Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  1 582
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

659 Jezus

Več o članu atomic

 • Ta hip Pregleduje spisek izb
 • Butast stavek
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kako nazadnjaško... Samo 2 spola... Če jih je 5 v ekipi, bi lahko bil vsak član ekipe tudi predstavnik svojega spola.
 2. Kwa pa je fora tega majninga. Zakaj so ene dobre druge pa ne tolk? Evo recimo 5700xt vs 6800xt. Ista arhitektura, ajde mal updejtana je slednja. 6800xt ima 2x več rama, na papirju je 2x hitrejša, v igrah je tudi skoraj 2x hitrejša... V miningu pa komaj kaj hitrejša... Kaj je fora?
 3. Pa saj ni samo cripto no... Tukaj je ogromno nekih stvari, ki sem jih že prej večkrat razlagal. Audi bo odpustil 10.000 ljudi, ker ne dobijo čipov. Dva meseca je od izzida novih konzol pa jih tudi ni.
 4. Pa sj niso slabe. RX 5700 so čisto solidne.
 5. Kabel mora iz napajalnika v grafično kartico. Iz napajalnika potegni kabel in ga vštekaj v grafično. To kar maš ti je "antena". Dela pa zato, ker dobi 75w pcie slota.
 6. @Hajvan Za začetek grafično kartico priklopi na elektriko. Sem prepričan da bo ful boljš delal
 7. Pol se strinjaš, da biološki moški tekmujejo z ženskam?
 8. Zakaj je vsaka sprememba apriori dobra? Zdej če men ni cool, da če si Shakil O'nil odreže jajca in da lasuljo gor in se gre košarko z ženskam. Me ne moreš označit, da sem za časom in da se ne morem privadit na spremembe. In ne mislim, da gre tukaj čez moje meje, ampak čez meje racionalnega sploh.
 9. Ja salty sem. Sam ne zarad invalidov. A ne govorimo o SJW? Evo zakaj sem salty. Kje je meja?
 10. Men ste pa hecni, ker se niste sposobni dojet kako se družba moderna razkraja zaradi tolerance do hendikepiranih, ki to niso več. Kajti če se v današnjem svetu rodiš hendikepiran si v bistvu pozitivno diskriminan. Ampak petek je, ura je 01.00 bom jutri kaj več napisal.
 11. Seveda. Če se ne bi, potem je Xbox S series best buy.
 12. Tukaj se točno vidi, kaki govedarji so pri M$. Že prejšnjo generacijo so imeli močnejšo konzolo a je niso izkoristili. Zmeraj dajo prednost resoluciji pred FPSji. Jest razumem, če imaš špil lockan na 30fps, ajde dej pol do 30fps čim več nameč. Ampak na koncu pa tako kot prejšnjo generacijo. Igre, ki so res potrebovale visoke FPSje, ala Call of Duty, Sekiro, Dark Souls 3... So vse bolje delale na bistveno počasnejši konzoli, kot je ps4pro napram je zdej SeX vs PS5. Na koncu si imel od močnejše konzole samo pri kakem RDR2 pri vseh ostalih pa slabše. Očitno bo zdej tudi tako. Spet PS5 mnogo boljši nakup.
×
×
 • Ustvari novo...