Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  457
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

86 Jezus

Več o članu Arey

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zakaj, 3 dobre eksluzive so pa res vredne nakupa konzole. Zato pa nihče nima xboxa.
 2. Ms zmagal generacijo. To bi bil hud offer.
 3. Odlično, bo lahko hitreje zgubil proti PSju.
 4. Men večina teh konverzij, tudi tiste ki niso popolnoma jarring, delujejo tako grdo da me niti malo ne mika da bi kakšno igral. V bistvu ko končam Galaxy (kolikor se mi bo pač dalo nabirat teh lun) in Hollow knight ne vem če bi sploh še obdržal Switch. Kar je blo za preigrat sem preigral, novih zanimivih iger pa neki ful ni. Malo mi je škoda ker mi je drgač fajn konzolica samo indieje lahko igram tut na laptopu al pa playstationu.
 5. Ce je nintendo pokazal kaj je to to, da se jim jebe za multiplat. Current gen konverzije so z redkimi izjemami itak neigralne smeti.
 6. Arey

  Računalniska periferija

  Problem teh tipkovnic je da sk vse ansi. Men gre to ful na zivce, in sem ful fous tistim ki jim je vseeno
 7. Ma zarad mene pisite krinđevine kolikor vam srce pozeli, dokler ni zlehtnobe sem zelo za++. Sam ne pol posegat po znackah (kdor jih ima) oz bit uzaljeni ko vam kdo pove kar vam gre.
 8. Zato ker je en od vaju reku O HUE HUE FUCK THE POLICE IDIVA SE TU POSCAT KAK SMESNO BO CUJES. *edit Vidim da je znak photoshopiran - na telefonu sem in nisem gledal. Cringe level ostane tam-tam ker je HUE HUE KAK SMESNO BI BILO TU CE BI NALIMALI GOR ZNAK ZA PREPOVEDANO SCANJE CUJ.
 9. KJE JE FAKING CRINGE EMOJI FOR GOD'S SAKE
 10. Arey

  Nakup novega računalnika

  Pa dobro, jz pozdravljam amdjev pristop da nima vsak jeben proc svojega socketa, sam kokrat pa menjate proc? Jz pomoje 4 leta MINIMALNO ne menjam, ce ne 5+, v tem casu pa skor raje prodam proc+plato za nek drobiz in kupim novo. Tko da mi je na konc dneva vseeno kol casa obstaja isti socket. Maksi ma isti hardware ze 23 let, ni proizvajalca procesorjev ki podpira sockete tok casa.
 11. Ne vem ce so podatki na blu rayu dejansko podvojeni. To ne bi imelo smisla, ker se spil itak prekopira na disk in v sklopu instalacije verjetno podvaja potrebne podatke.
 12. Nic narobe ce se zgodi sam ker ze ne samo zgodi ampak je na rednem vsakodnevnem meniju je pac smesno. Najbolj smesno pa je da je pol tip uzaljen ker mu na klovnski post nekdo napise da je klovn, in pol grozi z znacko. Own it, ce pises neumnosti. Sej ni kot da je pimp uletu jebat mtke in pse in grozit z batinami in ne vem kaj vse ostalega se smatra kot too much.
 13. Pozabu sm dodat da tudi zaradi muske veckrat pustim, ja. Ne vedno.
 14. Arey

  Nakup novega računalnika

  Tega ne vem, ja, ker sem kupoval cel komp.
 15. Arey

  Računalniska periferija

  Mislim, za pisarnisko uporabo je socer vseeno samo jz bi se vseeno drzal preverjenih znamk. Sam imam logitech ze 15+ let in nimam nobene zelje za bi zamenjal, kvalitetni izdelki.
×
×
 • Ustvari novo...