Skoči na vsebino

raven

Vesoljc
 • Število vsebin

  91
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

10 Jogurt

Več o članu raven

 • Butast stavek
  je v bistvu kriv.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. raven

  Naša mala greznica #9

  Harry Kane kao hoče stran. Preferira EPL, ampak Real in PSG sta tudi možna. Seveda, če ne pridejo do top4 letos.
 2. NBA je naredil par let nazaj za Charlotte, ko so nekaj z trans pravicami delali.
 3. raven

  Naša mala greznica #9

  Sem mislil, da je Becks spremenil svoj logo za Inter Miami.
 4. raven

  NBA tema

  Isto lahko naredi tudi McGee recimo. Ali je bil sploh v zadnjih 10 letih kak igralec, ki je preko buyouta sploh naredil plus ekipi? Na koncu itak vsi obsedijo. Če v prvi rundi playoffa, pa 2 tedna kasneje.
 5. raven

  COVID-19

  Nič total. Omejeno na regije, torej neki na pol. In za veliko noč se lahk spet družmo.
 6. raven

  NBA tema

  5 in 7 nights. B2B obe v gosteh. Brez Kembe in Evana, ki bi igrala po 30min. Tacko prva menjava pod košem.
 7. raven

  Prva liga Telekom Slovenije

  Bolj skrb za zelenico, da se ne uniči.
 8. raven

  Primera Division

  A ni bilo glede Erlinga in Uniteda problem, da je Raiola hotel dati v pogodbo odkupno klavzulo? Cifre ne vem (mogoče isto 75), ampak da je to odvrnilo UTD od podpisa.
 9. Z mojo drago bi malo igrala kako družabno igro. Ko sem bil majhen sem imel valda yugo monopoli in yogo mister x. Ampak v 2 to ni ravno to. Sedaj sem bil v mullerju in valda mi je Risk padel v oči. Pa Catan jih je bilo par. Potem pa še nek journey over Europe. Torej Risk, Catan ali kaj drugega za 2?
 10. raven

  Naša mala greznica #9

  Ravno to podobno je bilo ta teden v EPL. Bila nastreljana roka iz 1m in potem gol. VAR dal roko in vse kar se zgodi po dogodku ne velja. In so včeraj že dali ven, da od zdej naprej to ni več roka, amapk play on.
 11. raven

  Primera Division

  Sedaj ne vem, kako je bilo z zanimanjem prej, vmes in sedaj. Vendar sem pa 100%, da je pisalo da Lim želi, da je Valenica "self-sustainable". Torej, da bo sama sebe preživljala, brez vložkov lastnika.
 12. raven

  NBA tema

  Kaj pa je Evropa potem? Kljub temu, da so jim par let nazaj potegnik trico pol metra nazaj je itak isto. Mečejo cegle in to je to.
 13. raven

  Naša mala greznica #9

  Eh, kar ena velika žalost. Sam dam uč res samo zaradi tega, da vidim kakšna je Jasna. Lendero in Zvezdana sta itak no-go. Nastopi so kr neki, dobesedno ne morš vedet kdo je kdo. In potem stresajo kr ene kvazi znane slovence iz rokava. Itak jim sugestirajo, kdo je možen. Sploh 1x je bilo, neko petje in potem en reče, to je športnik in gredo vsi za njim. Une plesalke so bile malo mlade zate...
 14. raven

  Naša mala greznica #9

  A ni boljše gledat Kdo si ti? in Jasnine joške? Prejšni teden je mela do vratu zaprto, včeraj ravno obratno.
 15. BMW bi bil top, če bi bil večji. Ala Chiron. Sam sem vezl Koenigsegga leto ali dve nazaj. Ima svoje prednosti, sploh vrata se genialno narejena. Se pa pozna, da je MOC, ker navodila so včasih obupna. Dosti je bilo sestavljanja na silo, ko moraš en del malo odmakniti, da lahko pritrdiš svoj del. In premajhen je, zato je vse "nažokano". Plus, sedaj sem dobil Chirona in ta ima po 2 amortizerja na gumo, kar da trdnost celemu modelu. Agera pa kot vsi prej samo 1 amortizer in dobesedno se sedede vase.
×
×
 • Ustvari novo...