Skoči na vsebino

dreknapalci

Aluminat
 • Število vsebin

  113
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

16 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu dreknapalci

 • Butast stavek
  Pravi nik je rus.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 287 vohunjenj
 1. Ja sam blok stoji pa za Bežigradom. Mogoče pa ta kombinacija MB-LJ nardi tak vpliv Drugače pa, razen parih smešnic, pri meni še povsem odprte šanse da bo bolje od Jezera.
 2. dreknapalci

  Trenutno berem

  Prva končana v 2021. Me kar malo skrbi, da se lahko tako enostavno potegne vzporednice med časom pred 2. svetovno vojno in danes. Pa brez covida...
 3. dreknapalci

  Trenutno berem

  Zaenkrat na 20 %, ampak par mesecev nazaj sem prebral Zajtrk prvakov in mi stil tegale Vonneguta nikakor ne potegne. Am I missing something?
 4. dreknapalci

  Poslat paket izven EU

  Ima kdo kakšne aktualne izkušnje s pošiljanjem paketov recimo v Kanado? Gledam cenik od Pošte in če sem pravilno našel, bi me stalo cca 40€ odvisno od mase, bo pa ravno nekje 2-3 kg. Za vsebino, ki skupaj nanese 60€, se mi je zdelo malce dosti, pa sem rekel, da vidim še kaj poreče kakšen mednaroden igralec in za GLS mi zgleda, da poslujejo samo v Evropi, preveril pa sem še na FedExu. Tam izračun pokaže prek 120 €. Zdaj me pa malo skrbi, da sem živel v nekem utopičnem mehurčku in si predstavljal, da poštnina po svetu vseeno ne pride toliko, glede na količine pošiljk, ki se fijakajo gor in dol po Zemlji.
 5. Neke Biblosove ebralnike majo tud v določenih knjižnicah možnost za izposodit, kot knjige. Nisem še probal, bom pa enkrat ob priliki ziher probal.
 6. dreknapalci

  Fotrov kotiček

  Za ignorirat objava, je bil nek brainfart od foruma in mi sploh ni ppkazalo naslednjih objav
 7. dreknapalci

  Fotrov kotiček

  Razbijalka* Če bo še kdo imel interes - za lažje iskanje: https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-filmi/174730233
 8. dreknapalci

  The Mandalorian

  A se sam men zdi, da je bil CGI/kostumografija na ne čisto proper nivoju? Razen če je to zato, ker sem šele zdaj prvič gledal v 4K in sem do sedaj mislil, da pri boljši resoluciji pa gotovo veliko bolje izpade
 9. dreknapalci

  Trenutno berem

  Če te zanima podobna tematika še z malce drugačnega vidika, pred par leti sem bral tole spodnjo zadevo in se sliši precej slična premisa
 10. dreknapalci

  Trenutno berem

  I see what you did there Drgač pa kr titubo zravn odprto zmer pa sam počasi odkrivat bisere pa uživat
 11. Za fotke bo še mal za počakat (različne regije/občine pa te fore ). Iglo oz. kar celo glavo (če sem prav razbral je v ang. stylus pa cartridge) sem naročil novo in en tranzistor je bil fuč. Je stric od moje, ki je že pred davnimi leti vse to šraufal, diagnosticiral probleme in sem naročil pa je/bo zamenjal. Glava je na T4P priključku, tako da menjava ni ravno neka rocket-science, za tranzistor pa bo bolje, da se nisem lotil sam. Samo njemu je vse itak logično in ne znam ravno dobit kakšne dobre razlage od njega, zato sem si pa rekel se moram še sam malo izobrazit.
×
×
 • Ustvari novo...