Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  590
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

116 Jezus

Več o članu Arey

 • Stopnja
  je sponzor mn3njalnika prvega reda!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Za 600€ ne vem kakšen zaslon pričakuješ
 2. Arey

  Nakup novega računalnika

  8gb bo čez par let postalo že kar tesno. Je pa res da za nek random browser in word laptop ne bo grozno če ne boš mel odprte kile tabov. Jz sm v vsak laptop čez par let dodajal RAM, samo zdej ko tega ni več pač kupim več rama že v začetku. Za 600€ pa itak ne moreš bit zbirčen.
 3. Presneto sevanje, nič čudnega da delajo steklene stavbe, valda so v resnici namesto stekla uporabili ogledala in zdej nas obsevajo
 4. Daj razsvetli me Meni je bil point v osamljenosti in o bolecini izgube bliznjih (ni spoiler, dobesedno intro ti ti pove).
 5. Edin problem firewatcha je da zgodba nima nobenega payoffa. Debate so kul, dogajanjenje kul, sam kar se zgodi je pa cist krneki.
 6. Arey

  LineageOS

  Vprasanje je tudi zakaj bi se podjetje ukvarjalo z razvojem appa za 6 Super Kmet posebnezev ki nocejo met googlovih APIjev na telefonu. To stane, prinese veliko dela in ker ima verjetno prakticno vsak potencialen uporabnik to na telefonu bi blo res neumno ne uporabit.
 7. Literally skoraj cisto dobesedno nicvreden podatek. Gaf.
 8. Kdo je pisal te informacije in na osnovi kakšnih podatkov?
 9. Apple jim je pokazal fakiča samo zato ker ne morejo prodajat stvari znotraj Stadie in podobnih servisov s 30% marže ker so debili. Ne ker bi jih strašno skrbelo za uporabnike.
 10. Uni zapacani hladilniki so pomoje posledica tega da folk ne brise prahu v stanovanju (vsaj ne redno) in da ful veliko spilajo
 11. Jz sem vedno za delay ce to pomeni da bojo lahko shippali igro v stanju ki jo bom hotu igrat. Kot da v lajfu nimam za pocet drugega kot planirat kaj bom pocel do izida igre Prav zanima me kaj bojo nardili s tem halotom. Pomoje je ta 4k60FPS res detrimental za grafiko, sam to si je MS sam kriv ker res dajejo vtis kot da xboxx ne shandla dobre graficne podobe.
 12. Vso sreco se od mene, forumski AW ćapac (joke), naj se ti familja porihta in naj vam cesnja obrodi.
 13. Se vidi da ni vec mefista da bi mal prekinil krcevine s krcevinami. Aja.
×
×
 • Ustvari novo...