Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  93
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

47 Jezus

Več o članu Thrivial

 • Stopnja
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ha, vidim da nisem prvi, ki je prišel na to idejo. https://www.vecer.com/toti-list-ljudje-so-znali-ceniti-moje-in-nase-sporocilo-rekordna-zmaga-sac-na-volitvah-10156593
 2. Sredinsko usmerjena nova stranka, ki bo prinesla spremembe. Po zgledu nedavnih uspešnic bi se komot imenovala SAČ, pa še dobro iztočnico za predvolilno kulinariko bi imeli.
 3. Pač en primer. Sem pa sicer mnenja, da tukaj ne bi bila v igri denarna stimulacija, moč in vpliv sta še precej večje gonilo.
 4. Verjetno zato, ker nekateri politiki to uporabljajo kot svoj uradni kanal za komuniciranje. Se pa istočasno obnašajo kot da shitpoastajo na gnoju. Ni potem težko iti tja nabirat sočen material.
 5. Ne, politkomisar mu reče - lej Sandi, dej a bi bil ti naš novi nov obraz, pa naredimo v Lozani lepo en semi-državen zavod, kjer boš lahko kanaliziral vse podkupnine, ki si jih dobil od Barce v zadnjih letih. Na primer, ane.
 6. In spet bomo prišli do če bi imeli spodobno desnico circlejerka. Sicer pa, če že, bo to veliko prej kot v šestih letih, takrat bo trenutna medijska pokritost že čisto brez pomena.
 7. @Brenta Se ti opravičujem, če ni bilo dovolj eksplicitno napisano. Napisano seveda ni letelo nate, ampak je bil zgolj primer za Čamirja, ki je reportal to vsebino. Ker si bila v citirani vsebini ti, sem potem tudi tebe uporabil v primeru. Sem ti izbrisal opozorilo, za prihodnje pa mogoče raje ZS, če je kaj nejasnega. Sicer pa ja, sankcije bodo načeloma za vsakega, ki bo napisal drugemu, da je glup kurac zadrogiran. Niti ne gre toliko, da tukaj prisotni prekaljeni gnojni veterani ne bi mogli sprocesirati tega, ampak zgolj za to, da poskusimo vzdrževati vsaj nek približen nivo brez popolnega off-topica. Tvoj post pa sicer ni izbrisan, sem ga samo skril, ker nima veze z debato, ga pa še vedno vidijo vsi moderatorji in gejše, če misliš da je potreben kakšen dodaten review.
 8. Ja, se strinjava glede vsega, edino na opoziciji bi pričakoval, da bi vsaj Levica dvignila glas. Po Sloveniji se sprehaja neka poor man's verzija Sturmabteilunga in če že kdo, so oni in njihova volilna baza tisti, ki bi morali biti najbolj glasni glede tega.
 9. To je najverjetneje res, ampak bolj zaskrbljujoče je, da je SDS na oblasti zadnje štiri mesece, vardi pa delujejo že kar nekaj let...
 10. Da neka paravojaška milica legitimira tuje državljane in grozi lastnim državljanom s sankcijami je ekstremno huda stvar. V primerjavi z vojaškim incidentom na slo-ita meji je tole za par stopenj slabše in takrat je bila orenk štala, sedaj pa nič. Če ne drugega, bi morala tukaj opraviti svojo vlogo opozicija, zelo sramežljivo pa so očitno stvar objavili tudi mediji. Neke lokalne milice so stvar držav tretjega sveta (no, pa ZDA), ne pa države članice Schengena in tukaj bi jih lahko kar dobili po prstih od Francozov, če bi šli tile turisti kaj preveč jamrat na ambasado in bi bilo čisto upravičeno. To, da se ti imbecili še kar sprehajajo po Sloveniji in počnejo take stvari je naravnost posmeh slovenski integriteti.
 11. A tole je šlo malo pod radarji: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/varda.html
 12. Ne bomo. "Brenta, ti si glupa zadrogirana pička" ali "a tist je brenta?" sta pač na zelo oddaljenih bregovih, prav tako ostalo kar si me taggal. Sicer pa bi vsem za vnaprej priporočil uporabo reporta, ker ga vidijo vsi šerifi.
×
×
 • Ustvari novo...