Skoči na vsebino

kapslok

Nindža
 • Število vsebin

  355
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

675 Jezus

Več o članu kapslok

 • Butast stavek
  Največkrat ima usmrajenega krapa. (V alufolijo zavit profil!)
 • Skotilni dan 2. novembra

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 558 vohunjenj
 1. ne, pa tudi veliko ne. to je eden od 19ih programerjev v ekipi (verjetno najbolj sposoben / izkušen). meni se zdi realno, da ima 5k bruto, če imajo ostali v povprečju 2,5-3k.
 2. moraš upoštevati tudi razne freelancerje, pa zaposlene v mikrofirmah z malo overheada. iz ankete je točno to razvidno, da imajo redki 5k bruto: 14 (1,5%) jih ima med 5500–6499€ 39 (4,1%) jih ima med 4500–5499€
 3. očitno nisva sploh ciljala na isto stvar. hotela sem samo rečt, da 20% nad 2k neto niso nerealno visoke številke. po vzorcu ljudi, s katerimi sem jaz govorila (in po lastni raziskavi, beri plačni razponi na razgovorih), so podatki ok oziroma bi vsaj ena od teh dveh številk morala biti višja. priznam pa, da imam manjši vzorec.
 4. Meni se zdijo čisto legit podatki, kaj je tukaj zavajujočega? In kaj ima veze zdravstveno zavarovanje, bruto je bruto in je zapisan v pogodbi.
 5. kapslok

  [udarna] avto tema

  Accord 2021 ti ni lep?
 6. itak se selim na leto ali dve, tako da me zaenkrat to ne skrbi prvič na čutim bolečin v hrbtu po dolgotrajnem sedenju, enjoy je zakon. ledvena opora je ok, ne rabiš nič nastavljat, ker se ti prilagodi.
 7. malo pozen odgovor: ne vidim nobenega efekta na parket. si kupil?
 8. gleženj mi je šel samo enkrat, pa še to na skejtu. več sreče kot pameti, bi se lahko reklo.
 9. saw it coming je bla taka "mimogrede" sprehod ideja, in ko sem bla čez polovico, mi je šele kapnilo, da je gor sneg in potem mi je blo bv obračat, sploh ker je zelo lepa pot in ni prestrma. ponavadi mam gojzarje, itak. ko sm gledala od spodaj, se mi je zdelo, da bo to malo več za hodit kot na grajski grič. ampak ja, na koncu koncev je blo neumno dejanje, navzlic izgovorom. sem pa pokazala svoj point - za na Krim ne rabiš biti niti posebno močan, niti brihten.
 10. jaz sem bla včeraj na Krimu, tko da tut neka pretirana moč ni potrebna. šla sem pa v kavbojkah in čevljih za laufat, ker sem si zmotno predstavljala, da je to lep sprehodek, kot recimo do Sv. Ane. na vrhu je sneg in piha - ne pozabit na kapo, šal in rokavice. pa sončna očala.
×
×
 • Ustvari novo...