Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  478
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od Denny Crane

 1. Seveda, DekuDeals uporabljam odkar so dodali PS igre, ker mi je šel Psprices na živce. 13 Sentinels bom pa dodal na wishlisto.
 2. Vsekakor sta naslednja na vrsti za nakup Fire Emblem: Three Houses in Tokyo Mirage Sessions. Mikajo me sicer tudi malo razne Mario igračke in Metroid Dread, samo ne po teh nintendovskih cenah. Še najceneje jih imajo na amazon.de, nekje okoli 40-45€. Toliko so pa tudi pri nas na bolhi rabljene. Sej lahko bi rekel vzameš in prodaš naprej za isto ceno, če ne dogaja, samo že vidim, da bi me potem imelo igračke obdržat za v zbirko in posledično kisli nasmehi ob pogledu na polico, ko pomisliš koliko so ti japanci spulili iz žepa. Drugače sem pa vzel konzolo predvsem, da bo poganjala Zeld
 3. Steamdeck je končno tu! Nazadnje sem kakšno Nintendovo konzolo držal v rokah v času, ko sta bila aktualna SNES in Gameboy, tako da je dobrodošel vsak nasvet/priporočilo.
 4. Stara ekipa se počasi poslavlja. Dokler bojo zraven še Huber, Ellis in Ben jih bom spremljal.
 5. Denny Crane

  Stripi

  Ok pozabil sem še: Hardback - enake dimenzije in vsebina kot Paperback samo trde platnice Compendium - Omnibus z mehkimi platnicami in enakih dimenzij kot Paperback (manjše od Deluxe in Omnibus formata) V bistvu imaš kar prav, je precej zmede s temi formati. Ampak načeloma, če piše Deluxe/Omnibus/Absolute točno veš kaj dobiš.
 6. Denny Crane

  Stripi

  Da niso slučajno pri emki naročili na bookdepository in sedaj čakajo, da posredujejo pošiljko naprej DaCapotu, ko prispe. Drugače pa tudi jaz zgolj izjemoma kupujem preko emke. Lani sem tam zdrobil 3 tiste bone za nakup knjig in prišel še relativno ok skozi, ker so bile cene primerljive z bookdepositoryem. Kljub temu da so pri slednjem šle cene v zadnjem letu konkretno gor, je pa še vedno precej ceneje kot pri nas. Sploh pa stripi. @DaCapo, če boš še kaj kupoval od DCjevih zadev gredo formati takole: Single Issue - klasična izdaja, ki izhaja tedensko/mesečno, nava
 7. Denny Crane

  Stripi

  Gre za to izdajo: Vse DCjeve Deluxe knjige so hardback, tako da govorita o isti izdaji, samo da je na bookdepository polovico cenejša kot pri emki. Mene je prišla 23€ Sicer gre pa za odlično izdajo. Večji format, kvalitetna vezava, da se normalno bere in mat papir kar doda retro občutek pri branju. Obstaja pa še dražja Absolute izdaja, kar je največji format DCjevih stripov. Ampak meni je Deluxe format idealen po velikosti.
 8. Najboljsi Uncharted film je se vedno The Adventures of Tintin.
 9. Mislim, da je bonfire na vrhu, ko prides ven.
 10. Rahlo. Ko sem prisel skoraj do vrha in potem odletel v kurac na zadnjem setu tistih nihal. In da sem prisel do te tocke v igri sem potreboval 2 tedna, ti pa 2 dni. Res me zanima kako ti bo igrica, ker si do nje prisel iz podobnega izhodisca, ampak po drugi poti kot jaz. Pred tem sem igral Demon’s Souls na PS3 in mi je Dark Souls precej boljsa igra. Predvsem zaradi level designa. Pri Demon’s Souls gre bolj za ozje/sirse hodnike od spawna do bossa, tule pa so nivoji res lepo prepleteni in zakljuceni.
 11. Sony se trudi to generacijo. Sicer so dvignili ceno na 80€, da jih lahko prodajajo v akciji za 50€. Ampak zneski so podobni zaenkrat.
 12. Mene tudi zanima kako je prislo do te slike. Naroci kitajsko in vidi, da ga pred vrati caka Kitajka: “Pubec bejzi po fotoaparat!”
 13. Včeraj sem videl, da Sneti že igra. Je še kdo prišel do kakšne zgodnje kopije in bi bil pripravljen deliti kakšno anonimno mnenje?
 14. Glede na to koliko pišeš, da ti gre na živce melodrama je presenetljivo, da nisi dodal še kakšne kritike na račun okrogle Amy. Njena verzija U4 se je zdela namreč kot klasičen revenge story v smislu zajebal si me in sedaj boš najebal. Glas v teaser trailerju za Uncharted 4 naj bi bil namreč Samov. Menim, da je Amy ravno pravi čas pokasirala nogico.
 15. Se popolnoma strinjam. Večkrat sem že razmišljal, da bi skočil nazaj v Destiny, ampak me vedno po kratkem premisleku mine. V prvem Destinyu sem z bando iz tega foruma praktično živel slabi 2 leti po releasu in gameplay ter socialni del mi je bil zakon. Sicer razen Destinya nisem ravno igral FPSov, samo občutek pri streljanju mi je bil vedno noro carski. V tistem času nisem igral praktično nič drugega, tako da sem proti koncu dobil občutek kot da se prijavljam za izmeno na šihtu in na koncu se mi je zagadil tako Destiny kot igrice nasploh. Ampak kljub temu bi se vrnil kdaj za kakšno
 16. Opa, kaj sem zamudil... Playstation je koncno po vseh teh letih prisel do svojega Halo killerja. Zamislite, da dajo Bungieju delat naslednji Killzone.
 17. A ni bil Handsome Collection za PS4 ze v PS+? In zdaj so nam podturili se dlc, ki je ze v Handsome Collection...
 18. Poštnina je enaka kot je vedno bila. 2gbp. Elden Ring sem pa dal samo kot primer. Zame je to bila stran za nakupovanje iger po mefisto ceni. Sicer pa plačaš v funtih in prišparaš še dobrega pol evra.
 19. BASE IS BACK Elden Ring PS5 54€ Ne bo day 1, bo pa ceneje kot pri lokalnih lopovih.
 20. Pa naj še kdo reče, da PC nima ekskluziv.
×
×
 • Ustvari novo...