Skoči na vsebino

Slick

Rumeni jak
 • Število vsebin

  552
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

207 Tabornik

Več o članu Slick

 • Butast stavek
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 019 vohunjenj
 1. Slick

  NBA tema

  Mhm, Chris Paul true balkanezer Zakaj ste nekateri tako nadrkani na Dončićevo prigovarjanje sodnikom? Luka je high IQ igralec in tip se bo prilagodil vsemu in izkoristil vse, kar mu sodniški kriterij dovoljuje, da bi maksimiziral možnosti za zmago. Trenutna narativa v ligi je, da so superstarji zaščiteni kot beli medvedi. Zakaj so tako ščiteni? Verjetno zato, ker zadnja leta vedno več casual gledalcev navija za igralca, ne pa za ekipo. Če je superstar polomljen in ne igra pol sezone, je verjetno posledično manjša gledanost in s tem prihodki. Meni je logično, da ima
 2. Slick

  NBA tema

  Plus ne pozabit, kdo je trener Netsov. Pomojem je bil ravno on jezicek na tehtnici pri Dragicevi odlocitvi.
 3. Slick

  COVID-19

  Mislim, da je cas, da se ugasnes. Vesca skodozeljna.
 4. Slick

  COVID-19

  Ocitno se kar nekaj da tudi, ce se ovce ne gredo cepit. Smug bitch. Tudi v antivakserskih trdnjavah ukinjamo vecino ukrepov.
 5. Slick

  COVID-19

  Še pomnite, tovariši? Za življenja gre... je šlo!
 6. Slick

  COVID-19

  Dej ne klici hudica. Zdajle se bo prikazal Svit s screenshotom iz sledilnika in te prepriceval, da je en od vas stirih sigurno na intenzivnem oddelku. Ker zaradi glej graf!!!
 7. Slick

  COVID-19

  Medtem, ko se Hojle pripravlja na popoln razpust ukrepov https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/studija-podrazlicica-omikrona-ba-2-je-se-bolj-nalezljiva-in-bi-bila-lahko-nevarnejsa/612869 Brz, vsi v lahnem drncu v trgovine po zaloge skret papirja, kvasa in razkuzil.
 8. Slick

  COVID-19

  Anyway, Ano je skrbelo umiranje ljudi v Sloveniji zaradi omikrona, danes, v sedanjosti. Cefizel ji je pa samo malo bolj na siroko razlozil, da v Sloveniji danes, v sedanjosti umirajo ljudje Z omikronom, ne ZARADI njega. Oziroma, da vam se malo poenostavim, do teh smrti bi prislo v vsakem primeru, tudi brez omikrona. Glad I could help.
 9. Slick

  COVID-19

  Hojletu se je odpeljalo na stara leta izgleda. Upam, da ni samo trenutni preblisk.
 10. Slick

  COVID-19

  Torej, do sedaj sva ugotovila, da na okuzevanje posameznikov cepivo nima nekega zaznavnega ucinka. To so nama Izraelci povedali. Zdaj bi pa lahko se ti podkrepil svoje izjave o razliki med dolzino kuznosti s kakim relevantnim virom, ne samo s "CDC se strinja". Saj bo slo, verjamem vate!
 11. Slick

  COVID-19

  Daj mi prosim citat iz tvojega wikipedia linka, ki dokazuje tvojo trditev, da ker jaz tega iskreno ne najdem. Potem pa lahko nadaljujes in najdes na linkani povezavi se Pa ce lahko specificno za omikron, prosim. Saj ves, to je ta zadeva, ki nas danes ogroza. Lahko pa da samo nabijas buce prosto po Presernu, kaj pa jaz vem.
×
×
 • Ustvari novo...