Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  355
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

89 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Še mal hypa. Z morja pridem prej becouse oranžni alarm, kar mi itak sede, za službo sem spedenal že na dopustu, tko da sem safe... Sami dobri ljudi bodo vidim, edino še ćelavi odvetnik manjka pa nekdo, da bi delal juho iz gina pol ob 02.00 po McDonaldsu.
 2. Ma ne vem. To je mejbi nam zanimivo k je nimamo. Na zapadu gre folku na kurac. Pa te ubahne je gamemerska industrija dobro obdelala že v zgodnjih 90ih, kjer je imel vsak drug beat em up sobo v v podzemni.
 3. Ne eno, ne drugo. Pač se ne boš mogu sprehajati med vagoni, ker bi bilo ogromno dela potrebno, da ne bi bilo dolgočasno.
 4. Špil kot da bi imel neko blokado. Na današnji high en mašini bi moral delovati s 200fps+ a kot, da ne zna uporabiti vseh asetsov. Fpsji padejo pod 60 a uporaba cpuja je 2% in grafične 40%
 5. Skoraj pri vsaki igri obstajajo neki brezvezni elementi, za katere je vseeno če jih ne bi bilo. Tukaj to naredijo ze prej no kakorkoli se strinjam z ostalimi, da 3rd person cutscenes bi morali biti. Sploh glede na to, da boš 50h igral v first person.
 6. @UFO Težko bi slabši komp sestavil.
 7. Ko ma 13 let star špil tako bolano grafiko, da jo ne moreš polepšat.
 8. And nothing value was lost. Sodeč po tej listi.
 9. Jest bi samo še dodal, da je Cdprojekt prišel do denarja relativno pozno. Ob izzidu Witcher 3 sigurno nisi srali denarja. Govorim iz glave, ampak bi rekel, da se je Witcher 3 prodajal doolgo, da je dosegel te cifre, dodatki, serija... Bi rekel, da šele, ko je bil Cyberpunk v zaključni fazi, da so začeli na dinarčkih sedet.
 10. Sicer ne vem kako imaš ponavadi, ker tokrat si wrong on so many levels 1. Nisem nikjer govoril o zaslužkih, ne vem zakaj si to ven vlekel. 2. Povedal sem konkreten primer dveh posameznikov in njihovih statusev. 3. Tudi če zaslužiš veliko, lahko životariš. 4. Mercator delavec ima precej bolj urejeno zaposlitev od šiptarja. 5. Ja, omenil sem šiptarje, ker na gorenjskem imajo zaradi nizkih cen, posledično zaradi cenejše delovne sile že skoraj monopol v gradbeništvu. Nima Francln, ki dela pri Rešetu iste plače, kot Adem pri Gashiju. Ne da se mi več točk delat, ampak Mercator delavec dobi najmanj 700€ neto + malica in prevoz, soliden regres več, kot tisti v JU in za razlimo od teh v JU tusi trinajsto plačo + dodatke za nedelje, praznike itd... Tko da za za povprečno delo 172h na mesec dobi več denarja, kot Adem pri Gashi gradnje, da pravic ne omenjam. Ker sem pa, dal konkreten primer, da Mercator delavec živi doma šiptar pa plača najemnino in ostale stroške tako šiptar životari, Slađani pa ostane za trepalnice, nohte in aperol spritz za na Instagram.
 11. Bereš čisto realne zadeve. Kako razumeš, kaj prebereš je paodvisno od precej dejavnikov. Zdej če ti ne poznaš kako šiptarski community fura zadeve ne rabiš zdej mene neki dissat.
 12. Se strinjam. Men je isto a tlou2 igram danes ali čez pol leta. Beden mi bo danes in čez pol leta.
 13. Slabe primerjave, ker danes nek šiptar, ki po cele dneve zida, za preživetje niti ne razmišlja o igricah. Nek revež, ki dela za 800€ v Mercatorju in živi doma, si pa lahko komot privošči na mesec eno igro za 60€ in naročnino za iphone 17 xr 16v turbo.
 14. Trenutno sem na morju z družino in si na dan vzamem en urco za šiht. Bi rekel, da sem se v lajfu dost nagaral in se še bom. Zato nikoli nisem dal 60€ za day one špil. Sem pa povedal par postov višje zakaj bom dal za Cyberpunk.
×
×
 • Ustvari novo...