Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  3 250
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Arey je zmagal 16. oktobra 2021

Bitje Arey je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 006 Jezus

Več o članu Arey

 • Butast stavek
  je sponzor mn3njalnika prvega reda!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kako pa sploh zgleda nek najboljši način za vezat sound? Ajd, 120hz me načeloma ne zanima ampak recimo da bi hotel met vse opcije odprte - kako vi profiji to povežete?
 2. Arey

  Samsung

  Si probal sam kabel zamenjat? Načeloma naj bi bili usb c konektorji narjeni tako da kabel prej crkne.
 3. Arey

  TV tema

  Valda ne bom pozabu na zvočnike. V bistvu mi tut trenutni soundbar ki ga imam gre bolj na živce kot karkoli kar sem mel do zdaj Sicer nimam placa za normalne zvočnike ampak že nekaj časa razmišljam da jih pač kupim pa nekam cigansko poleg TVja stlačim dokler se ne preselimo, ker me bo ta soundbar res ubil. Moram pa tut pogruntat eno rešitev za slušalke, ker se strinjam z mefistom da so slušalke precej carske. V bajti imaš sicer več bufferja za bit glasen sam včasih enostavno nočeš razbijat, vseeno pa bi rad malo glasneje poslušal neko nanizanko al neki.
 4. Arey

  TV tema

  Trenutno mam LGjevo 55" plazmo ki sicer ni slaba ampak se že poznajo leta in slika že kar peša. Nek poceni TV sicer verjetno ne bi bil nek upgrade tko da če bi že kupoval bi kupu raje 65" da je vsaj malo večji. Verjetno bom na konc počakal pa si kupu raje mlinček za kavo, cena dobrih je itak tam/tam kot dober 65" oled
 5. Arey

  TV tema

  Rajcate me s temi TVji, za bajto nacrtujem vsaj 65”, raje 75+ ampak to bo vsaj leto in pol.. Do takrat pa v trenutni plac tezko stlacim karkoli vecjega od 55” in mi je gnilo menjat tv za dve leti :/
 6. V bistvu dlje casa kot dela bolj so lezaji iztroseni in vecja moznost je da crkne. Lahko dela se 4 leta lahko pa tut 4 dni ne.
 7. To je sicer res, bi me pa skrbelo stanje ventilatorja. Sicer se ga da menjat sam mora bit temu ustrezna tut cena kartice ker se moras pol jebat s tem shitom.
 8. Arey

  Energija

  Do neke mere definitivno, ne pa tko kot zdej. Vec kot mas solar&wind razprsen povsod vec je sanse da ima en del omrezja dobre pogoje za proizvajanje elektrike. Skoda pa, da nimamo kaksne varne tehnologije ki bi lahko z minimalnimi odpadki prakticno ne glede na vreme konstantno proizvajala bolane kolicine energije.. Ne vem, s cepljenjem atomskih jeder ali kaj podobno nedosegljivega. Oh wait.
 9. AMD tut precej manj požre elektrike afaik, torej manj gretja.
 10. Mislim da DLSS dobi neke movement vektorje iz engine-a, ja. Vsaj pri 2.0. Kok to pomaga ne vem, sam kvaliteta je bla ze pri 2.0 res dobra.
 11. Celeste je gladko 10/10, obupal sem tam nekje sredi core-a ker je blo cist prevec skoraj-metanja pada v steno
 12. Arey

  Računalniska periferija

  Za gaming bolj tako/tako ker je precej tezka, za delo 10/10.
 13. Arey

  Pametne ure leta 2020-2022

  Jz jo (gen 6) nosim cele dneve in se to tut vidi. Mogoce bom na naslednjo dajal kaksno steklo. Definitivno pa ni krhka ker sem ze veckrat kr neugodno vsekal z njo (po podlagi) in se se kr vredu drzi.
×
×
 • Ustvari novo...