Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  421
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

109 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. atomic

  Fotrov kotiček

  Musko naglas...
 2. atomic

  Fotrov kotiček

  Tega tud nism razumel. Zakaj mora žena zadej sedet pr frocu.
 3. atomic

  Fotrov kotiček

  Ko enkrat ne rabiš več vozička, lahko človek začne razmišljati o coupeju Ressno, ok če greš smučat, ampak na morje pa res ne rabiš ne vem kolko stvari nosit. Razen če cela family surfa al neki...
 4. Collectivism score: 50%Authoritarianism score: 33%Internationalism score: 83%Tribalism score: -33%Liberalism score: -33% Očitno nism tolk liberalen
 5. Not suprised Kakšen se ti zdi Verus, k ga vsi dissajo, kot industrijsko vino? Mislim v tej bio maniji so men cišt ok P/P crsp in brez napak pitna vina.
 6. Uf... Rizlingi... Bosta tudi od Protnerja dobra, sj se dobro starajo, pa Protner ima doma starejših letnikov ful. Men je bil itak od Ducala mindblown, ko sem ga prvič probal. Sam potem sem slišal, od parih rizling loverjev, da ta ni considered, kot neka referenca za rizlinge. In kaki so bli?
 7. Če bi januarja pred 4imi leti kupil za ene par tisoč evrov delnic AMDja, bi danes to pisal iz sejšelov.
 8. Evito si ocenil na miljon dolsev. Evita aproves.
 9. To je res, too old. Jest nisem 1€ zapravil za DLCje, skine in ostale kozmetične dodatke v igrah. Razen če se šteje kak deluxe edition, kjer je imaš DLCje že "vgrajene" za DLC buy.
 10. Jebi ga zdej... Sicer se strinjam, da je to eden glavnih razlogov zakaj mobile gaming ne postane bolj popularen. Ampak a ni ravno to paradoksalno, da dodatek za napravo, katero imaš itak vedno pri sebi je no go. Celo dodatno napravo pa je no problem. 300€ telefon danes je 2x bolj grafično zmogljiv od switcha, 50% več rama in 4x hitrejši proc, 4x višjo resolucijo in precej boljši amoled ekran.
×
×
 • Ustvari novo...