Skoči na vsebino

Saury

Rumeni jak
 • Število vsebin

  15
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu Saury

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Saury

  NBA tema

  Got 'em right where they want 'em
 2. Saury

  NBA tema

  Od kje vam to? Poje ga edino v VORP in mogoče še v PIPM, v ostalem sta kar primerljiva, ponekod Jordan celo boljši. Kumulativnih naprednih metrik pa nima smisla primerjat, ker je LBJ odigral skoraj 200 tekem več.
 3. Saury

  NBA tema

  Še preblizu je blo na koncu, brez tiste sekvence ko so se sodniki odločli vrnit LA v igro bi bil blowout
 4. Saury

  NBA tema

  Majkemi, ti maš resne probleme sam s seboj. S kom točno se kregaš? Vsi, ki smo dovolj stari, vemo, da je MJ največji, nihče razen tebe sploh ne načenja te debate, očital sem ti vse kaj drugega...s to zadnjo blodnjo si še dodatno potrdil, da nisi zmožen normalne debate in jo na tej točki zaključujem.
 5. Saury

  NBA tema

  Kako vse jasno? Nisi postregel z enim samim verodostojnim podatkom, kot še nikoli v nobenem postu. In logično, da nisi, ker nobene številke ne govorijo v tvoj prid neko povsem bedno posploševanje na osnovi 'vsi vemo' in 'vse jasno' je tvoj argument. Skratka, odkar si se pojavil kar nekaj bluziš in popolnoma nič ne pridodaš k debati. Low-effort troll.
 6. Saury

  NBA tema

  Ni jim uspelo zmagat, kljub verjetno najslabšemu polčasu Brona v zadnjih najmanj 5, če ne 10 letih, kar se letos fix več ne bo ponovilo. Nuggetsi so out
 7. Saury

  NBA tema

  Pippen, čeprav zelo dober do odličen v praktično vseh prvinah basketa, celokupno vseeno ni lih čist na nivoju AD-ja imo. Slednji je po statsih čisti A-list generational superstar, po mentaliteti pa pač druga violina. LBJ si niti v 2K myplayeru ne bi mogel ustvarit bolj perfektnega soigralca
 8. Saury

  NBA tema

  Kot sem rekel, če se bo LeBron takole s polovično hitrostjo sprehajal po igrišču 30 minut do lahkih zmag, ne izgleda tole nič kaj obetavno ne samo za Denver, ampak tudi za Miami/Boston.
 9. Saury

  NBA tema

  Meme razplet bi bil zmaga Denverja na prvi tekmi, pol pa tri zaporedne zmage Lakersov do 3:1 Sam težka bo tole za Nuggetse tud če danes zmagajo, LA ma še ful rezerve. Bron v tej končnici igra povprečno 34 minut, kar je zanj nezaslišano malo. Mel je en playoff z 38 in enga z 39 MPG, vse ostale je igral povprečno vsaj 41 minut. Z njim na terenu je net RTG Lakersov +10 pik, pa kljub temu so si do zdaj lahko privoščili, da je skor 30% časa na vsaki tekmi odsedel.
 10. Saury

  NBA tema

  A ni že kar nekaj let samo frontcourt in backcourt? Vsaj pri all-star petorkah je tako, za all-nba nisem ziher. Klasične delitve po pozicijah pa itak že dolgo ne poznamo več, zato prihaja včasih do kakšnih anomalij pri teh izborih. Letos bi še kar bilo, če ne bi bil Bron izbran kot krilo, uradno pa je bil letos 93% igralnega časa na eni izmed branilskih pozicij.
 11. Saury

  NBA tema

  Tole je pa še en velik dosežek. Brez korone bi bil dejansko najmlajši v zgodovini v prvi ekipi, tako pa je 'zaostal' za LeBronom.
 12. Saury

  NBA tema

  rofl clippersi domov gladko najbolj bedna franšiza v zgodovini
 13. Saury

  NBA tema

  Saj bo naštudiral Luka obrambo, kolk mu pac fizične zmožnosti dopuščajo, v to sploh ne dvomim. Spremljam ga že mnogo let, vsako sem imel visoka pričakovanja, pa vedno jih je na koncu presegel, in ne za malo. Glede na to, da je napad že več al manj zamojstroval, drugo leto pričakujem preskok v obrambi in pa dokončno utrditev Mavsov med top ekipami Zahoda, če bosta s Porzo uspela ostat kolk tolk zdrava. Kot ste eni že rekli, nek DPoY štoper najbrž ne bo nikoli, a s tako vesoljskim doprinosom v napadu niti ne rabi bit.
 14. Saury

  NBA tema

  Med igralci, ki se običajno uvrščajo v top 10 - MJ, KAJ, LBJ, Russell, Wilt, Shaq, Magic, Bird, Duncan, Kobe, Hakeem - edino Magic nikoli ni bil izbran v nobeno obrambno petorko, pa je bil precej boljši v obrambi kot je Donkič trenutno. Brez dvoma je to eno področje, ki ga mora Luka vidno izboljšat, če hoče bit v debati za naj igralca lige in eventuelno za top 10 all-time. Kriteriji so tu pač zelo strogi in prav je tako.
 15. Saury

  Računalniska periferija

  Tipkovnica: častitljivih 7 let stara mehanska Logitech G710+ z rjavimi stikali in o-ringi. Nimam pripomb, še zdaj služi namenu, ajd levi control mi je nekak ratalo zlomit pred časom. Miška: Dobro leto stara Logitech G900, GOAT miška imo, pa sem jih dal skozi že precej.
×
×
 • Ustvari novo...