Skoči na vsebino

Merithyn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  123
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

19 Jogurt

Več o članu Merithyn

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Merithyn

  Trenutno berem

  Zlo v redu litrpg/enders game hibrid za poletno branje. Knjiga je dvignila tudi kar nekaj prahu po raznih straneh na internetu kjer je trenutno kar malo preveč hype-ana.
 2. NIsi omenil ampak predvidevam da .ascm potegneš dol na računalniku ki ti potem v ADE zdownloada pripadajoč epub avtomatsko ko ga odpreš in ga preneseš na tvoj kobo device...govora je bilo o direktnem odpiranju na branlniku brez pc-ja.
 3. .ascm licenčna datoteka ni med podprtimi kobo datotekami tko da bolj logično da ne podpira. Tudi na spletni strani od kobota bi potem vsaj omenili da odpira .ascm datoteke in zdownloada epub ali karkoli pač pa ni nič razen identičnega postopka s povezovanjem preko računalnika razen seveda Overdrive storitve, ki je v Sloveniji neuporabna. Sam imam sicer tudi kobota ampak si nisem nikoli nič izposojal. https://help.kobo.com/hc/en-us/articles/360017814074-Add-eBooks-with-Adobe-Digital-Editions-
 4. IRC za eknjige je večen. To že leta in leta ampak men je bil vedno najboljši na irchighway-u #ebooks channel. http://ebooks.byethost6.com/index.html Morm pa reč da se mi kdaj ne da zalaufat mirca pa pol grem kar na mobilism.org forum. Tam je tudi večina novih stvari samo je za loginom vse skrito.
 5. Mja meni je čisto pošla volja po igranju Genshin Impacta. Daily grind mi je bil za umret dolgočasen pa teli event-i so mi bli tudi brezvezni. Mi je veliko bolj dogajal Honkai Impact 3rd. Trenutno imajo crossover z Genshin Impact-om in zabavne mini igre. Mogoče me vseeno premami tale nov patch ampak verjetno bo prioriteta Punishing Gray Raven, ki izzide ta mesec.
 6. Merithyn

  Trenutno berem

  Tako tako. Nič predolgo. Začneš brati in kar na enkrat si na zadnjem page-u. Drugače pa ravno prebral Villains duologijo. Ni nek presežek kokr eni hvalijo ampak spet ni tok slabo. Pač liki se mi zdijo bolj švoh opisani / plitvi. In pa zdej začel (da vidmo če je res tok dobra kot eni rejvajo xD):
 7. Merithyn

  [uradna tema] Japanka

  Meni so prva in druga ble noro hudi pol 3 mi je bla pa krneki (Diamond neki) in sem nehal gledat.
 8. Merithyn

  Trenutno berem

  Prva knjiga mi je bila meh tudi meni drugače. Ne zgodi se kaj dosti. Potem rata 100% boljše. Pač zanimiv svet in sistem magije, likable characters in non-stop action.
 9. Merithyn

  Trenutno berem

  Tudi jaz jo imam namen enkrat prebrat ko bo čas. In tole kar si omenil nekateri review-ji omenjajo kot slabost, da je reciklral preveč idej iz Martiana in da je preveč podobno vse skupaj... Drugače pa sam trenutno še vedno berem eno easy fantasy/action zadevščino. Že na zadnji knjigi... pa pomoje ni še mesec minil kar sem začel s serijo. (btw book cover-ji so mi obupni... sej vem da je indie avtor ampak nekateri indie avtorji imajo vseeno ful dober cover)
 10. Očitno so tudi veliki začeli z e-ink note taking in 10 inčniki: https://us.kobobooks.com/products/kobo-elipsa Sicer meni osebno preveč omejeno, ker sem se na moji Likebook Aliti precej navadil na nekaj must have android app-ov in brez njih bi težko shajal. Tudi samo 32GB prostora / 1GB RAM-a in brez možnosti SD kartice je bolj meh.
 11. Ni vse samo meta. Razorja imam in celo tam nekje c3 ampak nikoli nisem vlagal vanga čisto nič. Od male characterjev imam razvitega samo Traveler-ja, ki ga občasno uporabim. Imam na primer ves constellation na Xingqiu že lep čas in ga ne uporabljam čeprav je bojda SSS za support.
 12. Dobil za garantiran pity. Heh nisem si mogel pomagati da ne bi oz. čakati na kak boljši banner tako da mal mi zdaj šepa kompozicija teamov, ker imam zdaj preveč ice user-jev (z Ganyu + Diono na vrhu) ampak Eula je primarno fizični DMG dealer tako da spet ni tok slabo + deluje mi boljš kot Jean, ki je bla do zdej edini moj fizični dmg dealer. Zdaj pa čas za grind. Zmanjkalo resursov tam pri lvl 60 tako da nisem mogel dokončno potestirati ampak igra se zlo v redu. Furam jo s Pale set in Snowtombed. Btw, kako se vam zdi hide and seek event? Meni je bolj meh. Vsaj dobiš kar
 13. Merithyn

  Love, Death & Robots

  Sem pogledal ja... V prvi sezoni mi je blo nasplošno več episod všeč kot pa v tejle drugi tako da moram reči da mi druga sezona ni bila tok kul. Snow in the Desert pa mogoče Pop Squad potem se pa že neha.
 14. Merithyn

  Stripi

  Mislim da z android tablico ne boš zgrešil. Jaz imam android tablico in me je zlo v redu za barvne stripe. 10 inčev (iPlay40) in Tachyiomi app. Budget varianta, ki pa je sposobna še marsikaj drugega poleg prebiranja stripov. Za kako Windos/iOS tablico se pa nisem nikoli posebej zanimal. V preteklosti sem imel sicer neko dual boot tablico s Win10 ampak Windows mi ni nekak dišal na tablici nikoli. So me tudi skoz ti njihovi update-i zajebaval. Za črno-bele stvari je seveda najboljša e-ink tablica po mojem menenju. 10 inčev in prav tako inštaliran Tachiyomi app.
×
×
 • Ustvari novo...