Skoči na vsebino

indigo

Aluminat
 • Število vsebin

  54
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

93 Jogurt

Več o članu indigo

 • Butast stavek
  "tuko dol bom pune hamre rore"

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 371 vohunjenj
 1. Naslednjih 14 dni bo kljucnih.
 2. Vodo jaz te bozam po glavici za izposojo. xD Jebes onega Damachka.
 3. Jaz sem tudi imel sreco in si gaming kisto sestavo v zacetku prejsnega leta in mi zdaj zadostuje za popolnoma vse kar igram. To, kam so zdaj sle cene, da npr ena 1660 super pride skoraj ali vec kot 400€ je bolano.
 4. Jebenti sn ti jelly. Tale je res... uf.
 5. Saj vem, i feel bad, ampak po drugi strani pa vsi ponujajo taksne cene. Zakaj ne bi poizkusal tudi sam iztrzit cimvec. Cudni casi so.
 6. Kupljena poleti 2020. Za taksen denar jo seveda raje imam. Lahko pa jo poizkusim po drugih kanalih prodati po koronskih cenah hehe.
 7. Yo boysi, gledam malo cene trenutnih gpu -jev in ja, pac... sick times. Kaj mislite, za koliko bi lahko prodal svojo 2080 super? imam moznost dobiti 3080. Naj vam gpu ji v tem letu prinesejo veliko lepih raytrejsanih trenutkov!
 8. Yo guys, kolega bi rad vzel eno grafo, pa ima nagledano eno ASUS GTX 980Ti STRIX 6GB ker neke druge pametne ponudbe ni. Koliko je to vredno? Na bolhi so po cirka 200€. Ne igra nekih zahtevnih iger pa se to samo 1080p.
 9. Jaz mislim, da bom tole generacijo kar preskocil. Gejmam vedno manj, tisto kar pa imam pa trenutna (2080 super) popolnoma zadostuje oz. je ze to overkill.
 10. Zelo spodobna prezentacija, ampak dokler ne bo verodostojnih testov ne verjamem nic. Je pa AMD-jeva alternativa dolgorocna zame bolj privlacna kot nviidina. Se mi pa sicer nikamor ne mudi, s trenutno monstroziteto lahko furam vsak spil po svojih merilih.
 11. indigo

  Računalniska periferija

  @DaCapo tocno taksno cifro sem imel v mislih. Ti javim do konc tedna ce se odlocim prodati to kisto, ker imam mocnejso.
 12. indigo

  Računalniska periferija

  Kolko bi po vase bil vredn comp: B450 Gigabyte Aorus Elite Mobo 2700x Cpu z Wrait coolerjem 32 GB RGB 3200Mhz rama (2x16) Nvidia 2080 Super grafa 512 GB NVMe SSD 6TB WD Red Pro za klasicno storage Sound Blaster X-fi zvocna Corsair RM750 modularc napajalc Vse lepo skupaj zapakirano v fractal design meshify C ohisje z 4x Noctuinimi 12cm venti. LP pa lp in , lp.
×
×
 • Ustvari novo...