Skoči na vsebino

wuzi

Rumeni jak
 • Število vsebin

  268
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

66 Jogurt

Več o članu wuzi

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. wuzi

  Ne-NBA košarka

  lepa minutaža in 12 pik na derbiju, obradović mu zgleda vedno bolj zaupa, super.
 2. wuzi

  NBA tema

  kaka panamera pa dva vikenda na krku pa si hitro broke.
 3. wuzi

  NBA tema

  pismo ko je 200 mio zelenih ena najslabših odločitev v lajfu. i tata bi sine.
 4. wuzi

  Ne-NBA košarka

  Jap, playi so iskana roba, tudi Evroligaši imajo težave dobit kvalitetne igralce. Ena Olimpija mora zato pač gemblat na igralcih kot je Keene. Jaz ga ne bi še odpisal, ima pa zaenkrat res hude težave na resnih tekmah.
 5. wuzi

  Ne-NBA košarka

  meni še bolj ob ene 20 izgubljenih žogah v zadnji četrtini in 45 skokih crvene v napadu. kar carska sicer tale zvezda, res ogaben ultrafizičen basket ampak kar grindajo te zmage letos, tudi v evroligi.
 6. wuzi

  Ne-NBA košarka

  ne čisto, v krki bi ipak imel vlogo nosilca v ekipi, ki igra aba ligo. ampak če dobi vsaj kolikor toliko konstanten igralni čas, je itak no brainer da greš k žocu.
 7. wuzi

  Ne-NBA košarka

  budućnost maš čez par tednov. začetek sezone res kar obetaven, včeraj sem sicer bolj na pol spremljal ampak tkole na prvo žogo izgleda da z željo in borbenostjo ne bo težav. vsi novi tujci zgledajo, kot da jim ni noben problem drvarit, razen mogoče pullen. ampak on ima tak jeben swag v igri, da mu je oproščeno. po individualni kvaliteti so itak korak pred lansko ekipo. je pa napram lani manj igralcev, ki lahko zadanejo trico.
 8. wuzi

  Naša mala greznica #9

  hvala carlo, da končno ni več muka gledat real.
 9. wuzi

  Ne-NBA košarka

  on je isto evroligaš, kar verjetno pomeni da kvalifikacij ne bo igral.
 10. wuzi

  Ne-NBA košarka

  punter bo zaslužil dober miljonček po sezoni. oziroma naj bi.
 11. wuzi

  Ne-NBA košarka

  pullen tudi uradno v olimpijo. kaj pravite, je smiselno da pripeljejo še nekoga na 3/4 ali je mogoče bolje v ABA ligi v vodo vržt ščuko in igrat eurocup s krajšo rotacijo? glede na to, da je ABA z licencami za eurocup postala rahlo nerelevantna tbh ne bi imel nič proti temu. je pa res, da jim verjetno ne diši preveč morebiten ponovni izostanek iz top 4.
×
×
 • Ustvari novo...