Skoči na vsebino

dandzo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  133
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu dandzo

 • Stopnja
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni obiski profila

70 ogledov profila
 • Tadey

 1. dandzo

  Cestna golazen

  Ja, res je, kao da ni manjkalo veliko do tega da bi tudi Rogla odstopil. Na Giru je verjetno slo narobe vse kar je bilo mozno. Vse to kar si ti povedal drzi, poleg tega se je ze pred Girom polomil Gesink, ki bi moral na dirko in pa seveda famozni odmor ekipnega avta TJV za it odtočit glih takrat, ko je Roglicu slo v kurac kolo. Ce se ne motim je potem na tisti etapi tudi grdo krešnil, ko je na spustu lovil ostale.
 2. dandzo

  Cestna golazen

  Jaz vseeno mocno upam, da so se naucili lekcijo iz priprav na lanski Giro. Je pa res da je letos izredno specificna sezona, ker se ne ve koliko dirk bo. Vprasanje tudi na koliko % forme je Rogla. Po izjavah na dirki po Ainu je izgledalo kot da ima se rezerve, ceprav je tole danes izgledalo ze res izjemno. Jaz upam da se vseeno ima par % rezerve, ki bodo naredili razliko v 2. in 3. tednu Toura.
 3. dandzo

  Cestna golazen

  Neverjetno, kako je danes unicil vseh. Ampak veeeeliiik poklon tudi Kussu za danes.
 4. dandzo

  Cestna golazen

  Ampak svaka cast kako pa vozi Kuss danes.
 5. dandzo

  Cestna golazen

  Kruijswijk tudi spusca.
 6. dandzo

  Cestna golazen

  Oziroma mogoce se Dumolin se drzi na repu pelotona.
 7. dandzo

  Cestna golazen

  Od TJV sta ostala samo se Kuss in Krujiswijk ce sem dobro videl zdaj. Dumolin je ocitno odpadel. Ineos je pa stevilcno se zelo mocan za zdaj.
 8. dandzo

  Cestna golazen

  Evo zacenja se zadnji klanec. Par km nazaj je Higuita zletel po tleh in z njim jih je padlo se nekaj, ampak ocitno je vse ok, ker nisem videl da bi kdo odstopil. Ne vem pa kateri od TJV je bil udelezen tam zraven.
 9. dandzo

  Naša mala greznica #9

  V mlado, zelo talentirano napadalno linijo bi zdej res imelo ful smisla vlačit skoraj 36-letnega CR-ja. Lepo je bilo dokler je igral za United, ampak naj kar ostane v Juvetu ali pa si gre nabijat statse v PSG.
 10. dandzo

  Cestna golazen

  Pismo Roglic pa Doumolin sta skoka Urana pa Latourja pokrila kot da bi slo za dirko clanov proti kadetom. Na koncu je pa se Wout vklopil turbo in spet zmagal. Danes pa je predvsem Gesink opravil noro delo. Ful dolg je vleku z res dobrim tempom.
 11. dandzo

  Cestna golazen

  Froome spet tik pred tem da odpade. Letos bo Tour IMO gledal samo po TV.
 12. Mega dirko je odpeljal Charles, da je s to karjolo prisel na P4 in ob enem cajtu celo lovil Bettasa.
 13. Hi Valtteri, it's James bo cez 2 kroga.
×
×
 • Ustvari novo...