Skoči na vsebino

Slick

Rumeni jak
 • Število vsebin

  202
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

24 Fant od fare

Več o članu Slick

 • Stopnja
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni obiski profila

144 ogledov profila
 1. Slick

  Protivladni protesti

  Whatabout... ali kako ze pravite? Ne skrbi, enake obcutke sramu mi povzroca tudi Pahor, Makarovicka ...
 2. Slick

  Protivladni protesti

  Saj ga nisem RL organom pregona prijavil, ne boj se.
 3. Slick

  Protivladni protesti

  Za tole si zasluzis sankcije. Prijavil moderaciji.
 4. Slick

  Protivladni protesti

  Nisem volil SDS, ce to sprasujes. Ampak si ne delam utvar, da me predsednik vlade ne zastopa. Nimam teh 'not my president' izpadov, ne skrbi.
 5. Slick

  Protivladni protesti

  Plesasti je vseeno predstavnik dvomilijonskega ljudstva. Ce sosed Vili tvita retardirane nebuloze, nas vse naceloma zaboli organ. Pac veckrat se je udaril v glavo kot otrok in alkoholni hlapi so ga ze malo naceli. Jebiga, se zgodi. Samo to, da je pa tvoj premije fucking cringelord na internetih je pa slabo, res slabo.
 6. Slick

  Protivladni protesti

  Mediji me vlacijo po zobeh. Zakaj? Komunizem. Policija preiskuje moje pajdote. Zakaj? Komunizem. Toca mi je stolkla vso repo na vrtu. Zakaj? KOMUNIZEM!!! Mora biti zabaven ringispil v njegovi plesasti glavi.
 7. Slick

  Protivladni protesti

  A mora imet nas predsednik vlade mnenje prav o vsem? Pomojem bi se lahko kdaj zadrzal in ne bi delil svojih obcutkov in misljenj z drugimi. Tole o Srebrenici bi komot zadrzal zase in svoje pobratime v lokalni beznici. Naj mu en da link do tega foruma raje pa naj tukaj izliva frustracije. Mu bo lazje.
 8. Slick

  Protivladni protesti

  Udba in globoka drzava. Hojsa imajo pod kontrolo.
 9. Slick

  COVID-19

  Tole je kljucno. Zaenkrat so torej relevantni le rezultati nosnih testov akutne okuzbe na vzorcu populacije. Kljucno je torej cim vecje stevilo testiranj, da se polovi vecino okuzb. To nam gre zaenkrat dobro in napovedi so, da bodo jeseni se pojacali stevilo dnevnih testov.
 10. Slick

  COVID-19

  Ne. Govorim o tem, da se ne siri na odprtem, da ne skace iz cloveka na cloveka, ko se srecata na plocniku, da ne caka v zasedi na artiklih v trgovini in podobno. Veselo se pa siri v zaprtih prostorih med gruco skupaj tiscecih se ljudi, kot naprimer splitska poroka, zurka z Noletom in v Ischglu. Tako kot ostali respiratorni virusi.
 11. Slick

  COVID-19

  Akterji nacionalne raziskave o prekuzenosti so popravili oceno prekuzenosti prebivalstva Slovenije v casu prvega izbruha. Po novih izsledkih je ta zdaj med 0 in 2,8 odstotka. https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/prekuzenost-v-sloveniji-nizja-kot-so-ocenili-maja/530341 Ce prav razumem, so zdaj ugotovili, da je krvni test manj zanesljiv, kot so v zacetku domnevali. Upostevali so vecjo verjetnost false positive rezultata testa. Kaze, da je covid19 res tezje prenosljiv od zacetnih ugibanj.
 12. Slick

  COVID-19

  Hrvati gredo danes v pojačanje ukrepov. Naj bi omejili zbiranje na 100 oseb, obvezne maske v trgovinah in lokalih ter samoizolacija za potnike iz BiH in Srbije.
×
×
 • Ustvari novo...