Skoči na vsebino

Eärendil

Rumeni jak
 • Število vsebin

  3
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu Eärendil

 • Stopnja
  še vedno bednik, tokrat s tremi sporočili
 1. Eärendil

  Cursed

  Jah, ni čist tak. Zadeva govori o meču preden bi ga naj Artur postal vreden. Casting je hecen, in malenkost posiljen. Artur in Morgana sta Dele Alli tip anglosaksonska pa take fore. Zgodba je alternativa v tem smislu, da ne predstavi Arturja kot otročaja, ampak kot odraslega tipa. Nimue je pa bodoča Lady Of The Lake, ki igra vlogo v klasični pripovedi o kralju Arturju. All in all slab izdelek.
 2. Eärendil

  Greyhound (2020)

  True dat. Hanks bi tut sam lahko bil na ladji... Meni je bil kul ker imam soft spot za Hanksa. Ni presežek, je pa zabaven za pogledat. ura in pol mine ko torpedo.
 3. Mje, bone conduction slušalke padejo nekako iz hi-fi in avdiofilskega polja zaradi njihove specifike. Tudi jaz razmišljam o nakupu takega tipa slušalk, sicer iz drugih razlogov (šport, kolesarjenje) ampak nič ne de. Po mojem iskanju nisem našel ničesar kar bi bilo zares budget in strašno kvalitetno. Aftershokz firma ima skoraj monopol na tržišču in cene niso nizke. Ali-Express ponuja sicer nekaj variacij ampak niso blazno poceni in rivjuji niso enotni. Na žalost smo tukaj na buy and try teritoriju. Prilagam link s katerim sem jaz začel nabiranje podatkov o teh slušalkah, upam, da ti pomaga. https://www.headphonesty.com/2019/04/best-bone-conduction-headphones/ https://www.soundguys.com/best-bone-conduction-headphones-30293/
×
×
 • Ustvari novo...