Skoči na vsebino

fric

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 976
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  1

fric je zmagal 22. februarja 2022

Bitje fric je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 297 Jezus

Več o članu fric

 • Butast stavek
  polfANAList za mistra mn3njalnika

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 7 568 vohunjenj
 1. Tole verjetno velja za PS4. Toda tudi na PS5 ni nič boljše. Enostavno so dovolj dolgi, da ti gredo na živce. Sploh pa tista ura, ki jo kažaš ko greš spat. Namesto, da bi na hitro naložilo gresta kazalca zadnjo "uro" še počasneje. Me dostikrat ima, da bi kontroler kam poslal, pa nisem nagnjen k rage quitom.
 2. Tole se bere, kot dam za sixpacka. Dovodi so očiščeni?
 3. fric

  Shōgun

  Kakšna je serija napram knjigi? Rad bi prebral knjigo pa nevem ali je dejansko tako dobra.
 4. Ker sem solidaren bom pobu pomagal natolč teh 100 sporočil, da odide na gnoj. Sicer pa Alan Wake 2, Dead space remake, Resident evil 4 Remake, Amensia: Bunker in mogoče Dredge. Tole noben naslov ni 6/10 in vsi so lani prišli ven.
 5. fric

  Pravkar pogledano

  The Ministry of Ungentlemanly Warfre - tak čuden film prva polovica je nekako to kar vidiš v trailerju. V drugem delu pa vse skupaj zavije v neko čudne vode tudi ekipa "commandosov" gre nekako na stranski tir. Drugače pa tak brainless fun. Godzila -1
 6. Mirage je back to roots z novejšimi mehanikami. Jaz sem res noro užival, ker mi je bil res zadeva vzbudila tist feeling starih AC. Tudi zdaj, ko gledam razne videeje, ko folk parkura čez mesto me ima, da bi špil ponovno pognal, pa sem ga žal prodal. Drugače gre pač za povprečen špil. Za Shadows pa upam, da bo podobno kot AC: Syndicate, ko si lahko ves špil preigral pač z enim izmed dveh likov. Žena mi proper zgleda medtem, ko črni hrust niti malo.
 7. Ne morem bit edin, ki je opazil rac na faci.
 8. A to pomeni, da so sam črnci del "THE MESSAGE" bazena, azijci oziroma rumenkožci pa v to ne spadajo?
 9. A to je govora o novih Playstation slušalka ?
 10. V jeseni bodo pa studio zaprli.
×
×
 • Ustvari novo...