Skoči na vsebino

andrejus

Jak rumeni jak
 • Število vsebin

  1 047
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

454 Fant od fare

Več o članu andrejus

 • Butast stavek
  Modri Pujsek
 • Skotilni dan 30. 11. 1957

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 726 vohunjenj
 1. America si back, America is back! https://www.rtvslo.si/svet/bliznji-vzhod/biden-mesec-dni-po-prevzemu-polozaja-ukazal-napade-v-siriji/570905
 2. ne vem zakaj bi izboljševali nekaj, kar je že tako zelo dobro. Popolnoma zapravljanje časa in energije za minimalni doprinos, raje se posvetimo kulturnemu osvajanju vesolja. Opa, z Živadinovom smo tudi tukaj med najboljšimi.
 3. andrejus

  COVID-19

  A ta klovn komentar se ni bil tukaj nalepljen. He he he point pa ma.
 4. andrejus

  COVID-19

  Brexit očitno deluje
 5. A to govorite za Avstrijo, ker v Sloveniji so to pravljice. Seveda dopuscam moznost, da ti informatiki niso sposobni razbrati koliko imajo plače za 40 urni teden. Ker itak večina ne razume koliko plačajo zdravstvenega zavarovanja. Prosim, ne zavajt mladih.
 6. Ne se hecam Dobro je da med študijem malce delaš, da imaš nekaj izkušenj. Kaj pa programiraš?
 7. Pa ne no še en #gastarbajter Saj ne bo noben programer več ostal v Raju na J strani Alp.
 8. https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/kaksen-preobrat-nekatere-gostilne-so-lahko-odprte/ https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/gostilne-bi-bile-lahko-za-zaposlene-v-istem-podjetju-odprte-med-inspektorji-zmeda/569944 Preberite si članek kako so lahko restavracije v Slo odprte. Pred dnevi ste name zlivali gnojnico, ko sem vam razlagal kako lahko v Sloveniji greš lahko kaj pojest.
 9. To z Ljudmilo je protiobveščevalna potegavščina Kot sem napisal tisti, ki jo sedaj podpirajo ne bodo nikoli glasovali za njo. Razen kulturne komunikacije in ministrovanja brez afer ipd. No če bi bila NSi nevarna bi mediji že posklrbeli za afere. Če bi Ljudmila kandidirala za predsednico bodo že poskrbeki za nepriljubljenost.
 10. O tem da je treba bit v vladi. Svoje ljudi postaviš na položaje. Tvoji ljudje pridobivajo izkušnje, potujejo po svetu. Se dobivajo s tujimi ministri ipd. Zato sem rekel da bi morala NSI it z Šarcem že na začetku. In zato je morala it z SDSom sedaj. Puška v koruzi je bila darilo NSi Čepet v opozicije ni vredno resne stranke.
 11. Čeprav ne vem če se ti bodo uresničile želje.
 12. A to o SDS? Pa saj so šli od social demokracije do neoliberalizma (100+10 programa) do desnega populizma. Cel spekter so dali skozi, tako stranka kot njeni zvesti volilci. NSi kot stranka je v programu bolj načelna, prav tako Tonin v idejah in dejanjih kot JJ. Sam nastop, drži, v govorništvnu ipd ne. JJ je v Slo top. Satelit je posledica realpolitike. NSI bi morala it z Šarcom v koalicijo pred 3 leti. Niso smeli se takrat hecat.
 13. Do sedaj je edino SD zmogla zamenjat večkrat vodstvo in ostat resna stranka z ekipo na terenu.
 14. Problem Ljudmile je, da jo podpirajo predvsem tisti, ki ne glasujejo zanjo
 15. SDS = JJ. Ko JJ gre SDS razpade. Sedaj ima cca 65 let. Še 20 let bo aktiven in še 20 let bo SDS prisotna v političnem prostoru z +/- 20%
×
×
 • Ustvari novo...