Skoči na vsebino

atomic

Šerif
 • Število vsebin

  2 818
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

atomic je zmagal 23. decembra 2021

Bitje atomic je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 093 Jezus

Več o članu atomic

 • Butast stavek
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Na koncu itak ugotoviš, da ne rabiš novega receiverja. Sploh če imaš sedaj dober zvok. Dolby Pro Logic IIz expands on Pro Logic IIx with the addition of a height component, creating front height channels above the front left and right speakers, expanding a 5.1 or 7.1 system to 7.1 Height or 9.1. It identifies spatial cues in low-level, uncorrelated information, such as ambience and effects like rain or wind in the side and rear surround channels, and directs it to the front height speakers.[4] The channels it adds are matrixed, not discrete. To 99,9% folka z 7.1 receive
 2. atomic

  TV tema

  Zakaj pa ne? Dej no Jest imam podobno, kot ti. Imam stare KEFe satelite, ker sem upgrejdal fronte in center. Isto 7.1 receiver brez atmosa in isto so mi ostali še trije sateliti in zdej ne vem, al naj postavim 7.1 ali 5.1.2. Jest bi dal raje 5.1.2, ampak mam betonsko steno in ne vem kako naj to namontiram, da kable skrijem. Tebe pa to stane finančno 0, ene pol ure dela, da zvrtaš luknjo v omaro za focale in jih naštimaš. Itak ti bodo lahko v prihodnosti prav prišli, ko bo atmos bolj razširjen. Ti imaš pa še center res nizko, na tleh, iz česar prihaja večina sounda in kaki heighti
 3. Itak da ni ful razlike. Na tvojem mestu, če bi se šel atmos bi dal 7.1.2, ker imaš sourround lepo pravokotno, zadaj pa nimaš nič. Zvočnike pa že tako ali tako imaš. Sam k je to drago k svina. In potem vse naprave lepo v receiver in iz receiverja v TV. PS5 ne podpira atmosa. Xbox pa.
 4. https://www.av-planet.si/trgovina/avdio-oprema/hisni-kino/av-receiverji/7-2-receiverji/denon-avr-x2700/
 5. atomic

  TV tema

  Short: Ne rabiš atmosa, priklopi še tista dva focala in jih postavi spredaj za height, na PS5ki naštimaj sound output DTS ali DD in na receivrju DTS NEO X ali Dolby Pro logic IIz Long: Mal prvo uvoda, kaj je bilo zadnjič. Na PS5 si sicer imel nastavljeno output 5.1 ampak v PCM, formatu, ker pa niti TV nima HDMI 2.1 niti receiver pomeni, da nima standarda eARC, ampak samo ARC (audio return channel), ki pa zmore samo stereo (2kanala) v PCM losless formatu. Zato je receiver dobil samo stereo in ga s pomočjo Dolby Pro logic 2 algoritma pretvoril v 5.1 surround, kar je
 6. atomic

  TV tema

  Galko a maš ti 5.1 receiver al 7.1? Veš model mogoče? Jest sem 100% da je 7.1 oz 7.2
 7. Prasec en, a veš kaj ti bom naredil na naslednjem meetu. Za vsak poraz se ti bom drl 0,5cm stran od face, na koncu pa še ponesreči s pivom polil. Jest sem bil pol tvojega health bara stran, da naredim krog in to v prvem poskusu, tako da sem Galkota ustavil, da ni naredil kroga. Pa še to zato, ker ni bilo surround sounda in nisem imeal awernessa, kje je rob arene.
 8. atomic

  TV tema

  Jest bi ti tkole svetoval. Ne vem kaj imaš sedaj, če imaš sedaj manj, kot 55" in ne gre več, potem v vsakem primeru kupi 55" ekran. Lahko enga LGja za 500€ ali OLEDa za 1000€, kar želiš. Ko boš šel pa novo hišo pa pod 85" ne glej, raje več. Glede na to, da je hiša nova in neka stara ali stanovanje, bo razdalija sigurno 4m+ in karkoli manjše od 85" je bedarija, sploh bodo pa 85" tvji čez dve leti še cenejši.
 9. Pogrešam tako pizzo, k jo je včasih mami nardila
 10. Men gre pa na kurac pri pizzah, ker vse gre v to smer, da je pizza čim bolj podobna napolitani in to se kao smatra za vrh pizzde. Se pravi par dni jebanja s testom, po možnosti sourdough, nujno mozzarela, če pečica ne zmore vsj 400C potem to ni pizza. Za dekoracijo pa list bazilike. Origano kaj je to? Nekako so zginile te domače pravokotne pizze iz pleha. Kaj je narobe z naribanim joštom, origanom. Tudi te pizze iz gostiln, so mi najboljše pizze slovenian style pizze iz kake kmečke gostilne, kjer dobiš pražen krompir, pečenko pa še pizzo. Prov tisto pred parimi leti, k
 11. Sam res... A se lahko čimprej še enkrat dobimo, ker to obnašanje Ćamirja je postalo nevzdržno. Prvič igram, nimam očal, vnetje sklepov na rokah, na koncu pa pa perfect drive. Baje je bil tudi v srednji šoli tak, nisem se nič učil, nobenmu ni dal za prepisat, na koncu pa sam petke v redovalnico.
 12. Jest isto. Nikol nisem videl poante v nekih dragih motherboardih.
 13. A lahko no... Teh plat sploh še ni, to so pač fuknil za gor za bogate otroke da prednaročijo. A res misliš, da bo Gygabyte Auros, ko bo na zalogi 600€+ ali najcenejša 500€. Bodo drage, vsaj na začetku, kot vedno.
 14. Pravi, da so plate nenormalno drage? Če so intel Z690 plate pod 200€, kako je to nenormalno drago? So bile intel navijalske plate kdaj ceneješe?
 15. Cyberpunk bi moral bit GTA v cyberpunk okolju z rpg elementi. Ne pa heayv RPG z miljon loota. Enostavno to špilu ne paše... Men je setting vsaj lokali, tam k zančneš ali afterlife mi je resw mega cool.
×
×
 • Ustvari novo...