) na svetu (!) glede smrtnosti dojenčkov. Meni se zdi to kar izjemen dosežek in bi prej rekel, da se lahko druge države pridejo kaj naučit od naših porodnišnic in procesov. V zdravstvu je pač tako, da so pravice pacientov in generalna kvaliteta zdravja pač dostikrat obratnosorazmerna. In ja, v Sloveniji imamo en tak zastareli 'shut up and out up with the fact we're gonna provide you fucking fantastic conditions to deliver a healthy baby'
 7. Ker vidim, da so čustva premočna, sem vam odcepil novo temo: Če bo šlo. Če ne, gre pa še vedno lahko cel thread na gnoj, mislim da imate itak vsi udeleženi dostop do tja.
 8. Dejte prosim vsi skupaj mal umirit predivje konje. Tema je o aktualni vladi, za vse ostalo obstajajo druge teme, zelo toplo pa vabi tudi gnojna rokoborba brez pravil par vrstic nizje. Hvala.
 9. Zato, ker Se bo treba preseliti v kakšno bolj čisto kapitalistično državno ureditev za tvoje ideje.
 10. Mogoče še kakšno mnenje o tem: https://notesniki.si/izdelek/lenovo-yoga-slim-9-14itl5-25/?
 11. Evo, favoriti: - https://notesniki.si/izdelek/lenovo-yoga-slim-7-13itl5-6/ - tle mam mal zadržke glede vzdržljivosti in tega obračanja ekrana, ima pa izredno visoko ločljivost za 13", a je to sploh uporabno? - https://notesniki.si/izdelek/lenovo-thinkbook-13s-g3-acn/ in https://notesniki.si/izdelek/lenovo-thinkbook-13s-g3/ - o AMDjevih procesorjih ne vem kaj dosti, če ista številka pomeni boljši performans, je drugi verjetno boljši? Vem sicer, da je nekaj v rangu i5 čez glavo za vse kar to ta laptop kadarkoli v življenju kdaj rabil počet. - https://notesniki.si/izdelek/hp-elitebook-835-g7-13/ - ima najmanjšo resolucijo od vseh Nagibam se k enemu izmed thinkbookov, yes/no?
 12. Ma ja, mogoče sem malo narobe napisal razmerje. Pač večino časa bo glorified pc, ko pa bo v gibanju, bo dobrodošlo čimveč avtonomije.
 13. Nisem seznanjem s temi težavami. Pač iščem nek ok price/performance in vsekakor čimbolj preverjeno, ker se bom z vsemi potencialnimi težavami v prihodnosti seveda moral ukvarjati sam.
 14. Ja, sej dock je še najmanjši problem. Težava je sicer, če grafična kartica nima sposobna furati dveh monitorjev (tko kot macbook air recimo) in bi potem rabil dock za 100 eur in svojo grafiko? Ampak se mi zdi, da so vsi ne-apple proizvodi to sposobni čisto normalno sprocesirati. @indigo zakaj ne bi oled zaslona?
×
×
 • Ustvari novo...