Skoči na vsebino

Persona

Rumeni jak
 • Število vsebin

  109
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

62 Jogurt

Več o članu Persona

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 266 vohunjenj
 1. Hmm, sliši se kar podobno, ja. Zdaj iščem in vidim da obstaja malo morje različic remija. Ni pa nobena poimenovana ruski ali mornarski remi. Bom moral malo brskat. Hvala!
 2. Nimam pojma. Nikjer na netu ne najdem pravil za francoski remi. Kako pa se igra?
 3. Persona

  Pozna kdo to igro s kartami?

  Včasih smo igrali igro, podobno remiju, le da se ti, če se prav spomnim, ni bilo potrebno odpirati in je bilo vse nekoliko bolj dinamično. Karte si zlagal v lestvico na mizo, ne spomim pa se pravil. Mi smo temu rekli bridž, vendar zdaj vidim, da se pravila bridža ne ujemajo s tem, kar smo mi igrali. Pa tudi kanasta ni. Mi kdo zna pomagati? Hvala za odgovore.
 4. Persona

  Ena knjiga

  Obvezno. Potem pa še obvezno napiši kratko obnovo, oziroma odgovor na vprašanje.
 5. Persona

  Trenutno berem

  Dan Brown je en tistih pisateljev, ki piše isto knjigo znova in znova. Kljub temu, so meni prav vse, ki sem jih do zdaj prebral, odlično poletno branje. Prav požiram jih. Najbolje mi je imeti zraven mobitel in sproti čekirati vse osebe, kraje, umetniška dela in ostale reference, ki jih je v vsaki knjigi na stotine.
 6. Če pogledaš samo kako so ljudi prali mediji, poleg vseh čudnih situacij v njihovem življenju, res ni čudno, da se je velik del njih odločil za kolaboracijo. Zelo lahko je gledati v zgodovino in se trepljati po rami, kako bi se postavili na "pravo" stran, ko imamo vsa zgodovinska dejstva pred seboj. Če pa pogledamo kaj s(m)o se ljudje iz zgodovine dejansko naučili, pa vidimo, da se v malenkost spremenjeni obliki stvari samo vrtijo v krogu.
 7. A bo moral res prav vsak polnoletni državljan prit v Ljubljano protestirat, da ne bo več polemik glede števila protestnikov? A je važno kolikšna številka je bila? Meni izgleda da jih je bilo VELIKO. Prav neverjetno je to, da so protesti minili mirno, kar je pa še dodatna klofuta vsem, ki jih želijo diskreditirati.
×
×
 • Ustvari novo...