Skoči na vsebino

ĆAMIR

Rumeni jak
 • Število vsebin

  688
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

228 Jezus

Več o članu ĆAMIR

 • Stopnja
  ni nič.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz se spomnim boosta nekje v času COD 2. Se mi zdi, da je bil COD 2 (PC) dražji od ostalih igric in da so to ceno postopoma vsi novi releasi prevzemal
 2. Loh prideš z rumenim telovnikom pa #drugorazredni transparentom na meet
 3. Kam pa pridemo, če se samo držimo tega, kar deluje? Po eni strani radi bashamo igrice, ker so iz vidika naracije in zgodbe zelo neambiciozne, po drugi poskus nečesa več naleti na hejt in kritike ala "polomija od storytellinga". Pač tudi beseda polomija je kle čisto podjebavanje, subjektivni okusi gor pa dol. Predstavljaš kot da gre za igro s podpovprečno zgodbo, kar pa pač ni niti približno res.
 4. Ziher bo kakšna misija v podzemni
 5. Se strinjam, da ima storytelling kot tak par problemov (predvsem deus ex machine so mene zmotile), sam kle je treba upoštevat, da je zgodba zelo ambiciozna in je res res malo iger, ki bi tej ambicioznosti segle do pet, kaj šele do kolen Neki pretirano dissanje TLOU 2 storytellinga se mi zdi mal nepravično. Namreč, če štartamo kritiko iz pozicije, da ima storytelling v TLOU 2 ogromne probleme, kje potem štartamo pri kritiki storytellinga drugih iger?
 6. Jaz se strinjam z Galkotom na nivoju, da je definitivno vidna motivika rečmo temu sodobne leve politične smeri, da ne bomo se vozil v krogu zdaj 20 postov . V bistvu niti ne v tako teh in-your-face glavnih tematikah in osrednjem storylinejem, kjer je pomoje izpeljano zelo z okusom in precej nemoteče, če nisi ravno ekstra anti-LGBT nahypan, celostno gledano z raznimi stranskimi temami in motiviko pa je pač lore igrice, razni zapiski, izpiski, napisi levo desno, precej nafilan s takšnim materialom. Zdaj bolj je debata, koliko to koga moti. Mene globalno gledano ni motilo, je pa res, da imam uizi SJW nazore, pač tega ne mislim zanikat. Mi pa čisto na nivoju lora mogoče bolj dogaja kak Witcher 3, ki tudi v loru vsebuje celo linijo teh tematik od transeksualnosti, homoerotike, migracij_begunstva, rasizma ... Sam vseeno na bolj subtilen način. No, bomo še kaj več o tem rekli, ko še Galko obrne. Mi je pa Abby kul lik in ne bolj pokvarjena od Ellie, prav tako pa mi je Lev res iskreno carski lik. Je pa mi igrica glede marsičesa še vedno presežek. Tudi mnogo stvari se na netu ful ne izpostavlja: recimo proper izpeljan horror del, dejstvo, da je "pobeg" v mnogih fightih povsem validna taktika, da je v igri bolana količina podrobnosti, pač če začneš opazovat predmete v bolj natančno dizajniranih prostorih, je to prav nek rabbit hole, ko ugotoviš, da je vse postavljeno z nekim namenom in premišljeno. Da ne govorim o sovražnikih, ki so na cajte res ful humanizirani. Res res respect igrici, na marsikaterem področju next level.
 7. Zarad katerega posta se zdaj sploh jezimo na Stipiča? Mislim, rade volje sem prvi v vrsti, ko se taunta Stipeta, sam tuki pa scrollam gor in dol in ne dojamem, kje je lepil kakšno drisko (razen unega c/pja v večjem fontu, kar pa tudi jaz marsikdaj na hitro kopiram, kliknem posreduj odgovori in grem dalje)
 8. Witcher 3 je itak komunističen špil, sploh DLC, ker je bil financiran z EU subvencijo. Paraziti levičarski.
 9. Mnja, no ja. Kolega, ki je delal za Rockstars na GTA 5 in RDR 2 je bil plačan precej povprečno. Delo je sprejel, ker je to bolan vnos v CV in ker, pač, delaš na novem GTA-ju in RDR-ju . Predvidevam, da je pri Witcherju/Cyberpunku podoben efekt. Sicer je plača gotovo proper, ni pa to neka bogatinja. Pri Rockstarsu je imel neko normalno plačo za živet v Londonu, daleč od luksuza in prestiža, ki bi si ga obetal nekdo, ki bolano cruncha par tednov vsako leto
 10. Živjo, sprašujem v imenu Jocker mn3njalnika, kaj si boste privoščili za junijsko plačo građevinca a) TLOU 2 b) Days Gone v days of play akciji c) Resident Evil 4 za PS2 na verbatim DVD-ju v foliji s sprintanim razpotegnjenim coverjem
 11. Povečini pravi, sam zaradi manjka konteksta napačno množično interpretirani al neki
 12. Kakšna trgovina z glasbili? A v Seattlu open world zoni? Am ... To se dejansko pomoje tretira še kot začetek špila
×
×
 • Ustvari novo...