Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  518
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

133 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Brez dvoma najgrši Playstation v zgodovini glede na čas izzida, vsaj zame, ker men so ful všeč konzervativno minimalistično oblikovane konzole. PS4 pro je bil men kar top. Xbox sex mi je tud lep.
 2. Konzoli imata tako svinjsko dober močan hardwara, da prosim da se preimenuje nazaj. Raje grda konzola, kot švoh hardware.
 3. Jest veliko PS3 iger preigral samo na PS4. Uncharted 1,2,3, God of war 3, The last of US, en devil may cry ultimate, the journey... Pa ful je odvisno, kako si objetkiven in subjektiven. Objektivno bi rekel, da je najbolj zaznomoval Witcher 3, res svinjsko dober RPG in velik skratka res proper zadeva, kako je zaznomval smo videli, da je še Netflix serijo posnel in nasploh je relativno zodaj prišel ven in fural nek benchmark vse do danes. GTA V je izšel na prejšnji generaciji in je imel nasploh zgodbo 2/10 vsaj men, tako da ne pade. Medtem ko subjektivno mi je Bloodborne najbolj zaznamoval generacijo, ker je to moj prvi From špil in sem potem še ful užival v Darksoulsih 3, ki je pa spet objektivno slabši od Sekira Skratka generacija, ki je deliverala res ogromno singleplayer dobrih špilov v vseh žanrih, od streljačin do indie iger, kar je posledično priperljalo do tega, da je bila to ena najmanj družabnih generacij, najmanj igranja igranja ob pivu s kolegi drugi gamepad je bil samo rezervna baterija, which is kind a sad.
 4. Niso primerjave čisto na mestu, se strinjam. Ampak že 7 let govorim o nekem trendu, ki se dogaja v gamerski industriji, katerega težko spravim na papir. Gre samo za prepucavanje nekih mnenj. Če bi naredili slepo degustacijo grafičnih kartic oziroma nastavitev, samo takrat bi lahko dokazal svoj prav. Tako pa lej, naj se kupujejo graifčne za 1500€, samo tukaj nimamo na forumu Bill Gatesov.
 5. Kaj se ti sploh tolk kurčiš s svojim kompom in 4 leta staro grafo, se kr pober nazaj. Nikomur ni problem dat za hobi par tisoč evrov za main hobi. Pejd nazaj kumarce filat.
 6. A lahko kje v Avstriji dobim? Imam rođota gor, pa bi mi prevzel.
 7. To ja. Jest sm ti pa želel povedat, da je 3070 dovolj, 3080 je že ajde res uno kurcenje da ne rečem. 3090 pa 1000€+ pa res ni smisla razen če si res miljonar.
 8. Cca 1200€ je 2080ti Cca 600€ je 2080 super Razlika ob igranju iger v praksi je skoraj ne vidna.
 9. Microsoft precej bolje začel kot prejšnjo generacijo. Se je vidlo, da ko je stopil v ring, da je bil bolj samozavesten in nabit. Žal je dobil res močno šako direkt v nos od Sonya. Jest sem tokrat z vsem zadovoljen. Moč konzole Cena konzole Backward compatibility 2 verziji konzole Demon souls lunch title 2021 god of war Lahko bi bila manjša in black only. Ampak generalno gledano vse štima.
 10. Avtomobilska primerjava ni na mestu. V avtu za 40k se boš precej bolje peljal, kot v tistem za 20k. Na grafični za 1000€ pa ne boš precej bolje igral kot na grafični za 500€.
×
×
 • Ustvari novo...