Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  474
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

89 Jezus

Več o članu Arey

 • Stopnja
  je sponzor mn3njalnika prvega reda!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Seveda so ekskluzive največji cancer. Najboljše za gamerje bi bilo da bi lahko kero kol iigro igral na kerem koli sistemu, vsaj v nekem zmogljivostnem rangu.
 2. Kaj ti pomaga če brez serverjev igra ne dela.
 3. A si sploh prebral kaj sem napisal?
 4. Arey

  Monitorji

  Jz sm vzel en 32" pa mi je dodatna visina kr ok. Bi si pa moral za dober izkoristek zrihtat kaksen window manager (no, tut za ultrawide to velja), trenutno si pac pozicioniram okna rocno ker jih itak ne premikam velikom
 5. Zakaj bi grafa dlje zdrzala zarad manjse porabe? Temperature so vazne, in ja, vecja poraba lahko pomeni vecje temperature vendar je zelo enostavno underspecat tudi manj pozresne grafe. Gaming laptopi pa niso igricarska zadeva ker ne morejo bit enako zmogljivi kot desktopi, niso nadgradljivi in so vecinoma precej bulky. Valda so kul za spilat, sprejeti moras pac kompromis da ne bos mel neki ful high-end desktop izkusnje, imel debelejsi in tezji laptop s povorecnim battery life-om at best in bos celotno zadevo precej preplacal. So pa prenosni.
 6. Men je bil pa to najbolj beden del spila, se prav spomnim da mi je blo cist bedno te posasti streljat.
 7. Kaksnega surprise faktorja, mutanti? To je edino kar sm si jz zapomnu od enke (pa bolano grafiko, vulkan in dejansko huda prva polovica spila).
 8. Jz sm se tam samo enkrat kopal pa se to ne neki navduseno ker je voda mrzla ko svinja
 9. Arey

  Nakup novega računalnika

  Tocno tko, bo pac mulc brisal dol spile KAKSNA TRAGEDIJA.
 10. Mefisto confirmed blind (and stupid, valda probajo mitigirat popin, zato pa gledamo loading screene dlje casa kot spilamo igre).
 11. Haha ne me jebat kaksne posasti dobis ce ti ni bad uporabljat debelih plastic fantastic smeti. Res skoda da obstajajo high end laptopi k realno bi morali bit te ceneni cist ok. Sam kaj ko niso
 12. Nobeno podjebavanje ni to. Podjebavanje je blo ko so posneli video kako lahko na PS4 sharas fizocno kopijo medtem ko si za xbox moral bit znanstvenik (mefisto rad pozabi kaj je MS hotel ufurat prejsnjo generacijo pa jih je sony pofukal v rit z zelezobetonskim blokom ki drzi most na crnem kalu). To je pa samo dober marketing - zakaj bi v enem dnevu naredil 40 announcementov ce lahko drip feedajo podatke za zastonj news cikle.
 13. Kul je model, ti sam piši. it's stipe lol
×
×
 • Ustvari novo...