Skoči na vsebino

ana

Deklina
 • Število vsebin

  1 418
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

ana je zmagal 4. novembra 2021

Bitje ana je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

625 Jezus

Več o članu ana

 • Butast stavek
  se rima na banana.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Si prebral članek? Ocenjujejo, da je njihov sistem še bolj ugoden za koncesionarje.
 2. Hmmm. Ne bi si mislila, da bo taka podpora Rusom v Sloveniji, pa je. Ne vem, če je večina, ampak ta izjava zame ni tako napačna. Vsaj v primerjavi z odnosom do Rusihe tu. In ja precej dobra anglesčina. Tu ima Rusija nekaj podpore samo na lula delu leve in pri tistih ekstrem desničarjih z avtorativnimi tendencami (ki tudi mislijo, da je Trump best ever president). Skratka nihče, ki bi se ga jemalo resno.
 3. Verjetno na BBC playerju, ki ni dostopen zunaj UK.
 4. Ja to niso najbolj posrčene izjave, ampak nisi pa odgovoril, če se tebi zdi njeno vedenje primerno. In mimogrede vidim, da je o bontonu in protokolu danes članek tudi v Delu, ki bi ga težko označili za Janševo trobilo.
 5. Jaz ji nikoli nisem rekla fail od babe. Ne more se pa vse kritike razložiti s 'to je seksizem'. Njeno vedenje je pripomoglo h kar nekaj razpravam o protikolu in bontonu. Ne zato, ker je ženska, ampak zato, ker njeno vedenje ni bilo primerno. Malo nepošteno je vse kritike zavrnit s 'to je seksizem'. Povej mi, se je tebi njen mimohod na državni proslavi zdel primeren? Je bila tista obleka res primerna za funkcijo, ki jo opravlja?
 6. Mogoče, ampak tako Grims kot Hojs imata potrjen dolgotrajni 'moron' status. Bi bilo treba it ene 15 ali več let nazaj, ko sta bila še 'sveža'. Mimogrede, ko se dajeta Grims in Hojs za primerjavo je verjetno problem. Edit: vidim, da me je Tyne prehitel.
 7. Posledica gospodarske rasti. Po Golobu je kriva prejšnja vlada, ker so bili rezultati predobri.
 8. Ne bolj ljudem bomo govorili, da hočemo ven iz Nata, delali bomo pa natančno to kar nam Nato reče.
 9. Mogoče. Ampak ta vlada bo pa potrdila nakup.
 10. Si upam stavit, da bo šel nakup oklepnikov skozi. Mogoče bo nekje izgovorov da so se oni dogovorili in sedaj je predrago prekinit, ampak šlo bo pa skozi.
 11. May je tudi primer v UK. Sicer je bila izvoljena, ker je Gove pravilno ocenil Johnsonove voditeljske sposobnosti, ampak vseeno. Moja teorija, da se na desni veliko manj obremenjujejo, da bo nekdo prva ženska na kakršnem koli položaju. 'She'll do' mentaliteta. Na levi se pričakuje neko popolnost od žensk. Samo 'najboljša' ženska je lahko kandidatka. Zato pa razne Grete in Malie postanejo prominentne. So premlade, da bi imele kakšnokoli zgodovino ali imele priložnost storiti napake. Pri moški standardi in pricakovanja niso tako visoki.
 12. Pojma nimam kaj je trenutno dovoljeno za referendum v Slo. Nic ne nasprotujemsama sebi. To je vprasanje gradbenih dovoljenj in vmestitve v okolje v vsakem posameznem primeru tako kot se dela pri vsaki drugi zgradbi. Ne pa neke splosne prepovedi, ki so itak posledica nekih drugih frustracij.
 13. Svicarji so tudi prepovedali minarete na referndumu kar nima nobene logike. (nic nimam proti, ce se prepovedo posamezne gradnje kot neprimerne za okolje, ampak splosna prepoved je pa cista neumnost). Irska ima tudi cel kup referndumov in sploh pri zadevah o EU dobis najprej samo headbangerje na referendum, potem se pa malo drugace napise zadevo in se ga izvede ponovno, da se dobi bolj normalen rezultat. Recimo nasprotovali so siritvi EU leta 2001 (za skupin drzav v kateri je bila Slovenija) in se je referndum moral ponoviti.
 14. Plus lokalne volitve so itak bolj specifične in močno dvomim, da bi katera koli vlada ob trenutni mednarodni situaciji, prav veliko povečala svoje procente. Bolj verjetno bodo izgubili ljudi.
 15. Mislim, da so določena vprašanja preveč zapletena za referendume. Ker je že tema v medijih, Irska je v poznih sedemdesetih ali zgodnjih osemdesetih izglasovala svetost življenja zarodka in je šlo to v ustavo. Če odmislimo neumnost prepovedi splava, je to povzročilo še cel kup drugih legalnih zapletov okoli tadev za brez veze. Redko pristane v zakonodaji toliko neumnosti kot, ko so vpleteni referndumi. Se še kdo spomni tistih neumnosti okoli umetne oploditve in prepivedi za samske ženske? Je to še v veljavi?
×
×
 • Ustvari novo...