Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  753
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

155 Jezus

Več o članu Arey

 • Stopnja
  je sponzor mn3njalnika prvega reda!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Arey

  Android

  Zbrises avast mobile security.
 2. Kljub temu da nisem fan slovenskih youtuberjev in da sem fan nevtralnih naglasov (tvoj sicer ni grozen samo se malo sliši s kje prihajaš) te moram res pohvalit - tole je 100% non-cringe content. Človek bi mislil da je takega najlažje delat ampak stanje youtube-a kaže nasprotno. Pohvala.
 3. No ja, obstajajo čipi ki se jim reče da konverterji, brezžični prenosi audio signala lahko temeljijo na bolj ali manj lossy algoritmih, kvaliteta slušalk, etc... Tko da je daleč od tega da čim je bt je zanič in je na kabel vedno boljše.
 4. Ne, samo bolj ucinkovit tip kompresije ki je kompatibilen s Krakenom, namenskim decoderjem v ps5. Un program lahko pretvori format ki ga trenutno uporabljajo v tega bolj ucinkovitega. Kompresiranih podatkov ponavadi ne mores uporabljat.
 5. Arey

  Grafične kartice

  Pravis da bo raje pocakal na novejso generacijo pokvarjenih kartic.
 6. Jz sem par let nazaj mgs 1 preigral na PCju (dobri stari casi ko sm se mel cajt za stran metat), glorious times.
 7. Kaj ti pises boze milo bog pomagaj nam gresnikom. Anyhow, tole: Na kratko, ce prav razumem: tko kot lahko word dokument kompresiras z zip ali rar ali kaj tretjega, tko lahko tut teksture kompresiras z razlicnimi algoritmi. Oodle texture ima algoritem ki bo ps4 dekoder, imenovan Kraken, izkoristil do te mere da bo efektiven throughput branja z SSDja dobrih 17gb/s, kar je bistveno vec od tega kar je Sony sprva omenjal - ~9gb/s. Surova htrost branja SSDja je seveda se vedno 5.5gb/s, ampak ce ti preberes kompresirane podatke ki so bili iz 17gb skompresirani na 5gb, si v eni sekundi v resnici prebral 17gb (ker je encoder bliskovito hiter). To je super. Ne vem pa kako dosezejo tak compression ratio ki v rasterju ni tako enostaven. Mogoce je lossy, samo nikjer tega ne omenjajo. In ocitno je Sony vsem devom kupil licenco za ta algoritem/program.
 8. Arey

  Grafične kartice

  Jz tut ne, marsikaj se da popravit, vcasih je samo kaksna neumnost ali kondenzator al nekaj kar je enostavno zamenjat.
 9. Arey

  Monitorji

  Maxi, couch datasheet reviewer. Namesto da bi omenil v precej svoh resolucijo za tako velik monitor je problem nasel v bitni locljivosti panela. V GAMING monitorju.
 10. Asimetricni sticki so nekaj kar sem pozabil v 0.0 sekunde, bolj mi je slo na jetra da nikol ne vem keri gumbi so keri ker se pac S&M&N ne morejo zmenit da bi imeli iste znake na kontrolerjih. That being said, DS3 je bil govnasto govno od kontrolerja in ga se vedno sovrazim s strastjo tisocerih sonc, med tem ko je razlika v uporabi DS4 ali zadnjih dveh xbox padov mnogo manjsa kot zgleda da bo po obliki.
 11. Tako, ja. Jz takrat sploh nisem razmisljal o gamepadu, lol, pc je bil edino kar je kdorkoli od nas imel. Pa en frend SNES, no. Nam ni nic preprecilo da ne bi nazigali arkadic dokler starsi niso popizdili in nas vrgli ven. Tipkovnica 4 lyfe yo.
 12. Cel thps2 preigral na tipkovnici. That being said, sej lahko priklopis gor kontroler, ne razumem tezave.
 13. Ce mislis da si bom instaliral cancer tiktok app na karkoli se motis bolj kot dacapo ko je rekel da noce PS5 na launch day.
 14. Tip uleti v sinovo sobo in fukne pol stvari na bolho pa ima za 20 let pokojnine, sin pa še opazu ne bo.
 15. Pizda galko dej mal umiri te svoje konje no Sej ne rečem da je fajn kdaj poscrollat mimo tvojega tryhard posta sam zadje čase so konji res predivji
×
×
 • Ustvari novo...