Skoči na vsebino

Merithyn

Rumeni jak
 • Število vsebin

  27
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

9 Jogurt

Več o članu Merithyn

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tole pa super zgleda. KOnčno ene par zanimivih novih funkcionalnosti pa še hitro dela. Sem uvozil svojo knižnico iz Goodreads. Lol prvič izvažal iz in je trajalo 5 min... klasični Goodreads... res obup od spletne strani. Kar mi preprečuje da bi takoj presedlal eksluzivno na tale The StoryGraph je na žalost še community ker večina folka je na Goodreads (+ folk ki ga spremljam) in kar se tega tiče bo težko katera stran dosegla takšen nivo.
 2. Merithyn

  Trenutno berem

  Da vidmo tole čudo... en youtuber je neki hypal tole pa me res zanima kako je. Pa po dolgem času se Paolini vrača od mrtvih s tem.
 3. Merithyn

  [uradna tema] Japanka

  Fog Hill of Five Elements. Fantastična animacija in zanimiva zgodba. Komaj čakam na preostalih 5 episod. Prve tri so bile fantastične.
 4. Boj je zelo v redu kakor koli pogledaš. Glede na to da imaš veliko izbire katero taktiko boš ubral in kaj boš namešal skupaj s tem velikim in raznolikim naborom skillov/spellov. Zdej če samo eno in isto drgneš iz boja v boj verjamem, da ti bo ratalo dolgčas. Se pa ponavadi splača it 2x čez vsaj.. enkrat s frendi kjer se je možno MOČNO zabavati in potem še sam ker ponavadi se v co-op dosti vsebin izpusti... pač zajebancija. Jaz zdaj v drugo sam preiragavam DOS2 pa še kar veliko odkrijem novega zanimivega v svetu. Zgodba in Companion-i v DOS niso nič posebnega se pa za BG3 nadevam precejšnjega upgrade-a tega kar smo izkusili v DOS2. Anyway že cutscene bodo nekaj prinesle k boljšemu immersion-u vsaj zame.
 5. No ja saj point je bil v pogovoru/vsebini Panel-a. Meni je blo zelo v redu. Trailer je bil samo uvod v pogovor da napove kje se bo začelo... pa par res dobrih scen (una z možgani (1:31) pa recimo Owlbear cub (nevem več točno time-a)) Baje se bo splačalo igrati Evil character-ja. Senior writer priporoča oziroma prosi na kolenih. Bo treba preizkusiti.
 6. Merithyn

  Stripi

  Descender/Ascender. Trenutno prebral vol. 1. Art-style mi je zlo všečen (pastelne vodne barve). Zgodba bomo pa še videli trenutno mi je kul sci-fi zadeva ampak liki se še niso nevem kako razvili. Btw, moja kolekcija... Kok se je nabralo za prebrat mang/comicov pa nič časa... ->
 7. Merithyn

  Kaj se trenutno predvaja?

  Pogledal Umbrella Academy S02. Zakon serija. Sezona 2 je še boljša. Nadaljujem z The Rain s03...
 8. Merithyn

  Trenutno berem

  Končno sem se spet lotil Lightbringer serije po verjetno desetletnem premoru... trenutno pri koncu 3 knjige... unikaten sistem magije ipd... zlo v redu knjige. Vmes pa malo sci-fi akcije...
 9. Horizon Zero Dawn za PC ima končno release date. 7. avgust. Na ps4 nisem nikoli končal do konca mi je bil pa zlo kul samo rajše špilam na pc. 4k in unlocked framerate.
 10. Merithyn

  [uradna tema] Japanka

  Končno prihaja druga sezona Re:Zero v kratkem, ki je bila premaknjena zaradi korone. Spomladanska sezona animejev je bila res bolj kot ne porazna. Ok Tower of God samo to je za bivše bralce webtoona že malo iz mode. Najboljši anime, ki sem ga nazadnje gledal mi je bil vsekakor BNA. Odlična animacija spet studija Trigger, zgodba pa tudi zelo v redu.
 11. Zgleda da je blo na kickstarterju (cca 200$ ena)? Kul bookmark.
×
×
 • Ustvari novo...