Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  453
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

84 Jezus

Več o članu Arey

 • Stopnja
  je sponzor mn3njalnika prvega reda!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ce je nintendo pokazal kaj je to to, da se jim jebe za multiplat. Current gen konverzije so z redkimi izjemami itak neigralne smeti.
 2. Arey

  Računalniska periferija

  Problem teh tipkovnic je da sk vse ansi. Men gre to ful na zivce, in sem ful fous tistim ki jim je vseeno
 3. Ma zarad mene pisite krinđevine kolikor vam srce pozeli, dokler ni zlehtnobe sem zelo za++. Sam ne pol posegat po znackah (kdor jih ima) oz bit uzaljeni ko vam kdo pove kar vam gre.
 4. Zato ker je en od vaju reku O HUE HUE FUCK THE POLICE IDIVA SE TU POSCAT KAK SMESNO BO CUJES. *edit Vidim da je znak photoshopiran - na telefonu sem in nisem gledal. Cringe level ostane tam-tam ker je HUE HUE KAK SMESNO BI BILO TU CE BI NALIMALI GOR ZNAK ZA PREPOVEDANO SCANJE CUJ.
 5. KJE JE FAKING CRINGE EMOJI FOR GOD'S SAKE
 6. Arey

  Nakup novega računalnika

  Pa dobro, jz pozdravljam amdjev pristop da nima vsak jeben proc svojega socketa, sam kokrat pa menjate proc? Jz pomoje 4 leta MINIMALNO ne menjam, ce ne 5+, v tem casu pa skor raje prodam proc+plato za nek drobiz in kupim novo. Tko da mi je na konc dneva vseeno kol casa obstaja isti socket. Maksi ma isti hardware ze 23 let, ni proizvajalca procesorjev ki podpira sockete tok casa.
 7. Ne vem ce so podatki na blu rayu dejansko podvojeni. To ne bi imelo smisla, ker se spil itak prekopira na disk in v sklopu instalacije verjetno podvaja potrebne podatke.
 8. Nic narobe ce se zgodi sam ker ze ne samo zgodi ampak je na rednem vsakodnevnem meniju je pac smesno. Najbolj smesno pa je da je pol tip uzaljen ker mu na klovnski post nekdo napise da je klovn, in pol grozi z znacko. Own it, ce pises neumnosti. Sej ni kot da je pimp uletu jebat mtke in pse in grozit z batinami in ne vem kaj vse ostalega se smatra kot too much.
 9. Pozabu sm dodat da tudi zaradi muske veckrat pustim, ja. Ne vedno.
 10. Arey

  Nakup novega računalnika

  Tega ne vem, ja, ker sem kupoval cel komp.
 11. Arey

  Računalniska periferija

  Mislim, za pisarnisko uporabo je socer vseeno samo jz bi se vseeno drzal preverjenih znamk. Sam imam logitech ze 15+ let in nimam nobene zelje za bi zamenjal, kvalitetni izdelki.
 12. Arey

  Nakup novega računalnika

  Ce je postnina max 20€ za cel komp ja, jemljes cene iz tuine brez postnine. Jz sm nazadnje narocal iz computeruniverse.
 13. Ne, berem pa departmente ker mi je zanimivo kaj vse rabis da naredis eno medijsko produkcijo. Preberi kdaj, ker je ful zanimivo kok enih profilov mora sodelovat da lahko pol ti pogledas film v 90 minutah, al pa gres enkrat cez zgodbo in fuknes spil dol z diska.
 14. A se je homoseksualnost vmes ze povecala in kaksne so posledice? Razen galkovih postov, seveda.
×
×
 • Ustvari novo...