Skoči na vsebino

ChAiN

Vesoljc
 • Število vsebin

  94
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

25 Fant od fare

Več o članu ChAiN

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. to mi deli. zdej pa še PoopTV treba osvobodit rdečih mafijcev RTV je final boss.
 2. ChAiN

  Protivladni protesti

  če smo natančni, prodaja uprava Telekoma (vemo kdo je predsednik nadzornega sveta in komu je pripaden a ne) in ne JJ, če že, ga lahko 'kriviš' da je našel ponudnika, ki je ponudil krepko več od ostalih. verjetno pa delničarji ploskajo tej odločitvi
 3. ChAiN

  Protivladni protesti

  bernie in biden sta super primer. ostarelih un zasedelih politicnih entitet v USOfA, ki potem prodajata !change! v bitki za predsednika. pa kje sta bila prej? to je ves point. isti stari obraz, vpet v desetletja politicnih mlinov ti nikakor ne more naenkrat ponuditi sprememb. a je vazno kam so sle naše stranke? tretira se jih med leve (oz. anti Jansa, princ teme stranke). point je, da bo SD 💯 procentno v naslednji levi vladi, za katero se borite tako forumasi, kot biciklisti kot RTV prestitutke. in ona, kot predsednica te stranke glasuje v evropskem parlamentu tako. torej 180° drugače, za kar se folk, ki sedaj protestira, zavzema. kaj vam je torej storiti drugega, kot da si priznate, da vas furajo za nos ko male otroke
 4. ChAiN

  Protivladni protesti

  hahahaha. pol stoletja dokazov za zgornje trditve a sedaj bi se pa kar naenkrat dalo porihtat. ista zgodba k nek jebeni Joe Biden (al pa Bernie če hočete)k je 40+ let v D.C.ju a sedaj bo pa vse poštimu!!!!111!!oneoneone sicer pa je vaša nova rešiteljica Tanja F. glasovala PROTI boju proti davčnim oazam in PROTI obsodbi držav, ki so pomagale skrivati davke! Furajo vas ko froce. RTV/POP jim pa pri tem pomagajo.
 5. kolko novcev in kak setup rabiš za tole? RTX on/off
 6. ChAiN

  Protivladni protesti

  also kje je kaj dobri dobri NPU pri žilnih opornicah?
 7. ChAiN

  Protivladni protesti

  snežinke mislijo da jim bodo Zemljarič, Kučan in kompanija dovolili obdavčiti top 1% šala leta
 8. ChAiN

  Protivladni protesti

  heh. dejansko se jih plačuje. se spomnite tovariši, k je zacel veljati 'davek' za poptv/kanalA par let nazaj?
 9. ChAiN

  Protivladni protesti

  nacionalki je treba priznat, da imajo navzven najboljši kader v smislu retorike in pisanja clankov/prispevkov. je pa treba tudi priznat da si s takšnim budgetom kot ga imajo lahko privoščijo mesece in mesece piljenja ljudi, da jih končno spustijo v kader. edino pravilno in tudi zelo poslušljivo/gledljivo. props where its due. komercialni tvji in radiji pa tega luksuza nimajo. zato tudi taksna razlika med rtvjem in nova24 npr. nekateri res ne vidite dlje od svojega hejta do janše, da denar na rtvju dela razliko, potem pa pišete debilizme ala +10IQja na rtvju napram novi. p.s. frend je bil na valu202 9 mesecev!! preden je začel kot rezervni spiker za športni program.
 10. ChAiN

  Protivladni protesti

  kako ti bo to uspelo? novinarji so ljudje kateri so pod vplivom mnenj celo življenje tako v okolici (šolstvo) kot doma (starši). objektivnost je ideal. enako kot npr. v komunizmu (socializmu?) kjer ideja načeloma ni slaba, ampak vodilni še vedno sedijo v usnjenih foteljih, kadijo cigare in pijejo viski, medtem k raja nima za burek.
 11. ChAiN

  Protivladni protesti

  jah, Janez ve, da komplet ne more ukiniti RTV prispevka, saj določene vsebine so vredu za narod. problem je financiranje drugih (privat!) levih medijev preko RTV prispevka ter izrazito levi informativni program. zato je edino prav, da se malce uravnoteži in spelje nekaj drobiža še k desnim medijem. navsezadnje je RTV za celotno prebivalstvo in ne samo za eno politično kliko. pitak pa ne vidim, da ne bi tega zakona naslednja leva vlada spet spremenila tako kot bo njim pasalo. RTV bi morali nekako urediti če ga že vsi plačujemo, da je reprezentativen za ves narod. zato bi bilo pametno, da bi se našel političen konsenz glede sestave programskega sveta, uredniške politike RTVja in financiranja itd. vse spremembe bi pa potrebovale 2/3 večino v parlamentu.
 12. /r the_donald je kill ze nekaj mesecev 24/7 MAGA party je sedaj na thedonald.win
 13. ne bom pozabil, ko sem naredil prvo postojanko na Eosu. Filing zmagoslavja, rešitve in uspeha. Človeštvo ima nov dom, fuck yeah!! potem pa je šlo navzdol s feelsi. vsak naslednji planet isti problemi, isti grind in na koncu skoraj ista stopnja preden zaženeš terraform mašino. potem še izveš/vidiš da si je človeštvo naredilo domove, da so si Krogani naredili velik foothold, da je folk že vsepovsod. Kar malo naokoli prinesenega sem se počutil. Sem ja jebeni pathfinder, ki utira pot ljudstvom Rimske Ceste, ne pa šerif/mercenary, ki s politiko, uboji in mešetarjenjem dela pot za folk ki še spi, medtem ko se politiki na vesoljski postaji žrejo med sabo. Bah. špil sem preigral trikrat (ali je bilo štirikrat?) ampak izkljucno zaradi bojevanja, ki je res hudo narejen, sploh k greš čez sovrage na insanity ko kosilnica.
 14. fantje ustavite konje, ker so predivji. na žalost je prihodnost MEja tako na trhlih tleh, da je kar žalostno Bioware kot ga trenutno poznamo je najverjetneje na listi za odstrel pri EAju. Vse bo odvisno od naslednjega Dragon Agea in rehaula Anthema. Pesimisti bi rekli, da ni šans, da se poberejo. po drugi strani, je pa na twatterju tole: resnica ali fake?
×
×
 • Ustvari novo...