Skoči na vsebino

cherry_muffin

Rumeni jak
 • Število vsebin

  106
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

80 Jogurt

Več o članu cherry_muffin

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Slika na a90j je svetlejša kot pri c1, pa tudi procesiranje je boljše. G1 vs a90j pa je že druga zgodba. Je pa res, da na gaming kategoriji pa trenutno vodi lg. Če upoštevamo še ceno, potem pa se tehtnica res nagne v drugo stran, to pa se strinjam.
 2. Edini pravi TV za vse, ki niso na socialni podpori je Sony a90J. @Stipe2 očitno prepozna kvaliteto.
 3. LOL kakšna crap ponudba od Sony-a. Jaz predlagam, po navdihu Vladimirja Vladomirovicha, t.i. >>special gaming operation<< oz. bojkot. Na grmado s temi smetmi.
 4. @RatKing69 Mogoče preveriš še pri uporabniku @Play, če ima kaj na zalogi. Nudi tudi zanimive ugodnosti za člane Bronz, Gold itd. paketov.
 5. Nazadnje sem slišal, da bi naj bila pri nas v BB na voljo zaloga naslednji teden. Ni pa še nič potrjeno. Verjetno bo zaloga samo v kakšni večji poslovalnici (BTC, MB EP), ker je z online prodajo preveč težav za te manjše količine (skalperji kupijo vse in potem morajo storno naročil urejat in se prerekat s temi pacienti, potem pa so tu še boti itd.)...Ni pa še nič potrjeno tako, da svetujem @RatKing69, da malo spremljaš po FB objave v naslednjem tednu.
 6. Manjsa zaloga na voljo: https://www.bigbang.si/playstation-komplet-ps5-ratchet-clank-rift-apart-igralna-konzola-igra-izdelek-273061/?search_q=Playstation
 7. Žal vseeno rabim službo, da lahko jem in plačam lizing za avto. :(( Kot zanimivost: v primeru predcasne prodaje firmo lahko doletijo kar mogočne kazni. Vsaj v preteklosti je bilo vedno tako, ne vem pa, če so založniki še vedno tako dosledni.
 8. To je uradni asus shop na ebayu btw. Sem ze kupil tam, vse je legit.
 9. + rtx 3070 za 850 evriča: https://www.ebay.de/itm/363715030633?hash=item54af1aee69:g:UMgAAOSwUm9h~Uw1
 10. Team PC here. Why? Ker je Hell let loose na PC-ju prava izkušnja, popelje te v vojno naših dedov. Na konzoli pa so to pasja jajca, kot pravite temu tukaj. Potem pa so tu še ostali taktični FPS-ji ala SQUAD, Escape from Tarkov itd. Na konzoli tega žanra praktično ni, razen kakšne svetle izjeme (r6 siege). Potem pa so tu še strategije, ki na konzoli enostavno ne pridejo do izraza zaradi omejenih kontrol. RPG-jev pa načeloma ne igram. Zategadelj moj glas dobi PC. V nedeljo, poleti, ko pijem pir in jem čevape pa paše tudi kavč potato izkušnja na konzoli.
 11. Če bo junija res konec mining partya, se bodo tudi cene stabilizirale. Verjetno pa nikoli več ne bomo dočakali npr. 3060ti za sub 400 eur.
 12. This! Mene pa resnično zanima, koliko konzol (ps4) je pred leti kupil pri Gold Partnerju, ko so imeli -25%. @Play nam zaupaš cifro? Po moje so zaradi tebe potem dodali klavzulo v drobni tisk haha. Pa te nič ne obsojam, samo res me zanima.
 13. To dobiš brez vsakršnega problema pod to ceno. BB cena je res povsem nerealna. Po drugi strani pa se vsak kupec za tak tv pogaja že v osnovi in je vsakomur jasno, da se noben ne bo prodal za navedeno ceno.
 14. @PlayCena novega brez menjave? Na spletni strani imaš namreč napisano 499,99? Ali to res drži?
 15. Review kopij mislim, da sploh ne dobimo. Morda jih dobijo pri Colbyu. Včasih smo imeli zaposlenega enega geeka v komerciali, ki je za sebe sicer vse uredil. Ti pa lahko kak popust zrihtam (izjema, narod prosim ne navalit).
×
×
 • Ustvari novo...