Skoči na vsebino

GTA

Rumeni jak
 • Število vsebin

  302
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

129 Tabornik

Več o članu GTA

 • Butast stavek
  kadi joint, a ga ne deli z drugimi. Prašič!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. GTA

  [udarna] avto tema

  Itak, samo pri takih blaznih track monsterjih je res bolj smiselno met avtomatika. Manual rata overwhelming Najbolj zabavno mi je, ko je Dario Franchitti, T.50 test driver, ki je jasno ex dirkac, rekel Gordonu po prvi voznji, da je T.50 pri downshift rev matchanju kar hud, tko ene 3 do 4x vec kot bi si on zelel
 2. GTA

  [udarna] avto tema

  Sekvencni je ponavad cca 100kg lazji od dveh sklop. Also, ob prestavljanju se cel avto zatrese, faaaak feelsi Me prav zanima kaj bodo sele za T.50 engine rekli, ce so ze zarad tega 6.5L Cosworth-a cist zblazneli
 3. GTA

  The Mandalorian

  Precej dolgocasen del.
 4. GTA

  Samsung

  Se vam zdi kaj bolje sedaj? Sem jih uploadal na imgbb. 10x (ali pa 30x) ista fotka
 5. GTA

  Samsung

  Resolucija je v obeh primerih default, torej 3000x4000. Tule je se en primer, kjer se lepo vidi glavno razliko med 23 in 10. Sem bil res globoko preprican v menjavo za S23Ultra in bil pripravljen pozreti gigantskost v zameno za hudo hujso glavno kamero, periskop in svincnik ter se posloviti od 3.5mm in cap finger print senzorja. Ampak tole ni vredno 1500EUR. Saj se opazi malo boljsi dinamicni range pri tretji fotki na napisu in malo vec detajlov na hlacah. V temi bi pravtako morala biti vecja razlika. Ampak v obicajnih pogojih je res beden upgrade.
 6. GTA

  Samsung

  Nekaj random fotk, brez kaksne posebne ideje, smisla ali stila. Zelo mi je bil vsec mi je bil 10x zoom. Kaksne se vam zdijo fotke? Je opazna razlika med S10e in S22 Ultra?
 7. GTA

  Samsung

  Par dni nazaj sem na hitro naredil nekaj fotk z S23Ultro naparam S10e. Jih uploadam jutri, da mi poveste ali je vredno razlike.
 8. GTA

  P: Luigi Mansion 3 (Switch)

  Prodam Luigi Mansion 3 za Switcha Cena 35EUR ZS. Vsak dan sem v LJ, med vikendi Kresnice Litija
 9. Prodam Kirby and the Forgotten Land za Switcha Cena 35EUR ZS. Vsak dan sem v LJ, med vikendi Kresnice Litija
×
×
 • Ustvari novo...