Skoči na vsebino

LakomLačen

Rumeni jak
 • Število vsebin

  115
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

45 Jogurt

Več o članu LakomLačen

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LakomLačen

  Ugani igro

  Cliff Hanger, Kikstart, Beach Head, ? ušla iz spomina
 2. LakomLačen

  Ugani igro

  Feud - igral na C64, zakon glasbena podlaga ena lahka, to sem pogosto pognal, ko so bili obiski
 3. Za Bookdepository trenutno še obstaja ena finta, oziroma luknja v njihovem sistemu, kjer lahko knjige dobiš ceneje od cen objavljenih za slovenski trg. Ni VPN, ker to ne gre več skozi, malo pobrskajte po redditu. Ne smem razglašati, ker bodo hitro zadevo zakrpali. Drugače meni je top Kennys iz Irske. Res občasno kanček dlje traja dostava, ker večino knjig nimajo na zalogi, ampak cene so zelo konkurenčne, poštnina je en eur po knjigi in dobro zapakirajo. Ostali so nenormalno dragi wordery, blackwells, booksetc. Razen amazon.de imajo konkurenčne cene, samo kaj, ko je poštnina 12 eur. O
 4. LakomLačen

  Tek

  Probaj Haribo medvedke. Lahko tudi cenejšo Hofer/Lidl različico. Precej priročni in dajo energijo. Seveda je potrebno testirati, kako želodec prenaša zadevo.
 5. Kdaj pa si nazadnje naročil? Zanima me od brexita naprej, če je dostava direktno na dom, ali gre pošiljka čez uvozne postopke in kdo knjige dostavi pri nas? Pošta ali katera od dostavnih služb.
 6. Je kdo pred kratkim nabavljal pri awesomebooks.com? Imajo precej ugodne cene in privlačno poštnino. Zanima me, kdo v Sloveniji dostavlja njihove pošiljke, kako dobro so zapakirane, ali pošiljajo posamezne knjige, ali jih združujejo. In najpomembneje - ali odvajajo davek in dobiš pošiljko brez dodatnih stroškov? Sicer sem spraševal njihovo podporno službo, vendar so odgovori nejasni, oziroma Indijec trdi, da gre za avtomatiziran proces in mi ne more podati natančnejših odgovorov.
 7. Jaz sem jim pisal že takoj ob objavi novice, ali bo nalepka, ali natisnjeno na platnici in da bo mnoge to odvrnilo od nakupa. Odgovorili so samo, da bo natisnjeno. Tako, da osebno tega seveda ne bom kupil za zbirko. Za prebrat si jo pa lahko vsaj sposodi v knjižnici.
 8. LakomLačen

  Duke vs. Sam

  Duke Nukem Forever 2001 igralni build je bil leakan par dni nazaj. Škoda, da tole niso takrat dokončali, ker deluje zelo spodobno. https://duke4.net/
 9. LakomLačen

  Ugani igro

  Venetica Še ena streljačina. Ne bi smela delati težav.
 10. LakomLačen

  Ugani igro

  Kot nekoč velikemu ljubitelju starodobnih streljačin se mi ne sanja, kaj bi tole lahko bilo. Mora biti res nek obskuren Doom klon. Edit: Za Quiver nisem še slišal. Sem šel malo pogledati in igra sploh nima uradnega izida v škatli. Tole je bilo zgleda samo shareware na demo ploščkih.
 11. LakomLačen

  Ugani igro

  Darkseed ena ali dve. Naprej kdorkoli hoče.
 12. LakomLačen

  Ugani igro

  Je, od istega studia kot ena višje. Nadaljuje naj kdorkoli hoče.
 13. LakomLačen

  Ugani igro

  Odličen špil je bil tole in res bi rad videl, da naredijo remaster grafike. Tudi imam še original škatlo nekje doma. Chronomaster. Zgodbo je sestavil sam mostr Roger Zelazny. Naprej
 14. LakomLačen

  Ugani igro

  Ne gre očitno. Igra je iz sveta Elder Scrolls. Sicer verjetno najmanj poznan naslov - Battlespire Naprej, kdorkoli hoče...
 15. LakomLačen

  Ugani igro

  V pravo smer greš, a je igra izšla med tema, ki si ju omenil.
×
×
 • Ustvari novo...