Skoči na vsebino

Ripper

Šerif
  • Število vsebin

    1 345
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

787 Jezus

Več o članu Ripper

  • Butast stavek
    ga zmagoslavno poriva vse do jajc.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 4 951 vohunjenj
  1. Mclaren je zraven. Ulala, tole pa boli RBR. Ostali pa gp2 engine.
  2. Pol sekunde hitrejši, že zaradi videza.
  3. Aja pa Max na zagovor h komisarjem, ker je rekel ko so ga k dohtarjem poslal naj grejo raj dohtarji komisarje pogledat plus grozi mu 10s kazen za trk z Lojzetom. Plus jebal je mater vsem po spisku. Obnasanje vredno prvaka
  4. E moj Lando. Ded je pek, nesposoben zmagat pa da ga das 10 s pred vsemi na start. Model zdaj ko je Piastri zmagal mu lahko Lando sam se cevlje puca. Mali ga bo opral na 90. Ce pa gledam iz ekipne odlocitve pa totalna bedarija. Kaj oni za cokolade dirkajo? Jasno da MORA Lando spredaj ostat, alo?! Kdo doha Maxu za ovratnik? Wtf so sploh razmisljali. Faaakk no. Res je edini k lahko Max dethrona Lojz. Pizda, ostali so sami salabajzerji. RBR se lahko samo smeje ko so take "ovire" napoti do naslovov. Ja trenurno imajo top avto, samo prihajajo piste kjer bo spet mozno prehitevat in Max bo nazaj v boju. Lojz kr mal presenetljivo na stengah, bravo. Max pa izgubil zivce in komi cakam SPA, pa red mist Maxi
  5. Toooo Mkvarnnnnn. Pizda, yes. Bravo. Zdaj rabijo sam se sposobna soferja da obdrzita tole zgodbo. Bomo vidli jutr a bo Lando konco vzel žezlo v svoje roke in poslal RBR z Maxom vred v preteklost. Aiii papi, tudi naslov prvaka Maxu ni vec tako samoumeven, kar dogazuje se njegovo mlatenje po volanu. čeko, e brate, voziiiiii jebenti.
  6. Še vseeno kot Legov izdelek, ki se pri preprodajalcih ceni na 400 Eur. Jst sm naročil. Če bo kvaliteta taka kot pri Miniju bom povsem zadovoljen.
  7. Newey verjetno nikamor po koncu sezone. N aj kar tako ostane, bolje za celotno F1.
  8. Ripper

    TV tema

    Kak pameten stream stick za malo starejši LG tv, ki ima možnost Wifi-ja samo preko nekega adapterja? Gledam google chromecast? Ok, ali je še kaj cenejšega in isto ok? Toliko da mi potegne Netflix, voyo pa youtube. Hvala.
  9. Itak ne bi slo. Sam realno da sem jst Sainz bi sel takoj. Top ekipa, kaj vec izbire tako ne ostane. Jebes Ferrari, tko kot so njega odjebali naj se on njih. Men je Sainz tko pameten sofer, med bolj vsecnimi na gridu. Bi mu provoscu en dobr avto.
  10. Pa tale poteza https://x.com/wlwellvhs/status/1810018106640580749
  11. It`s coming home Lojz, wow, ne me jebat, ded še ima mojo. Ko se je bližal prvi dež je takoj napadel Đorđa, da si je izboril postanek pred njim. Zavohal je kri in potem kot pitbul držal do konca. Zadnjih 15 krogov so ga prvi trije žgali na polno, se je pa pokazalo še enkrat več, da Lando še ni iz pravega testa. Zaletava se ko bikec v nova vrata, napačne odločitve njega in ekipe pa potem tarnanje in jeza na koncu vsake dirke.... Max na drugi strani iz razsutega avta potegnil maximum. Potrpežljivo čakal prvi del dirke, pustil da so šli mimo, čakal na svoj moment. Potem se je pa snel s ketne. On in Lojz, edina ki se lahko enakovredno kosata za naslov. Škoda da je Merc šele sedaj prišel v igro, drugače bi kaj hitro lahko gledali ponovitve 2021. Jst sm bil vesel, da mu je uspela zmaga in to doma, po toliko časa, bravo. Ferrari pa tema, mrak na oči. Legleg tudi nima jajc da bi že poslal v tri pm tistega svoje Mario inžinirja. Tip me iritira vedno ko se oglasi, samo čakam, da še zapoje mama mia.... fak, kok more bit na psu z motivacijo in egotom.... Sainz si na drugi strani lepo gradi most do nove ekipe, samo da ga ne bo po levi prehitel Max in skočil v Mečko. RBR vidno tone, oziroma caplja na mestu in če bi bil Mkvarn s kom bolj sposobnim bi že dihal Maxu za ovratnik. Perez? Wot, tip je gotof, tole je samo še za na odpad. Pa mena ne bodo namesto njega vzeli Avstralca? Sicer mi je vseeno, brez Neweya je ekipa tako adijo....
  12. Haha, se ogrevamo. Max tone, rbr z njim, v ozadju ze isce novo ekipo. Mecka mu baje disi, sploh glede na videno v zadnjem casu. Kar na enkrat Lojzetov prestop v Ferari izgleda flop. Stvari se res hitro spreminjajo. Perez, yolo, ko nek prvosolcek. Max z zdrmanim podnom se vseen iztrzil maximum. Ce prvi trije prezivijo prve kroge celi, bi znali imet anglezi jutri slavje. Bi privoscu Lojzetu eno za dobra stara vremena.
×
×
  • Ustvari novo...