Skoči na vsebino

kapslok

Deklina
 • Število vsebin

  134
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

16 Tabornik

Več o članu kapslok

 • Stopnja
  Največkrat ima usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kapslok

  Janezov dopust

  saj je v vsakem lokalu deci *vstavi ime poceni vina* 2€, pa je toliko stal verjetno cel liter. to je kar normalno. samo nikoli še nisem opazila na računu cene/l (v tem primeru 207€). se mi zdi, da ponavadi računajo na enoto.
 2. kapslok

  COVID-19

  to me pa na nekaj spominja. aja “Here’s the bad part … when you do testing to that extent, you’re going to find more people; you’re going to find more cases. So I said to my people, ‘Slow the testing down please.’” - D. Trump
 3. kapslok

  Janezov dopust

  ne, niti ne poznam nikogar, ki ga je. jaz bi ga sicer čimprej, da vmes ne pade spet omejitev gibanja na občine. zadnje dni gledam za solo-friendly lokacije, pa vidim da vse isto stane kot za dva ali tri osebe.
 4. če bi bili ti klovni na protestih slaba reprezentacija voditeljev strank, bi se strinjala. ampak niso, glavna imena levice v zadnjih letih so sami mehkužci. če si tako ekstremno pc, ne boš nikoli ničesar zaukazal, kar kratkoročno izgleda slabo, dolgoročno se pa obrestuje. tako da imam raje "kmetavzarje", ki znajo po mizi udarit. tudi če se z njihovo ideologijo ne strinjam.
 5. okrog 1min: "zakaj se je obrnLa kamera?" lol ti protesti so pa vecinoma tok prozorni, same provokacije in igranje. k da smo vsi tok neumni, da ne dojamemo, da samo poskušajo izsilit nasilje od nasprotnika, da potem lahko žrtev igrajo. "levičarji" zadnjih let so take jokice ratal, da se jim še najbolj liberalni odpovemo
 6. ja no, ampak lička niso ravno tisti del, ki bi se drugače stran vrgel. veljajo po moje v splošnem za nekaj boljšega. v evergreen telečja pa sploh, top.
 7. kapslok

  Potovanje z letali

  mene bolj kot maska pol dneva skrbi to, da meje zaprejo in nekje ostanem. al pa da ti tam kako karanteno odredijo in nimaš tudi nič od dopusta.
 8. kapslok

  Rick & Morty

  če bi začel z zadnjo sezono, bi ti bla pomoje tud ok. samo so s prvo previsok standard postavili, ker je bila v tistem času res najboljše stvar, kar jih je ven prišlo. res je pa, da so šli s motivi že v take ekstreme, da je že težko karkoli prekositi. razen če bi šli na foro South Park - aktualna tematika.
 9. imo se nekatere teme izven gnoja sploh ne bi smele omenjat. ker nekdo, ki je tako željan slave, verjetno vsake toliko v brkljalnik vpiše svoje ime in lahko hitro sešteje ena in ena. potem mu tudi ni težko tistih 10€ ruknit in potem je lahko hitro konec zabave. saj bi ga hitro ugotovili njegove namene po stilu načina pisanja objav komentarjev, pa vse eno
 10. kapslok

  Undone

  aja, zgodba je kul (in tukaj se ustavim, ker je skoraj kakršenkoli komentar lahko spoiler), stil me je pa precej spominjal na tale film, ki sem ga pogledala nekih 10 let nazaj:
 11. kapslok

  Rick & Morty

  meni se zdi, da bo s tem konec serije, ko Evil Morty ubije RL Ricka. tako da mi je vseeno, če ga še nekaj časa ni.
 12. kapslok

  Rick & Morty

  jaz si vedno zadnja dva dela prišparam za hude čase.
 13. kapslok

  Undone

  se mi je zdela znana od nekod. seveda, Alita.
 14. mogoče tudi, ampak v mislih sem imela cene. stereotipna gorenjka. jaz spremljam na PoSvetu, kjer so poleg objsv o ugodnih letalskih kartah tudi novice, katere države se odpirajo za turiste. specifično za turiste iz Slo.
×
×
 • Ustvari novo...