Skoči na vsebino

ana

Rumeni jak
 • Število vsebin

  408
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

ana je zmagal 4. novembra

Bitje ana je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

-5 Podrepna muha

Več o članu ana

 • Butast stavek
  se rima na banana.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ana

  COVID-19

  Problem je, da imaš previsoko mnenje o svojem razmisljanju. Nihče od nas ne ve vsega. Če ti nekaj ropota v avtu posluša mehanika, če grades hiso ti svetuje arhitekt, elktricar ti popravlja napeljavo za mnenje o cepivih bi pa poslusal nekoga, ki prakticira bioresonanco.
 2. ana

  COVID-19

  Za booster je Moderna priporočila polovicno dozo njihovega cepiva. Vse kar to pomeni, je da bi lahko šli nazaj na kolicino s katero so cepili prvi dve ceplenji.
 3. ana

  COVID-19

  To je teorija zarote samo v tvoji glavi. Tu vecinoma vsi, ki delajo na tem podrocju (imunologi etc), predvidevajo to vsaj za starejse ljudi. Podobno kot gripa.
 4. ana

  COVID-19

  Seveda verjamem v ceplenje nosečnic. Za razliko od tebe pa ne verjamem v to, da jih pustimo umreti, če so necepljene in resno zbolijo za Covid-om,da ne bodo zasedale postelj v intenzivni.
 5. ana

  COVID-19

  Sef me sprasuje zakaj sploh posvecam pozornost nekem hare krisna fanatiku ali karkoli ze si. O duhovnosti in alternativnem zdravljenju pa res nimam nobenih izkusenj in jih nikoli ne ne nameravam imeti.
 6. ana

  COVID-19

  Tisto o mutacijah virusa zaradi cepiv ne razlozi najbolj osnovnega vprasanja. Kako, da so se te mutacije najprej razvile v necepljenih oziroma nizko ceplenjih populacijah. V tistem prispevku, ki sem ga obesila prej je hipoteza, da je imel prvi bonik z zadnjo mutacijo zelo nizko odpornost. https://www.irishtimes.com/news/health/omicron-variant-the-knowns-and-unknowns-1.4741205 This variant has a large number of mutations: 50 overall; 10 on “the receptor binding domain” of the spike protein. This suggests it emerged from a persistent infection in an immunocompromised person.
 7. ana

  COVID-19

  Alternativna medicina pove vse. Taki kot ona so pijavke, ki pijejo kri obupanih ljudem, ki skušajo pozdraviti neozdravljive bolezni. So nekaj najbolj nizkotnega. Mimogrede, da resno primerja število obolelih v UK v prvem valu, ko je bil njihov testni sistem sesut in popolnoma nereprezentativen s trenutnimi številkami pove vse. Laznjiva psica je premila opazka.
 8. ana

  COVID-19

  Sori, ti bi itak pustil umreti vse. Na primer mlade ženske,ki zaradi nosečnosti ali po porodu doživljajo hujšo obliko bolezni. Zakaj bi jim skušali dati možnost preživetja. Tvoj argument he tako neumen, da ga sploh ne bi smela jemati resno.
 9. ana

  COVID-19

  Ne Valneva, ki naj bi bilo cudezno cepivo?
 10. ana

  COVID-19

  Mogoče bi lako prebral svoj link in videl, da je večja razlika v smrtnosti pri tistih, ki so mlajši od 65. Torej odličen razlog za ceplenje tudi mlajših, da ne zbolijo resno, ker jim korona močno poveca verjetnost smrtnosti. In mimogrede, če tistim, ki vas skrbi varnost cepiv, ponudijo Merck zdravilo, ga boste vzeli, glede na zadrzke v FDA (13 je glasovalo za 8 proti)?
 11. ana

  Kaj se trenutno predvaja?

  A tu nihče ne gleda Succession? 7mi del je bil brutalen v najboljšem pomenu besede.
 12. ana

  COVID-19

  Ja, sesutje zdravstvenega sistema je majhna cena za plačati, da tebe ne bodo vznemirjali s tem, da pokazes en listek ali aplikacijo.
 13. ana

  COVID-19

  Ja in v UK štejejo vse, ki so bili pozitivni v 28 dveh pred smrtjo. V Angliji so nekaj časa šteli vse, ki so umrli v roku 60ih dni po pozitivni testu... In Rusi imajo cel kup manj smrti, ker ne testirajo. Zato pa se gleda tudi dodatne smrti po drzavah, da se dela bolj realne primerjave.
 14. ana

  COVID-19

  Nočem biti preveč žaljiva, ampak kako si ti dejansko predstavljas določanje vzroka smrti? Predlagas komisijo zdravnikov, ki bodo pregledali zdravstveno kartoteko vsakega bolnika, ki umre v bolnici, v domovih ali doma, kaj točno je vzrok smrti. (Bi nekdo, ki ima naprimer raka, preživel brez kovida in podobno). Si ti predstavljas, da je nekje bataljon zdravnikov, ki samo čakajo, da lahko pregledujejo kartone ali celo delajo avtopsije, medtem ko ni dovolj osebja na intenzivni? Če vidiš v tem zaroto, je to skoraj pomilovanja vredno.
 15. ana

  COVID-19

  Predvidevam, da je po tvoje v Sloveniji dvakrat vecja smrtnost kot v velikem delu drugih evropskih drzav, ker mislis, da samo v Sloveniji stejejo vse. Bolnice so tudi prenapolnjene zaradi prehlada. Na katerem oblaku zivite nekateri... Samo primerjaj dodatne smrti po letih in je jasno, kaksen je vpliv pandemije. Osebno mocno verjamem v pozitiven pogled na situacijo in optimizem za prihodnost, samo laznih iluzij si pa ni treba delat.
×
×
 • Ustvari novo...