Skoči na vsebino

Merithyn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  102
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

16 Jogurt

Več o članu Merithyn

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. FS6SU367M279 4BNSD3675J8D ATPTUJPP53QH Nič pretresljivega. Nov housing sistem. Sicer je v Honkai Impact-u podobno... tule bo malo boljše I guess. Več možnosti pa brez chibijev.
 2. Merithyn

  Trenutno berem

  Aj, ok pol ni zame. Jaz imam večina rad take, kjer se lahko res imerzaš v like in da je res ful podrobnosti o njih... Nadaljujem pa z Bobiverse...
 3. Jaz imam sicer Kobo Aura One... ja kobo bi rekel da mi je najljubši od vanila bralnikov. Drugače boljše it v nakup Kobo Libra H2O če že. Ne da se potem spogleduješ z boljšim bralnikom malo kasneje tako kot Avion. Inč več neprimerljivo izboljša bralno izkušnjo. S tem da imaš še giroskop in fizične tipke za strani in vodoodpornost... edino kar je so šli v to meni čudno obliko... Kobo Store je pa tko tko. kakšna eknjiga je omejena na regijo drugače pa večina knjig vsaj te ko jih jaz berem sta na obeh storih s tem da je po feelingu Amazonova ponudba knjig verjetno ziher boljša.
 4. Merithyn

  Trenutno berem

  Dobro vedeti. Kratkih novel ponavadi ne berem sem pa to imel ogledano ker spremljal občasno njegov channel ker ma včasih zabavne novičke. Btw, ali zaradi dolžine medija misliš to da zanemari razvoj likov in način kako podaja zgodbo ali da je premalo contenta trenutno in da si lahko obetamo če gremo potem brati, ko bodo vsi 3 deli zunaj boljšo izkušnjo?
 5. ADE 4.5 in Fairplay drm ali nekaj takega? Ja nobenmu se ne da s tem ukvarjat očitno, ker za večina taglavnih / Amazon in Kobo to ne rabiš. Drugače pa kak tool za auto obračanje in screeenshotanje se ziher najde in potem čez OCR. Pomoje maš z minimalno truda narejen če si res želiš pa če ti ni formatting tok pomemben.
 6. Merithyn

  Trenutno berem

  ... In že na 3 knjigo. Druga je imela malo sindroma 2. knjige po moje ampak še vedno zelo zabavno. 3. pomoje obeta spet obilo akcije glede na to kar je bilo vzpostavljeno v 2 knjigi.
 7. Ah po dolgem času spet mal zalaufal Genshin. Hehe tale neki event Contending Tides je pa res totalno easy. Kupček free kristalov v parih minutah. Ganyu max challange in je to to. In potem prvih 10 pool-ov dobil Rosario takoj. Zdaj pa ko bi v naslednjem bannerju bil še tak luck da za pity dobim Eulo...
 8. Merithyn

  Trenutno berem

  Pogoltnil prvo knjigo, We are Legion (We are Bob). Zelo zabavna knjiga. Murderbot vibes pa super zastavljeno na tematiko Neumann probe-a. Že na drugo...
 9. Merithyn

  Trenutno berem

  Prva knjiga Bobiverse...
 10. Merithyn

  Invincible

  Meni so bile zlo v redu prve 4 epizode. Res da prej nisem bral stripa. Vidim pa da rage-ajo nekateri z 1/5* v komentarjih na amazonu ker da porivajo spet neke nepotrebne feminizme notri, ki jih ni blo v stripu.
 11. Merithyn

  [uradna tema] Japanka

  Pogledal prva dva dela: Vivy -Fluorite Eye's Song- in čakam da pridejo še ostale epizode. Obetaven nov originalen anime od Wit studija, kjer piše scenarij med drugim tudi avtor Re:Zero novel. Zanimiv intervju: https://vivy-anime.com/special/roundtable_discussion/
 12. Sem na ZS poslal nek link, ki je mislim da krožil nekaj časa nazaj za dropbox. Na omenjeni strani so dejansko imeli eknjige? Mislim da sem samo enkrat brskal in našel sramotno številko čtiv - like none.
 13. Kdo kaj grinda tele evente tanove? Spet to glide-anje pa še par novih pogruntavščin. Ni nevem kaj. Btw, tanov free lok vs Stringless refinement lvl 1? Verjetno je dejansko boljši, ko ga refine-aš do maxa kot pa Stringless, kjer si srečen če dobiš enega lol, ker se baje attack bonus apply-a že takoj na isti skill, ki ga proži kolikor sem bral?
 14. Ma nevem kaj komplicirajo tok. Meni po pravici vseeno ali izvem prej ali potem. Vse kar je razlika je da planiraš mogoče že prej če veš da boš za enega characterja vlekel lvl up materjale in da ne gridaš potem kot nor. Eula zgleda kul. Drugače pa 1.4 je spet filler verzija. Dolgcajt skratka. Tole ko so dal notri te dating stvari so bolj tko tko. Ni tok slabo ampak se mi ne da za vsakega characterja vse endinge grindat. V čem je pol point odločitev.
×
×
 • Ustvari novo...