Skoči na vsebino

Feget

Rumeni jak
 • Število vsebin

  667
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Feget je zmagal 7. novembra 2020

Bitje Feget je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

306 Fant od fare

Več o članu Feget

 • Butast stavek
  AE od Mefista

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Si kaj chekiral katera verzija Chronota je najboljša? PS one, snes ali morda DS verzija? Pri teh starih špilih vedno preferiram izboljšane novejše verzije kot stare puristične.
 2. Škoda, če bi imeli beasta bi ga kar nabavil
 3. Evo prišel do petega sveta v Celeste in ta igrica je res vse kar najbolj preziram pri indi igricah. Zajebana igralnost ko svinja, grda grafika, nič AAA produkcijske vrednosti, zvočna kulisa na nivoju snemanja glasov v Galkovi kleti, etc. Ne rečem, da gameplay ni dovršen za tak tip igrice, največja odlika igrice je pa, da imaš v meniju možnost cheatanja. Sprva sem si dal dva dasha, po par minutah pa še nesmrtnosto - tako da ob teh pogojih je igrica doable za preigranje. Feget ocena 4/10.
 4. Feget

  [multi] Hitman 3

  meni pa te Hitmeni res ne potegnejo. Predzadnjega sem igral in že v drugi misiji zehal ko prasec.
 5. Se kaj ve, bodo kakšni novi beasti prišli v Slovenijo in kje bi se dalo enega dobiti? Na igabibi piše da pošiljkaa pride januarja, ampak to imajo napisano tudi za ps5
 6. Tega nisem nikoli rekel Mafio sem igral remaster, orginal je bil meni že ob izidu igralno tako zanič, da mi še danes ni jasno kako je lahko dobival tako visoke ocene. Half Life je še vedno dober, samo v primerjavi z Doomom pa ni prestal test časa tako dobro. Evo še en argument zakaj je doom res taka večna klasika - remaster ne obstaja. Oziroma vse kar so naredili, ki kao enhenca izkušnjo, jo v resnici poslabša (s tem mislim tudi na brutal doom, ki je sicer flashy, samo igralno pa slabši od orignala). Medtem ko jaz bi danes raje igral Black mesa kot originalni Half Life - že samo zaradi lepše grafike.
 7. Kako je lahko relativno, da je igrica tako svinjsko igralno zastarela, da je praktično neigrabilna Že ob izzidu je bila igralno komaj prebavljiva, kaj šele danes. Dejstvo je tudi da se 3d odprto-svetovni špili res res slabo starajo in da se jih danes res težko igra. Eno je igranje ene ure zaradi nostalgije, eno pa preigranje cele take več ur dolge igrice.
 8. Igranje mafije 1 (ne-remaster verzija) je kot da bi si drajsal jajca po želetki.
 9. Jaz sem witcher 2 preigral kako leto nazaj pa mi je bil še vedno cool, tako da solidno postaranje enke pa res raje ne bi danes igral
 10. Cool tema čapac Čamir Meni je hands down prvi Doom najbolj all time classic špil vseh časov. Prvič ker je to oče streljačin, drugič ker je bil za tiste čase revolucionaren špil brez kakršnekoli konkurence. Tretjič pa zato ker mi je noro kako dobro se je ta igra postarala - mislim da je to najbolj neverjetno od vsega. Igralnost ima še danes noro dobro, mehanike špile so popolne, orožja točno to kar rabiš v streljačini, placement sovragov idealen, mehnika stopenj vrhunska in ravno prav kompleksna, epskih trenutkov in spopadov je ogromno, glasba pa je verjetno najboljša v zgodovini videoigric. In brez zajebancije čisto resno mislim, da vse do danes ne vem če obstaja streljačina, ki ponudi boljšo overall izkušnjo, kot ti jo ponudi skoraj 30 let stari Doom. Sem mega fan streljačin, ampak če me vprašaš, da naštejem tri, ki lahko vsaj približno konkurirajo te legendi, sem lahko samo tiho. Če ga recimo primerjam s prav tako legendo Half Life 1, je slednji svinjsko zastarel danes, lesen ko kurac in grafično grd. Tako da če govorimo o tem katera igrica je bolje prestala "the test of time" se prva Dooma nanj poserjeta in ga izpljuneta kot grbavega otroka. Pa še ta blashemija - za ultimativno izkušnjo priporočam igranje na xbox one (ali poor man's ps4) - enhanced verzijo s controlerjem - meni fuuul boljša izkušnja kot neka tipkovnica+miš sranje na PCju.
 11. Kakšna pasja jajca. Prodajo ti škatlico s kodo hvala za tale safe, pa še videl sem da je na gamepassu igrica, ki je bil mimogrede 1 evro za 3 mesece
 12. New Super Luck's Tale je kdo probal? Je res poceni https://www.base.com/buy/product/new-super-luckys-tale-nintendo-switch-code-in-a-box/dgc-sprlcktcbns.htm?awc=2694_1610735587_a06ff0c43fdaf757ccd51f07e3887cb7
 13. Predvidevam da igrico igraš na PC? Ker na konzolah je kar cool, zelo soliden shooter - sploh za cool of duty standarde, vsaj 7/10.
 14. Po mojem je to originalna besedna tvorba
 15. Tole so res next level krčevine. Pozivanje ostalih, da se te ne citira
×
×
 • Ustvari novo...