Skoči na vsebino

indigo

Spolovilni tehnik
 • Število vsebin

  88
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

538 Fant od fare

Več o članu indigo

 • Butast stavek
  Utripa v mesečini. Ampak zelo potiho.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 992 vohunjenj
 1. Ovi ma malinovec v loopu looolz.
 2. Dobra stvarca! Enjoy pune hamre bombe rure.
 3. Tocno tako. Ne, instalacija Win11! In ne prepozna build in keyborda, trackpada in touchpada. Za surface laptope obstajajo posebej recover image-i, ki imajo te drajverje inkludirane. Ce vzames latest win 10 ali win 11 instalacijo, rabis zunanjo periferijo, da sploh lahko kaj instaliras lol.
 4. Sem popravil. Zelel sem samo povedati, da ce ga ne bi dobil "zastonj" ga s svojim lastnim denarjem ne bi nikoli kupil. Ja, je delalo. Tako, da sem preko usb docka priklopil gor eksterno usb misko in tipkovnico.
 5. Sam sem dobil se Surface Laptop 4 (13.5 verzija, black matt metal). Laptop je vizualno poslastica. Kvaliteta izdelave top notch. 3:2 display top notch. Tipkovnica top notch. Zvocniki nad povprecjem. Battery life nad povprecjem. Pol pa zelis narediti clean install winsov z usb sticka, bootas pa ugotovis, da ti ne dela tipkovnica, trackpad in touchscreen. xD Mores priklopit ali usb misko ali tipkovnico, da sploh lahko kaj naredis, lol. Na googlu komaj nasel odgovor. Popizdis. Ce ga ne bi dobil kar tak, ga ne bi nikoli kupil s svojim lastnim denarjem.
 6. Jaz imam MSI-jev Prestige 14 Evo za razne prckarije, ko sem na poti. HW je overkill, neverjetna odzivnost zaradi pcie gen4 ssd -ja. Build quality soliden, lahek skratka top. Le pod konkretnim workloadom se hitro overheata ker en mali fan v ultrabooku pac nea more hladiti takega proca.
 7. meni je dejansko vseeno, kdo si kaj vzame, sam pac prisegam na amd. vazno da IGRICE shibajo pune hamre rore cuj.
 8. Spomni me, da ko om v sfici, da te tepem do kri.
 9. Zakaj si vzel Intela. :((((((( (CPU)
 10. well, well, well

   

   

  prvič vidim ta feature...

 11. Daj mi kupi eno, to je za tebe kako placo mas en dan dela samo.
 12. Sramota! TO se klosari in smetari ter deponija nea bi sprejeli. Daj zazgi to vse vkup ti apple bizgec.
 13. Ja. Se ne mudi, 2080 super se vedno dobro sluzi.
 14. Cene padajo. Folk zdaj skusa prodati svoje za precenjeno vrednost. En znanec prodaja 3070 tole v povezavi od kmeteka za 1300. Za 1300 se zdaj dobi ze 3080. To bojo good times.
 15. Ne vem, ce bo komu pomagalo ampak velja za vecino MSI -jevih laptopov: Z doloceno kombinacijo tipk se da v biousu aktivirat advanced menu, kateri ima bolano stevilo opcij - med drugim tudi za cpu power limitse, state-e ipd.
×
×
 • Ustvari novo...