Skoči na vsebino

Gapi182

Rumeni jak
 • Število vsebin

  302
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

61 Jogurt

Več o članu Gapi182

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Realno E3 ni posebno relevanten že kar nekaj časa. Cel point eventa je itak bil vedno samo da povabiš bolj mainstream novinarje in narediš nek big announcement. Gaming je postal veliko bolj mainstream in podjetja so se zavedala da lahko pač dajo enostavno vn video ali streamajo nek event kot pa da zapravijo tisoče dolarjev zato da pridejo mediji kaj napisat. Že nekaj časa nismo imeli nekega big reveala na E3, ker je večino najavljeno že prej
 2. mislim... tud mene večkrat zgaga peče ampak tista 2 pregleda ki imam na voljo mi nista preveč všečna
 3. @DaCapo Če te tako hitro začnejo bolet noge pejt zdravniku, ker lahko da imaš kaj zjebane žile in slabo prekrvavitev, kar niti ne bi bilo presenečenje če si baje peanut butter dieto fural :D. Ko se pri takih stvareh kaj zakomplicira se lahko režejo noge ali pa še kaj hujšega tko da ne se zajbavat! Sonce ti ne bo kar čudežno pomagalo, nisi krokodil.
 4. Ma ne vem napram Odyssey mine ta story 3x hitreje čeprav je baje daljši. No idea ker sem mogu nehat igrati Odyssey s tem brutalno slabim voice actingom in zgodbo na nivoju Nickelodeon ali Disney serije za najstnike. Valhalla ima dejansko kar solidno zgodbo maš pač par teh arcs ki delujejo mal filler.
 5. Gatsu ni smetana, on je the cherry on top.
 6. odvisno kje si ostal. Imaš par teh storylines ki delujejo dobesedno filler ma so v main storyju. Ne štekam zakaj ma vem da mal pred koncem imaš mislim da 2 taki. Je pa konec res dober za moje pojme. Boljši od večino AC iger ko potegne skupaj cel lore.
 7. ne se zajebat pa predolgo pustit ker verjemi da boš padu iz forme :D. Drugače pa GOT je men najbolj impressive game na PS4. Taka grafika s takšnim load time? Sploh ne vem kako. Basically PS5 level load time.
 8. A niso oni kao uradni distributer? Kako je to sploh legal lol
 9. Da, zadnji boss v igri, dedek Genichira, v prostem času pa teka naokrog zamaskiran kot Tengu
 10. Isshin padel v dobri urci, sem prav presenečen. Niti nisem uporabljal prosthetic tools. New game plus here we come!
 11. js sm šou na streho da bi analiziral njegove napade. Če je brezglavo padel v prepad to ni moj problem. SHINOBI EXECUTION!
 12. On te praktično oživi nazaj ko umreš in da neke bullshit powerje tvoji levi roki. Praktično je the OG cheeser te igre. Mislim da iz samega spoštovanja do njega in njegove zgodovine je cheese najbolj primeren pristop za ta fight. Mislim da bi bil več kot ponosen name. Sedaj sem jaz zamenjal njegovo mesto kot the master cheeser shinobi. May he rest in cheese.
 13. ahhhh you sweet innocent child :D. Pač umiral boš na začetku ker te igra hoče prisilit da postaneš bolj skilled. Načeloma ni nekih ful tipsov, bossi se pač stopnjujejo in ti začneš dobivat boljše reflekse in analizirat napade. Ali boš parryjal ali blockal, dodge, mikiri counter, skoču na njegovo glavo ali pa uporabil kakšen prosthetic tool, to so praktično vse opcije pri vseh nasprotnikih. Firecrackers zelo pomaga da nekoga stunaš drugače pač practice practice practice. Čez par ur igranja boš z lahkoto začel premagovat te generale ker si bolj skilled in ne ker bi imel boljši gear a
×
×
 • Ustvari novo...