Skoči na vsebino

catal

Hajduk
 • Število vsebin

  23
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

13 Jogurt

Več o članu catal

 • Butast stavek
  Želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Malo bolj ontopic, slovaki bodo pogruntali, da je bil atentat nekako povezan z rusi. Premalo se zavedamo, da imamo pri rusih za vsako drzavo posebne ekipe, ki poskusajo cim bolj mešat drek. CIA učbeniki...:tinfoil:
 2. Ko bo procent dovolj majhen gredo nad tajvan in sankcije ne bodo pogubne. Študirajo rusko situacijo na polno.
 3. Starejši pomnijo svet s tremi, štirimi milijardami ljudi. Pomnijo tudi svet v katerem informacije potujejo v dnevih, urah ne v minutah in sekundah. Še pomnite, ko je kitajska dosegla milijardo ljudi? Niti ne dolgo nazaj. No do danes je dodala za celotno EU ljudi. Indija še več.
 4. Kako to misliš še nemogoče opaziti...že dolgo se niso resno karte premešale. Digitalno smo že čisto na bojni nogi. Moč je drugače razporejena kot pred 20, 40, 60 leti. Meje so pa še vedno enake. Ukrajina je tipanje, Tajvan bo detonacija. Da se nismo potolkli z jedrskim orožjem je bolj sreča in slučaj kot neka naravna danost. Ajde mogoče pretiravam. Vse bo v redu.
 5. Asus Rog prenosniki za par jurjev so res kvalitetno narejeni. Samo rabiš slušalke, ker so ventilatorji raketa na polni obremenitvi.
 6. catal

  Računalniska periferija

  Anker, dražji modeli bi morali povsod delati.
 7. Sonos / Heos /... https://www.whathifi.com/best-buys/the-best-sonos-alternatives-budget-and-premium-multi-room-options
 8. catal

  Mizarjenje

  Nisem vedel, da imam že dostop do gnoja.
 9. catal

  Mizarjenje

  N00b question. Imam gozd imam motorko. Če bi hotel prvič v lajfu narest pručko, kako bi se tega lotil. What to buy first?
 10. Nabavil fallout new vegas in se mi sesuje vsakih 10 minut, faaaaaaaakin intel integrirane grafe.
 11. catal

  Fallout

  Če ste morda pozabili
 12. catal

  Fallout

  Žalosten sem, da ostalim "fanom" ni potegnilo, da ima vsak lik drugačne specse. Ali ste sploh kdaj igrali kak Fallout špil? Točno so prikazali njegove skilse, ko ne zna nič popravit in se gre barantat v shop. Kako bo tak človek lahko karizmatičen in inteligenten v enem drugem prizoru?
 13. Nabavil, fenomenalno špilajo. Za svojo velikost dajo veliko od sebe. Ja vem,da nihče ni vprašal.
×
×
 • Ustvari novo...