Skoči na vsebino

wuzi

Rumeni jak
  • Število vsebin

    504
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

198 Tabornik

Več o članu wuzi

  • Butast stavek
    ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. wuzi

    Ne-NBA košarka

    neki resnice je pa le povedal.
  2. wuzi

    Naša mala greznica #9

    od polfinalistov mora bit pač vsaj en. čeprav jaz bi prej declana dal, bellingham je zaradi golov tu. mbappe pa no comment haha, pove dosti o tem kaj gledamo zadnje 3 tedne. bijol je bil eno zgrešeno šanso šeška oddaljen od tega seznama.
  3. wuzi

    Ne-NBA košarka

    zalostno je to, da ob donketu sploh ne rabis nevem kaj da si konkurencen. obramba da stima pa par igralcev, ki zadanejo za tri obcasno in si zraven skoraj bilokoga na reprezentancnem nivoju. dokazano 2021. v teh kvalifikacijsh se je po desetih minut klovnarjenja v obrambi proti hrvatom videlo, da nimajo osnovnih sans prit na olimpijske.
  4. wuzi

    Naša mala greznica #9

    lahko "igraš ko pička in z mentaliteto sužnja" in zguraš do penalov za četrtfinale ali pa uletiš na prvenstvo z mentaliteto jaći smo od sudbine, kot kaki srbi običajno in dobiš po pički od vseh po vrsti. vmes se pa še pol ekipe skrega med sabo. ti maš neko slepo pego kjer vidiš, da se ena portugalska muči in takoj pozabiš, da so to igralci iz klubov z vrha top 5 lig, ki so tehnično in fizično svetlobna leta pred našimi momci. a bi blo lepše gledat gegenpressing 90 minut s strani naših in odigravanje po sredini? seveda, se pa moraš hkrati zavedat kaj nam igralski kader dopušča.
  5. wuzi

    Naša mala greznica #9

    če ne moreš dojet kak presežek je tole glede na kader, ti ni pomoči kolega. to ni PS4 igrica, ampak real life.
  6. wuzi

    Naša mala greznica #9

    pri reprezentancnem nogometu ima trener 2 tedna da nekaj scara, medtem ko v klubu trenerji drillajo svoje ideje all day every day
  7. wuzi

    Naša mala greznica #9

    haha, danes ob dveh zjutraj mi je v neki random hotelski vezi sredi kolna (ker enga je se treba, ce glih tocijo) en pijan anglez prodajal kako je southgate bin laden fuzbala. in to je car eura, pa lahk zaraf napise se sedem esejev s psihoanalizo naroda na podlagi odnosa do kekove taktike.
  8. wuzi

    Naša mala greznica #9

    tip je dal tri gole iz ofsajda v dveh tekmah haha
  9. wuzi

    Naša mala greznica #9

    zan karnicnik disrespecta nebomo tolerial tle
  10. wuzi

    NBA tema

    še kot boston fanu mi je fizično mučno prebrat kak thread na njihovem subredittu / forumu, težki pacienti.
  11. wuzi

    NBA tema

    Po pogledanem prvem polčasu bi rekel sam Kristaps Porzingis show. Ko mu tako leti, Dallas nima rešitve za njega, pa tudi v obrambi je ogromna prezenca v raketi.
  12. wuzi

    Ne-NBA košarka

    Partizan plačuje Punterju miljone pa iz dobrodelnih prispevkov. Oboji so državno financiran cirkus.
×
×
  • Ustvari novo...