Skoči na vsebino

dandzo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  118
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu dandzo

Nedavni obiski profila

67 ogledov profila
 • Tadey

 1. Max vozi celo hitreje kot mostvo zahteva od njega in je za zdej zadovoljen z gumami se vedno.
 2. dandzo

  MotoGP [2020]

  Zakaj so tu dali Zarcoju kazen? Totalna glupost.
 3. dandzo

  MotoGP [2020]

  Tole za zdaj zgleda kot da bi gledal Moto2. Morbidelli, Binder (Gaber bo wankal se 2 leti na tole danes), Zarco. Cudna dirka.
 4. dandzo

  Cestna golazen

  Kako ga je ujel na spustu potem ko je Alaphilippe res noro napadel na klanec. Sta pa res zgledno sodelovala potem in van Aert me je presenetil s to zmago, ker je v zadnjem km prakticno vlekel samo on. Super dan za TJV
 5. Gasly res vozi dobro letos, spet je v Q3 prisel.
 6. dandzo

  Cestna golazen

  Izjemno danes TJV in Rogla. Upam res samo da ni to ista fora kot lani na Giru, ko je prisel malo prezgodaj v optimalno formo.
 7. To bi moral Merc vsako dirko delat Fetlu.
 8. Hahahaha FIA. Na Fiatovem mestu bi jaz dal lanski motor noter, izgubit itak nimajo kaj.
 9. dandzo

  Cestna golazen

  Jakobsena so danes prebudili in njegovo stanje naj bi bilo po prvih informacijah ok.
 10. Mercedesa v nedeljo krog in pol pred vsemi ostalimi.
 11. https://www.formula1.com/en/latest/article.breaking-racing-point-deducted-15-points-and-fined-heavily-as-renault.7j9tsLSAm7rXnWHxH1Uy9c.html LOL zakaj kazen za eno dirko in reprimand za ostali dve?
 12. Pa sej on se je on dneva 1 pri Mercu zavedal, da mu je padla sekira v med in da si bo nabral par zmag, pripomogel k par konstruktorskim naslovom in nabral €€€ za zelo lagodno življenje. Da ne bo imel šans proti Lojzetu je bilo jasno že po tem, ko je pri Williamsu komaj komaj premagal Masso v sklepni fazi kariere. Nekdo, ki bi imel v sebi potencial da lahko ogrozi enega od najboljših dirkačev vseh časev bi moral Masso gladko asfaltirat. Lahko nam prodaja bučke o Bottas 2.0. in Robottas 3.0, ampak pač vsi realno vemo da je za konkurirat Lojzetu enostavno prepočasen skozi celotno sezono. Letos je njegov title challenge trajal 1 celo dirko, upam da bo drugo leto zdržal vsaj do 5. dirke. In verjamem da tudi Totu paše imeti takšnega wingmana v ekipi, ker vseeno ve da bo Merc gladko WCC in nima takšnih problemov kot jih je imel, ko je moral bdeti nad Lujzom in Rozijem. Za 2022 pa pri Mercu pričakujem Russella in res me zanima kaj lahko mali naredi v konkurenčnem avtu. Race pace mu trenutno še malo šepa (verjetno gre tukaj ful "zaslug" pripisati Williamsu), ampak vseeno bo do prihoda v top ekipo nabral 3 leta izkušenj kar je recimo precej več od Leglega lani, ko je prišel k Fiatu in upam da pokaže, da lahko konkurira tudi Lujzu. Če bo Merc 2022 še vedno spredaj.
 13. dandzo

  Cestna golazen

  https://www.cyclingnews.com/news/mcewen-uci-need-to-take-responsibility-after-jakobsens-horrific-pologne-crash/ Groenewegen je včeraj res odpeljal cigansko, ampak saj ni v prvo da smo videli v šprintu takšne spremembe stvari in komolčenje. Tako da se bo res moral tudi organizator posipati s pepelom in enostavno bo treba dobiti neko boljšo rešitev od plastičnih "ograj", ki so včeraj enostavno razpadle... Sploh potem ko so lani imeli smrtni primer me čudi, kako je bil ograjen tale cilj. Groenewegen si itak zasluži kazen, ki bo služila tudi kot opozorilo ostalim, ampak če ne bo UCI naredil nič na področju varnosti potem je vsakršna kazen čisto brez pomena, ker se ne bo spremenilo nič. Quick Step pa je dal ven update, da je imel Jakobsen ponoči operacijo obraza, da je njegovo stanje stabilno in da naj bi ga danes začeli prebujati iz umetne kome. A uni merilec k ga je nagazil je ok?
×
×
 • Ustvari novo...