Skoči na vsebino

cherry_muffin

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  11
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu cherry_muffin

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 1. Če bodo poslovalnice odprte, prodaje na spletu sploh ne bo. To vam lahko (skoraj) potrdim (informacije iz BB komerciale) . Zaloge pa bodo zelo omejene.
 2. Je pa res, da so nekatere dobre akcije tudi na US PS računu vezane na PS+ naročnino.
 3. Če kdo igra COD Cold War me lahko doda (igram sicer na pc-ju,): slo_muffin. Zaenkrat sem večinoma na klasičnem multiplayerju, potem pa bom verjetno presedlal na warzone.
 4. Multiplayer se mi zdi zelo fun (fast paced), weapon customization je top, mape so kot vedno - ene dobre, druge zanič (tista v nikaragvi ni igralna v game modih nad 12 playerjev), imam pa občutek kot da so mi pozabili dostavit 3/4 igre. No, saj do naslednjega novembra bomo verjetno dobili še preostanek špila.
 5. Microsoft oz. xbox, kot vemo, uradno ni prisoten na našem trgu tako, da je težava z dobavo. Ravno zaradi tega ni dobave. Dela pa se na tem, da bo eventualno tudi v BB ponudbi. Datumsko pa ne upam nič reči.
 6. @totalNe vemo še. Če bodo trgovine odprte, potem se bodo konzole razdelile v večje poslovalnice (odvisno predvsem od količine). Če bodo zaprte pa, kot rečeno, samo online.
 7. Tega žal ne vem, ker še nimam podatka o predvideni količini. Bi pa rekel, da bo najverjetneje zaloga v BTC, MB Europark in še nekaj kosov v ostalih večjih poslovalnicah (npr. CE, KP). Je pa to res le ugibanje zaenkrat.
 8. @tomazekPreberi si moj post zgoraj. Online prodaja v BB bo samo, če bodo trgovine še vedno zaprte. Notranje informacije pa to!
 9. @Kiks Po mojih podatkih dobimo v BB manjšo zalogo 5.12 (only verzija z optično enoto). Kupit jih bo mogoče samo v naših poslovalnicah. Če bodo zaprte pa bodo na voljo na spletu. Ker verjamem, da bodo trgovine takrat že odprte, vam lahko svetujem samo >>navali narode<<.
 10. Lahko potrdim, da je bila količina za prednaročila večja od 6 kosov
 11. @Punisher Govorim za BB: zalog ni. Nova dobava predvidena šele v decembru (ni še 100%, da bo + če bo, bo količinsko zelo omejena) oz. po novem letu. Imamo pa direktno dobavo tako, da dvomim, da bo pri drugih ponudnikih kaj drugače. Takšna je žal realnost.
×
×
 • Ustvari novo...