Skoči na vsebino

dzaver

Rumeni jak
 • Število vsebin

  302
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

90 Jezus

Več o članu dzaver

 • Stopnja
  pro plus
 • Rojstni dan 21. 02. 1985

Nedavni obiski profila

329 ogledov profila
 1. men je ful pasal ta open world del. bi bil vesel, da bi jih bilo več. ker je kr nor svet in odkrivanje. bi takoj podpisal za tak postapokaliptični naughty dog open world game
 2. meni mal sede, da je odpovedan meet, ker mi verjetno ne bi uspelo pridet, ker so mi snemanje nafukali ravno na ta dan. tko da thumbs up corona! se vidimo pol avgusta/septembra?
 3. @Slinch lahk greš sam po chapterjih, ja vse lahk izključiš - je brutalno, da igraš brez merka k pol moraš res namerit. Edin rifle, ki ima snajpo, ga ima. Škoda da je lok useless pol, ker ga je brez merka res težko uporabljat.
 4. Jst se spravljam zdej še enkrat na survivor+ igrat, sam brez uporabljat R1 za uno k vidiš preko zidov. Pa ves hud, crossair in vse si bom izklopil, tko da bom mogu štet metke
 5. Ne sklepat po nekaj tisoč butthurtanih otrocih. Še vedno je večina mnenja, da gre za masterpiece, kljub par pomankljivostim.
 6. To je najboljše prodajan špil te generacije. Dvomim, da ne bodo naredili trojke.
 7. jst bi bil tut raje zunaj #poletje #vročina ampak ja, isto k je napisala @Fuksija
 8. dzaver

  DO YOU EVEN LIFT

  Normalno kot prej. Mogoče res minimalno manj, ampak ne vidim nekega ful upada.
 9. @ĆAMIRAbby in Lev pri fireflijsih najdeta doktorja, ki bi lahko operiral Ellie in naredil cure, zato gresta naj možača 2020 in transa na manhunt na Ellie, da jo prefukajo in naredijo cure.
 10. Ellie in Joel sta največja herota, brez slabih lastnosti. Niti b od bad guya nista @ĆAMIR Vse sta prav naredila v tlou seriji. Vsi ostali so psihopati in negativci.
 11. @bitsurugi mislim da se “she’s bitten” ki ga izrečejo v zaporu nanaša na Ellie, ko ji vidijo roko. sem sprva tudi jaz mislil, da mislijo Abby, ampak temu ni tako tudi po pregledu internetov nisem zasledil tega, da bi bila Abby okužena
 12. Folk je res bolan. Butthurt otroci. To je za prijavit in kaznovat take idiote.
 13. frendica je začela youtube kanal mal bo streamala, mal bo dajala videe streamov gor itd. Show some love ❤️😍🔥
 14. Kaj meet bo? Zdej je že prepoved zbiranja 50 oseb al neki takega... se kr zaostruje :/
×
×
 • Ustvari novo...