Skoči na vsebino

cocacola

Spolovilni tehnik
 • Število vsebin

  126
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

cocacola je zmagal 26. oktobra

Bitje cocacola je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

875 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu cocacola

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 569 vohunjenj
 1. Ok, sam dejmo mal v kontekst te rezultate. Že mesece zabijamo čas s to aplikacijo s katero lahko prihraniš 2€ na leto, pa itak je tolk ogabna, da če bi bile razlike med trgovci tisoče evrov, se mi ne bi dalo pregledat rezultatov. Na drugi strani pa samo recimo to, da vlada ustavi Janševo nižanje davkov, ki bo Slovencem vzela n-krat več kot lohk v milijon letih prihranijo s to fail aplikacijo. Da ne govorimo od drugih stvareh, mislm kaj ta vlada dela, sam manjka še noč dolgih nožev, mediji pa itak tiho 99% časa.
 2. Mislim, a si neumen ti? Verjetno bom šel lagat nekaj kar je prvi zadetek iz googla. Pač pišem iz glave, je pa bilo zagotovo cca 3k€ neki prvi krog, ker smo se še na gnoju norca delali. Pol so pa očitno odprli razne forum21 tokove. Da se bo za STA doniralo 400k€ so pravljice za otroke, 99% ljudi je prvič slišalo za to agencijo, ko so jo poskušali ukinit.
 3. Ne moreš da ne bi zganjal spet svojega fašizma, najbolj da se samo eni stranki sploh dovoli imet plakate ane. Drugače je pa bila pa cela država polepljena z Golobovo faco in to na samih elitnih lokacijah, za kampanjo so pa kao porabili manj od NSi in SDS, verjetno je za LJ kar častil Zoki iz občinske denarnice. Da ne govorim, da je Svoboda instant noname stranka kao zbrala 700k€ donacij in to v bazenu levičarskih škrtuhov, ki si raje spustijo kri kot bi dali cent komurkoli. Za primerjavo, ko se je zbiralo miloščino za STA se je zbralo nekih 3k€ .
 4. Vzemi iz RTV stran višji nivo slovnice in bolj sofisticirano potuhnjeno propagando in dobiš nova24tv. Pod vsakim nivojem za nacionalni medij.
 5. Že tisočletja se vsako sekundo na svetu opravi na stotine tržnih transakcij, sam očitno to ne more biti res in smo vsi delusional, ker ti in tvoj učbenik trdita, da to ni mogoče.
 6. Nima se smisla sploh pogovarjat z nekim marksističnim primitivcem. Te stvari so itak jasne vsakemu 5 letnemu otroku, mislim ne moreš bit tolk neumen, da tega ne bi razumel. On pač hoče cel svet prepričat, da on sam ni nek bug v sistemu, ki samo odžira kilowate, pa da so vsi ostali bad guyi.
 7. Tudi če bi imeli sužnjelastniški sistem in bi ti imel v lasti plantaže, si še vedno tolk opravilno nesposoben, da bi bil na koncu dneva lačen in bos. Zato ti je pač oči zrihtal službo v JS, kjer si prisvajaš sadove od delavcev in kapitalistov skupaj ter zraven po pilatovsko umivaš roke. Sam ne vem kako dolgo boš še takole, ker narod počasi dojema kdo so glavni paraziti v družbi.
 8. A je Hernier tudi banan sploh glede na to, da je oni prvi začel žalit?
 9. cocacola

  Energija

  Kaj pa tistih 500 milijard ki so jih Nemci dali v zeleno energijo? Milijon verodostojnih študij, da zelena energija brez problema nadomešča fosilna goriva? Mislim zakaj so se sedaj vsi usrali ko Rusi zapirajo plin, saj imamo valda veternice in solarne panele. A bo kdo mogoče vsaj izgubil službo od teh vernikov? Pri nas je retard Golob tudi že napovedal, da bomo draginjo reševali s sončnimi paneli in ta človek ima doktorat iz elektrotehnike.
 10. A lohk kakšen konkreten link, ker to je polno enih oznak in verzij.
 11. Rabil bi priporočilo za grafično do cca 500€? Pa če je to vse plug & play, a rabim gledat kakšno matično mam in kaj kam paše, da se kaj ne križa? In iz kje se to danes kupuje, teh nemških strani, a je isti k če iz mimovrste?
 12. Odvisno za kakšno vrste iger gre. Recimo GTA, ki je meni osebno the igra, mi je najbolj čas 1990 + -- 20 let, pa mora biti obvezno v ZDA. Ker ZDA so meni najbolj kulska država, od ljudi, njihove kulture, arhitekture itd. Nikakor ne bi mogel isto uživati v GTA UK ali India, ne glede na to kako dober gameplay bi bil. Pa recimo če bo novi GTA 6 bolj 2020 in bo imeli notri posiljen poudarek na električne avtomobile ali boh ne daj kakršenkoli sjw, mi bo to velik turn off. Mafia in RDR mi ravno zaradi tega tolk ne sedeta, ker nista v sedanjem času. Pri strategijah tipa AOE ali Total war mi je pa z naskokom najboljši srednji vek na evropskih tleh ali pa tam max do 18. stoletja, Shogun mi ni bil všeč ravno zaradi tega ker mi dol visi za japonske zadeve. Pri fpsjih preferiram 2ww, mnogo bolj sem užival v COD1,2 kot v Modern Warfare, helikopterji, airstriki in bazooke mi niso neki. No tle sem zdej dojel, da imam zelo kontradiktoren okus glede na GTA, mogoče igra mora imet neko realno podlago, ker 2ww se je res dogajal in imaš pol neke resnične misije, medtem kot v MW je bolj kot ne vse izmišljeno. Nasploh so mi zelo všeč razni tycooni in management simulacije, pa vse valda mora bazirati na neki realnosti. Vse ostalo, vse kar obstaja od fantasy sveta mi je velik NO, razne čarovnije, vesoljci, zombiji in pošasti to mi nikoli ni potegnilo, v bistvu sploh ne vem če sem sploh kaj preigral, razen quake, če to šteje.
 13. Po 1 minuti sem dal like in subscribe. Kr kulsko, med drugim všeč mi je ker se ne dereš v mikrofon oz ni nekih scen in razbijanja.
 14. Jaz pravzaprav ne vem katera država ni nazadovala za vsaj 500 let, vključno s Slovenijo. Sploh ne rabiš brati nobenih tekstov, že samo pogledaš arhitekturo in kulturo pa vidiš, da je bil to velik wrong turn. Sprijazni se, nikoli se nič dobrega ne more izcimiti če dobi oblast kader iz Metelkove.
×
×
 • Ustvari novo...