Skoči na vsebino

Brenta

Rumeni jak
 • Število vsebin

  401
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

219 Tabornik

Več o članu Brenta

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 992 vohunjenj
 1. Brenta

  COVID-19

  Bodo pocakali na odlocanje ustavnega sodisca,kot je do sedaj ze postala praksa. Nekaj napletes, pa te bodo ze ustavili, ce ni ok. Do takrat pa bodo ukrepi legalni in legitimni according to hojs.
 2. Institut dr. Joze Pucnik? A so ji ze zrihtal nov mesalnik megle po centru za mednarodno "spravo"?
 3. Brenta

  COVID-19

  Kacin je pa prebolevnike uvrscal na prednostno listo
 4. Let the butthurt flow through you. Poanta je, da ne vem kaj se daje tak poudarek na ta dva klovna in se jih tako zelo rado sprasuje za mnenje.
 5. Brenta

  COVID-19

  https://ambasador21.wordpress.com/2021/04/28/analiza-brisnih-palck-za-povrsinsko-pcr-testiranje-v-slovaski-republiki-potrdilo-o-genocidu/?fbclid=IwAR382pA1o1O9At2NtVZ5kEXdQOopcqp0CUbNWqO670-Xa6PoexCEIONttFE genocid - nylon - litij - aluminij - bill gates - WE ALL GONNA DIE (vsaj ta cepljeni, no) In to po FB šerajo ljudje, ki sem jih imela še za dokaj normalne
 6. Yay, Pipistrel in Akrapovič, aka 95,73% celotnega Slovenskega gospodarstva. Akrapovičev biznis je za prihodnost vprašljiv, Boscarol pa nas prepričuje, da ima firmo v Italiji, ker so tam davki tooooliko nižji (sploh obdavčitev kapitalskih dobičkov, če verjameš v dedka mraza). Klovna. Že zadnjič je vampir Akrapovič izkoristil cirkus glede potencialnega dviga obdavčitve kapitalskih dobičkov, da si ga je izplačal brez obsojanja ljudstva (češ, vse mi bojo pobrali, meni revežu) in firmi dal kredit, ker itak nima v sanjah take likvidnosti, da bi lahko tak denar izplačala v šusu. Na koncu bo
 7. Z izjemo gorenjske. Na gorenjskem ne mores kupit ne bajte, ne parcele, ne nic. Mogoce stanovanje na Jesenicah, pa se ta sploh niso vec tako poceni, kot so bila.
 8. Itak, ni dokazov. In pa vlada dela dobro. Ce je napisano nekje na internetu, bo ze res. /rokacelo
 9. Tega prispevka sploh ne morem pogledat do konca. Vsakic ko slisim Grimsa ali Horvata me neustavljivo sili na bruhanje. Sploh tiste Horvatove, kako bodo pridni, marljivi, posteni slovenski delodajalci preselili firme v tujino, ker jim bo levica vse pobrala in pa Grimsove interpretacije ustave. Zdraharji nagnusni.
 10. No ja saj, lahko recem podobno. Podedovana stara bajta. Rusenje in izgradnja tipske klasicne zidane hise v gabaritih 10,5mx7m k+p+m Cena bo ob zakljucku vsega cca 200k (z opremo in brez parcele jasno) ob dejstvu, da sva ogromno delala sama. Strom, voda, ogrevanje, talne obloge, knauf, ipd. Na cez sva dala delat do 3.gf, pa estrihe, omete ter fasado. Sicer bi vse skup prislo se bistveno vec.
 11. Mnja, ne. Pri montazni moras sam naredit temelje/klet ce jo zelis imet. In pa za ta denar dobis na kljuc na zunaj dokoncan objekt. Do vselitve ti tako zmanjka cez palec se nekih 100k, pa bi moral kar varcno ravnati z njimi. Temelji, ogrevanje in vodovodne instalacije ti jih pozrejo nekje polovico.
 12. Brenta

  COVID-19

  @Deadguy damn, mene je ze po prvi dozi zeblo ko polarnega medveda, kaj sele bo!
 13. Ker si po kriterijih banke slovenije kredita ne mores privoscit, najemnino pa.
 14. Mja, oz progresivna obdavcitev lastnistva neprenicnin. Primarna zastonj, vsaka naslednja po lestvici. Bi bila zelo hitro poplava stanovanj na trgu. Plus dosegli bi, da najvec izgubijo tisti, ki na veliko spekulirajo. Itak je med normalnimi razvitimi drzavami davek samoumeven, zato je toliko manjsi delez lastniskih stanovanj. Ampak kot je ze nekdo omenil, ravno tisti, ki imajo moc spreminjat zakon imajo najvec za izgubit in ni to nikomur v interesu.
 15. Najbolj uravnotežen medij v državi, ki mu do kvalitete manjka le par furintov evrov več strikes again Prostori ekstremne Levice povsem v socialističnem duhu
×
×
 • Ustvari novo...