Skoči na vsebino

fauzić

Rumeni jak
  • Število vsebin

    6 338
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    2

fauzić je zmagal 20. novembra 2023

Bitje fauzić je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

77 Jogurt

Več o članu fauzić

  • Butast stavek
    33% možnosti, da je privlačen.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 336 vohunjenj
  1. ti misliš da rusi namerno ciljajo civilne zgradbe? zakaj? kaj jim to prinese? kakšen naj bi bil strateški plan takšnega vojaškega posega? dej vklopi že une dve možganske celice, no
  2. ko začnejo MSM poročat o tem kako so zlobni rusi vemo, da je Ukrajina v plamenih. https://www.24ur.com/novice/tujina/rusi-v-hiperzvocnem-raketnem-napadu-na-kijev-zadeli-otrosko-bolnisnico.html moja predikcija je, da bodo UKR zelo kmalu prišli na pogajanja.
  3. fauzić

    Naša mala greznica #9

    sicer jst sm že zdavnaj rekel nekaj zelo podobnega, podpiral arsenal ko še niso bili goat ravno ker so se lahko borili proti influxu keša. je pa pač to problem fuzbala. da managerji nabavijo točno to kar rabijo, ne tega kar je na razpolago. in s tem kar je na razpolago ne znajo delat. v tem smislu mislim da je nogomet umrl. ker je gap med tem kaj pep dela in kaj dela nek leister nenormalen. pep gre po svetu in prinese spisek.
  4. očitno so canadian euros na eni strani, na drugi pa pač euro
  5. fauzić

    Naša mala greznica #9

    a se bomo še kregali z zarafom, da je to evropsko drek?
  6. mamo že kontro. če boste podrobno spremljali MSM boste videli kako se neprestano ustvarja neka fiktivna realnost konflikta, katere namen je zasenčiti resnico. Ravno smo dobili od zahodnih požrešnežev "treba platit taj burek" ... pa lansiramo koliko smrti je doživela Rusija. Pri tem pa pozabljamo, da smrti štejemo eno po eno IZKLJUČNO zahodnjaki. Kot sem že rekel. Za Ruse je to statistika, nekaj kar je "treba". Zato tudi zahod nikoli ne more zmagati vojne z Rusijo. Ne ker bi bil prešibak vojaško, ampak ker mentalno ni pripravljen na vojno.
  7. fauzić

    Naša mala greznica #9

    danes sem mel švico in turčijo baš blizu
  8. fauzić

    Naša mala greznica #9

    to vsi pravjo odkar je začel igrat model je odličen na žogi, ampak zadnji pass/strel na gol sta mu taka neznanka kot heretiku filozofija. ... al pa galkotu basket. fun fact : doncic in cr7 mata približno isto uspešnost v zaključnih bojih letos
  9. fauzić

    Naša mala greznica #9

    sploh ni debate. penal, sudja je slabo odsodil. tudi njegova gesta je bila "roke ob telesu", kar ni res.
  10. Tole je copium. Neumnost - taka, da je še Galko dal pluska Ne samo, da so nas mainstream mediji filali z idejami o tem kako bo Rusiji zmanjkalo streliva, kako so na robu bankrota - to so govorili tudi višji častniki : od upokojenih generalov do anonimnih virov v ameriški vojski. To so DEJSTVA. Zakaj je vprašanje. Lahko da so se sami ušteli, lahko pa da so preračunali, da bodo samo tako uspeli speljati pomoč Ukrajini (spomnimo na orožja za množično uničenje v Iraku - laganje javnosti NI nekaj česar se zahod ne bi posluževal). Sankcije Rusom so se izkazale za simbolne, pri čemer se da reči, da je zahod bolj nastradal zaradi njih kot Rusija. Tudi "zmaga Ukrajine" je bila povsod razglašena - še posebno po tisti uspešni protiofenzivi. 2024 se je narativa glede vojne v Ukrajini BISTVENO spremenila. Zakaj? Odgovor je zelo enostaven : ker zahod nima absolutne kontrole nad novicami, se je počasi a vztrajno tekom zime 2023 v pomlad 2024 okrepilo zavedanje evropejcev, da je v Ukrajini sranje. Kljub temu, da je na začetku vojne zahodni propagandi uspelošno uspelo prodati, da je Rusija ti. "paper tiger", se je to zavedanje močno skrhalo predvsem na začetku 2024. Danes je vsem medijem jasno, da UKR vojne ne more dobiti. Zato so tudi spremenili način poročanja, ker je na kocki njihov ugled. Spomnim se kako je CNN objavljal mnenja "vojaških analitikov" (očitno majo v svetu isto sposobne obramboslovce kot v Sloveniji) kako Rusi ne morejo premakniti konvoja zaradi počenih gum ipd. cvetke. Če bi danes CNN poročal o vojaških zmagah in ukrajinski skorajšnji zmagi ... jih ne bi nihče jemal resno. Sam se spomnim kako so mediji poročali o tem prekletem konvoju dan in noč, ga zasledovali s satelitskimi posnetki, etc. : vmes pa NIHČE ni poročal, da so Rusi tik pred Azovom. To je bil "največji" problem "objektivnega" poročanja v prvi in drugi fazi vojne : če si bral mainstream medije se je zdelo, da Rusi ne morejo nič. Nihče ni recimo poročal o vseh vojaških zavzetjih, tudi recimo ta ofenziva, ki je UKR stala 100 kvadratnih kilometrov ozemlja, je komaj kje omenjena. Kar boš videl od mainstream medijev bo kako skušajo poudariti ukrajinske vojaške zmage : zato tudi imaš internet poln ultra HD posnetkov uspehov ruske artilerije. Na ta način potem dobiš javnost, ki je recimo prepričana kako je s400 zanič. Po drugi strani pa redkokdo celo danes govori o ruskih zmagah - v tem smislu se mainstream mediji še danes obnašajo kot sadhu, ki poroča samo o eni plati konflikta. Zdej, zakaj mediji tako poročajo. IMO je odgovor v gledanosti. Evropa, ki hoče da Ukrajina zmaga ne bo klikala na članke, ki poročajo o ukrajinskih porazih. Na ta način je "demokratično izglasovano", da resnica vojne ostaja skrita nekje v drobovjih interneta, ki jih povprečni uporabnik nikoli ne odkrije.
  11. fauzić

    Naša mala greznica #9

    tako kot sem že zdavnaj rekel: olivje je bil hrbtenica reprezentance
  12. fauzić

    Naša mala greznica #9

    na začetku prvenstva je bil rangiran kot 24. trener prvenstva
  13. fauzić

    Naša mala greznica #9

    ne pravim da so igrali na pamet, ampak grki so meli top managerja, ki je izrabil njihove kvalitete. priigrali so si dovolj situacij, imeli dovolj kontrole ... naša taktika je bla parkiraj 442 na igrišče in 5-5 na klop
  14. fauzić

    Naša mala greznica #9

    Grčija je mela jasno taktiko. Niso se samo branili, ponavadi so tekme dobivali z minimalno razliko. Igrali so obrambno, ampak znali tudi pritisniti.
  15. fauzić

    Naša mala greznica #9

    to nikakor ne pomeni, da mormo igrat s temi reprezentacami ampak preprosto iskat priložnosti. Vemo da je cancelo liability v obrambi ... kakšna žoga na krilo, kakšna šansa več odigrat kakšno opcijo. ne pa pridt na prvenstvu z mentaliteto : upajmo da nam ne zabijejo.
×
×
  • Ustvari novo...