Skoči na vsebino

Wallux

Rumeni jak
 • Število vsebin

  828
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

206 Tabornik

Več o članu Wallux

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Wallux

  Vesolje

  Spet neki panika brezveze in še vse zapretiravano (kar se vizualizacije tiče) v božju matr.
 2. Da je Japonska to kar danes je, je tudi zahvala ZDA. Američani so jim spisali ustavo in so pod kontrolo ZDA. VB je pa bestič z ZDA. Tebe motijo ZDA in kako komandirajo po svetu. Zato sem ti predlagal nekam kjer ZDA nimajo vpliva, ampak vidim da te še zmeraj vleče nekam tja kjer so pod kontrolo ZDA. Neki šimfaš ''ker ZDA s svojim načinom življenja 'hodijo' po svetu in nam skušajo pokazati pravi način življenja'' a pol pa predlagaš Japonsko ali pa VB. LOL!
 3. Čist proper dokumentarc. Lepo pokaže kako hitro se sesuje vsa narativa okoli ''gender as social construct'' z enim čist preprostim vprašanjem.
 4. A je kdo že gledu ta (What is a woman) dokumrntarc?
 5. Wallux

  Star Wars

  Prequels so mel probleme, ampak daleč od tega da bi bili slabi.
 6. Dokler ima država odprto imigracijsko politiko ne bo nikoli dovolj stanovanj in posledično bodo cene zmeraj visoke. Zato pa tudi Nemčija in Avstrija na veliko gradi stanovanja za vse te izbeglice in imigrante.
 7. Jaz ne pizdim čez naš način življenja ali Ameriškega oba mata prednosti in slabosti... niti ne hvalim neki diktatorskih režimov Kitajske in Rusije. Zahoden način lajfa je najboljši in Slovenija je del tega. Ne rabim se preselt v ZDA in si tlačit ar15 v rit. Lahka pa ti greš v Severno Korejo/Kitajsko/Rusijo pa ti bo država potisnila ak47 v rit pa če ti paše al pa ne. Je pa lepo ko nekateri tukaj želijo smrt nekomu samo zato ker se politično ne strinja.
 8. Islam, komunizem, diktatura je pobila veliko, veliko več ljudi kot strelski pohodi po ZDA. In če ti Ameriški način življenja ni všeč. Kateri pa ti je? Neki čist kontra ali ta, ki ga trenutno živimo v Evropi? Če bi neki čist kontra pol pejt v Severno Korejo, če pa to kar mamo trenutno v Evropi se pa zahval ZDA.
 9. Pač ne hodi v ZDA. Lepo uživi tukaj v Sloveniji.
 10. Ja ok, večina vas je kle za malce strožji nadzor... yeah, right.
 11. Lej, če ti nekapiraš pointa pol bot raj tih.
 12. Prvi komentar: Matt is proving to the tribe that the outside world IS crazy.
 13. Grem stavit jajca, da bodo začeli pri konkretno nižji cifri. A ni celo neki govora, da bodo začeli pri 300 000€?
 14. Dej poglej kaj se je dogajal po Evropi zadnjih 100 let. A zdaj ker ni blo nobene vojne/državnih udarov v večini Evrope zadnjih 75+ let, misliš da bo to zdaj trajal v nedogled?
×
×
 • Ustvari novo...