Skoči na vsebino

Levitan

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    59
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

95 Jogurt

Več o članu Levitan

  • Butast stavek
    Najraje liže usmrajenega krapa od nazaj

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 385 vohunjenj
  1. Gorica bo morala pa kar zgodaj na priprave v Rovinj, če zmaga pokal. Europe's calling! Finale Gorica:Rogaška. Pokalo bo!
  2. Ma kaj tem idiotom ni jasno? Kdo jim ne dovoli igrati? A mislijo na viole? A res ni nobenega f klubu, ki bi pomislil, da pa morda tole ni ravno ok zapisati pa objaviti...
  3. Levitan

    Trenutno berem

    Pišejo, da je to najboljši napisan western. Od začetka se mi je malo vleklo, ker opisuje pokrajino zelo podrobno, ipd. Nisem fen tega. Potem sem knjigo za moje standarde kar hitro požrl. Deluje zelo verodostojen opis življenja kavboja tistih časov.
  4. Se strinjam s tvojimi zapisi. Na nek način razumem otroke, tudi meni je bil Beckham bog, ko sem bil mulo in je prvi moj dres bil od njega in če bi prišel v Slovenijo bi norel. Ne vem pa, če bi ravno jokal, če bi ga Udovič zabil Seamanu Tudi na Hrvaškem bi imeli froci drese Crja, pa plakate s prošnjami za dres - ampak ne v takem številu in proti lepi njihovi! Noro. Za slabo vzdušje tudi jaz ne bi krivde pripisal Ljubljančanom. Kolikor hodim na reprezentanco v Stožice, slišim raznovrsten folk. Pridejo z vseh koncev ker je LJ pač center. Če bi bil tekma v MB, bi bilo precej manj tega. Jaz se že ne bi za vsako tekmo vozil s primorske tja. Ampak ja, športno navijaško smo eni cepci. In NZSjev pristop k tekmam to samo še slabša. Kaj za vraga je bil tist lightshow pred tekmo pa mahanje z mobilniki? Ceneno in prazno. Kot je nekdo rekel, škoda je Jokiča. Tip je legenda, sto tekem ne bo še lep čas nihče presegel, pa so ga tam dojemali pred tekmo kot nebodigatreba.
  5. NE ME JEBAT. Pa koliko moraš bit prtegnjen v glavo, da greš pred javnostjo pri teh letih poljubljat enega narcisiodnega bedaka na igrišče? In Ronaldo se sploh ni upiral Najbrž top5 predstava naših. Ever. Ni bilo slabega člena. Ampak klofuta vsem igralcem s strani zblojene publike. Kot da bi prišla Esmeralda. Butast narod smo, nimaš kaj.
  6. Levitan

    Naša mala greznica #9

    Kul trener. Tu ga je zanimivo poslušati: Si ne predstavljam, kako je to, da veš koliko časa za življenje ti je še ostalo...
  7. Bolj kot slaba igra proti Malti so me včeraj zmotile druge stvari. Keka spoštujem, ampak včeraj se je videlo, kako trenersko omejen je (pa njegov štab, glede na to, da je tekmo vodil Cesar). Kurtić si zasluži iti na Euro zaradi zaslug, pa tudi proti Kazakstanu se je videlo, da lahko v kritičnih momentih doda svoje izkušnje, ipd. Ne moreš mu pa zaboga nuditi 77 minut proti Malti na prijateljski tekmi. Tu se išče nove rešitve, ampak ne z igralcem na izhodnih vratih. Da proti Malti ne poskusiš z novimi napadalci je tudi strel v prazno. Šeško je sicer zabil, ampak je bil prvi polčas grozen. Na Euru naj gnoji celo tekmo, pa se ga čaka, da ga pokne v 89., včeraj pa bi Celar komot dobil minute. Vztrajanje z Mlakarjem in Verbičem je tudi čista ozkoglednost, medtem ko Lovrić in Stankovič spet brez vidnih minut. Edini plus tekme je Horvat, ki je dobil 90 minut in je tudi pozitivno odigral. Nimamo nekega nabora, ampak da na taki tekmi ne poskusiš s čim novim. Recimo z golmanom. Belec ni bil nič kriv, ampak se ga kot kaže drži že taka karma, da zleti mimo njega že vsak strel. 33 let ima, naj brani kdo drug...
  8. Levitan

    Naša mala greznica #9

    Nogomet je simpl igra, ki je v osnovi doživela malo tektonskih sprememb v pravilih tekom zgodovine, tako da takšni posegi v igro vodijo v nepotrebno kompliciranje in draženje ljubiteljev žogobrca.
  9. Pač kar želim povedati je, da se splača kupiti karto prej, ker imaš skip the line. Raje dam par evrov več, kot pa da na petdnevnem izletu Rima, štiri ure zabijem v koloni. Pri vatikanskem muzeju je bila nora kolona.
  10. Midva sva šla z vlakom, mi ni žal. Letališče v Rimu je kar oddaljeno od mesta. Če vse skupaj sešteješ, si z vlakom tam tam. Prenočišče bi tudi jaz svetoval blizu glavne železniške. Da ne rabiš s kufrom po celem mestu prvi in zadnji dan. Z železniške pa imaš itak metro povezave non stop. Na koncu sva prehodila še pa še in je bil to najlažji in najboljši način. Busi so brezveze, ker traja pol več kot hoja. Ajde, edino Vatikan ipd., sva jo mahnila z metrojem, ker je daleč od železniške. Sva mislila vzeti tedensko karto za prevoze po mestu, pa se ne bi splačalo, ker busa nisva rabila, metro pa samo dvakrat ali trikrat. Če želiš obiskati glavne atrakcije priporočam čim prejšnjo rezervacijo oz. nakup kart. Od koloseja, muzejev, Vatikana, ipd. To je pokupljeno že lep čas prej.
  11. Kaj si mislite o tem navalu na karte za Slovenijo : Portugalsko? Jaz bi pri vhodu stal s kolom in po glavi vsakega z dresom Krištjanota ali pa če bi rekel, da je prišel gledati njega. Poslušam že nekaj časa: "Gremo gledat Ronaldotaaaaa" Ma mrš. Hrvati bi ves čas pumpal o svojih, tu pa skorajda da sama NZS tišči Crja v reklamo... Kot narod smo res eni pohlevneži.
  12. Đizs... Mislim, saj se kolne na tribuni... Ampak z neko mero občutka, med otroki tega ne boš delal. Kaj se šele sliši na kaki 3. SNL tekmi. Sudja sliši o vsem svojem družinskem drevesu še predno stopi iz garderobe. Je pa dejansko nekaj na tem, da je brez navijanja tekma res pol manj doživetje. Recimo, zadnjič sem imel možnosti iti na Udinese za 15€ karto, ampak igrajo trenutno pred prazno curvo zaradi žaljivk Magnanu. Nisem šel, ker bi bila zadeva manjše doživetje, kot pa poln stadion in navijanje non stop. Zato grem raje drugič.
  13. Sramotno nizka kazen za MB. 25.000€, štiri tekme brez gledalcev in 3:0 za Muro. Tista svojat bo pa še vedno lahko šla na gostujočo tekmo al kako?
  14. Levitan

    Trenutno berem

    To sem videl ja, ampak ne vem... Štefančič mi ne sede ravno. Bral sem njegovo knjigo o Laibach, pa še nekaj drugega, ampak se mi je bilo kar težko prebijati čez... Pa bojim se, da bo začel v Cankarja vpletati svoj neoliberalizem in kapitalizem Hvala za predlog, mogoče nekoč.
  15. Levitan

    Trenutno berem

    Berem Cankarja. Pohujšanje v dolini Šentflorjanski in Hlapce. Prva mi je tako, bolj sproščena zadeva, Hlapci so pa... Uf. Na koncu je res bolj tragika kot satira. Hud je bil Ivan, škoda ker ni živel dlje, bi znal še marsikaj pametnega povedati. Bo treba kako biografijo prebrat. Grem naprej na Martina Kačurja.
×
×
  • Ustvari novo...