Skoči na vsebino

LakomLačen

Rumeni jak
 • Število vsebin

  185
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

88 Jogurt

Več o članu LakomLačen

 • Butast stavek
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Poglej še po evropskih amazonih, bolhi in FB. Jaz sem zdilal novega, sicer 8GB ampak zame vrh glave, na bolhi za 80 EUR.
 2. LakomLačen

  Tek

  Ne rabiš imeti norme. Lahko greš preko agencije samo je precej $$$ cena aranžmaja.
 3. Vzemi zadnji paperwhite. Ene štirikrat na leto je znižan na Amazonu in ga dobiš za okoli 100 EUR in ni boljšega bralnika za ta denar. Stari kindle je vreden par deset EUR, daš na bolho. Drugi proizvajalci so verjetno tudi OK, odvisno kaj rabiš, samo cena je neprimerno višja od Kindla. Itak pa lahko na Kindla s par dodatnimi koraki vse naložiš, vključno s slovenskimi e knjigami, ki si jih sposodiš na Biblos strani.
 4. Iz Wordery sem dvakrat naročil približno pol leta nazaj. Vse knjige so bile v enem paketu, znotraj je bilo brez mehurčkov, le nekaj papirja. Na srečo so knjige prišle nepoškodovane. Naročil sem knjige, ki so bile na zalogi tako, da so bile odposlane že naslednji dan. Čakal sem cca 3 tedne, s tem da je po sledilni številki paket dva tedna čepel v nekem nizozemskem depoju, preden se je premaknil naprej. Dostavil je DPD brez dodatnih stroškov. Knjige sem naročil preko UK VPNja plus v košarici je bil potem dodan še slovenski DDV. Vse skupaj me je prišlo zelo ugodno, ker sem imel še en 10% kupon za popust. Kolikor vidim, sedaj več ne dela preko VPNja, redne cene za Slovenijo so pa neugodne v primerjavi z ostalimi ponudniki.
 5. Zakaj že? Bookepository=Amazon. Stranke se bodo preusmerile na druge trgovine, ponudbe je dovolj.
 6. Bookdepository je tako dvignil cene za Slovenijo od Brexita naprej, da res nisem veliko naročal. In cene še kar rastejo po malem, na vse knjige, ki jih imam na listi želja. S par triki se je sicer dalo priti do nekaj ugodnejših cen, npr po irskih cenah + slovenski DDV. Edino preglednost njihove trgovine bom res pogrešal, ker je tako osnovno enostavna in vse informacije imaš na dosegu. Ostale trgovine s knjigami, vključno z Amazonom, imajo več ali manj, porazne spletne trgovine in iskalnik,
 7. LakomLačen

  LEGO

  V Mercator centrih imaš 30% popust na vse igrače, tudi Lego. Kakšne so potem cene v primerjavi z ostalimi trgovinami, ne vem. Izbira je kar obsežna. Sem poslikal nekaj polic včeraj v Dravljah, ker se nečaku obljubil kocke za okoli 150 EUR, naj si sam izbere. Vzel sem potem tri komplete iz Star Wars serije.
 8. LakomLačen

  Ugani igro

  Veil of Darkness od istih razvijalcev kot Chronomaster. Sem bil precejšen ljubitelj Dreamforga, še posebej njihovih iger po D&D licenci in Sanitariuma. Mislim, da sem celo imel vse njihove resne igre v original škatlah, tudi Veil of Darkness a sem jih z leti precej prodal, oziroma zamenjal. namig - zgoraj je odlična in dokaj inovativna streljačina enega najbolj poznanih razvijalcev iz osemdesetih in devetdesetih let.
 9. LakomLačen

  Ugani igro

  Iz ne vem kakšnega razloga so me v tistem obdobju privlačile igre francoskega razvijalca Cryo. Dejansko jih je bila večina že ob izidu igralno precej zanič, vendar so po drugi strani te igre imele zanimivo, na trenutke popolnoma odbito tematiko in igralne mehanizme, da sem jih kljub vsemu z veseljem preigraval. Ubik je bila v bistvu precej solidna igra.
 10. LakomLačen

  Ugani igro

  Lahka, pa še original imam nekje doma. Prepustim drugemu z dodatnim namigom - gre za igro po knjigi precej znanega pisca sc-fi žanra.
 11. LakomLačen

  Ugani igro

  Cyclones od krokarjev, samo tale špil je eden njihovih manj posrečenih. Kilometre od Shadowcasterja in Heretica iz tistih let za moj okus recimo. DaCapo - je pravilno, nadaljuj
 12. LakomLačen

  Ugani igro

  Še ena ne preveč posrečena igra z D&D licenco iz srede devetdesetih Blood&Magic naprej je prvi del.
 13. LakomLačen

  Ugani igro

  Tole imam še original nekje doma iz jokerjeve nagradne igre. Kot gor napisano, zelo zoprna za igrati že v mladih letih. Sedaj, z okorelimi prsti, ne bi prišel čez prvo stopnjo.
 14. LakomLačen

  DEMO CD-jke

  Pomnim. Oboje je bilo navadno piratstvo. Nista pa bila med največjimi in najbolj znanimi.
×
×
 • Ustvari novo...