Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  377
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

94 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Še zadnjič častim rundo pijače, ki strezne človeka: Dvakrat cenejša konzola, ki je leto prej prišla ven, in je bila kljub temu močnejša, ki se je dala odklenit za pirate in je imela first party ekskluzive ni mogla dethronat PlayStationa bo pa nek x series brez ekskluziv in glupim imenom. Zdej se bom samo še imena dotaknil. Ime ful pomeni in je tukaj totalno glupo, kot da se niso naučili nič od wiiu primera, kjer so priznali, da so zajebali z imenom in, da je bil to en glavnih razlogov za debakel. Intelu 4 leta nisi mogel nič. Dokler ni prišla neka Korejka Lisa postavila vse pravilno skupaj z imenom Ryzen in za bolj zmogljivega prijatla Threadripper. Nekim jezerom ala Coffee Lake je bolj malo ostalo, samo še močno ime Intel. Tako da ja, novi xbox bi se moral imenovati nekaj v stilu: Xbox Apex Xbox Climax Xbox Exalted Xbox Vertex Xbox Zenith Nekaj v tem smislu. Ne pa glup ime v božjo mater..
 2. Igram tudi fifi in cod, ponoči bi močil posteljo, če bi imel inferiorno konzolo.
 3. Dej ne mi pisat očitnih stvari. 4tflopsa rdna2 ni bistveno več od 6 polaris, če sploh kaj...
 4. Če bo res samo 4 teraflopsa, kot so rumorsi, potem ne bo konkretno boljši.
 5. Lochart ne bo malenkostno močnejši od Xbox one X. Mogoče GPU perfomance, ki bo mogoče celo slabši :) Ampak CPU bo še vedno beast, 16gb rama in SSD, pa ni več tako slabo, glede na to, da XSX ne moreš upgradat s SSDjem, kot lahko to storiš na SONY konzolah.
 6. Kaj je dober humor je zelo relativno. Najbolj popularen humorist v sloveniji je Denis Avdić. Najbolj uspešna komedija in film nasploh pa pr Hostar.
 7. Komentiral sem post od Amnesije. Mu bom drugič na ZS poslal, če te to moti. Krinđolini vsebine ne komentiram.
 8. Jest tud, sploh je ne berem več, samo poscrollam na hitrco.
 9. Dost si rabil za odziv, minus, meme...
 10. Trojka je čisto logičen spin-off in dober špil. Tudi Metacritic ocene in ocene userjev so zelo visoke.
 11. Najcenejši gin v lidlu je 10€/l. Čisto soliden la 14€/l isto v LIDLNU.
×
×
 • Ustvari novo...