Skoči na vsebino

cherry_muffin

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  47
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

21 Jogurt

Več o članu cherry_muffin

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Folk si želi bad company 3, dobili pa smo TORNADO. Lmao.
 2. Žal ne bi vedel, ker ne delam v trgovini.
 3. Enormna količina in PS5 v istem stavku se kar dolgo ne bosta sla skupaj. Vec pa zal ne morem razkrit.
 4. Hint: zelo kmalu se odpira prenovljena poslovalnica v BTC-ju.
 5. Ta informacija bo napačna. Gre za PS5 z optično enoto + dodatni (drugi) kontroler. Konzole so bile na voljo od sobote zvečer naprej, danes pa so se zaloge razprodale.
 6. Kaj pravite na to ponudbo od mimovrste? 2300 eur za 3060ko.
 7. Mene bi definitivno zanimalo. Kdaj pa bi lahko dobil tole?
 8. Ne gre za to, da se v Sloveniji nekdo “ne zna zmenit” kot pravis, ampak enostavno za to, da zaloge ne obstajajo. Je ze res, da smo nepomemben trg globalno gledano, ampak realno tudi drugje ne dobijo vecjih zalog. Tam do poletja bo verjetno ze boljsa situacija.
 9. Se da na banki naredit kak chargeback ali kaj podobnega? Če še nisi, potem poskusi prvo to. Mislim, da ima Mastercard 120 dnevni rok za reklamacijo plačila pri goljufijah.
 10. Od vseh postov na mn3njalniku ali redditu, je to daleč najbolj neverjeten in smešen (zabaven) bugg, čeprav verjamem, da tebi več ni. One last screenshot, prosim!
 11. Prosim razloži, kaj te je tako prepricalo v tem mestu. Ker meni osebno deluje kot nek screensaver. Je lep, nimas pa si kaj za zacet z njim. Policija se spawna za tabo, npc-ji so najbolj retarded v zgodovini, ni nobenih aktivnosti oz. zivljenja. Vse deluje kot neka predstava na odru - vse je narejeno za tebe oz. okrog tebe, sploh ni obcutka, da mesto zivi in da si ti samo majhen nepomemben delcek tega hell hole sveta. Primerjalno gledano imo to mesto ni niti v istem vesolju z rockstarjevemi spili. Je pa graficno cudovito, to pa je.
 12. Moj prvi vtis: Igram na pc-ju in imam šele cca 6 ur preigranih. Prvi vtisi so, da je grafika na full hd izredno lepa, čeprav moja mašina ni nič posebnega (r5 3600 in rtx 2060). Mesto tudi ni prazno kot npr. na ps4, ampak je polno in živahno ter barvito. Fucking neo lights everywhere. Presenetljivo nisem zaznal večjih bugov. Videl sem enega npc-ja, ki je šel skozi steno in pred začetkom misije sem se zapeljal dobesedno skozi enega tipa. Zgodbo šele začenjam tako, da še ne upam komentirat. Mi je pa vse skupaj kar confusing, ker je toliko nekih imen v zgodbi, da mi niti n
 13. Nisem trdno prepričan, zato tudi vprašanje. Je pa res, da nekako dvomim v teh resničnost trditev. Še nisem srečal nekoga, ki bi v trgovini neko stvar uspešno ukradel in jo nato čez 1 dan plačal, ker je z njo zadovoljen. Nimam pa razloga, da ti ne bi verjel.
×
×
 • Ustvari novo...