Skoči na vsebino

JanosKranjski ni zaseden

Rumeni jak
 • Število vsebin

  7
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu JanosKranjski ni zaseden

 • Stopnja
  seljak s sedmimi sporočili in sifilisom

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ponavadi so diskrepance minimalne, gre samo za čisto mojo muho. Odločal sem se glede na podobne reviewe: Guru3D Ni sicer nujno, da bo tudi za serijo 30 Palit izdelal najboljši cooling solution, tako da bom počakal kak mesec na primerjave različnih 3080 preden se odločim za nakup.
 2. Delim mnenje, vedno kupim črno mat ohišje brez kakršnih koli agresivnih grillov ali česa podobnega. RGB na komponentah me ne zanima. Kaže pa, da si bom nabavil 3080 glede na teste glasnosti (najbrž Palit, ponavadi imajo glede na moje želje najbolj ustrezen model), ker želim posedovati najtišjo izvedbo. Dve generaciji nazaj sem uporabljal nekega Radeona, ki je bil nenormalno glasen, tako da si tega ne bom naredil nikoli več. Nekako potem GPU izbiram po tem ključu: rendering speed -> fan noise (max load) -> CPU temperature (max load) -> cena
 3. JanosKranjski ni zaseden

  LineageOS

  Smiselno, drži da se devi ne ukvarjajo z error handlingom, pa lenoba ni nujno razlog. Ponavadi so appi outsorcani najcenejšemu izvajalcu, ta pa ima zaposlene lahko predvsem juniorje, ali pa res nesposobne razvijalce. Rezultat je potem znan. Je pa kar jeba napisat modularen app, ki lahko deluje normalno samo z jedrnimi moduli, opcijski pa se lahko izklapljajo glede na razpoložljivost eksternih knjižnic... Drugače pa hvala za check, sedaj definitivno probam nekaj časa preživet s tem OS-om da vidim, če se da.
 4. Nedolgo nazaj sem si nabavil tračno krožno žago in mi nadomesti zajeranlo v veliki meri. Vzporedni in pravokotni rezi niso več problem. Poglej še to če ti morda pride prav:
 5. Jup, vse dobiš bp. Lepin po mojem še vedno obstaja samo pod drugim brandom. Ta zmaga Lega nad Lepinom je bila pirova.
 6. JanosKranjski ni zaseden

  LineageOS

  Sem na hitro pogledal DH Mobilni app in ja, uporabljajo Goole Play Services. Zaradi neočitnega razloga uporabljajo Google Maps API
 7. @SeniorPro Kako pri vas poteka interview juniorja? Kaj predvsem preverjaš? Znanje, team fit, culture fit, motivacijo...
×
×
 • Ustvari novo...