Skoči na vsebino

fric

Vesoljc
 • Število vsebin

  232
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

50 Jogurt

Več o članu fric

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 450 vohunjenj
 1. fric

  Jazbina

  Razprodana prva številka. Lepa. Bravo.
 2. fric

  Rog pada

  To si tako napisal kot, da so na dan, ko so jih ven vrgli zvedeli, da so na tuji posesti. Hvala za odgovor. Mednarodno sem napisal, da ne bi kdo uletel z ja Zlatko je tam nastopal.
 3. fric

  Rog pada

  Večinsko se strinjam s tvojim postom. Zanima me, ali poznaš kakšnega umetnika, slikarja in glasbenika, ki se je iz avtonomnih prostorov razvil v mednarodno prepoznavno figuro in predstvlja slovensko kulturo svetu. Ali pa tu govorimo kako "skupine, ki se jih bojiš"v prostem času nek barvajo pa potem imajo tu "razstave". Zakaj me to zanima? Velikokrat ljudje vse poprek govorijo, kako v teh prostorih nastajajo kulturniki, glasbeniki,.. Ampak nikoli pa nobenega ne imenujejo.(res je pa da se ne gibam v teh krogi)
 4. fric

  Islandija

  Bolj na hitro sem preletel odličen potopis in sem opzail, da je večina stvari zastonj. Misli predvsem te oglede zunaj glavnega mesta. Zato me zanima kako se folk preživlja tam gor, če je vse "zastonj"?
 5. fric

  All time wonderji

  Ravno včeraj sva s kolegom debatirala, kako napreden je bil gothic v stilu "pametnega" AI, ko ti je tekel na pomoč, ko si bil v nevarnosti. Pa si jim nato pomagal pri uboju živali ter ponesreči kakšnega udaril in ta si je to zapomnil. Potem pa si ga potreboval za kvest pa fant ni hotel govoriti s tabo in si ga moral "začarati" z urokom Oblivion. To bo pri meni vedno bil gamebreaking feature. Ali pa kako so ljudje hodili spat in imeli svoj dnevni ritem. Gothic bo imel vedno poseben prostor na mojem seznamu.
 6. God of War: Ragnarok 2021. I see what you did there.
 7. fric

  Protivladni protesti

  Pri tehnična vlada sem nehal brat.
 8. fric

  [multi] Hitman 3

  A imajo ti novi Hitmani kakšno večjo zgodbo poleg pogodb?
 9. Epic talal free Cities:Skylines. Počasi jih bom prijavil za razpečevalce drog. Prva runda on the house al neki. Sam še to pa ugasnem, prileti sporočilo dosegli ste xy prebivalcev in odklenili železnico ali pa letališče. Adijo ure.
 10. fric

  Trenutno berem

  Lepa. Trenutno sem končal tale biser. Nikoli nisem bral Sandersona upam, da so ostale knjige na podobnem nivoju. Upam, da dvojko dobim ta teden.
 11. PC: Carcasonne Ori and Will of the Whisps Tomb Raider: Obletnica Snowrunner – presenečenje leta 2020 Stardew Valley Among us XIII Blood Rayne – Terminal Cut - noro dobro vzdušje. Dvojka je razočaranje. Crysis Remastered – ni blo ne Amnesia Rebirth PS4: The last of us Part 2 – z zgodbenega vidika razočaranje Ghost of Thushima Little hope Mafia:DE Šele, ko jih tako izpišem vidim, da je bilo leto 2020 res gnilo.
 12. Sharenje objave in označevanje frendov v letu 2020.
×
×
 • Ustvari novo...