Skoči na vsebino

andrejus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  476
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

41 Jezus

Več o članu andrejus

 • Stopnja
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni obiski profila

225 ogledov profila
 1. Sedaj je pa denar naš. Ko pa jaz pravim da ne želim z mojim denarjem financirati dojenje psa in perverzno rtv pa ni moj denar. Ampak nujno potreben prispevek za razvoj kritične misli.
 2. Bedak kulturniški. Dobiva keš za jebanje psic, tukaj pa nagaja harmonikašu. Oćitno je dresura za nemške ovčarje naredila svoje.
 3. Ma kaj o ploscati zemlji pisete v temi protestih. Kak delajo šerifi? Jaz sem ful podpornik ploscate zemlje in veganstva ter dodatkov whey, bcaa ipd Kdo sta ta dva modela, A sta neka specialca, snajperista kot v filmih?
 4. Danes se je dobro protestiralo https://www.rtvslo.si/slovenija/rumena-maskarada-na-presernovem-trgu-in-protifasisticna-zastava-na-trgu-republike/530408
 5. ja ja neroden izraz sem uporabil, bi moral napisat da VG praktik owna našega znanstvenika kot mucek miško.
 6. Odlično. Upam sam da bo šlo del rtv prispevka direkt v Orbanovino. (Tako da vidijo tudi mlade generacije kako je placevat prispevek za nerazvite)
 7. To je definicija gnoja. Naš Šimša je zaresen znanstvenik, brez zajebancije, tip je delal na Japonskem bil v Cernu al nek tacga, sedaj glumi nekaj v rupetini na IJS. Potem imamo podjetnike tipa DanteBenz,, pa Icemane pa startupe tipa Turbić pa razne strokovnjaje ki delajo v tujini tipa TheMothership, VG ipd. Pa pravne strokovnjake tipa Berdavs. Seveda imamo tudi ludiste tipa MihaKohot .. in likovne umetnime ala Medeninček. Tudi parazitov iz NVOjev ne manjka. Mislim da ti podcenjuješ gnoj. Redit je pač toliko večji in prikliče toliko več ljudi ampak na koncu je redit= gnoj oz mn3 P.S. Sem pozabil imamo tudi enga veterana bojevnika, ki ima lila pas in dela na helpdesku
 8. ker je redit 1000 kratnik gnoja saj na gnoj tudi pridejo znanstveniki tipa Šimša, kjer ga praktiki tipa VG peljejo žejnega preko vode.
 9. s to spodno mislijo je heretik diskreditiran 4life
 10. Pozabljaš na 20. stoletje ko se je ta tvoj miselni eksperiment zgodil v praksi. Preglej samo kake vse oblike ekonomije in ekonomske eksperimente je imela Yugoslavija. Sla je od humanisticnega planskega sistema SZ do dogovorjene ekonomije. Vedno so to vodili humanisti kjer je bil clovek na prvem mestu in vedno je bilo suboptimalno. Ce pa mislis da mi bo en filozof kot si ti, vodil ekonomsko politiko in odlocal kaj jaz potrebujem potem smo zakljucili.
 11. Mislim, da je kriticna misel pri tebi zgresila. Se vec kulture je potrebno in to take ki doji pse.
 12. Upam da pridejo tudi rumeni jopici
 13. A ni tako da Alex ne more vec nastopit nov mandt. Se 2 leti bo JJ pol pa nov obraz Čeferinko. Jaz celo podpiram tak razplet
×
×
 • Ustvari novo...