Skoči na vsebino

Haldim

Rumeni jak
 • Število vsebin

  38
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

9 Jogurt

Več o članu Haldim

 • Butast stavek
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Haldim

  Vrtičkarji

  Shit, kolko jo je nametalo
 2. Haldim

  Vrtičkarji

  Pri meni je isto: paradižnik, kumare, paprike, vse je bogo. Jaz krivim vreme in to da sem pre hitro posadil na vrt. Boljše bi blo počakat da se vreme stabilizira.
 3. Haldim

  Vrtičkarji

  @MikeHunt dej slike zidu
 4. Haldim

  Vrtičkarji

  A če daš race v zaprt vrt, se spravijo tudi na zelenjavo? Ali jedo samo zrnje ki jim ga pripraviš in polže?
 5. Haldim

  Vrtičkarji

  Potem ne bi smelo bit problema pri meni, sekanci niso pomešani z zemljo ampak položeni na njo, čez pa kompost. Polže bi pa morali vsaj malo zaustavit sekanci po tleh.
 6. Haldim

  Vrtičkarji

  Ja, pod kompost sem dal sekance ker v tistem trenutku nisem mel kartona. Vse z željo preprečit rast plevela. Glede na to da mi sploh nič ne razpadajo mislim da trenutno nimam težav s tem pa tudi rastline zelo lepo rastejo. prav tako je pa kompost izredno bogat z dušikom, bolj kot domači. Računam da bo to kompenziralo. Sicer je pa količina sekancev majhna. Iskreno, se ne bojim pomanjkanja dušika Če bi še enkrat delal jih ne bi metal ampak samo iz praktičnega vidika, za dušik me ne skrbi.
 7. Haldim

  Vrtičkarji

  Jaz sem že bolj ali manj posadil vse na vrt. Le še nekaj solate mi je ostalo za posadit, ki sem jo vzgajal iz lastnih sadik. Na začetku sem se zelo bal da bo kompost premočan in da mi ne bo nič klilo ali raslo vendar ni problemov. Vse lepo raste, tudi semena so lepo vzklila (korenček, rdeča pesa, razne solate). Na splošno sem s kompostom zadovoljen 8/10. Edino kar me moti je prisotnost plastike, na kar sem se pa že skoraj navadil in je več niti ne opazim. Ter zelo fina struktura komposta. V bistvu je tako fina kot suh mulj in će ga posipaš po gredi sploh ne prepušča vode Na srečo se
 8. Ja ti boš zdej določal kaj je pomembno za koga in kaj ne. Dej se malo pomiri. Če te moti njihovo jokanje jih pač ne poslušaj tak kot jaz ne gledam levuharskih videov in podcastov.
 9. @Vučko3Kako črvičasta poenostavitev dogodka da o črvičasti neargumentirani diskreditaciji osebe sploh ne govorimo
 10. Haldim

  Vrtičkarji

  Pa cca 5 ton, od tega so 3 že na vrtu. Problem je ker se ne vidi dokler je kompost suh, šele ko ga spere pride na plano. Na vrtu sem pobral vrhnji sloj oziroma to kar se vidi. Drugo bom sproti ko se pojavi. Zgleda da bom za drugo leto moral nabaviti drug kompost ker se zaenkrat še ne mislim ukvarjat s proizvodnjo svojega. Kupi kdo 2 toni?
 11. Haldim

  Vrtičkarji

  @Lunco Kje si na koncu nabavu kompost? Jaz moram rečt da sem kr slabe volje zaradi Kompostkota. Zdej ko mi je kompost stal na vrtu čez zimo ga je dež malo spral, se na vrhu vidijo koščki plastične folije. Kot kaže niso nč naredili na tem da ta problem rešijo
 12. Haldim

  Vrtičkarji

  Če boš vzgajal papriko iz lastnih sadik v mediteranskem podnebju potem je sedaj pravi čas za sajenje. Pod pogojem da imaš topel in svetel prostor kamor boš to postavil. Paradižnik lahko še počaka par tednov ker hitreje zraste kot paprika, želiš pa da sta oba istočasno pripravljena za sajenje v gredo.
 13. Haldim

  Vrtičkarji

  Nič me nisi potolažil Pa ni proces kompostiranja že zaključen? Kam ma zdej še za kompostirat ffs. Misli da bi pomagalo če pustim vreče zgoraj odprte, da jih samo pokrijem s črno kopreno da ne pride svetloba not?
×
×
 • Ustvari novo...