Skoči na vsebino

Darth_Maul

Rumeni jak
  • Število vsebin

    131
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

64 Jogurt

Več o članu Darth_Maul

  • Butast stavek
    Poslednji jamski človek

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Darth_Maul

    Primera Division

    Za Hazarda sem ravno pred kratkim bral, da je on šel v Madrid na dopust. Je rekel, da si je on to zaslužil, ko je toliko let garal v Chelseaju. Dobesedno napizdil je Pereza in tu ne moreš nič.
  2. Kako pa naj mesta, v katerih se bojujejo, izgledajo?
  3. NATO je daleč od zavezništva enakih. NATO je podaljšana roka USA in oni vodijo celotno igro. Od NATO članic imajo tudi samo oni pravo vojsko. Se spomniš "Fuck EU!" komentarja?
  4. Zelo naivno razmišlanje za odraslega človeka. Najmočnejši postavljajo pogoje in določajo kako se bo svet vrtel. Vedno so in vedno bodo.
  5. Darth_Maul

    NBA tema

    Tega pe še nobeden ni videl? Mark Cuban sells majority stake in Dallas Mavericks -- how much did he get for the franchise? | Marca
  6. Danes sem ga nabavil v Itlaiji za 290€. Hvala za priporočilo.
  7. Noben ne owna nič, ker se borijo kot v 1. svetovni vojni. Problem na obeh straneh bi naj bil, da zaredi satelitskih posnetkov in raketnih sistemov ne morejo skoncentrirati večjega števila vojakov, ker so takoj zbombardirani. Zato jim edino ostanejo na razpolago napadi z manjšim številom oklepnih vozil in vojakov. Rezultat tega je znan. Frontna linija se komaj kaj premika.
  8. Rabim pomoč pri nakupu swithca, in sicer me zanima katere spletne trgovine naj pogledam za ugodne cene za black friday? Kupujem za otroka in sam ne poznam specialnih strani za igre.
  9. Če medveda nenehno s palico drezaš, bo enkrat pač popizdil. Ukrajina pa je danes de facto 51 država ZDA, saj je dejansko celi javni sektor (plače) in druga sociala odvisna od denarne pomoči ZDA. Težave z dodelitvijo dodatnega denarja pa so tudi zaradi korupcije v Ukrajini, saj naj sploh ne bi vedeli kje večina denarja sploh konča.
  10. Daj te en link do nevtralnega poročanja o vojni. Resno mislim.
  11. Darth_Maul

    Cestna golazen

    Jaz vidim problem v tem, da se je s Kussom v rdečem porušil naravni vrstni red v ekipi. Kuss je pomočnik. In tako je plačan in tako je verjetno tudi obravnavan znotraj ekipe. Na drugi strani pa dva šampiona, ki živita za zmage, sedaj pa morata zmago prepustiti pomočniku, od katerega sta dejansko močnejša. Ego tu zelo trpi in to so morali konkretno vsekat po mizi. Če bi ju spustili iz ketne, bi pomoje Vinče bil skupni zmagovalec.
  12. Darth_Maul

    Primera Division

    Da ta zgornji deal zavrneš, to moraš bit res tele.
  13. Točno tak. Nemčija ima že sedaj velike težave zaradi drage energije. Kaj pa to posledično pomeni tudi za Slovenijo, pa tudi vemo.
  14. Se mi zdi, da malo preveč osebno gledaš na to vojno.
×
×
  • Ustvari novo...