Skoči na vsebino

atomic

Mafija
 • Število vsebin

  411
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

105 Jezus

Več o članu atomic

 • Stopnja
  živi v deželi Xarantaniji, pa še pet krajcarjev je doniral.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Če bi januarja pred 4imi leti kupil za ene par tisoč evrov delnic AMDja, bi danes to pisal iz sejšelov.
 2. Evito si ocenil na miljon dolsev. Evita aproves.
 3. To je res, too old. Jest nisem 1€ zapravil za DLCje, skine in ostale kozmetične dodatke v igrah. Razen če se šteje kak deluxe edition, kjer je imaš DLCje že "vgrajene" za DLC buy.
 4. Jebi ga zdej... Sicer se strinjam, da je to eden glavnih razlogov zakaj mobile gaming ne postane bolj popularen. Ampak a ni ravno to paradoksalno, da dodatek za napravo, katero imaš itak vedno pri sebi je no go. Celo dodatno napravo pa je no problem. 300€ telefon danes je 2x bolj grafično zmogljiv od switcha, 50% več rama in 4x hitrejši proc, 4x višjo resolucijo in precej boljši amoled ekran.
 5. Sj imaš miljon cheap portable kontorlerjev in lahko tudi ds4 priklopiš in stojala za 1€... Glede na to kolk denarja se obrne bi google sigurno moral sponzorirati proizvajalcem svoj lasten kontroler, kot neke slušalke.
 6. Switch je za tiste, ki še zmeraj mislijo, da so na mobilcih samo crap igre..
 7. 104 lajki reporting in. V lajfu nisem naredil več, kot je bilo treba
 8. A lahko nehaš s tem nizkotnim podtikanjem. To so res uno the worst fore mn3njalnika. Nikjer nisem nastrojen proti prostitutkam. Niti sem rekel, da povprečna ženska ne more biti negovana. Vse kar sem komentiral so tvoji nasveti, da je bolje imeti povprečno žensko in eventualno hodit na kurbe ali varat in da so lepe ženske v 90% neuporabne. Tako mačka z umetnimi nohti in celulitasta tetka sta lahko super ženski in neuporabni ženski.
 9. Ne govorim o tem, kaj komu paše. Ampak o tem, da so pa negovane in lepe ženske useless. Spodbujanju h obiskom kurb in varanju, pa se obrnem za lepo žensko. No to mi je krinđ...
 10. Dej, a si lahko manj krinđolini? Kak so to za eni stereotipi? 90% lepih in urejenih žensk je neuporabnih, ne znajo kuhat, samo občasno fukajo... Ne vem no... Men so ble celulitne tetke precej manj uporabne.
 11. If your having girl problems i feel bad for you son. I got 99 problems and a bitch aint one. Ne sj ne kaj je solidna služba, kaj odlična služba, kaj je sanjska služba? Zakaj bi bilo kogarkoli strah? Česa?
 12. Stenge namest gnoja/drekca In nekaj za cringe... Krčevine recimo, sam ne vem kaka ikonca
×
×
 • Ustvari novo...