Skoči na vsebino

andrejus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  439
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

27 Fant od fare

Več o članu andrejus

Nedavni obiski profila

202 ogledov profila
 1. Ha ha ha ti dam zvezdico za to.
 2. Nisem otrok da bi imel najljubšu lizko.
 3. Ha ha ha. Kak lolek. Ker uporabljaš rodilnik lahko greš nazaj h/k delodajalcu. Potegni glavo iz riti in poglej kaki so mediji v SLO ne ne jebi s temi detajli, ki niso pomembni. Vsi zgoraj našteti mediji so dovolj čitljivo naposani brez večjih napak. Težava je da razkrivajo smrad in gnoj globoke države.
 4. Seveda. Vedno poskušam poiskati več perspektiv n en problem. Mass mediji v SLO so pač ekstremno pristranski.
 5. Kot da je faking rodilnik pomemben da si dober novinar. To je ta zakrnelost možganov, ki smo jo deležni že celo večnost. Ha ha ha Visoko znanje slovenščine je pomembnonza dobro medijsko hiśo (in seveda podpora rdeči zvezdi.) Kaka visoka razgledanost mladih ljudi. LoL
 6. Disklejmer: Vladozloma ne poznam in nisem ga nikoli videl. Bom danes zvečer pogledal to neumnost. Neumnost pa je itak ce kopira koncept zlovenine.
 7. Žalosti me da večinja mn3njala ni sposobna konzumirat slovenskih medijev. Verjetno ima tako zakrnele možgane od doživljenjskega fopanja z socializmom, NOB, revolucijo ipd sranjem, ki se začne že v mavričnih jaslih. Verjamem da vas večina gleda rtv1, pop in mogoce tu pa tam prelista dnevnik, delo in mladino. Na tak način dobite podobo ene plati medlaje. Potrebno je konzumirat celotni spekter in iskati preseke. Šele na ta način se ti odpre celotni horizont dogajanja. V taki konstelaciji kot je v SLO, so mediji tipa nova24, demokracija, reporter, domovina.je ipd res zlata vredni. Se že veselim, da bo Planet spadal pod Orbanovino Nov lastnik, nove ideje. Večje možnosti za primerjavo in kritično misel.
 8. andrejus

  Janezov dopust

  Sacher hotel vs rupetina hotel. LoooL
 9. andrejus

  Janezov dopust

  Debil si ti. Pizda govorimo o Sacher hotelu, ki bi lahko racunal kolko hoce. Drzi pa se nekih povprecnih cen 5* hotelov. To primerjat z nekim random 5* hotelom v rupetini je kot primerjat cliota z MB.
 10. andrejus

  Janezov dopust

  https://www.sacher.com/en/restaurants/salon-sacher/ Ha ha ha ha, Faking rupetina. LoooL no.
 11. Sicer je res da Kangler je bil takrat nihče, mogoče je poznal kake skrivnosti. Vseeno je pa čudno da je imel 20 procesov in na nobenem ni bil obsojen. Človek ima občitek da so te preiskave, obtožnice ipd kot tisti kanabis, ki so v resnico paradižniki. In ne pozabit na globoko državo. Proti JJ vladi je vse dovoljeno. Če to ne bo dovolj bo sledil kak atentat ipd Udba metode.
 12. Ha ha ha ha ha. Ajde ajde. Sam poglej unaga Mariborčana Kanglerja.
 13. andrejus

  Janezov dopust

  Kaj me pol zajeb.... s tem.
 14. andrejus

  Janezov dopust

  Izboljsati javni prevoz. Iz Bleda/Bohinja naj vlaki vozijo vsakih 30 min.
 15. za nakup potrebujem tocno 2.5 h casa dostavljajo pa ne vse reskirat moram sobotno dopoldne za nakupe takoje stanje, jaz sem itak proti prepovedim
×
×
 • Ustvari novo...