Skoči na vsebino

Slick

Rumeni jak
 • Število vsebin

  193
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

24 Fant od fare

Več o članu Slick

Nedavni obiski profila

128 ogledov profila
 1. Slick

  Protivladni protesti

  Udba in globoka drzava. Hojsa imajo pod kontrolo.
 2. Slick

  COVID-19

  Tole je kljucno. Zaenkrat so torej relevantni le rezultati nosnih testov akutne okuzbe na vzorcu populacije. Kljucno je torej cim vecje stevilo testiranj, da se polovi vecino okuzb. To nam gre zaenkrat dobro in napovedi so, da bodo jeseni se pojacali stevilo dnevnih testov.
 3. Slick

  COVID-19

  Ne. Govorim o tem, da se ne siri na odprtem, da ne skace iz cloveka na cloveka, ko se srecata na plocniku, da ne caka v zasedi na artiklih v trgovini in podobno. Veselo se pa siri v zaprtih prostorih med gruco skupaj tiscecih se ljudi, kot naprimer splitska poroka, zurka z Noletom in v Ischglu. Tako kot ostali respiratorni virusi.
 4. Slick

  COVID-19

  Akterji nacionalne raziskave o prekuzenosti so popravili oceno prekuzenosti prebivalstva Slovenije v casu prvega izbruha. Po novih izsledkih je ta zdaj med 0 in 2,8 odstotka. https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/prekuzenost-v-sloveniji-nizja-kot-so-ocenili-maja/530341 Ce prav razumem, so zdaj ugotovili, da je krvni test manj zanesljiv, kot so v zacetku domnevali. Upostevali so vecjo verjetnost false positive rezultata testa. Kaze, da je covid19 res tezje prenosljiv od zacetnih ugibanj.
 5. Slick

  COVID-19

  Hrvati gredo danes v pojačanje ukrepov. Naj bi omejili zbiranje na 100 oseb, obvezne maske v trgovinah in lokalih ter samoizolacija za potnike iz BiH in Srbije.
 6. Slick

  COVID-19

  Fake news. Vsi vemo, katera je država z najboljšo oceno (100/100) za reševanje Covid19 krize in kdo je njen vodja.
 7. Slick

  NBA tema

  Komaj čakam Westbrookov anti-corona outfit. Nedvomno bo več barv, čipk, zvončkov in kačje kože
 8. Kej pa Desus? Mislis, da bodo padli procenti zaradi Pivceve in sodelovanja v JJ vladi? Predvidevam, da bi sli v tem primeru glasovi upokojencev Bratuskovi.
 9. Se mi je zdelo, da je tak protokol. In Hojsu je ocitno ok. Si je premislil in se je odlocil boriti z udbo in globoko drzavo znotraj policije. Dobro zanj.
 10. Ne spomnim se, a je JJ sploh uradno naznanil, da ne sprejme odstopa svojega ministra?
 11. Slick

  NBA tema

  Breaking news: Jamal Crawford in Michael fucking Beasley podpisujeta za Brooklyn Nets! Tole bo finale konference fantje Čakam, da bo kakšna ekipa podpisala še koga iz BIG3. Amare Stoudemire, Corey Maggette in Cuttino Mobley so moji favoriti.
×
×
 • Ustvari novo...