Skoči na vsebino

LeBron

Rumeni jak
 • Število vsebin

  291
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

40 Jogurt

Več o članu LeBron

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LeBron

  NBA tema

  Team World all the way.
 2. Sem čakal, kdaj se bo kdo oglasil. Pa se niso še.
 3. LeBron

  COVID-19

  Odpirajo se testno en teden, tako vsaj piše v medijih, zdaj nevem kaj s tem mislijo. Upam, da ni zaradi tega da bi opravičili lockdown točno en teden kasneje. Nevem več kaj si mislit res. Izklopit vse in se odeslit nekam v pm.
 4. LeBron

  COVID-19

  15.3. se baje pripravlja lockdown spet. Tako kroži po socialnih omrežjih.
 5. Zna bit ja, pač formulo sem nehal igrat približno takrat ko mi je postala tudi kot šport za gledat nezanimiva tam nekje okrog 2006-07 tako da je res dolgo od tega.
 6. LeBron

  COVID-19

  In na obali je tako zdaj. In v istem času lani je bilo na obali polno ljudi na bolniških zaradi bolezni, pol ko se je začela epidemija pa smo skoraj šli skozi brez okužb.
 7. LeBron

  NBA tema

  Pač to so moja upanja da ne osvojijo.
 8. LeBron

  NBA tema

  In niti ne bojo osvojili.
 9. LeBron

  COVID-19

  Prekužli so se.
 10. LeBron

  COVID-19

  A mislite, če greš pred parlament protestirat proti opoziciji, da dobiš kazen?
 11. LeBron

  NBA tema

  In zakaj bi bilo slabo, če slabši osvoji? Po tvoji logiki se pravi je narobe, da je recimo Golden State v sezoni 2015-16 ko so podrli rekord v zmagah od Bullsov v rednem delu na koncu izgubil finale? Ali pa Slovenija na Eurobasket 2017? Ne moreš rečt, da so bili onin takrat najkvalitetnejša ekipa. Pa takih primerov je še dosti v vseh športih. Točno tako kot je napisal zgoraj Kamahl, lepše ne bi mogel napisat.
 12. LeBron

  NBA tema

  Ja ja to pa je res glede NFLa, je daleč najbolj gledan šport v USA, še MLB je pred NBA, kar se tiče TV ratingov, čeprav je NBA globalno gledano najbolj popularen od MLB pa NFL, kar je tudi logično, saj so bejzbol in NFL ameriški športi, ki drugje po svetu niso tako razširjeni. Malo sem šel pogooglat, sicer je prvo kar sem našel 10 let star članek o 10 najbolj gledanih športnih dogodkih v USA. NBA All-Stars Weekend je edini NBA dogodek in je bil šele na 5 mestu. NCAA Final Four pa je takoj za Superbowlom.
 13. LeBron

  COVID-19

  Dvomim, da grejo še isti dan, ker itak moraš osebnega zdravnika poklicat pol ti on pove kdaj prideš.
 14. LeBron

  NBA tema

  Sicer nevem, če je bil kdo od vas na kakšni NBA tekmi, ene par folka ki poznam ko so bili na tekmi, so rekli da dejansko skoraj težko spremljaš in američani pridejo tam lih tako kot si napisal, pač da se neki dogaja. In skozi se, pa malo na unih jumbotronih dajajo neke akcije, pa nonstop ti neko hrano prodajajo, pa maskota se ti naekrat fukne pred tabo pa cheerleaderke plešejo okoli, zmeraj je neki. Tako so mi rekli, zdaj ali je to dejansko tako ali so pretiravali ne morem potrdit, ker mi še ni ratalo it niti v USA kaj šele na NBA tekmo.
×
×
 • Ustvari novo...