Skoči na vsebino

andrejus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  642
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

123 Jezus

Več o članu andrejus

Nedavni obiski profila

368 ogledov profila
 1. andrejus

  [udarna] avto tema

  Mha to je po mojem misljeno bolj da rezervni deli pasejo med sabo. Foter je mehanik v penziji in tu pa tam se kaj posraufa pri teh starih avtih. In je ogromno rezervnih delov enakih celo med konkurencnimi znamkami. Ne vem egr senzor od fiata pase na opel ipd (gre pac za isti motor).
 2. Če misliš da zunanji element (izseljenci) podpira JJ. To sicer drži za izseljence iz WWII. Ivana so izbrali že pred leti, zaradi nesposobnosti krščanskih demokratov in ljudske stranke. Trenutni gastarbajterji po FB skupinah so pa pisani kot volilci doma. Recimo jaz bom podprl SD, da bo Slovenija cez 20 let, ko se vrnemo, taka kot je sedaj.
 3. Mene bolj zanima kaj je tako groznege v Avstriji ali pa v Borisovini ali pa v UK ipd da človek ne more zdržati. Tukaj mislim na objektivne razloge, ne na to da ni mamice, pivskega prijatelja, ljubice... Ker to je očitno a ne? Kaj je tako groznega da živiš življenje šele, ko prideš v Slovenijo.
 4. Na žalost ti to samo misliš. En par primerov. NSI pod Ljudmilo in kasneje pod Toninom, komaj da je prisla v parlament. Gre za desno konzervativno stranko. Nekih hudih napak niso naredili. Stranka Mirarja Cerarja. Na volitvah 30+ %, na drugih pa brez stunta z odstopom tik pred zdajci bi dobil 0.11%. V svojem mandatu niso naredili nobene vecje napake, razen da so poslali JJ v zapor. In tako malo so dobili na drugih volitvah. Kaj je razlog? Sedaj pride Čeferin. 50+ %. Na drugih volitvah vprašanje če pride v parlament. Bomo čez 10 let jaz in VG ustanovili stranko in mi bodo očitali najmanj to da nisem plačeval davkov v sloveniji, eno zavrženo kazensko ovadbo, pa trolanje na mn3 in andiamo. Razen če bom podkupil globoko državo z apriori podpiranjem le te. Takrat se ne bo vedelo nič o mojih grehih. Šalo na stran. Se ti zdi avstrijska ljudska stranka normalna? V Sloveniji nima šans. Mogoče je nemška krščanska demokracija primernejša?
 5. Kupu sem 1k€ in za 500 CHF daril. In rezerviral hotel v Minkenu. Dobesedno Jebe mu pas mater JJ in njegovim. Kaki luzerji da gre Rupetina na seznam. Dopust v Italiji kot pravi Švicarji. All in Ni druge.
 6. Sprejmi AT državljanstvo. Čevape v Sloveniji boš lahko v vsakem primeru lahko jedel. A je kak proti argument da ga ne?
 7. Kakor se kdo počuti. Potrebno je tudi razumet na kak način oz zakaj je šel kdo v tujino. Da bi moral sam biti v tujini in da je družina doma. Pol je jeba. Imam pač tako delo oz poklic, da je treba bit na terenu. Če hočem bit world class pač je treba met projekte tam kjer so projekti.
 8. @sadhu sequencer To kar ti pišeš smo že probali v Jugoslaviji. Vsakega se je usmerjalo v smer ki ga je zanimala. In potem so se kreirala razna delovna mesta po državi. Večina je bila neučinkovitih. Zadeva ne deluje, ker ponudba ne sledi potrebam oz povpraševanju. Zagotovo obstaja par poklicov, ki so nujni za obstoj države in se jih lahko subvencionira. Ampak random filozof, umetnik in zgodovinar to niso. Iz nadzora prostega trga sledi nadzor ljudi in preprečitev bega v tujino, welcome to DDR. To so gola dejstva. Zaključimo tukaj.
 9. wat? Za to pa maš podizvajalce. A si slišaš za afero maketa. V kulturi verjetno je tega manj, ker je storitev vezana na izvajalca.
 10. Državi dajo samo meta podatke Torej info kolk si plačal v A če si iz SLO. Denar se pretaka pri drugih kategprijah (brezposlenost, zdravstvo ipd), ne pri davkih na plačo.
 11. In še enkrat pridemo na to da je Slolvenija davčno neugodna za vse, ne sam za tele delavce migrante.
 12. Ce tega intelekta ne zeli noben kupit in placat, je bolje da intelektualec flipa burgerje kot da zivi na plecih druzbe.
 13. Kar je @Matej24 napisal vse drži, sam Fržolar nima nekih skilsov ki bi bili iskani. To sam vem ker sem bil na podobnem mestu kot on. Zato jaz predlagam vsem da se vzame Galkotov post kot navodila kako iz take krize.
 14. To ne drži. Razen če imaš s.p. ali kako drugo obliko ki je vezana na fizično osebo, na tebe. (k.d., tiho družbo ipd). Ja pa poslovodja ne smes verjetno bit. Lastnina kapitalskih družb in lastnina na splošno niso ovira.
×
×
 • Ustvari novo...