Skoči na vsebino

thepeach

Rumeni jak
 • Število vsebin

  44
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

3 Jogurt

Več o članu thepeach

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

130 ogledov profila
 1. Fajn je... Super da je končno sopota notri, je blo dolgo časa '' skrito'' plezališče. Edino preglomazna knjiga se mi zdi, kdo bo to s sabo trogal, dobr da sm ženi večji ruzak kupil.
 2. Ja čist drug filing, dejansko je vse stop,das nogo kamor ti paše in zahodiš. Škoda da nimamo več plezarije v magmatskih in metamorphic kamninah.
 3. Uf ta je kr strupen 7a... Jst sm bil do zdj na stari Čreti, suho in vrhunske razmere. Zlezu se zadnji 7a, ki mi je ostal in ponovil en 6c+/7a iz prve...
 4. A si šel na čreto? Jst sm dns pavziral pa za jutr razmislava al Čreta ali Kotečnik, morm kak projekt zaključit pred dopustom.
 5. Ja res je. Men la sportiva ne paše na moje hobitske noge, tudi najširši modeli ne, kaj šele solution. Guma je itak ista pol si pa samo najdeš modele, ki ti ustrezajo.
 6. Kotečnik čez vikende od maja do oktobra je no no... Razen če mate radi štrik pr štriku, galamo, pse pa se kej... Čez tedn maš pa 10 navezi v celem plezališču in 380 smeri na voljo. Ista scena je v Osp in Miški na lepo decembrsko soboto.
 7. Stara Čreta je ponavadi drug dan še mokra... V sektorjih nove Črete se bo dal plezat v ritmu, bela sled pa miki Muster se relativno hitro sušijo, ponavadi pa jih niti ne zmoči. Kolk manjše si zdej vzel? Jst mam instinct lace 1 številko manjše, vs-r pa dve.
 8. Lepa scarpa instinct team smo tule zgleda... Naj ti služijo
 9. Še nikol nisem nč v skali pustu, pa se vsaj enkrat na dva tedna spravim v smer kjer nimam kej za počet, varuje pa me punca, ki pleza 6b. Če so leplenci in zgledajo OK se prevežem in abseilam. Ni po predpisih ampak če je zdržal nekej mojih padcev bo tud abseil. Če so svedri pa sledeče. Kong panic aka pussy stick je prvi kos opreme za tehničarjenje v športnih smereh in je vedno na pasu. https://www.google.com/search?q=Kong+panic&oq=Kong+panic+&aqs=chrome..69i57.3496j0j7&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8# Z njim večinoma iz spodnjega kompleta vpneš naslednjega... Če so razdalje med svedri večje ga s tejpom pritrdiš na ustrezno dolgo palico in potem si iz vsakega svedra vpneš top rope v zgornjega. Lahko nabaviš tudi stick clip sm ga je jeba tovorit okol. Ne zgleda lepo, velik je vlečenja po kompletih in štriku ampak do sidrišča že prideš.
 10. Čestitke... Itak če na pogled plezaš 6a+-6b bi mogu ta prav 7a splezat v doglednem času. Probej jih čim več različnih, jst mam nekak pravilo, da vsakič v skali probam vsaj eno težko (zame) smer. Največ kar se lahko zgodi je odrgnjen ego da morš potehničarit da robo pobereš.
 11. U lepa... Upam, da vas ne sprzi sonce. Res bi lahko več slik nalepli v temo, bom kr jst začels Čreto od pondelk.
 12. Če govorimo o plezanju vecrastezajnih športnih smeri je potrebno vsaj znanje varovanja s ploščico, izdelava autoblocka in varovanje drugega v navezi, izdelava sidrisča, abzajl. Prav pride tudi prusikarjenje oz. tehničarjenje če kateri ne more splezat in pa tehnike samo reševanja. Če govorimo o tradu pa absolutno se celega fuka stvari o sidrisčih in postavljanju varovalne opreme. Najdi nekoga, ki obvlada in naj ti v praksi pokaže, se najboljše pa v najbližje društvo na tečaj.
 13. Kul. Super je, da mamo več malih sten razpršenih po državi. Imajo vsaj otroci vsi možnost preizkusit šport, tudi če ni družinske tradicije plezanja.
 14. Kakšna je plezarna v primerjavi z ljubljanskimi dvoranami? Jst sm včerej užgal double whamija - dopoldne s sodelavcem na bolder sceno, popoldne pa Kotečnik z mojo. Nism bil na bolderco od februarja pa me vse boli dns.
×
×
 • Ustvari novo...