Skoči na vsebino

fric

Vesoljc
 • Število vsebin

  784
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

fric je zmagal 22. februarja

Bitje fric je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

364 Fant od fare

Več o članu fric

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 315 vohunjenj
 1. V teh 20+ iger ob izidu zajema tudi PSVR igre. Razni beat saberji in podobno popularni naslovi. Od teh bodo 3-4 naslovi, ki pa upajmo, da ne bodo neki tech demoti.
 2. To bi še požrl, sam so ladje iz xy stoletja. Ta novi Tomb Raider vsaj ni failov z igralsko zasedbo.
 3. Tam okoli 9h. Mogoče celo manj. Sicer je že leta, ko sem končal, spomnim se kar kul začetka in dost krneki konca ter kul vzdušja.
 4. Boljš kot Sinking city. Obe igri črpata iz lovecrafta. Igra ni noben presežek. Zgolj povprečje.
 5. We're delighted to share that the Next Gen version of The Witcher 3: Wild Hunt is planned to release in Q4 2022. Ali pa če naredijo kar remake.
 6. Martina Sahlina večina tu gor verjetno ne pozna. Gre za modela, ki je bil šef firme, ki je prinesla Unravel špile. Večina se ga bo spomnila po spodnjem videu. Sedaj model zapušča Coldwood, pa je na TW objavil dost kul nit. http://twitter.com/monkeybeach/status/1526850308990717953?s=20&t=JohSNf5GjmDmqWz-3J7CrA
 7. fric

  Trenutno berem

  Kake droge ta avtor piše. Požrl čez vikend.
 8. IMO je Pero Martič tip gamerja, ki igra igre bolj zaradi keša kot pa, da bi bil predan ljubitelj iger kot je sneti. Pri Jazbini pa je problem, ker vsebuje za 7€ ne normalno ogromno reklame skoraj vsak tretja stran je nek oglas za neki. Sony has reportedly registered a new PS5 model. https://trib.al/aYGlTEK
 9. Roko na srce, sem v špilu začel uživati potem, ko sem dobil upgrade, ko imaš tiste stand al neki pa lahko štiri modele odlomiš enega za drugim. Dobro so tudi izpeljali zadevo z vetrom, ki te vodi. To je pa tudi vse kar mi je v spominu ostalo.
 10. A ne bo bonelab zgolj samostojna verzija za Quest?
 11. Pri meni, to da bi se še enkrat lotil že prebrane knjige ne pride v poštev. Enostavno mi nikoli ni to odgovarjalo. Razni stormachive knjige pa zasedejo kar lep del police.
 12. Zanima me kaj vi storite s knjigami, potem ko jih preberete? Zadnje čase se mi je nabralo ene par žepnic in nevem kam z njimi. S prodajo je tako, da knjigo sem dobil za 10€, kar pomeni, da bi prodal za okol 5-8€, kar se mi zdi pa že tako majhen denar, da mi je škoda časa se stem ukvarjat. Sploh, ker sem doma izven večjih centrov in bi šlo vse prek pošte.
×
×
 • Ustvari novo...