Skoči na vsebino

atomic

Šerif
 • Število vsebin

  3 224
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

atomic je zmagal 23. decembra 2021

Bitje atomic je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 556 Jezus

Več o članu atomic

 • Butast stavek
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Rabim en prenosnik ali tablico. Kao rab tamala za šolo. Ampak res nimam pojma kaj je dovolj. A to rabi surface pro, ali je to nek ipad, al je to dovolj že kaka galaxy tab? Mora bit kot neka tablica in mora met pen. Budget pa I dont know, fino bi bilo, da je 300€, če je pa nekaj res ful hudo, bom dal pa tudi 1000€+.
 2. Urška je bila dons res huda k svina. Bejba je res postavna za svoja leta, ozke dolge noge, dober guz, samozavest... pustil bi ji da hodi po meni v petkah... Kolk je drugačna ta vlada, k ni samo eden človek v ospredju. Tud zadnja stranka v koaliciji, k se je celo šušljalo, da bodo raje NSi vzeli namesto njih, so zdej kar v ospredju. Samo jako! Meanwhile na desnici: Ne delamo stranke, delamo platformo za dialog. Platforma za dialog, najboljša megla by Logar.
 3. Ja, ampak kapitalisti pravijo, da bodo ta davek plačali najemniki lol… https://www.24ur.com/novice/slovenija/v-sloveniji-imamo-175-000-praznih-stanovanj.html
 4. Problem plač v JU je spet desna vlada, tko kot za vse. To je pod Janševo vlado sprejel Virant, zjebal vse... In upam, da pravi komunisti, kot j Mesec to reši te desničarske nebuloze. Pred letom 2007 ni bilo plačnih razredov, ampak koeficient na osnovo in nihče ni mogel bit pod minimalcem. In je zadeva špilala, zato ker so jo komunjare postavile, ampak ne desničarji so pametni. Včasih si imel delovno mesto, + dodatek na delovno dobo. Sedaj imata recimo dve medicinski sestri ena 15 zaposlena druga pa 2 leti na istem delovnem mesto z istim nazivom tudi 200% različna izplačila lol....
 5. Tisti k odločajo o tem kak davek bo na nepremičnine, so večinoma sami nepremičninski tajkuni. Da bi sami sebe obdavčili?
 6. Bosan sem, najbolj gay stvar v mojem življenju je da sem bil kot otrok mega fan HE-MANa...
 7. Jset sem tretja skupina, k me boli kurac, ali se vsaj trudim da me... Naj delajo parade, mene ne moti, ne grem na parado, ker mi dol visi za to... Niti se koga bojim, niti agresivnega Bosanca na vratih, niti gaya na pod skupinskem tušem. Ampak, da me bo pa kdo prepričal, da Bosanec ali Gay ni nič diskriminiran v moderni družbi, pa ne bo šlo... Sploh me težko prepriča nekdo, ki reče Gayem pedri. Je pa stanje hvala bogu precej boljše.
 8. Padec cen nepremičnin je vzrok dvig obrestnih mer, ker se ne splača več tolk pufa vzet. Drugača kreditno sposobnost določa Banka Slovenije, katero je pročelavi momak CEO NLB dobro izšamaral zadnjič na soočenju. Drugač se moraš samo znajti, k desničarji razprodajajo državo, ki smo jo komunisti gradili desetletja , za drobiž v obliki nekih certifikatov in jazbinškovih zakonov je bil pravi čas za kopičenje, da lahko potem spet tudi v kapitalizmu živiš lagodno na komunistični način z minimalcem...
 9. Gospodođo, vi ne razumete marsičesa v lajfu. Niti sem jest rekel, da je to huda zmaga. To si ti neki ven potegnila. In to da mam minimalca, si lahko privoščim sred tedna sisnit poceni a sicer odlično vino iz hoferja in bit okajen sredi tedna. To si folk, k je ambiciozen težje privošči, ker je treba plezat po lestvici in bežati od minimalca. Men je top z minimalcem. V bistvu vidim, da ti veliko pišeš po forumu in si rada pametna. Ajde povej mi zakaj bi atomic bil zmagovalec, če ne bi imel minimalca? Kaj bi bilo boljše? Da slišim Gospođo!
 10. K mi Mesec dvigne minimalca in uletim v temo in vidim butthurrt desničarje. Se sam lagano spustim malo glasbe Slovenskih izvajalcev.
 11. Niti original Sony Playstation slušalke ne delajo brez dongla haha
 12. Hud slogan. Pizza pir baba da mir!
 13. Lahko ponovimo test. Povej kaj dam, da se ne bomo zahovarjali na slabo glasbeno zvrst. Ampak če je tako kot ti praviš, da samo gluhi ne slišijo razlike, bi se moralo in pri Eminemu in pri Queenih bolj slišati razlika.
×
×
 • Ustvari novo...