Skoči na vsebino

Titanium

Rumeni jak
 • Število vsebin

  3
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu Titanium

 • Stopnja
  še vedno bednik, tokrat s tremi sporočili

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Glede na to, da sem rojen '87, bi osebno/subjektivno/itak postavil obdobje konec prejšnjega-začetek tega tisočletja, ampak to sovpada z mojim otroštvom oz. najstništvom tako da eh. Načeloma te označbe ne bi čisto nikamor postavil, drži me namreč nazaj spoznanje, da celo v tem času razvijalci dosegajo take prebliske da te s stola vrže. Return of the Obra Dinn me je pred kratkim tako šokirala da je lahko nekdo izdelal zadevo ki jo osebno štejem kot vrhunsko, prvovrstno in unikatno izkušnjo, in če je ne morem šteti v "zlato dobo" potem ta pojem izgubi pomen zame.
 2. Ne vem koliko se šteje, jaz že precej dolgo spremljam nekega finca ki sestavlja svojo preživetvenico/roguelike kvazi RPG z imenom Unreal World. Tipo ima celo raznamek v Guinnessovi knjigi rekordov kot igra z najdaljšo aktivno podporo avtorja, kar je sicer point v dizajnu, kao neskončna razvijalska mentaliteta. 27 let se mi zdi da trenutno. Je pa igra tudi na Steamu.
 3. Aegis Defenders je kickstarterska bera, zanimivo da relativno hitro po izidu talajo zastonj. Ne vem kakšen je delitelj na HB, verjetno plačajo za vsak potalan ključ da privabijo folk na razprodaje.
×
×
 • Ustvari novo...