Skoči na vsebino

dreknapalci

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  23
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

3 Jogurt

Več o članu dreknapalci

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

98 ogledov profila
 1. A sem potem eden redkih, ki jim je bila V imenu ljudstva ljubša kot Jezero?
 2. dreknapalci

  Fotrov kotiček

  👌👌 Že samo zarad te ideje je blo vredno odkrit tale kotiček! Prvič videl (me je moja podučila, da je to neka klasika na Pinterestu), ampak definitivno naredimo v kratkem.
 3. V korona-časih se baje da marsikaj zrihtat do 10h zvečer 🙃
 4. dreknapalci

  Podcasti

  Očitno je zgoraj link ušel objavi 😅 https://podcasti.si/
 5. dreknapalci

  Podcasti

  Obstaja tale stran. Bolj kot zbir vseh slovenskih podcastov, brez rejtingov in lestvice poslušanosti.
 6. dreknapalci

  Zdajle poslušam:

  http://youtu.be/j0YXfeNxJJ0
 7. Pa deluje vse tako kot je treba? Zadnjič je po nekaj tednih premora poskus odprtja izposojene knjige v Biblos appu na mojem telefonu začuda normalno deloval. Včeraj pa sem poskusil še na enem drugem aparatu in mi je ob odprtju izposojene knjige metalo nek CSS error, ki ga niti z restartom aparata niti z reintstalacijo aplikacije ni uspelo odpraviti. Če si predstavljam, da je inkBOOK samo druga naprava kjer uporabnik z aplikacijo odpira datoteke, najbrž do podobnih težav prihaja (lahko pride) tudi na inkBOOKu?
 8. Glede na trenutno stanje najbrž ne gre pričakovati ravno presežkov. Verjetno niti povprečno delujočih zadev ne.
 9. Sem se ob bodrečih besedah še enkrat spravil in glej ga zlomka, ratalo v prvo A sem jaz retard al ni opcije spreminjanja velikosti besedila (na Androidu)? @Hosta hvala za spodbudo! (Upam da se tud Kindle-problem zrihta zdaj ko neham jamrat :P )
 10. Probal restartat aparat, reinstallal aplikacijo, večkrat zaprl in odprl (nekateri pravijo naj bi tudi pomagalo) pa ni bilo nič bolje. Očitno je karma slišala da nekaj jamram in me je še na Kindlu usekala. Včeraj se je začelo in sedaj vsakič kadar zamenjam knjigo, ki jo berem, skoči na konec knjige in je treba prelistati 1x naprej in 1x nazaj, da pride na lokacijo kjer sem ostal (prilagam tudi video). Kakšna izkušnja kako odpraviti omenjeno težavo? IMG_6635.MP4
 11. Če pa so na internetu itak videi in članki in lahko itak dobiš brezplačno vse vsebine, ki ti jih srce poželi... Zakaj bi dal še 15 € za letno članarino za knjižnico.
 12. Mogoče pred vsem rabimo najprej delujoč sistem za javno naročanje, ki bi omejil korupcijo kolikor gre...
 13. Večinoma bookdepository, nikoli kakšnih težav. Bi pa imel za izpostavit eno pohvalo - res me je pozitivno presenetila založba Sanje s svojo Sanjsko razprodajo (link spodaj). Sem jim pustil 100+ €, in so ob naročilu oddanem do zgledne ure, paket poslali še isti dan in naslednji dan so bile knjige že pri meni. https://www.sanje.si/sanjska-akcija/sanjska-razprodaja/sanjska-razprodaja-leposlovje Ogromno knjig po nenormalno nizkih cenah in očitno še traja 👌
×
×
 • Ustvari novo...