Skoči na vsebino

Denny Crane

Rumeni jak
 • Število vsebin

  491
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

355 Fant od fare

Več o članu Denny Crane

 • Butast stavek
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A je možno nabavit Spider-man Remastered za PS5, če vzamem Milesa za PS5 (znotraj te igrice)? Al je do Remastered verzije prve igrice možno pridet samo preko Ultimate verzije Milesa? Direkt je ni možno nabavit na PSN kolikor vidim...
 2. Vidim, da sem spet zamudil Forrest Hideout... Bi ga mogoče bil kdo pripravljen zdilat po bratski ceni?
 3. Je mogoče komu jasno zakaj je tako težko najdet fizično izdajo igračke Sekiro? Praktično nikjer na straneh, kjer sicer naročam je ni na zalogi. Naročil sem US verzijo iz Japana in upam, da mi ne podvalijo rabljene. Glede na to, da igračke nikjer ni na zalogi (razen rabljenih), se mi zdi vprašanje kar primerno za ljubitelje plastike na policah.
 4. Jaz sem kar zagrizen hejter slovenskih prevodov del, ki so izvorno angleška. Že v otroštvu, ko sem bral predvsem prevedeno literaturo me je začelo precej motiti slovenjenje tujih krajevnih in zasebnih imen. In te zadeve me še danes vržejo iz tira, tako da načeloma slovenskih prevodov ne berem. Po dolgem času sem izjemo naredil za prevod Dune, da malo podprem tovrstna prizadevanja, saj slovenskih prevodov v tem žanru ni ravno dosti. Načeloma mi je bil prevod nemoteč, ampak sem pa začel zavijat z očmi tam nekje v prvi polovici, ko uleti nek model in začne nekaj po štajersko. Poskušam se vživet
 5. 30.6. baje GOW Ragnarok State of Play.
 6. Kar se mene tiče je en razlog še ostal: Huber. Če/ko pa se še on poslovi je pa konec EZA zame.
 7. Upajmo, da se takšne epske najave še kdaj vrnejo. Kolaž trailerjev me sicer tudi še vedno uspe nahajpat, ampak ni primerljivo s čim takšnim.
 8. Denny Crane

  LEGO

  Tudi meni se zdi, da grad ni na nivoju kovačnice. Sicer malo popravi vtis, ko ga podrobno pogledaš in v zaprti opciji. Tista prvotna slika pa res ne deluje nič posebnega. Glede na to, da je Psiaki zraven bo verjetno sestavljanje zabavno in precej play featurjev. Za takšno zadevo bi kot otrok kričal kolikor bi lahko in se valjal po tleh v trgovini z igračami. Kot display model pa izgleda bolj švoh se mi zdi.
 9. Amazon.fr ima Metroid Dread, Shin Megami Tensei V in The Legend of Zelda: Skyward Sword za 35€, če vas ne motijo francoske škatlice.
 10. Hvala, da si me spomnil. Ta DLC iz Season Passa je soliden?
 11. Seveda, DekuDeals uporabljam odkar so dodali PS igre, ker mi je šel Psprices na živce. 13 Sentinels bom pa dodal na wishlisto.
 12. Vsekakor sta naslednja na vrsti za nakup Fire Emblem: Three Houses in Tokyo Mirage Sessions. Mikajo me sicer tudi malo razne Mario igračke in Metroid Dread, samo ne po teh nintendovskih cenah. Še najceneje jih imajo na amazon.de, nekje okoli 40-45€. Toliko so pa tudi pri nas na bolhi rabljene. Sej lahko bi rekel vzameš in prodaš naprej za isto ceno, če ne dogaja, samo že vidim, da bi me potem imelo igračke obdržat za v zbirko in posledično kisli nasmehi ob pogledu na polico, ko pomisliš koliko so ti japanci spulili iz žepa. Drugače sem pa vzel konzolo predvsem, da bo poganjala Zeld
 13. Steamdeck je končno tu! Nazadnje sem kakšno Nintendovo konzolo držal v rokah v času, ko sta bila aktualna SNES in Gameboy, tako da je dobrodošel vsak nasvet/priporočilo.
×
×
 • Ustvari novo...