Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
  • Število vsebin

    575
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

497 Fant od fare

Več o članu Denny Crane

  • Butast stavek
    dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Danes sem prejel robo iz Decathlona in na prvi pogled deluje kar solidno, glede na ceno. Nisem pa še imel možnosti preizkusiti na kolesu. Racer 3 bibsi (70€) izgledajo ok šivani, brez štrlečih cvirnov. Na pogled hlače delujejo malo bolj cenene kot npr. Castelli Competizione ali Endurance, za ketere sem dal 70€ oz. 90€ (redna cena 100€ oz. 130€). Hlačnice so precej dolge, naramnice so široke in čvrste in delujejo kot da ostanejo na mestu. Podloga je tam, kjer mora biti (glede na to, da je nekdo pisal, da je na določenih hlačah podloga preveč naprej). Presenetljivo podloga ni nek Decathlonov ponaredek, ampak je znamke Elastic Interface. Sicer ni nikjer navedeno kater model, ampak po izgledu bi rekel, da gre za Endurance Anatomic Road podlogo in če to drži, mislim da bojo hlače odlične tudi za daljše ture, čeprav sem jih vzel bolj za krajše vožnje med tednom. Podloga deluje na otip bolj trda kot Castelli Competizione (KissAir) in Castelli Endurance3 (Progettox2 Air). Kroj hlač je malo večji kot Castelli. Pri slednjem mi sede velikost XL v njihovem comfort fitu, te so mi malo velike, tako da bom zamenjal za L. Ko se vreme malo popravi, sporočim še kako izpadejo na kolesu. Naročil sem še spodnjo majico za 16€, ki je primerljiva ali rahlo boljša verzije spodnje majice iz Aliexpressa za 4€. Nič posebnega. "Aero" rokavice za 25€, ki odlično sedejo na roko, brez motečih šivov (sploh šiv med palcem in kazalcem me sicer moti na rokavicah). Šivi sicer na zaključkih prstov malo štrlijo stran, tako da upam, da se ne začnejo prehitro razpadat. Merino zimske nogavice za 15€. Velikost in izdelava ok. Mogoče probam v kratkem brez galoš, da vidim koliko dejansko izolirajo.
  2. Ne vem zakaj me to spominja na enega uporabnika foruma..
  3. Potem kam hostaš sliko in objaviš preko linka? Meni se ne da ravno zajebavat z urejanjem in objavim direkt iz telefona (15pro), ampak morem zmanjšat resolucijo slike, ker sicer forum zazna samo črnino. Slika pa potem izpade kot da je slikano z 10 let starim telefonom..
  4. Ta vikend se svaljkamo ob morju.
  5. Denny Crane

    Cestna golazen

    A to majo zdej v pogodbi, da morjo te Canyone v zrak tiščat v cilju al samo Borisa provocirajo..?
  6. Tudi jaz imam že par dni odprt zavihek z rcr3 bibsi iz Decathlona. Res me zanima kako tole izpade v primerjavi s Castelli in Assos bibsi. Če nič drugega, bojo ok za furanje med tednom, ko imam samo kakšno uro časa po šihtu.
  7. Ma realno jih ne potrebujem. Zato sprašujem, če 25% off tolk dober deal, da bi jih kljub temu vzel.
  8. Koliko so kaj navadno znižani Hunt obroči? Trenutno vidim, da so 25% off. A so po koncu sezone še bolj sconto?
  9. Kako/kdaj je pa to možno naročit? Vidim, da je trenutno vse razprodano.
  10. Moj “backlog” iger, ki jih želim preigrat je praktično brezmejen. Sploh trenutno, ko pri sebi opažam, da zaradi naročnine na PS Extra, igram predvsem igre, ki jih sicer ne bi kupil. Tako zadnje leto igram večinoma igre, ki me manj zanimajo, medtem ko igre, ki bi jih al pa sem jih že kupil, čakajo na vrsto. Časa, da bi preigral vse kar me zanima pa nimam. Zato bom najbrž z naslednjim letom prekinil z naročnino PS Extra in se posvetil predvsem ogromni knjižnici iger, ki jih že imam. S tega vidika, torej za svoj backlog (brez navednic) smatram predvsem starejše hite, ki so tako ali drugače šli mimo mene. Skladno s tem pa želim do konca leta preigrati Chrono Trigger, The Legend of Zelda: Ocarina of Time in The Legend of Zelda: Majora’s Mask.
  11. Telefon gre v žep. Sicer se ti bo na poletni vročini ugasnil, če imaš solidnega ali pa ti bo vse skupaj zagorelo med rokami, če imaš krš.
  12. @Flegma Zaenkrat še ne. Konec leta sem malo spremljal, kaj je znižano na amazon.uk, samo potem nisem takoj nabavil, sedaj pa ni videt, da bi bilo kaj od tega kar imam na wishlisti znižano. Najbrž bom skozi leto kaj nabavil, če najdem kakšen popust, tako da postopoma malo posodobim in dodam k zbirki.
  13. Denny Crane

    Trenutno berem

    Knight of the Seven Kingdoms je bil kar solidno branje, sploh zadnja od treh novel, ampak ne nadomesti manjkajočih knjig iz glavne serije ASOIAF, tako da upam, da stari enkrat spaca do konca to, kar je začel. Meanwhile sem pa vzel v roke še zadnjo neprebrano GRRM knjigo na svoji polici.
×
×
  • Ustvari novo...