Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  417
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

109 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Not suprised Kakšen se ti zdi Verus, k ga vsi dissajo, kot industrijsko vino? Mislim v tej bio maniji so men cišt ok P/P crsp in brez napak pitna vina.
 2. Uf... Rizlingi... Bosta tudi od Protnerja dobra, sj se dobro starajo, pa Protner ima doma starejših letnikov ful. Men je bil itak od Ducala mindblown, ko sem ga prvič probal. Sam potem sem slišal, od parih rizling loverjev, da ta ni considered, kot neka referenca za rizlinge. In kaki so bli?
 3. Če bi januarja pred 4imi leti kupil za ene par tisoč evrov delnic AMDja, bi danes to pisal iz sejšelov.
 4. Evito si ocenil na miljon dolsev. Evita aproves.
 5. To je res, too old. Jest nisem 1€ zapravil za DLCje, skine in ostale kozmetične dodatke v igrah. Razen če se šteje kak deluxe edition, kjer je imaš DLCje že "vgrajene" za DLC buy.
 6. Jebi ga zdej... Sicer se strinjam, da je to eden glavnih razlogov zakaj mobile gaming ne postane bolj popularen. Ampak a ni ravno to paradoksalno, da dodatek za napravo, katero imaš itak vedno pri sebi je no go. Celo dodatno napravo pa je no problem. 300€ telefon danes je 2x bolj grafično zmogljiv od switcha, 50% več rama in 4x hitrejši proc, 4x višjo resolucijo in precej boljši amoled ekran.
 7. Sj imaš miljon cheap portable kontorlerjev in lahko tudi ds4 priklopiš in stojala za 1€... Glede na to kolk denarja se obrne bi google sigurno moral sponzorirati proizvajalcem svoj lasten kontroler, kot neke slušalke.
 8. Switch je za tiste, ki še zmeraj mislijo, da so na mobilcih samo crap igre..
 9. 104 lajki reporting in. V lajfu nisem naredil več, kot je bilo treba
 10. A lahko nehaš s tem nizkotnim podtikanjem. To so res uno the worst fore mn3njalnika. Nikjer nisem nastrojen proti prostitutkam. Niti sem rekel, da povprečna ženska ne more biti negovana. Vse kar sem komentiral so tvoji nasveti, da je bolje imeti povprečno žensko in eventualno hodit na kurbe ali varat in da so lepe ženske v 90% neuporabne. Tako mačka z umetnimi nohti in celulitasta tetka sta lahko super ženski in neuporabni ženski.
×
×
 • Ustvari novo...