Skoči na vsebino

cocacola

Rumeni jak
 • Število vsebin

  114
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

381 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu cocacola

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 708 vohunjenj
 1. Odvisno za kakšno vrste iger gre. Recimo GTA, ki je meni osebno the igra, mi je najbolj čas 1990 + -- 20 let, pa mora biti obvezno v ZDA. Ker ZDA so meni najbolj kulska država, od ljudi, njihove kulture, arhitekture itd. Nikakor ne bi mogel isto uživati v GTA UK ali India, ne glede na to kako dober gameplay bi bil. Pa recimo če bo novi GTA 6 bolj 2020 in bo imeli notri posiljen poudarek na električne avtomobile ali boh ne daj kakršenkoli sjw, mi bo to velik turn off. Mafia in RDR mi ravno zaradi tega tolk ne sedeta, ker nista v sedanjem času. Pri strategijah tipa AOE ali Total war
 2. Po 1 minuti sem dal like in subscribe. Kr kulsko, med drugim všeč mi je ker se ne dereš v mikrofon oz ni nekih scen in razbijanja.
 3. Jaz pravzaprav ne vem katera država ni nazadovala za vsaj 500 let, vključno s Slovenijo. Sploh ne rabiš brati nobenih tekstov, že samo pogledaš arhitekturo in kulturo pa vidiš, da je bil to velik wrong turn. Sprijazni se, nikoli se nič dobrega ne more izcimiti če dobi oblast kader iz Metelkove.
 4. Dober opis S. Koreje. Vsi socializmu so upoštevali vse te alineje in vsi brez izjeme so kolapsirali že prvi dan. Uspeh socializma je v bistvu odvisen samo od tega na koliko bogastva se usede in višine mednarodne pomoči.
 5. Dol mi visi kdo si ti.
 6. Levico je spasilo edino to, da so do sedaj še vsake volitve zbombardili s svojim spamanjem, ker so imeli večinsko medijsko pokritost. Danes je del volilcev postalo imunih na njihov populizem, razlika je pa tudi, da se je desnica medijsko okrepila. Trenutno lahko pri nas desnico vodi izključno Janša, vsi ostali so preveč mehki in naivni, da bi lahko hendlali levičarje. Z levičarjem se da edino sodelovati dokler zanj zastonj delaš, on ima pa absolutno oblast, takrat so super kulturni in demokratični. Takoj ko jih nekdo ogroža pokažejo svojo grabežljivo morilsko naravo in si brez povratka n
 7. Waw, našel si neko francosko anketo. Kaj točno ima že mnenje množic veze z dejstvi in resnico? A gremo intervjujat flat earth forum kakšne oblike je zemlja? Vojaška moč se meri z anketami? To je bilo na tem forumu že stokrat predebatirano, seveda zaman, zato se jaz tudi več ne trudim, ker vidim, da nesporazumi ne izhajajo in napačnih informacij ampak iz načrtnega obračanja zgodovine zaradi osebnih interesov. Tukaj se dejansko pogovarjamo o borbi med profesionalnim bokserjem in đankijem, ki že tri dni ni jedel, kdo bo zmagal? Seveda Nemci zasedejo pol Rusije z enim bli
 8. A nisem dovolj jasno napisal, da se ne delam norca iz tega? Fora je, ker je Heretiku osebno očitno bila ta zaposlitev pod častjo, zato je tudi zamolčal ta podatek. Ob razkritju je pa hotel zadevo omiliti s tem, da je bil vodja izmene. Tukaj je tudi lahko zanimivo, da njegovi očitki kako Amerika določa vrednost človeka samo po denarja, tudi sam ni nedolžen, ker očitno prezira svoje obdobje, ko je moral delati v Subwayu. Njega bi moralo biti sram nekaterih njegovih postov, ne pa dela v Subwayu.
 9. Kaj pa ti ponujaš? Daš gnoj na post in greš dalje, zraven pa upaš da ne boš v manjšini, pičkica nemočna. Evo izvoli, loti se enega mojega posta in povej kaj in kako je napačen. Pa tega ne boš storil, ker veš da bodo nazaj takoj bombe pravice.
 10. Ne, tle je sam smešno, ker od vseh ameriških referenc katere si se poskušal izmislit, nisi omenil najbolj relevantne. Še bolj je pa smešen poizkus, da bi naziv vodja izmene kaj zmanjšal bruke zaposlitve v fastfood, v bistvu ravno s tem oklepajem jih priznavaš. (meni drgač to niso niti malo bruke in sam bi prej delal v fastfoodu kot v 80% drugih služb)
 11. Ja daj prosim najdi ta moj navedek, kjer sem to trdil. Jaz sem sicer ciljal na tvojo množično uporabo ameriške tehnologije, ki je v največji meri zaslužna, da ti sploh veš da obstaja film. Človek tvojega kova bi pred 200 leti v najboljšem primeru nekje pasel ovce, danes ti je pa omogočeno da si lahko filmski kritik, čeprav delaš v fast foodu. Ampak ti v sebi nimaš širine in spoznanja, da bi to bil sposoben cenit. Pa prosim ne začni fantazirati, če ne bi bilo ZDA, bi pa računalnik odkrili Japonci, ker nimaš pojma. Tvoje kritiziranje Amerike je v najboljšem primeru brezpredmetno, poznavanj
 12. Potrjuje kaj? Da nisem dal nobenega dokaza? Kaj pa rabiš recimo, a ti zgooglam neskončno statistik in grafov raznih oecd raziskav, kjer se ZDA vedno uvršča v sam vrh? Sicer se jaz osebno poščijem na te raziskave niti jih ne rabim, jaz verjamem da je vsakemu normalnemu otroku kmalu jasno, da so ZDA nekaj pozitivnega v svetu. Če pa neki deformirani 40 letni gamerji trdijo drugače in ponujajo alternativne metodologije ovrednotenja kot so recimo mnenja njihovih inteligentnih frendov, tukaj se pa moj nabor orodij zaključi.
 13. Aja ker jaz trdim, da ni negativnih stvari v ZDA? Dajmo raje malo obrnit debato in vi kritiki ZDA povejte vašo idealno državo, ki naj bi bila boljša od ZDA. Se bom pol še jaz spomnil zgodbice o turistih kako je ta vaša država totalni shithole, ker je nekdo spil dva pira preveč.
×
×
 • Ustvari novo...