Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  481
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  5

Thrivial je zmagal 9. marca

Bitje Thrivial je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

866 Jezus

Več o članu Thrivial

 • Butast stavek
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Vem, vem, mala provokacija. Vseeno pa jih ne bodo porabili za njegovo varovanje, ampak za karkoli tretjega oziroma bi se temu prilagodil kadrovski načrt in bi iz acqusition funnela odstranili 3 pozicije (v teoriji, seveda).
 2. Hm. Če že, bi morala taka poteza biti všeč desnici, ker bo neposredno zmanjšal strošek javne uprave za 2-3 zaposlene varnostnike. Meni je všeč poteza, ki je diametralno nasprotje Hojsovemu paničnemu obdajanju s policijsko silo in vsaj posredno nosi sporočilo strpnosti in zmanjševanja sovraštva. Ponovno, ravno nasprotno kot dobesedno vse kar je počela prejšnja vlada.
 3. Verjetno nekaj v tem stilu: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2021/nov/15/portugal-boss-texts-work-us-employment
 4. Thrivial

  NBA tema

  Hvala za tole. Evo, jurja na Dallas, safe bet.
 5. - Franc 'ponesreči sem se usedel v avto' Breznik - Boštjan 'samo pretvarjal sem se, da sem pijan na instagramu' Koritnik A je bil še kakšen?
 6. https://www.mladina.si/216239/urbanija-na-celo-tv-slovenija/ Poslovilno darilo rtvju.
 7. Predvsem sigurno drži, da nihče izmed teh volilcev absolutno ni hotel videti še enega Janševega mandata. Sicer pa mogoče dobimo kakšno raziskavo javnega mnenja, ki bo povedala kaj več o tem, Zenel Batagelj to the rescue. Lahko pa tudi jaz potrdim, da se iz kroga meni poznanih ljudi noben volilec GS ne pritožuje nad vključitvijo SAB in LMŠ v vlado, med volilci SDS (teh, priznam, je sicer zelo majhen vzorec) pa je to praktično državna izdaja. Pa ne vem zakaj. Naj se nasprotni pol konsolidira ali skrega, saj - konec koncev - če je to tako slaba poteza, je to samo dobro za desnico in bi moral
 8. No, zdaj ko je misterij zaklenjene teme razresen, lahko zaklenemo se tole.
 9. Ne vem kaj si želel povedati z nagovorom ufff levičarji, ampak če si želel mene uvrstiti tja, si se zmotil. 1. Odstop je osnoven mehanizem objektivne odgovornosti. Primere boljših praksih lahko najdeš v številnih državah zahodno od nas, kjer visoki politiki praviloma odstopijo že ob sumu na nepravilnosti. Ravno obratno pa je v raznih rupetinah najbolj popularno obtožiti vse ostale za veliko politično zaroto (in domneve). 2. Sicer je v tej točki ene par nepravilnosti, ampak se ne bom spuščal v njih. Raje bom izpostavil, da vlada, ki ni spravila skozi nič, je še vedno par
 10. Saj nisem napisal, da se je žrtvoval, ampak da je naredil državniško potezo, ne glede na njeno ozadje. In ta trenutek bi me prav zanimal podatek, če je v celotni zgodovini vseh SDS vlad skupaj sploh kadarkoli odstopil kakšen minister. Iz glave se namreč nikogar ne spomnim.
 11. Odstop je takorekoč eksemplaren primer sprejemanja politične odgovornosti. Ponovno pa lahko kandidira zaradi sistema demokratičnih volitev v zahodnem svetu. To je med drugim tudi eden izmed razlogov, da se od kandidatov ne zahteva na primer potrdila o nekaznovanosti, ki ga potrebuješ, če hočeš biti skladiščnik v random tovarni. Moram pa priznati, da mi je fascinantna sds sposobnost relativizacije. Človek je naredil eno izmed bolj državniških potez (če pustimo vnemar, da je bil to gamble, ki se mu ni izšel) in že dve leti poslušamo, da je vrgel puško v koruzo.Sedaj po tanovem pa očitno še,
 12. Točno to. Se pa ne strinjam z zadnjim delom: Jaz si zelo želim, da ostane v politiki in se pojavi še kakšna karakterno podobna oseba, ki bo želela vzpostaviti višje standarde politične odgovornosti. Ker trenutno smo z naskokom na najnižji točki politične kulture, kjer so vsi akterji dobesedno nedotakljivi glede kakršnekoli odgovornosti za svoja diletantska dejanja, ki pa jih je mnogo preveč.
 13. Bi si drznil trditi, da sigurno povezano s konceptom nacionalnosti, ki se je pojavil v 19. stoletju in je precej kasneje dosegel kmete kot intelektualne kroge v mestih. Tako, da pač iz pragmatičnega vidika kmeta, je dokaj vseeno katere narodnosti je njegov overlord, važno kakšne pogoje mu ponudi. Sploh ker si s Srbi, razen skupnega genskega bazena in sorazmerno podobnega jezika, slovenski kmet ni delil kaj dosti.
 14. Zna biti se loophole - si MIA in svojci ne dobijo nic.
×
×
 • Ustvari novo...