Skoči na vsebino

Thrivial

Šerif
 • Število vsebin

  142
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

61 Jezus

Več o članu Thrivial

 • Stopnja
  ima mn3njalniški račun dlje kot sramno dlako.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Thrivial

  NBA tema

  Istočasno sta začela z enako drisko smetiti Matic33 in Bogi77. Mogoče imata res smolo, da sta ravno sedaj dobila navdih za tozadevno izražanje, ampak to je motilo dobesedno vse v tej temi, zato bo v nadaljevanju kvečjemu vajin problem, ker bo ban do zaključka končnice.
 2. Thrivial

  Cestna golazen

  https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo/dirka-po-franciji/fink-je-moral-dvakrat-na-zagovor-k-pokrovitelju-da-so-vzeli-roglica/536359
 3. Thrivial

  NBA tema

  Sta šla na hladno za 24 ur.
 4. Thrivial

  COVID-19

  Medicinsko osebje izven infekcijske (zal) niti priblizno nima ffp3 mask.
 5. Thrivial

  Grčija

  Fiscardo in Assos obvezno, Argostoli se pa imo komot preskoči.
 6. Thrivial

  NBA tema

  Človek ima enostavno že celo življenje srečo. Od tega, da je v Real prišel ravno v času, ko so iskali nekoga, ki bo potem že pri šestnajstih letih igral s člani, potem pri osemnajstih dobil podarjene MVP naslove in evroligaški naslov do tega, da je bilo sicer kristalno jasno, da niti približno ni dovolj dober za NBA, ampak ima spet srečo, da je bil najprej ROY, potem v naslednji sezoni pa proti najboljši obrambi lige v playoffu prikazal tudi kakšno Michael Jordan level simultanko. Za povrh ima pa srečo še, da celotna svetovna košarkaška srenja ne spregleda tega, da - ima enostavno srečo in sploh ni nek wunderkind. No, imamo pa vsaj mi na mn3 srečo, da nam nekdo predstavi stvari take kot so.
 7. Thrivial

  NBA tema

  A tebi je Donke kdaj kaksno bejbo poflodral ali je od kje drugje ves ta nerazumen hejt?
 8. Thrivial

  NBA tema

  https://www.index.hr/sport/clanak/doncic-je-genijalac-no-nije-glavni-razlog-sto-je-njegov-dallas-prijetnja-clippersima/2207348.aspx Tud meni se je vedno zdelo, da ma Dallas večje probleme, ko je Zubac v igri...
 9. Thrivial

  Cestna golazen

  Opa! Pogačar na Tour v vlogi kapetana svoje ekipe https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo/dirka-po-franciji/uradno-pogacar-na-tour-v-vlogi-kapetana-svoje-ekipe/534124
 10. He he. Mislim, da so tukaj gor mnogi drugi bolj ustrezni sogovorniki o razrednem boju kot jaz. Se pa lahko verjetno strinjamo, da ni ravno raketna znanost ugotoviti, da bo nižji razred vedno fasal več pendrekov po hrbtu kot višji.
 11. Dogmatični zato, ker si kar kategorično zanikal kakršnokoli vrednost posnetka, ki ne ustreza tvojemu razmišljanju medtem ko celotno svojo argumentacijo gradiš prav na njih. Efektivno to pomeni, da se lahko zgolj vrtimo v neskončnih krogih. Precej dobro perspektivo bi ponudil big data, ki ga ponuja FullTacticalCallo, ampak spet ne priznavaš nobene vrednosti tem podatkom, kar več ali manj pomeni, da ta konkretna debata ne more imeti prihodnosti. Zanašaš se na vajb, ki ga čutiš, ampak v opazovanju 380 milijonske države, se boš pač mimogrede ujel v plejado takih i onakih echo chamberjev, ki bodo pushali svojo agendo. Sicer pa smo vsi ljudje v osnovi rasisti, to je pač del osnovnih nagonov in obrambnih mehanizmov, potem se pa te instinkti različno oslabijo skozi socializacijo. In če že, sem prepričan, da so črni američani proporcionalno precej bolj rasistični od belih sodržavljanov.
 12. Analogno potem policije tudi magično ne naredi rasistične, če brez potrebe ustrelijo kakšnega črnca. Sem mislil sicer, da komentiraš omenjeni posnetek, ki izpostavi praktično kvečjemu pomanjkljivo usposobljenost, ampak če si se postavil na nek dogmatični breg, pa v bistvu nevermind.
 13. Kako točno gre v rasistično narativo to, da so policaji ustrelili belca?
 14. Thrivial

  NBA tema

  To bo pa sigurno @kmjr znal vse razložiti.
 15. Thrivial

  NBA tema

  Danes je prenos Sacramento - Dallas na Arena Sport 1 (https://tv-spored.siol.net/kanal/arenaslo1hd). Na T2 se je program pojavil kakšen mesec nazaj, jaz sem ga našel na številki 342, ne vem pa kako je z drugimi operaterji, naj bi bil vsaj še pri A1.
×
×
 • Ustvari novo...