Skoči na vsebino

andrejus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  603
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

98 Jezus

Več o članu andrejus

 • Stopnja
  obožuje doručak in druge zmlete bradavice.

Nedavni obiski profila

316 ogledov profila
 1. Jobs.ch Sam tega je neskoncno mnogo
 2. ne, naročite ostalo kar sem napisal, solatka je sam zato ker mora bit nekaj zelenga. pašta s škampi je kul.
 3. Gostilna Sonja v Izoli. Naročite sipo za predjed, pašto s škampi, solatko, krostatoniz jabolk in eno dvocevko (belo vino, radenska). Kava za konc. Ne bo vam žal. Ni drago in ni poceni ampak je ok .
 4. @Arbenowskee Saj imaš vse prav. Samo po drugi strani nek veliki sistem narejen v Cju ali Javi je nekaj drugega od ene apke za ugotavljanje godnosti parjenja samićke. In vurhunsko znanje jave oz Cja ti bo seveda koristilo samo ce nimas izkusenj s takimi aplikacijami boš tudi umiral.
 5. Da razblinimo še en mit na mn3: Tujci v zahtevnih poklicih zasluzijo vec kot domacini. Podatki veljajo za Švico (screenshotano iz BernerZeitunga).
 6. Vidim da me ne poslušate oz berete. Valda je COBOL deadend. Zadeva se opušča. Vendar ker stari sistemi so še in stari programerji dobesedno umirajo je potreba še vedno prisotna. Kljub vsemu je priložnosti zelo zelo malo. Po drugi strani iz današnje perspektive zgleda SAP večen.
 7. andrejus

  ZDA vs Evropa

  Sicer osebno mislim, da se emancipiras ko oz ce imas jedersko orozje. In to vecje kolicine njega. Ampak vseeno napisi kaj vec o tem, mislim da bi tudi drugi kaj vec o tem prebrali.
 8. andrejus

  ZDA vs Evropa

  stevilke govorijo v prid ZDA trenutno, ko bodo stevilke drugacne bomo se spet soocili
 9. andrejus

  ZDA vs Evropa

  boš upošteval tudi število jederskih konic. Število smrti na glavo je manjše kot na Švedskem in VB, Španiji in Italiji... Očitno njihovi ukrepi niso tako slabi. Nek antiamerikanizem ki ga zganjate tukaj ni na mestu.
 10. andrejus

  ZDA vs Evropa

  Kakšen vir prosim, kjer bo jasno razvidno kar si navedel. Po razpoložljivih podatkih se spopada bolje kot Švedski, VB, Italije in Španije.
 11. andrejus

  ZDA vs Evropa

  Število okuženih se zaradi različnih stopenj testiranj preveč razlikuje. Edini merodajni podatek je št umrlih v celotni populaciji zaradi covida 19. In še ta je vprašljiv. Ampak ta slab zdravstven sistem, očitno ne vpliva toliko na smrtnost ker je Švedska pred ZDA po smrtnosti, da ne govorimo o UK.
 12. andrejus

  ZDA vs Evropa

  Samo da damo v perspektivo. Imamo prominentne evropske države, z zastonjskim zdravstvom, ki so slabše od ZDA. Očitno zdravstveni sistem oz tip sistema ne vpliva kaj dosti na to. Kritizirat ZDA v konkretnem primeru je neupravičeno. Na Švedskem in VB je več mrtvih. Smešno res.
 13. andrejus

  ZDA vs Evropa

  kaj pa UK, Švedska, Italija, Španija. Vse te drzave so pred ZDA?
 14. Sedaj pridejo na vrsto šele internet generacije, generacije, ki so zrasle z idejo sveta postlanega z rožicami. Generacije, ki jim je delo postranskega pomena, glavno so hobiji in ugodje. Od takih ni za pričakovati striktno delovno etiko desnice. Poleg tega z željo po ugajanju bodo težko rekli ne raznoraznim kompromisom levega pola in multikulturnosti. Žal.
 15. andrejus

  ZDA vs Evropa

  vidimo da je smrtnost manjsa kot na svedskem, ali belgiji, kako se pa to komentira?
×
×
 • Ustvari novo...