Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  1 545
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

642 Jezus

Več o članu atomic

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Cca 40 novejših iger podpira DLSS 2.0 ali več. Igre kot so Fortnite, Death Stranding, Cyberpunk 2077, Call of duty black ops, F1 2020, Control, Hitman 2, PUBG, Watchdogs... = Maksi peščica iger. Skratka karkoli bi kupil pol leta nazaj bi danes lahko prodal za 2x ceno. Karkoli bi kupil 3 leta nazaj bi danes prodal za isto ceno, kot si takrat dal. Ne ti še zmeraj nabijaš kako se nič ne splača in samo čakat...
 2. Kako to misliš? Po koncu mining booma so bile gtx 1070 na bolhi že za 160€ RTX 2070 si imel že za 400€. Sam teb je ful težko dopovedat, da RTX ni GTX. Ne samo da ne RTX 2060 dosti hitrejša od GTX 1070. Ko pride do igre, ki podpira DLSS se dobesedno poščije nanjo.
 3. Načeloma se najbolj strinjam s @KE RIT-om. Legendarne 2D igre so se pač odlično postarale. Tako da smo prišli do tako dovršenega koncepta, kot je SF2 in 2D mariota, da enostavno ne more zastaret in pika. To se bo igralo tako kot šah. In ne morem rečt, da je po 30ih letih Street Fighter V in New super mario world radikalno drugačni igri kot sta bili. Tudi pri ostalih igrah. Ala recimo Prince of persia 2. To igraš danes, art bolan, gameplay, muska bolana, vzudšje pa tako, da se še danes večina iger skrije. Podobno velja za 2d strategije. Predvsem, ker so nekako dosegle nek vrhunec. To kar je danes je samo še poliranje starih naslovov. 3D igre so pa druga zgodba. In DOOM danes in DOOM Eternal nista niti podobni igri. 3D igram čas ni bil toliko prizanesljiv. Pa vendar obstajajo igre, o katerih je skoraj da ne prepovedano govoriti na forumu. To so multiplayer igre. En Counter Strike de_dust 2, je danes skoraj ista igra in velja še zmeraj za eno najbolj igranih iger in to po 22 letih. Praktično se igra ista mapa z istimi orožji. Tega ni uspelo niti Quaku, ki bi ga uvrstil na drugo mesto. Quake 3 imamo danes in Quake Live in Quake Champions je danes zelo podobna igra. Jest bi rekel, da je samo gaming industrija to spoznala kateri so ti naslovi. Ker jih enstavno štancajo 20-30 po izidu delajo klone in remsaterje. Medtem ko nekatere druge legendarne igre pustimo zgolj v lepem spominu.
 4. Ampak ne drug usb zraven. Ampak na drug sklop.
 5. atomic

  TV tema

  Imo moraš ravno vse kontra kupit. Nek prevelik tv in dobre zvočnike
 6. atomic

  Run & gun arkade

  Wow kolk je bil arcade mašine močnejši od SNESa. The SNES port removed the two-player co-op option, the Industrial Area level, and playable character Guy. Most of the scene transitions were also edited out. In the arcade version, the player characters would be seen exiting the levels and breaking through doors unlike the SNES version. Due to hardware limitations the SNES version could only display two or three enemies on-screen, in contrast to the CPS arcade version, which could display up to nine or ten enemies on-screen; to make up for this difference, the SNES version features more stopping points than the arcade version and the enemy placement is vastly different.
 7. Ne... nima veze... narediš kar hočeš... Folk daje oglas na bolho, da kupi PS5 za 1000€. Lahko tudi 1000€ za ps5. Jest sem dal za grafično 300€ leto pa pol nazaj. Pa sem jo prodal sedaj za 600€. Bom mal igral indie igre, ker so dobre. Skratka tako stanje je. Ti pa če misliš, da je PS4pro dober nakup tretnutno zakaj ne kupiš?
 8. hja... Po skoraj petih letih je ps4pro še dražji, kot je bil na dan izzida. Zakaj bi sedaj kupoval nekaj za 400€? Če je ps5 400€? Poleg tega pa vsaj jest: 2021 boš igral na 5400rpm HDDju in ventu, kot sesalec? Hvala lepa... BTW na ps4 ni Demon soulsev.
 9. 1. Corona je cripplala proizvodnjo in dostavo 2. Folk je doma nikamor ne more in bi rad igral 3. Nove serija graifčnih, ljudje hočejo menjat že za to 4. Kripto manija 4. wave 5. Problemi s proizvodnjimi procesi, poleg nove serije je tu še nova konzola, ki pride vsakih 7 let 6. Prišelj je Cybperunk, Valhala in drugih zelo zahtevnih iger je prišlo lasnko leto... 7. Ljudje nimajo kje denarja zapravit, hodi jim višek... ..... Skratka za stanje, tako kot je ogromno ralzogov. Jest ne bi s prstom kazal samo ne enega. Kot sem reke, kljub tako visokim cenam. Tolko kolkor so letos moji frendi zmetali v kompe, to ni bilo nobeno leto.
 10. Dej ne klobasej. Ponudbe ni bilo. Nobene grafične ne moreš kupit. Kolega je prodal več kot 3 leta staro navadni 1080 za 450€. Pač grafičnih ni. Ne moreš govort o eni stvari, če je 17 stvari vplivalo na ceno graifčnih kartic.
 11. atomic

  Run & gun arkade

  To je drugo potem. Men je za določene igre to zelo dober sistem, ker so mi tovrstne arkadne igre zelo dobre in tudi moderne, ki slonijo na takem gameplayu, ala DOOM in Sekiro. En Sekiro Arcade edtition bi recimo na avtomatih gorel. Daš žeton notri linerano prepeaš ninje in na koncu sobe težek boss. In ko umreš pri drugem bossu lepo razmisliš, a boš vrgel še 5 žetonov notri, da premagaš bossa, in boš teh 5 žetonov porabil za 5s funa, samo da napreduješ, al boš šel od začetka in boš dejansko vsaj malo igral
 12. atomic

  Run & gun arkade

  Ravno to ti govorim. Da igre danes niso tako zastavljene in je težko primerjat. Doom je arcade shooter ne moreš je portat na arcade model vsaj ne v taki obliki.
 13. atomic

  Run & gun arkade

  Seveda. Ampak teh iger več ne igraš, zato ker ti niso zanimive. Beat em up je praktično mrtev.
 14. atomic

  Run & gun arkade

  Ja itak. Cenovni model sem čez palec užgal. Zato bi bile potrebne res detajlne analize, povprečnega igranja neke igre, smrti, povprečne prodajne cene zadnjih 5 let itd itd. So pa bili žetoni vedno dragi in je bil to čar, da si se res potrudil ne nekaj ležerno. Tu bi pač del dobil nazaj, zato da bi bilo oboje, v prvo drago, ampak dobiš nazaj (kao igram in šparam) kar spet ni tolko drago potem.
×
×
 • Ustvari novo...