Skoči na vsebino

dzaver

Rumeni jak
 • Število vsebin

  744
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

311 Fant od fare

Več o članu dzaver

 • Butast stavek
  pro plus
 • Skotilni dan 21. 02. 1985

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 785 vohunjenj
 1. Ne vem če se bodo lahko odkupili ljudem... veš kak bad filing mora bit zdej v tem podjetju. Celo leto bodo delali, da popravljajo napake, za špil k ga bo folk pozabil in jih bo bolu kurac zanj.
 2. Včeraj začel... hm. Men se zdi po prvih treh urah ful slabša kot origins in odyssey. Upam da se kaj razvije. Ne razumem navdušenja zaenkrat.
 3. dzaver

  Podcasti

  Tale dva modela sta tok 😂 priporočam!
 4. Dobil Kljub dobri zaščiti paketa, je pošta vseeno zajebala :/ HVALA božiček take muce in kožuščke imam rad ❤️🔥
 5. Kentucky route zero... damn, kak pretentious shit je ta špil.
 6. Če bo kdo prodajal za ps5 se priporočam
 7. Ja, men je open world najlepši/najboljši do zdej v špilih. Upam da ga bodo še bolj izkoristli. in še nikjer nisem imel tega wow efekta ob vertikalni komponenti. Nebotičniki so res huuuuuge, ko se sprehajaš po mestu.
 8. @Slinch zanimivo jst nisem nič rushal. Počistil mapo. Dejansk je prazna pred tem, ko grem v zadnjo misijo. lvl 50 in 50 street creed. sam fak, 87 ur in si šele pri Hellmanu a ni to druga misija v aktu 2 😂
 9. Men je bil odnos v-ja in johnnyja všeč. Kul frenda sta postala. Jaz bi še bolj izkoristil to v špilu. To žrtvovanje Vja je kar pomenljivo za njegov lik. Sploh v odnosu do njegove želje “never fade away” in tega da želi pustiti v svetu nek pečat. Ta ending s Panam je kul ja. Happy lih ni, ker bo V umrl. V vseh koncih se ne konča dobro za V-ja.
 10. Sicer pa handgun od Johnny-ja je najbolj jebeni gun ever. Pornič streljanja. Sem pa za platino porabil 93 ur. Naredil vse side queste, vse gige in pokupil vse avte. Brez exploitov seveda Igral pa int 20, cool 20, reflexes 20. Quickhacks so zakon.
 11. Kateri konec vam je bil najbolj všeč? Meni so bili sicer vsi ultra depresivni. Taki bittersweet s cmokom v grlu. Mi je bil pa tisti k se žrtvuješ z V-jem za Johnnyja najboljši in najbolj 😢🥺
 12. bom kr pogrešal NC 😍 platina padla. Bom šel tkoj probat še z Nomadom in čisto drugim buildom.
 13. sej verjetno je še kje kaj nism na net pogledal, tega sm sam našel 😂
 14. @Vučko3 v pacifiki. Sem ti približno narisal pot. rumeni fleki so lokacije mobov. en tak krog ti napolni inventory s približno 400 enotami. greš pol prodat na dropoint (zmanjkalo mu bo keša, ker ima sam 20.000; zato skipaj čas za 24 ur, da se napolni). pol pa ponavljaš ta krog, ker mobi respawnajo
×
×
 • Ustvari novo...