Skoči na vsebino

Slick

Rumeni jak
 • Število vsebin

  422
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

73 Jezus

Več o članu Slick

 • Stopnja
  ima doma pornografoskop.

Nedavni obiski profila

241 ogledov profila
 1. Slick

  NBA tema

  Potem si eden redkih. Tudi vsi ameriski sportni novinarji in analitiki so napovedali Clippers v 5 ali 6.
 2. Slick

  NBA tema

  Enako s(m)o govorili tudi za Clipperse, pa ni blo ne.
 3. Slick

  NBA tema

  Bog ne daj. Ce smo se pa kaj naucili v tem PO je pa to, da je 3:1 najbolj nevaren rezultat
 4. Slick

  COVID-19

  Mogoce pa gripe v Evropi letos sploh ne bo, glede na vse preventivne ukrepe. Tako kot je ni bilo v Novi Zelandiji.
 5. Slick

  COVID-19

  Saj pravim, da je bil to popolnoma revansisticen ukrep. Boli jih, ker ne morejo zapovedati nosenja mask na privat zurkah in v podjetjih, kjer je velika vecina prenosa virusa. V solah in vrtcih je prenosa nic ali zelo malo. Ampak jebiga, MORATE PRAZNOVATI ROJSTNE DNEVE, EVO VAM MASKE ZA VASO MULARIJO, DA SI BOSTE ZAPOMNILI!!1
 6. Slick

  COVID-19

  A ves kdo se bolj priliva olja na ogenj in povecuje zmedo? Vlada RS. Vladni govorec ze dva dni trobezlja, kako bodo zaostrili ukrepe na podlagi dogovorov s sestanka strokovne skupine. Uradna stroka, torej. Danes zvecer je uradna stroka NIJZ po shitstormu ravnateljev, uciteljev in vzgojiteljic sporocila 'mi nismo priporocali mask za ucence v razredih in za vzgojiteljice TROLOLOLOLO'. Vladni govorec je nato jecljajoce odvrnil novinarju Vecera, da bo preveril pri Janezu. Ja pa pizda no, Potrc izpade doktor znanosti in genij proti tem pajacom revansisticnim.
 7. Slick

  COVID-19

  Ahahahaha, kera banda neorganizirana in nesposobna no. Prav sami dajejo Potrcu legitimnost.
 8. Slick

  NBA tema

  Lej, daj dedku Jamesu šanso. Če mu pri njegovih skoraj 36 letih uspe osvojiti FMVP, mu ne moreš nič očitati in si več kot očitno zasluži mesto med trenutno najboljšimi 5 igralci lige, četudi že malo siv in plešast.
 9. Slick

  COVID-19

  Ma ni sans. Ce Hrvaska in pred tem Srbija nista imela ponovnega lockdowna ob res norih cifrah, ga tudi drugje po Evropi ne bo. Ne verjamem, da imajo v HR in SRB boljse zdravstvene kapacitete kot mi. Sej bodo maske pomagale baje.
 10. Slick

  COVID-19

  Tole me res zanima, ker nisem nikjer v medijih zasledil. A ima kdo info iz prve roke? Precej komično bi namreč bilo, da so maske za učence v razredih obvezne, v DSO za oskrbovance pa ne.
 11. Slick

  COVID-19

  Bom. Predvidevam, da kakšna Alibaba ali kaj podobno kitajskega Ima kdo tukaj morda kakšnega bližnjega v DSO? Zanima me, ali je za oskrbovance tudi obvezno nošenje mask?
 12. Slick

  COVID-19

  Zal ne vem. Uporabljam masko iz navadnega blaga, ker jo ponavadi rabim le kratek cas. To ultra tanko sem videl pri znancu.
 13. Slick

  COVID-19

  Ljudje, ki ne marajo mask se bodo itak prilagodili. Videl sem, da se zdaj že dobi maske iz nekega ultra tankega in propustnega materiala, podobno kot švic majice. Ravno toliko, da se ne vidi skozi. Dihaš povsem normalno, kot da bi bil brez, zadrži itak ničesar, ampak nihče te ne more jebat, da si brez maske. Win-win.
 14. Slick

  NBA tema

  Jaz bom nehal pisati o Gogiju, da ne jinxnem spet kaj. Kako kaj Lakersi?
×
×
 • Ustvari novo...