Skoči na vsebino

Slick

Rumeni jak
 • Število vsebin

  481
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

87 Jogurt

Več o članu Slick

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 587 vohunjenj
 1. Slick

  COVID-19

  https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/nijz-objavil-novo-mobilno-aplikacijo-za-preverjanje-digitalnih-covidnih-potrdil/589225 Imate že naložene QR kode od dedkov/babic/Pokljukarjev?
 2. Slick

  COVID-19

  A to pomeni, da je dovolj, da se cepi prababica, nato pa naslednja tri kolena necepljenih družinskih članov kaže njeno QR kodo, ko gre na koncert, v disko, na fuzbal tekmo ali na proteste? Kaj je point tega?
 3. Slick

  COVID-19

  Cakaj, kaj hoces zdaj povedati? Da so smrti, ki so v tej tabeli belezene pod 2. val, posledice okuzb iz prvega vala? 4-6 tednov nazaj smo bili ze globoko v 2. valu. Smrtnost drugega vala je taka kot je. Opazovano obdobje je primerljivo - 2 meseca in pol. Padec glede na prvi, pomladni val je ociten.
 4. Slick

  COVID-19

  Morda se bolj zgovorna tabela, vzeta s strani IJS Zdej, ali je virus res oslabel, ali imamo pa precej ucinkovitejse resitve za zdravljenje obolelih.
 5. Slick

  NBA tema

  Ne bom napovedoval, ker se pocutim rahlo vrazevernega. Ampak, kdor ne navija za to, da Miami izenaci, nima duse.
 6. Slick

  NBA tema

  Jimmy Butler GOAT. V tretji tekmi so se končno igralci MIA ves čas premikali in bili hitri tudi brez žoge. Žoga je lepo krožila in veterani LAL kondicijsko niso mogli parirati. Kot SAS leta 2014 proti MIA. Pa zanimivo je, kako uporaben je Olynik. Se mi zdi, da je spacing z njim v postavi precej boljši, kot z Adebayom. Jimmy je imel res veliko prostora znotraj. Mislim, da ni rabil niti ene trojke za svojih 40 pik. Brutalno. James bi ga v določenih momentih lahko skušal ustaviti sam, pa se je raje skril in odločil, da bo štedil z močmi. Jimmy se mu je zahvalil za darilo.
 7. Slick

  COVID-19

  Zanimivo je to, da so v primeru covida epidemioloske izkusnje ravno obratne, otroci so slabi prenasalci. Razen, ce imas kaksno relevantno raziskavo, ki kaze drugace? Konec koncev so vzgojno izobrazevalni zavodi v Sloveniji edine institucije, kjer so zacetne zascitne ukrepe omilili, kljub slabsanju splosne epidemioloske slike v Sloveniji. Ocitno otroci=packi=poganjalci epidemije ne drzi. Ali mislis, da je vlada dejansko pocepnila pod pritiski raznih Potrcev in Facebook mamic in ukrepa v nasprotju z mnenjem stroke?
 8. Slick

  COVID-19

  Na podlagi cesa mislis, da so otroci kljuc za sirjenje okuzb? A to je tvoj obcutek? Vse dosedanje izkusnje namrec kazejo drugace. V septembru, ko je stevilo aktivno okuzenih doseglo 2k ljudi, ko je dnevno po 200 novih okuzb, je v vrtcih in solah okuzenih 0,03% otrok. Otrok v vrtcih in solah je 200.000, tu ne govorimo o majhnem vzorcu.
 9. Slick

  COVID-19

  Kaj ima to veze s poukom v solah? Otroci ocitno k sirjenju virusa pripomorejo zanemarljivo malo. Prej bodo zaprli gostilne in frizerske salone, kot pa sole.
 10. Slick

  COVID-19

  Evo ga! Prvi se je ze pofockal Cestitke. A ta napoved je zopet bazirana na metodi 'iz riti' tako kot vse tvoji dosedanji prispevki k temi, ali bos dal kaksno konkretno argumentacijo? Ker veliki vodja in njegova glavna epidemiologinja sta nam namrec predstavila dejstva, da se virus v solah in vrtcih zanemarljivo malo siri in da sole ostajajo odprte. Te bom citiral cez teden, dva in te ponovno povprasal po mnenju.
 11. Slick

  COVID-19

  Kje ste zdaj tisti apokaliptiki, ki ste zagovarjali, da se sole ne bi smele odpreti? Kje ste tisti, ki ste privoscljivo napovedovali zaprtje sol se pred oktobrom? Se pridete sami pofockati?
 12. Slick

  COVID-19

  Šokantno: Vlada popustila pritisku Marka Potrča in Facebook mamic! https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/ucencem-in-dijakom-v-razredu-ne-bo-vec-treba-nositi-mask/537901
 13. Slick

  NBA tema

  Gogi out 4-6 weeks. Jah nic IN KENDRICK NUNN WE TRUST!
 14. Slick

  NBA tema

  Naceloma se skusam izogibat GOAT debatam, ker ima vsakdo lahko svojega glede na lastne preference. Nekomu je lahko tudi Gilbert Arenas GOAT. Ampak kako ti je lahko GOAT nekdo, ki ga je njegov peer v dveh zaporednih finalih (2017, 2018) nadigral v neposrednem dvoboju? Pravemu GOATu se to ni nikdar zgodilo.
×
×
 • Ustvari novo...