Skoči na vsebino

draak

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    6
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu draak

  • Butast stavek
    Revež z umetno nogo in šestimi sporočili

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. le še dobri stari power grid špilamo prjatli. lastimo si skoraj vse mape, vsak jih ima nekaj, tako da odvisi, pr komu se dobimo. s pandemijo, pr nikomur :( pa še sator si lastim, smo ga pa res malo igrali tekom let. https://scribabs.it/sator-malleus-maleficarum-2/ https://boardgamegeek.com/boardgame/18500/sator-arepo-tenet-opera-rotas
  2. draak

    Duhovnost

    fyi takšne strani kot bashar so se v devedsetih pojavljale na spletu še prej kot pornografija. celo na bbs-ih tik pred pravim spletom. tale malo pograbi s tehle zapuščenih spletišč, pa kake pozabljene knjižice, ki se je svojčas prodajala, le da morajo ti fantje za vsak nov val prerokb premaknit letnico 'stika' al 'duševne revolucije' za 2 ducata let v naprej (opomba: v ameriki lahko delaš dnar s tem sranjem, pr nas pa ga ne.) ne vem pa če je sploh vezano na OP vse to. ki sicer ni jasen, saj ima kot povod misel 'dognal sem nekaj več kot tile drugi pa se ravno o tem pogovarjajmo, tako da bom imel prav'.
  3. draak

    Ugani igro

    je to nek starinski crash test racing?
  4. draak

    mighty party

    to bo on vidu, da si ga pingal? da ga ne zasebno gnjavim. na mnenjalu me ni že več ko 5 let, pa ne poznam vseh teh funkcij... no, mešam se z diskordom zdej... forum je pač dinozaver v primerjavi.
  5. draak

    mighty party

    a kdo igra mighty party? https://store.steampowered.com/app/575720/Mighty_Party/ je sicer za vse platforme, android, ios itd.
×
×
  • Ustvari novo...