Skoči na vsebino

wuzi

Rumeni jak
 • Število vsebin

  207
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

24 Jogurt

Več o članu wuzi

 • Butast stavek
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. wuzi

  Protivladni protesti

  življenja šestdesetletnikov tkole čez prst bi rekel, da lahko dobesedno v enem dnevu cepijo vse, ki bodo opravljali splošno maturo.
 2. wuzi

  Cestna golazen

  roglič ima tok petarde v nogah, da lahko v par 100 metrih na takem klancu nabije 20 sekund komurkoli, ki ni pogačar če malo pretiravam. zaradi tega bo čakal do zadnjih kilometrov. pogačar pa če čaka rogliča mora odgovorit na rogličev napad + nabit rogliču pol minute v kilometru ali dveh. na to se jaz ne bi zanašal.
 3. wuzi

  Cestna golazen

  meni se zdi pa UAE v jebeni poziciji. a branijo mcnultyjevo vodstvo in pogačar vozi za njega? če ja, je to zelo tvegano, ker roglič v formi načeloma komot nabije pol minute mcnultyju in odnese zmago. če ne, a pogačar napada svojega ekipnega kolega, ki je skoraj minuto pred njim? spet tvegano, ker s tem čisto lahko vleče rogliča do zmage.
 4. wuzi

  Naša mala greznica #9

  perez napačnega sudja kupo stari senilen
 5. wuzi

  Naša mala greznica #9

  sej so tam-tam sam je real tok jaći
 6. wuzi

  NBA tema

  home court advantage v play-inu. meni je kr okej sistem ubistvu.
 7. wuzi

  Naša mala greznica #9

  status študenta vsaj do 2022 4,56 EUR / h
 8. wuzi

  NBA tema

  collins je hud, sam razlog da ga atlanta dila je to, da hoče konec sezone max pogodbo. če mu dallas nima namena tega dat, je deal brezveze.
 9. wuzi

  Primera Division

  je terry nekaj časa nazaj direkt povedal, da se tipu pač ne da trenirat. pri 20ih si je to lahko privoščil, pri 30ih si pač človek ne more, zato je pa takoj ob večji obremenitvi telesa spet poškodba. to je norčevanje iz navijačev. nosita pa sigurno del krivde tudi realovi zdravniška ekipa in ekipa, ki skrbi za fizično pripravljenost. število poškodb je nerealno. saj je stalno pol ekipe na bolniški, no ...
 10. wuzi

  Naša mala greznica #9

  tale psg je zrel za še en epic fail, škoda da so pri barci isto nesposobni
 11. wuzi

  Cestna golazen

  je pa tudi konkurenca tu malo drugačna kot na touru. vidim pa šele zdaj kok je hud startlist na tirreno adriatico, bo zanimivo spremljat kdo je v formi naslednje dni.
 12. wuzi

  Ne-NBA košarka

  budučnost je vrhunsko izkoristila slabosti olimpije, ni kaj. dominirali so skok v napadu, prisilili olimpijo v individualne akcije in se osredotočili na pokrivanje kick-out podaj na trico, ker olimpija nima pravega centra, ki bi znal napadat koš. mathiang v formi bi tu popolnoma spremenil igro. težko komu kaj strašno očitat, je pa škoda, lepo bi bilo gledat olimpijo še v top 8 s to simpatično ekipo.
 13. wuzi

  Naša mala greznica #9

  pismo, ne vem. ne spremljam ravno ženskih skokov ampak zadnjič se mi je zdelo, da se že na 90m skakalnici ubijajo pri doskoku.
×
×
 • Ustvari novo...