Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  551
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

145 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. atomic

  Monitorji

  Na 21:9 monitorju še zmeraj lahko igraš 16:9, obratno pa ne gre. Prvič ko boš dal eno okno na desno stran in drugo na levo, boš videl kako je to awesome. Ni pa rečeno, da v prihodnosti ne bodo dodali 21:9 v counter strike in boš takrat hendikepiran. Medtem, kot 21:9 sedaj nisi. EDIT: zdej sem mal probal CS:GO, ma čisto super je na 21:9. Mal ti levo in desno tist večji rob sliko popači, tako da jo raztegne, ampak drugače cool.
 2. atomic

  Monitorji

  Ker vem da si navaden drekobes, da se vtakneš v vsako stvar, da men skušaš kontrirat, kar počneš že leta in leta na forumu. Bi te prosil, da mi samo najdeš en gaming monitor, ki pa je 10bit. To boš ti zdej ustrelil z rokava k nič, ker tega je verjetno tolko veliko na trgu, da potem 8bit res ni nič posebnega. ajde evo...
 3. atomic

  Monitorji

  Še zmeraj 10x boljši od tvojega. To bi pa ja moralo biti dobro zate ane? Bi mi lahko pokazal za 426 boljši monitor?
 4. atomic

  Monitorji

  Fak kakšen monitor danes dobiš za 430€. Ma violina!
 5. atomic

  Monitorji

  Sam nikoli več ne bi vzel 16:9 monitorja. Enostavno je za monitor 21.9 toliko boljše, da adijo... Jest bi vzel tole: https://www.computeruniverse.net/de/iiyama-g-master-red-eagle-gb3466wqsu-b1?utm_channel=psm&utm_source=geizhals&utm_campaign=cpc&utm_medium=katalog&utm_content=artikel&agt=288 144hz HDR 400 3440x1440 21:9 kurwa freesync premium pro vse to za manj, kot 500€ je pa VA njegov IPS bratec je še cenejši samo ima ni HDR400 https://www.amazon.de/dp/B0866GCPXM?linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&smid=A3JWKAKR8XB7XF&creativeASIN=B0866GCPXM&tag=geizhalspre03-21&ascsubtag=aJ0OWN7dT8E821AmA3PqSQ
 6. atomic

  Monitorji

  Design To je zelo subjektivno, ampak meni kot sem omenil, je totalno otročji alienware design, naj bo to laptop, kišta ali monitor. Poleg tega je, kot vidim je res debel, kot monitorji izpred 10ih let. Kot večina odraslega folka na forumu nisem fan ledic, da pa dajo na zadnjo stran, ki je v 95% obrnjena proti steni, neke ledice in logotipe, je pa meni res ultimativno tryhardanje. Plastik fantastik Kot vidim ima LG podstavek iz aluminija, in ta deluje zelo suveren, medtem ko je Alienware cel plastičen. Kia vs Mercedes Sicer offtopic, ampak avtomibilske primerjave so vedno top. Niti je LG Kia niti je Alienware Mercedes. LG je zelo pomemben player na področju ekranov, tako monitorjev kot TVjev. Glede na to, da BMW in Mercedes nista toliko dražja od KIE, bom vedno vozil enega izmed njiju. Poleg tega je tisti LG monitor verjetno popoln monitor in boljšega trenutno na trgu ni in dvomim, da bo tudi ta Alienware prekoračil te visoko postavljene standarde.
 7. Odvisno od iger in opreme. Z Bleda eden prodaja ps4pro z dvema gamepadoma in 13imi igrami za 230€.
 8. Kako so okusi različni, zame recimo niti ene igre ni gor, ki bi jo hotel igrati. Zato tudi dolgo časa nisem imel PS4, medtem ko sem WiiU zlorabil in danes sem brez PS4, medtem ko WiiU je še zmeraj priklopljen. PS5 po drugi strani je pa boostan PS4 in PS5 v enem in je čisto logičen day 1 nakup.
 9. atomic

  Monitorji

  Jest bi recimo raje imel LGja, kot Alienwara če govorimo o istem cenovnem razredu
 10. A to še velja, da kupiš za 3 leta Xbox live in ga potem za 1€ upgrejdaš na ultimate? al kako je blo?
 11. Zato, ker nima takega gameplaya
×
×
 • Ustvari novo...