Skoči na vsebino

Brenta

Deklina
 • Število vsebin

  550
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

565 Jezus

Več o članu Brenta

 • Butast stavek
  Ptička sinička je ujela črvička.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 779 vohunjenj
 1. Opise precej tocno, samo vprasat se moras kdo je kdo
 2. + ce smo ze ravno pri Kitajski, da je situacija s Tibetom pozabljena in OK.
 3. @VonGriffinvidim da imas probleme brsti med vrsticami. To, da si pizda od cloveka, ki mu je zdraharstvo point zivljenja, je popolnoma neodvisno od tega, da si gastarbeiter. A je tako dovolj jasno napisano? Pa zanimivo, da ob vsem "uspel v lajfu" vajbu, ki ga zelite oddajat, rabite support temo, kjer bi zeleli prepovedat vse, kar bi lahko prizadelo vasa custva. Kot da je vasa domovina bivsi partner, ki vas je zapustil in rabite nastavljena ramena ob zlivanju grenkobe in zolca.
 4. Jajo ima prav, samo cela Slovenija posledicno izvaja diplomatski samomor, ker mora bit v soju zarometov. Toliko o majhnih otrocih.
 5. Najprej mi oznaci prvotni ad hominem, custveno prizadeta sovica
 6. Si se ze odpovedala vsem materialnim dobrinam moderne druzbe, ker je v vsaki kancek dela taboriscnikov? Glede na to, da se vedno postas, ocitno ne. Ti in tvoj visoki moralni konj in debata o hinavscini. Ironicno si njen najvecji predstavnik.
 7. @Sovica in kaj mu daje pravico, da (cetudi ima naceloma prav, ampak hej, v preteklosti je veckrat dokazal, da ga boli k za nacela) svoje stalisce predstavlja kot stalisce cele drzave brez kakrsnegakoli posvetovanja? Med drugim mamo zakon, ki to ureja. Jajo pa to pocne izkljucno zato, ker mu ocitno manjka pozornosti. Based Trumpa sploh ne vleci v debato, ker je isti populist, ki je vladal z odloki in vodil diplomacijo na twitterju in je dobesedni vzor nasemu twittlerju. Na koncu dneva pa vsi vemo, da so mokre sanje jajota, da bi mu uspelo postat lukasenko/mao/ipd.
 8. Kako smo moralno mocni, ko gre za jajo vs kitajska. Zanimivo, to ni bila njegova agenda v drugih primerih jajotove twitter diplomacije npr. jajo vs izrael v primeru palestine in jajo vs spanija, ko se je slo za katalonijo. Hmmm
 9. Ampak vseeno drvi vanjo. Ne želim biti cannon fodder na prvi frontni črti.
 10. Ti razumeš besedo zavezujoča pogodba? Vse se da v dobrem času, kaj boš naredil čez noč? In spet smo pri besedi "tovarna". Black box in which something magically appears out of nothing. Še dobro, da mleko raste v hladilniku.
 11. @ana se zavedam, ker se za razliko od tebe zavedam odvisnosti od Kitajske. Ampak saj je dobro, se izseliš v tujino, rečeš da so težave okoli Litve govorica, zapreš oči in problem izgine. Janša did nothing wrong.
 12. @ana welcome to taborisce potem. Cas, da se preselis v jamo, to je cena svobodnega trga, kjer nihce ne dela pod prisilo v nemogocih pogojih. Poanta je, da mora skupaj stopiti ZAHOD, ne pa da si vodja neke statisticne anomalije z nazivom Slovenija samovoljno dovoli drzavo pognat v prepad.
 13. Povej to proizvajalcem, ki jih drzijo zavezujoce pogodbe tekocih poslov, da jih bo jajotova nespametnost mogoce stala obstoja. Desnicarji bi od vseh najbolje mogli razumet "muh industry" argument?
 14. Do not be afraid, bo glavni strateg svetovne geopolitike z eno samo potezo vse resil na twitterju. Ce je resil problem Izraela in Palestine, bo Kitajska macji kaselj. Ne, resno, kako ta clovek lahko se vedno hodi pod svobodnim soncem in namesto, da bi bil zaprt v Polju, celo vodi drzavo?
 15. Surovine bosta pa dobila od kod? S Kitajske?
×
×
 • Ustvari novo...