Skoči na vsebino

Armando

Rumeni jak
  • Število vsebin

    827
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Armando

  1. Armando

    NBA tema

    Jep je šlo slabše z Gaffordom v igri. Lively je pa res fantastičen rookie.
  2. Armando

    Dune: Prophecy

    Bomo videli kaj bo. Je to po kateri od podlagi od Herberta ali njegovega sina ali nek novodobni original od HBOja?
  3. Armando

    [uradna tema] Japanka

    Ne veš kaj zamujaš.
  4. Armando

    Srednji svet na teveju

    Pogledal par epizod prve in me ni prepričalo, tako da gonna pass.
  5. Armando

    [uradna tema] Japanka

    Sam sem se lotil Dragon Ball gledati. Kot mulc si ga nisem nikoli pogledal do konca sedaj pa je prišel čas :).
  6. V maloro ni šlo nikoli sam je pač keša zmanjkalo za kako pol profi izvedbo, ko je Primorje šlo v pm je šel tudi denar. Sedaj pa je Ajdovščina najhitreje rastoča občina in se razviva z res veliko hitrostjo ampak ni privatnikov oz. podjetji, ki bi se jim zdelo vlagati vsaj košček v lokalna športna društva razen Incoma/Leone in Mlinotesta. Pa je tukaj Textron/Pipistrel,Sartorius,Tosla,C-Astral,Fructal in še in še.
  7. Prijatelj, ki igra za Primorje je pred parimi mesci rekel, da v primeru da se bodo uvrstili v prvo ligo ne bodo odločili, da v njej igrajo, ampak so si zgleda po zimskem odmoru premislili in za vikend mi je rekel, da so si hvalabogu premislili. Upam, da se lokalni veljaki, ki imajo definitivno keš "opogumijo" in dajo nekaj denarja klubu, ker je malce škoda, da bi šlo vse v maloro.
  8. Kar pomnim je bilo rečeno da bo PS ekskluziva, zdaj kolika in kaj nimam blage. Zame je ekskluziva ekskluziva. Bi pa rekel, da si bodo premislili.
  9. Glede na to da so napovedali, da bo trojka kao ekskluziva za PS zakaj bi potem sploh kupoval 2ko in 1ko? Neumnost, ki ji ni para.
  10. Armando

    Azijske serije

    Blood Free očitno po epilogu cilja na novo sezono ampak realno gledano bolje bi bilo, da bi serija imela 1 epizod in bi vse skupaj zaključili, glede na kvaliteto same serije bi pa rekel, da druge sezone ne bo.
  11. Skoraj isto mogoče celo isto.
  12. Ja oba sta debila. Green Dragonsi poslali par puščic v njuno smer a la cirkusanti.
  13. Pač klasika Shinji Mikami. To je to.
  14. Meni osebno je delal Tango izvenžanrske oz. manj priljubljene igre. Od Evil Within,Ghostwire Tokyo Hi-Fi Rush so vse japonsko malce čudne, ampak so dosegle vsaj spodoben uspeh.
  15. Tango je bil res dober studio in isto mislim, da lahko rečemo za preostale studie. Tudi za Arkane, ki je fantastičen studio, ki pa se jim je žal zadnja igra res žalostno ponesrečila.
  16. Kaki debili, so odpustili trenerja, ker so navijači žvižgali. Škoda, da ne gredo sami ko se jim žvižga stalno. Kaka debila sta ubitačen kombo Delius-Barišić. Pa nekaj se govori o prodaji/menjavi Matka za Tolića. Baje, da Celje hoče samo milijon za njega, saj liga ni glih top ampak majster hara našo ligo in en tak drobiž.
  17. Pizda ko jebe te pofukane kravatarje. Sem si zelo zelo želel nadaljevanja Ghostwire Tokyo, ki naj bi bil v delu sedaj pa to. Fak of.
  18. Armando

    Azijske serije

    Oh ja sem ga že . Fantastična stvar.
  19. Armando

    Azijske serije

    Švoh serije zadnje čase, My Yokai Girlfriend me ni pritegnila, pri korejcih sem se vpalil na Blood Free. Han Hyo Yoo je ponovno fantastična, itak moška izbira ni švoh. Drugače pa tako tako. Bom probal kake filme raje.
  20. Armando

    [uradna tema] Japanka

    Tale Garden zgleda precej luštn.
  21. Naj eden na kratko in jedrnato pove zakaj so Helldivers 2 tako skurcani?
×
×
  • Ustvari novo...