Skoči na vsebino

andrejus

Jak rumeni jak
 • Število vsebin

  1 184
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

681 Jezus

Več o članu andrejus

 • Butast stavek
  Modri Pujsek
 • Skotilni dan 30. 11. 1957

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 865 vohunjenj
 1. Včeraj sem gledal tarčo. Novinarka popadljiva, ministra & urbanijo konstantno prekinjala, medtem ko Veselinovića in unga druzga pa lepo pustila da povesta misel. Aja stunt s tožbo in twitom JJ zmenjen v naprej 100%
 2. nisem vedel da bo JJ spet na vladi. saj tudi on ni
 3. https://www.dnevnik.si/1042954616 Očitno
 4. Vsak latentni SDSovc mora prebrat JJ knjige. Še urezal sem se na papir in jo 4ever s krvjo zaznamoval. Potem sem jo podaril ženini teti. True SDSovka.
 5. Tisti, ki jo tako šimfajo naj raje kaj napišejo. Gre se o tem kako en mali iz okokice Tilmuna/Bovca, ki zraste v podobo Potrča (junaka našega časa) vidi belega panterja (albin, disfunkcionalen). In pol 2000+ let kasneje JJ, da črnega panterja (alter ego) na manšetne gumbe, ko bo 6 mesecev prvi med enakimi, že drugič.
 6. knjiga je OK, sam ker jo je napisal JJ kao ni OK. Komonisti
 7. 20-30 chf (=$) https://www.butcher.ch/alle
 8. Ja tako je novinarka na včerajšnjem dnevniku komentirala dogajanje v Nemčiji. In celo hvalila pretirane ukrepe, ki jih je uvedla nemśka vlada. Nemci imajo nočno zavoro, medtem ko Slovenci policijsko uro, prvič po letu 1945.
 9. Zakaj se na RTV SLO prepoved gibanja zvečer in ponoči v Sloveniji imenuje "policijska ura" v Nemčiji pa "nočna zavora" oz "nočna omejitev gibanja". Lp iz Berlina. Bikozzz JJ.
 10. Burgerji so v US bistveno cenejši kot v Švici in dohodki so še višji. V tem je vsa modrost. Razlagajte si tole kot želite, zaradi mene lahko tudi dobesedno.
 11. To velja za Slovenijo!? Toliko neplačanih nadur kolikor sem oddelal v Sloveniji zagotovo ne bi v ameriki in jih ne bom niti v Švici. Da bi vsi teli progresivci, ki se ukvarjate z ameriko toliko ukvarjali z Slovenijo bi bilo mogoče kaj drugače. In bi babica lahko priklicala ZD Moste. Sedaj pa pejte protestirat proti JJ in zakurit Ljubljano kot nakazuje plakat.
 12. Kolk % si pa v Slo ce si okol 80k
×
×
 • Ustvari novo...