Skoči na vsebino

Merithyn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  148
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

23 Jogurt

Več o članu Merithyn

 • Butast stavek
  strahopezdljivec

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sem bral nekje in misli da star format še vedno deluje... če se ti da probavat... Si moreš pa izbrisati trenutno verzijo iz PC-ja in namestiti https://filehippo.com/download_kindle-for-pc/1.24.3.51068.0/?ex=BB-2188.0 In
 2. A ni ena fora ko moraš imeti ful staro verzijo Kindle aplikacije na PC-ju (da ti potem download-a star KF8 format knjige) drugače ne zna, če se ti posodobi. Nisem že ful dolgo kupoval na Amazon store-u. Nazadnje na Kobo pa še tist mi ni hotlo delat in sem pol z eno staro verzijo epubor.
 3. Merithyn

  Trenutno berem

  Yup. Brandon pač Brandon. Vedno zelo aktiven. Sem clo ujel njegov livestream enkrat zadnjič. 22 milijonov in bojda je podrl rekord vseh kickstarter projektov do sedaj. Good for him. Sem pa presenečen kok je ratal popularen, da mu niti knjige ni potrebno opisat in folk že nori. Stormlight archive naprimer mi je res top in komaj čakam nadaljevanje, ostale njegove knjige/serije pa me ne vlečejo tako močno in jih niti nisem še do konca prebral (sicer še vedno so zlo v redu ampak bi jih označil z OK - ala Mistborn).
 4. Merithyn

  The Mandalorian

  Boba Fett 1 epizoda mi je bila tko tko. 2 epizoda je bila pa več kot odlična. Tole s tem tribe-om so perfektno prikazali.
 5. Merithyn

  The Wheel of Time

  Tole počasi ratujejo smeti. Meni je bilo z vsako epizodo slabše in tole zadnja mi čist nič ni všeč. Ne samo da spreminjajo kar je bilo v knjigah skoz ene kao ubijajo in kar preživijo čeprav totalno nelogično in ti pokvari vso imerzijo. Polno nekih čudnih nelogičnih scen, kjer si sam "Wait what, why, how?" kar ni bil nikoli problem ko sem bral knjige...
 6. Jaz je tudi nisem še končal. Inazuma kolikor sem jo raziskal mi je samo ozemlje zelo všečno pa tudi nova muzika je fantastična. Story pa ja snoozefest.
 7. Gledam Invasion in sem trenutno up to date s serijo. Enim bojda da ne odgovarja? Men je super. Ne vem kako je enim dolgočasna serija. Meni je skoz napeto. Pa kul, da spremljamo več charactrer-jev ločeno.
 8. Merithyn

  Trenutno berem

  Všečno. Obe noveli skupaj sta skoraj kot ena knjiga. Sanderson res to štepa ven kot po tekočem traku. Dogaja se pa pred 3 knjigo v seriji (ki pride konec novembra) tako da je obvezno branje. Btw tale JancI Patterson si je pa dobro reklamo nardila. Mogoče kdo pozna kej od nje? Vidim da ima eno fantazijsko serijo za pasom ampak ne vem če je za kaj...
 9. Novo območje Grymforge v Underdark-u, nov Sorcerer class in par drugih izboljšav (10 strani patch note-sov) drugo pač gameplay, ki je vedno zabaven s Svenom... Sem imel EA za DOS1 in DOS2 in BG3 pa mi je blo čist kul. Vsake toliko malo za fun preigraš... itak je vedno samo začetk igre... recmo act 1 od xy... kak ti bodo spoilali pol celo igro... Drugač pa bolj gameplay v streamih kot pa xy trailerjev, ki res pol čist story razkrijejo...
×
×
 • Ustvari novo...