Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  300
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Thrivial je zmagal 8. decembra 2020

Bitje Thrivial je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

301 Fant od fare

Več o članu Thrivial

 • Butast stavek
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Thrivial

  Cestna golazen

  Fuck me, orenk nadure danes, ker itak nisem še praktično nič naredil danes. Ava fakin dodo, Rogla, itak je že vse napisano. Če koga zanima, Rogličeva prva zmaga:
 2. Thrivial

  Cestna golazen

  Dej goran, nehaj bedasat.
 3. Thrivial

  NBA tema

  This. Izredno umazana poteza in zaradi svoje zgodovine takih stvari, si zasluži, da ga karma udari po glavi in nikoli ne pride do prstana.
 4. Mislim, da si zgrešil Skunkyjev namig na eno precej znano literarno delo. Sicer pa ja, Nova24 bi lahko bila kar ustrezna agencija za začetek.
 5. Thrivial

  Wolt ali e-hrana

  It's happening. Glovo je štartal soft launch v Ljubljani, je pa free delivery za vse in ni minimal orderja. Sedaj bodo celo poletje padali bonbončki za uporabnike.
 6. Ima kdo link do kakšne pesmarice z bolj modernim naborom pesmi, recimo od leta 2000 naprej? Sem pregledal trzalico.com in nič uporabnega.
 7. Thrivial

  NBA tema

  Zaraf je sel na timeout do jutri.
 8. Thrivial

  NBA tema

  To te je bolj zmotilo kot Dončić sr., ki s svojim zapitim kadilskim glasom levo desno mal pametuje kot da je za šankom v random Ježek baru za vogalom? Jaaa, sej sm ti reku, da un k bo zmagu tretjo tekmo bo šou naprej. Fakin nostradamus.
 9. Thrivial

  NBA tema

  Heksensus, I don't know how do you call it.
 10. Thrivial

  Wolt ali e-hrana

  Deliver everything in veliko mocnejse zaledje. Ravno danes so objavili nakup vecjega dela balkana: https://www.forbes.com/sites/jonathankeane/2021/05/26/glovo-acquires-several-delivery-hero-business-units-in-europe-for-170-million
 11. Thrivial

  Wolt ali e-hrana

  Glovo bo povozil Wolt, mark my words.
 12. Mal prezgodaj si ga začel cukat danes, Miha. Šarec je čisti antijanša produkt.
 13. Mali popravek - stalni so vedno pri koritu, samo obroki se jim malo zmanjšajo, ko so v opoziciji. Zato je seveda motivacija rednih parlamentarnih strank za ureditev teh stvari nekje okrog 0, ko pa uspe priti zraven kakšna nova, lahko citiramo The Wire - then you'll get served your first bowl of shit. Seveda pa to stanje vzdržujemo tudi volilci, med katerimi je na žalost še vedno čisto preveč odvisno od domobranci/partizani oziroma janša/antijanša sentimenta in se veselo vrtimo v začaranem krogu.
 14. Predvsem ne odhajajo delat v tujino zaradi višjih plač, ampak v ogromni večini zaradi totalno gnilih odnosov in toksičnega okolja, ki ga vzdržuje skupinska odgovornost in stari prdci na vodilnih položajih. Ravno slednji bi imeli največje finančne koristi od te spremembe, tako da je za kvaliteto zdravstva in odhod kadra tole bolj lose-lose situacija za Slovenijo.
×
×
 • Ustvari novo...