Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  577
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

148 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. V bistvu ga je AMD tudi tu prehitel. Gre pa intel s frekvenco precej precej višje.
 2. Jest recimo nimam zmagovalca v nobeni kategoriji
 3. Dayuuum. Te pri CDprojekt pa delajo vse kontra, kar počne mainstream industrija.
 4. Narobe si prebral. Testirajo z nižjo resolucijo, da inzničijo GPU bottleneck. To pa ne dobimo nobene realne slike.
 5. Aja možno. To je pa drugo. Jest pač ne razumem ljudi, ki se čustveno navežejo na integrirano vezje. Samo človek je vprašal če je ok in najmanj trije so rekli, da je intel trenutno brezveze in noben z aintel. Saj lahko človek pride in pokaže, kaj si je kupil in bo mo rekli, super naj ti dobro služi al neki.
 6. Prvo se ti zresni in quotaj, kdo in kje je kdo govoril o CPU bottlnecku?
 7. Je bi ga zdej... Sem mislil da boš pokazal, da nisi bil vešč samo na mikrofonu ampak tudi šarmer.
 8. Kaj potem kupuje kišto za 3K€? Če daš za kišto 3K potem verjetno hočeš najboljše? Zakaj SSD za 175, če ga maš za 100€, sj razlike ne bo opazil? Zakaj 32gb rama, če 16 ne bo porabil? Saj je profi pri kolesarjenju, pa mu verjetno 0,5kg ne bi opazil razlike. Pri nakupu kolesa pri istem kolesu za 0,5kg manj plačaš ogromno. P.S. na kolesa se ne spoznam, a je 1kg ali 2, ali 200g... ampak zgolj poanta..
 9. Kaj pa menijo vlagatelji? Intel? https://www.google.com/search?q=intel+sstock+price&oq=intel+sstock+price&aqs=chrome..69i57j0l7.2679j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 AMD https://www.google.com/search?q=amd+stock+price&oq=amd+stock+price&aqs=chrome..69i57j35i39j0l6.1551j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 10. Tako je. Vsi testi, od porabe električne energije, do renderiranje, odzipavanja in drugih aplikacij, AMD dobesedno rejpa intel. Na koncu omenijo, kako je AMD platforma bolj madture. Največji rejp je pa seveda pri P/P. Potem pa pogledaš gaming in vidiš, da je intel i9 boljši. Res je boljši, če imaš grafično za 1500€ in igraš na 1080p in še to ne na ultra, ampak na medium in high, da se izniči GPU bottleneck. V real worldu, boš igral WoW na 4K in ultra, ali katerokoli drugo igro in bo grafična na 99% ter bo posledično CPU sledil grafični in bo deloval zgolj na 20%. Kaj zdej to pomeni v praksi? To pomeni, da v igrah v RL worldu ne bo nobene razlike ali kupil intel ali AMD, medtem če boš imel intla boš imel povsod drugje slabši perfomance, višjo porabo elektrike in naslpošno obsolete platformo. Lp Mr. Hardware
 11. Kot sem že rekel, ni razloga, da bi imel intel. Samo 10 jedr, pri AMDju 16. Pcie 3.0 vs 4.0? Pa kot so včasih govorili za AMD lahko zdej za Intel rečeš. A rabiš ogrevanje sobe in zato intel?
 12. Ohišje ima več kot 70l...
 13. Ta našteti ima 70L+ prostornine. Jaz imam tega spodaj. Tak poceni in pol manjši, 40l saamo, brez vodnega hlajenja ni problema. Vse je ok.
 14. +1 na vse No razen witness, ker ni blo kicka.
×
×
 • Ustvari novo...