Skoči na vsebino

fric

Vesoljc
 • Število vsebin

  155
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

17 Tabornik

Več o članu fric

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

286 ogledov profila
 1. Wow. Nevem ali se je že komentiralo v temi. Toda ta špil ima user score na meti 9.2. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/ghost-of-tsushima
 2. Enka je top, dvojka s sodobno grafiko izpade plastično. Prav tako v dvojki niti prližno ni na nivoju zgodbe iz enke. WTF jaz to berem? Evil Within 1 se konkretno lahko kosa z RE2R. Evil Within 1 ima noro dobro vzdušje in konkretno WTF zgodbo. V bistvu je cel špil WTF top material.
 3. Bolj težko bi se dogajalo pri nas. Ker bi bile vse zmage fikcija. Pri nas bi bile možne zgolj misije pobegni iz rok sovražnika.
 4. Igral 10/14 Obrnil 8/14 Par jih platiniral. Glasoval za Witcher 3. Enostavno je vse dvignil na nek nov nivo še ne videnega. Vidim, da je Bloodborne na drugem mestu. Zanimivo ampak ne presenetljivo. Vsaj kolikor poznam tu gor ljudje radi igrajo from software špile. Toda slednji imajo zame eno ogromno slabo zadevo in to je kilavo podajanje zgodbe.
 5. Ta kvest . On topic: preigral mafijo. Zaključna misel upam, da Hangar 13 ne naredi nobene mafije več. Čist preveč bugov. Gameplay ostal v letu 2002 ostalo(grafika, dizajn map) prišlo do leta 2014. Res slabo izkoriščen potencial.
 6. Tole. Uletiš na Mn3 upaš na nek razčlenjeno debato o "razbitem" PS5. Dobiš pa debato o porivanju žene v klet in copatarstvo. RIP old Mn3
 7. To je problem špila prizor ni težak in tudi ne prestresljiv. Oboje bi bil če bi dejansko videli mlatenje joela s palco in ne tako, da se kamera obrne stran oziroma posredno posname prizor. Prav tako se ne strinjam, da bi bila zgodba o odpuščanju easy way out. Sam kaj pa jaz vem, lažje je narediti špil nasilen in stem upravičiti 1000x pobitih botov kot pa speljati špil z par streli in par mrtvimi. Tudi sam sem mnenja, da je pristno odpuščanje teže pokazati in opravičiti kot pa nasilje polno maščevanje ter slo po krvi.
 8. Misliš tisti del špila, kjer se avtorji niso posral na zapuščino enke.
 9. Očitno sem edini, ki ga po koncu dvojke boli rac za vse osebe. Chenier pa slinch sta pa itak pripadnika umetnosti v kateri ženska z mišicami in lezbijka predstavljata višek. Ker kdo bi želel gledat v dvojki plot ellie o odpuščanju Joe-u. To je za senilne starčke.
 10. Če prvo preigraš dvojko in potem enko spoznaš kako močno so zavozil zadevo.
 11. fric

  Trenutno berem

  Tole je moj največji strah, da bo avtor konec ali pa drugo polovico čist zavozil.
 12. A mi lahko nekdo na kratko in hitro razloži kaj sploh je Hades gameplay? Mislim a je to diablo stil al kaj sploh pomen roguelike? Tudi google mi ne zna povedat po domače.
 13. Jaz sem sicer hodil sam v Goblin na Viču in je tud tam šef deloval šef. Namreč enkrat je ta drugemu talal komande, kva more nardit pol je pa šel in se je tist drug potem kar sprostil.
×
×
 • Ustvari novo...