Skoči na vsebino

wuzi

Rumeni jak
 • Število vsebin

  343
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

94 Jogurt

Več o članu wuzi

 • Butast stavek
  vleče samo še filter.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. wuzi

  NBA tema

  koga si zdej disrispektal, lebrona al boston "mel smo big three before it was cool" celtics?
 2. wuzi

  Naša mala greznica #9

  sej neymar je kr debil, sam kaka igračina. mi je kar malo žal da nikoli ni oblekel belega dresa, moram priznat. mam soft spot za moronkote, ki igrajo z navdihom, kaj čmo.
 3. wuzi

  Naša mala greznica #9

  zaraf bog nogometa!
 4. wuzi

  NBA tema

  Naj pripeljejo na klop nekoga, ki ve kaj dela in enega igralca, ki dejansko zna tapkat žogo, da ne se ne zgodi masovni samomor v Dallasu, no.
 5. wuzi

  NBA tema

  Pogledal sem samo podaljšek, ne bi rabil sploh posnetka odpret, kaj se bo zgodilo je jasno že vnaprej. Luka podvajajo in mirno podaja v situacije 4 na 3, Kleber in THJ pa ceglata vse mogoče. 30 mio down the toilet.
 6. wuzi

  Naša mala greznica #9

  The brilliant minds behind Fyre Festival present FIFA World Cup 2022
 7. wuzi

  Naša mala greznica #9

  guardiola sindrom. drugace je pa tole penal brez dvoma.
 8. wuzi

  Odbojka

  zadnje dni spremljem malo mlado odojkarsko reprezentanco do 20 let. igrajo evropsko prvenstvo in izgleda, da imamo kar nekaj talentiranih igralcev. na prvenstvu sta 2 skupini po 6 reprezentanc in po nekem ključu smo nabasal na skupino s srbi, poljaki, francozi in italijani. izgubili smo proti italijanom in poljakom, pa še to se je na tekmi proti poljski v tretjem nizu, ki smo ga suvereno dobivali, nesrečno poškodoval korektor nik mujanovič, ki je meni izgledal kot naš najboljši igralec. danes so naši brez njega v 5 nizih premagali francoze. na poziciji podajalca igra najdič, ki je star komaj 16 in igra za svoja leta odlično. izstopa še sprejemalec bračko, pa tudi bloker kržič. vse tekme se da gledat na jutubi, naši bodo v prihodnjih dneh igrali za razvrstitev od 5. do 8. mesta. https://www.youtube.com/c/OvertheblockIt-Volley
 9. wuzi

  Odbojka

  absolutno. ostale ekipe na final 4 + francozi so pač nivo ali dva višje, lahko zmagaš edino na res perfekten dan. kar se tiče prihodnosti, vinčič je že konkretno padel glede na najboljša leta, pajenk je pa tudi že kar v letih. imo težko, da lahko držimo ta nivo še dolgo.
 10. wuzi

  Ne-NBA košarka

  hedganje na pleju je res osnova, ni potrebno preveč praisat dimca za to. bolj gre v takih situacijah props ostalim, da spremljajo igro, so agresivni in ne zamujajo na rotacijah. pa je meni drugače dimec ok center, samo v moderen basket tak drvar ne paše ravno.
 11. wuzi

  Ne-NBA košarka

  mislim da mu je bila celo ponujena opcija ampak je potem izbral igranje za bosno.
 12. wuzi

  Ne-NBA košarka

  to je res zokijeva rak rana, rutine ima pri 33ih približno toliko kot random mladinci. ne čebašek, ne hrovat ne bi pomagala nič pri ublažitvi odsotnosti tobeya. macura pa na žalost ni na nivoju da bi igral eurobasket. čeprav je pa res, da bi težko bil slabši od dimca, mogoče bi res njega morali vzet kot 12. igralca. upajmo, da naredi počasi korak naprej, talentiran igralec za naše razmere ampak čisto preveč soft. to. v napadu je totalno neuporaben proti kolikor toliko gibljivim centrom. ga je donke parkrat iskal na rollu, pa je bil samo lol nope in rajši podal na drugo stran.
 13. wuzi

  Ne-NBA košarka

  ne more se prilagodit na vlogo role playerja. iskreno se ne spomnim kdaj je imel nazadnje par dobrih tekem za reprezentanco.
×
×
 • Ustvari novo...