Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  407
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

104 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kakšen špil, takšen booklet
 2. Igra za snes je bila četrtino minimalca.
 3. Jebi ga zdej... Sicer se strinjam, da je to eden glavnih razlogov zakaj mobile gaming ne postane bolj popularen. Ampak a ni ravno to paradoksalno, da dodatek za napravo, katero imaš itak vedno pri sebi je no go. Celo dodatno napravo pa je no problem. 300€ telefon danes je 2x bolj grafično zmogljiv od switcha, 50% več rama in 4x hitrejši proc, 4x višjo resolucijo in precej boljši amoled ekran.
 4. Sj imaš miljon cheap portable kontorlerjev in lahko tudi ds4 priklopiš in stojala za 1€... Glede na to kolk denarja se obrne bi google sigurno moral sponzorirati proizvajalcem svoj lasten kontroler, kot neke slušalke.
 5. Switch je za tiste, ki še zmeraj mislijo, da so na mobilcih samo crap igre..
 6. 104 lajki reporting in. V lajfu nisem naredil več, kot je bilo treba
 7. A lahko nehaš s tem nizkotnim podtikanjem. To so res uno the worst fore mn3njalnika. Nikjer nisem nastrojen proti prostitutkam. Niti sem rekel, da povprečna ženska ne more biti negovana. Vse kar sem komentiral so tvoji nasveti, da je bolje imeti povprečno žensko in eventualno hodit na kurbe ali varat in da so lepe ženske v 90% neuporabne. Tako mačka z umetnimi nohti in celulitasta tetka sta lahko super ženski in neuporabni ženski.
 8. Ne govorim o tem, kaj komu paše. Ampak o tem, da so pa negovane in lepe ženske useless. Spodbujanju h obiskom kurb in varanju, pa se obrnem za lepo žensko. No to mi je krinđ...
 9. Dej, a si lahko manj krinđolini? Kak so to za eni stereotipi? 90% lepih in urejenih žensk je neuporabnih, ne znajo kuhat, samo občasno fukajo... Ne vem no... Men so ble celulitne tetke precej manj uporabne.
 10. If your having girl problems i feel bad for you son. I got 99 problems and a bitch aint one. Ne sj ne kaj je solidna služba, kaj odlična služba, kaj je sanjska služba? Zakaj bi bilo kogarkoli strah? Česa?
 11. Stenge namest gnoja/drekca In nekaj za cringe... Krčevine recimo, sam ne vem kaka ikonca
 12. Ma ne vem, enkrat sem poslušal na val202, da ni vedno manj spodobnih ljudi, le ne izpostavljajo se toliko, kot oni drugi. Tako, da se ne strinjam. Ampak ja, očitno to ni name letelo
 13. Ko je ravno debata o talentih, MMAju, Marketingu in Stipeta ni nikjer. Bi samo povedal. Da obstaja en Stipe, ki je doštudiral v USA marketing, ni se kj preveč ukvarjal muy thaiem in jew jijsutsjem, ampak je mal gasilec mal baseball nabija in je eden najjacih Heavweight MMA borcev vseh časov...
 14. Tako kot si že rekel: Sony kapitalisti M$ komunisti
 15. Če postavim neko tehtnico zakaj, in nalagam na eno stran uteži pridem do zelo zanimivega rezultata. Men so igre pač najbolj pomemne in vsaka sleherna ekskluziva bi lahko bila en razlog/utež več zakaj Playstation. Ampak jih bom strnil vse v eno točko pod ekskluzive: PS5 + ekskluzive - ta utež je 5x težja od ostalih + only digital verzija - ker ne kupujem retaila + bistveno več ljudi ima playstation, sploh v sloveniji, več frendov... + aftermarket HDD in SSD upgrade + arhiv iger za nazaj, ker sem to generacijo imel PS4 Xbox series X + 2tflopa močnejši gpu
×
×
 • Ustvari novo...