Skoči na vsebino

urby20

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  35
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu urby20

 • Butast stavek
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ima mimovrste zadnji kos na zalogi tako da pohiti
 2. https://www.gamers.si/xboxseries/xbox-series-x-1tb
 3. Pomoje noben ne more dobiti, ne samo igabiba. Ze novi nintendo switch OLED je problem dobiti, oz. ga trenutno ne dobis nikjer vec.
 4. Kot že v naslovu omenjeno, kupim igri mario kart 8 deluxe, just dance ali tudi kakšno drugo otroško (npr. crash bandicoot), itd.
 5. OLED-e je očitno dobil samo Konzolko, sem preklical pri BB-ju in danes naročil pri Konzolku.
 6. Jah ne vem no, ponavadi je za določen izdelek povsod ista doba tovarniške garancije (pustimo dodatna jamstva).
 7. V bigbangu jih niti včeraj niso dali na pošto, so samo poslali email, da jim dobavitelj ne more dobaviti, zato sem včeraj ob 22h oddal naročilo pri konzolkotu in sem danes malo po 9.uri zjutraj že dobil email, da je naročilo pripravljeno za prevzem. Me pa malo bega, da ima bigbang in mimovrste že po defaulut 2 leti garancije pri konzolkotu pa piše samo 1 leto?
 8. Bomo sprobali in videli, ko dobimo konzolo, ne bo se pa nihče sekiral zaradi teh 20€.
 9. Hotel sem pokazati ozadje, katerega očitno nihče ne vidi, oz. ne zna razbrati A res toliko drkate te igrače, da vas začne boleti roka in ne kur-ac? ah ja, za nekaj minutno igranje skupaj s hčerko bo tole čisto ok in nikomur ne bo odpadla roka ali v le to prišli mravljinci
 10. Controller grip dobil, switch pa naj bi bil konec naslednjega tedna, oz. upam, da ni to vse od novega switch OLED
 11. Jaz sem narocil OLED-a, ker pri hisi se nimamo switcha, zato se mi zdi smiselno kupiti najnovejso verzijo. So mi pa pravkar sporocili iz Bigbanga, da jim je dobavitelj javil, da bo dobava zamaknjena na predvidoma naslednji konec tedna…
 12. Je se kdo tukaj narocil novega switcha OLED? Jaz sem prednarocil v bigbangu, upam da danes odposljejo da za vikend malo sprobamo mislite, da bo tudi tole vroca roba kot ps5?
 13. Sem kontaktiral nekoga na fb marketplaceu za mario kart 8 in odyssey in hoce za vsako 50€ (rabljeno), kar pa se mi zdi too much in je verjetno bolje vzeti novo v trgovini za 60€ kajne?
 14. Hvala vsem za nasvete Kje pa se kaj igre kupuje, na ps-u imam ps plus naročnino in imam kar lepo zbirko iger, ter nekaj kupljenih (gt sport, rdr2)? Obstajajo kakšna znižanja ravno tako pri nintendu za igre v online store recimo?
 15. 6 let ima. Switcha sem si umislil ravno zaradi tega, ker na ps-u ni super maria in bo pomoje super za tamalo. Lahko kakšen link plastičnih Joyconov, oz. kje se dobi tole? Hvala
×
×
 • Ustvari novo...