Skoči na vsebino

andrejus

Jak rumeni jak
 • Število vsebin

  1 305
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

1 531 Jezus

Več o članu andrejus

 • Butast stavek
  Modri Pujsek
 • Skotilni dan 30. 11. 1957

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 436 vohunjenj
 1. Goethe je pisal Charlotte, da je Bern najlepše mesto, ki so ga kdaj njegove oči videle. Lahko potrdim
 2. Bern (mesto), kot upravno središče države velja za lenčurski in levčurski center (nemške) švice. Po domače povedano vse je bolj na easy - javni sektor povsod lenčuri Izračunali so, da povprečni bernčan hodi xy cm/sek počnaseje kot povprečnež v Züriju. Vsi se delajo norca iz Berna. En kup vudeo na YT je da če želiš počitek se preseli v Bern. Kjer igraš življenje na najnižji stopnji. Kar je nam zelo po godu. He he he Ni pa to mesto glamurja. Hermes trgovina je zaprla, Hästens je propadu, najbližja oz najbolj komot Geox trgovina mi je v Züriju ali Luzernu. š
 3. ja, si predstavljam da mora bit kar hudo iz avstralije zakaj pa? a zaradi jezika
 4. Tema je namenjena izmenjavi izkušenj in dogodivščin uporabnikov, ki živijo in delajo v tujini. Takih uporabnikov je vsak dan več. Nebuloze, da je selitev v tujino isto kot selitev iz Dupleka v Grosuplje sodijo v drugo temo a ne.
 5. Posledice JJ blebetanja ??? Faaking Janša...
 6. Bi se pa ti kot admin lahko malce potrudil in očistil temo, delo in življenje v tujini a ne. Komot bi lahko odprl vzporedno temo Žaljneje ljudi, ki delajo in živijo v tujini. Tako da bi bilo vse na enem mestu.
 7. Ja, šparovc (premoženje) imam še v domovini tak da mi je zadeva še kako pomembna
 8. 8. marec, Levica ipd bodo pomagli ustoličit Goloba. Čez 6 mesecev bodo pa protestirali da je Golobova vlada (KULovci) neoliberlana, kapitakistična whatever. Volilci bodo zadevo spet kupili da je to res in da je to normalno. Želel bi da, dobi desnica še mandat, to bi bilo za SLO najboljše. Vendar bom gasoval z denarnico v roki kot američani. Najboljše za mojo denarnico je, da zmaga SD & KUL in 8.marec.
 9. Ampak tudi v Italiji je cenejš kot v SLO in prav tako v Avstriji. Ne vse po vrsti sam veliko stvari pa je. Folk še hodi čez mejo. Tle pa so ekstremne cene za določeno hrano, kar ne odraža neko ekstra lastnost. Ker lahko prodajo. Na splošno je kakovost živil bistveno ampak res bistveno višja kot v SLO. Uvaża se piščančje meso iz PP iz SLO, a v SLO jemo piščance iz Ukrajine. To govorim o random trgovinah.
 10. Žalostna zgodba o očutiljici, pustimo jo ob strani. Ja take zadeve so zanimive in predstavljajo novo avanturo, ki jo sicer živimo z ženo na pozna leta. Ti si šla verjetno precej mlada in brez otrok v tujino pa imaš še vedno težave oz zadrege. Midva z ženo pa z 9 letnim otrokom. Si predstavljaš skrbi, ki sva ju imela. Ampak moram reč, da se je še posebej dobro integriral. Največja težava je še kar naprej znanje mojega jezika
 11. Dajmo raje eno resno vprašanje Živite in delate v državi A. V nekem športu se pomeri Slovenija proti proti A. Za koga navijate?
 12. Spoštovani, A bi lahko odprli še eno temo, [uradana] žaljneje kvizlingov gastarbajtejrev ter pisali tam te neumnosti. Lahko se najde kak moderator in odpre tako teme in prenese par zadnjih postov. Naj ostane ta tema namenjena teman povezanih z delom in življenju v tujini.
 13. Žena se je odločila da bo to stestirala aprila. Da vidimo
 14. To ni res. LDS je bila liberalna samo po vrednotah, pa še to le načelno. Podobno SMC. Gospodarsko je pa bila ekstremno pragmatična. Dogovorjena ekonomija 4ever. A se spomnite besed: kdo te je nastavil? Jaz sem te nastavil. To je ta LDS. Kdo je bil njen mnenjsi vodja. Tisti, ki se je v nedeljo na RTV navduševal nad komunizmom in levico. Filozof Žižek. Slovenija potrebuje FDP stranko, ki jo žal Slovenci ne bi izvolili v parlamemt. V SLO okolji bi izpadla kot radikalna Levica, sam na desni strani. Jasno je, da klovnov ne potrebujemo, ne na des
×
×
 • Ustvari novo...