Skoči na vsebino

ana

Deklina
 • Število vsebin

  2 213
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  4

ana je zmagal 2. februarja

Bitje ana je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 563 Jezus

Več o članu ana

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Meni to ni slaba ideja ob tem, da se da dolocen del place neobdavcen. Mislim, da so o tem ze govorili dokler ni moral odstopit prejsnji drzavni sekretar na ministrstvu.
 2. ana

  Izgubljena prtljaga

  Znancu je nekdo drug vzel kovcek pomotoma namesto svojega in so ga/jo hitro doklicali (kontakt informacije so dobili od kovcka, ki je ostal). Verjetno obstajajo primeri kraje, samo je bos res skusal ukrasti nekaj, kar je v 50/50 polno umazanega perila, ki verjetno ni niti tvoje velikosti. Problem so povezani leti, kjer gre kovcek na eno lokacijo potnik na drugo, potem se pa po moznosti se kake bar kode zbrisejo, nalepke unicijo in je tezje razbrati kam ga poslati nazaj.
 3. Nima moci, ima jo pa dovolj, da naredi zdraho znotraj stranke, vcasih koalicije. Te udelezbe na raznih protivladnih prostestih so ravno zato tako bedne, ker ne dosezejo nic razen oslabijo svojo stran. Nobena stranka ali vlada ni mocnejsa, ko notranje razprtije udarijo na dan. Ali pa to pomeni, da je kaj bolj verjetno, da bo Jenullova ekspertiza naenkart resevala slovensko zdravstvo? Niti priblizno. Tu ne gre za spore o tem v kolko blata lahko stojijo krave in kdo jih lahko nalaga na tovornjak pac pa so razni interesi in interesne skupine veliko mocnejsi.
 4. Pri njem malo bolj vedo kaj je pričakovat. Dvomim, da gre v vlado z Janšo kdorkoli še s kakimi iluzijami. Kolikor lepo sicer Saosin razlaga demokracijo, mu ni jasno, da je kolektivna odgobornost način vladanja, ki je precej pogost v demokracijah. In tudi, ce je ta bolj ohlapna, so ponavadi meje soliranja. Ministrski stolcki so navsezadnje privilegij in zanje je treba pozret dolocene zadeve, ki stranki niso vsec.
 5. A daj no mir, mislim, da je dovolj jasno. Ce pa slucajno komu manjkajo osnovne sklepanja... Bobnar in Setinc Pasek sta bili ostavljeni/izkljuceni zaradi nestrinjanja. Pa kmetijska ministrica tudi mogoce. UKZ je nenadoma zelo tiho. Toliko o tem kako je sedaj drugace, ker Jansa ni na oblasti. Mimogrede najnovejsi primer zosa, ki nastane zaradi soliranja, je stemplanje. Strinjam se s Hanom, da je zakon neumnost, ampak cas, da to pove je bil, ko se ga je sprejemalo na vladi in ne sedaj. Tako je pa samo malo pomagal opoziciji in spodkopal avtoriteto vlade.
 6. Samo zato, ker jim resitev ni vsec, se ne pomeni, da niso del vlade. Ali si noter ali si ven. Stranke, ki hocejo bit opozicija naj gredo vopozicijo. Vlada ima svoj program, ki ni Jenullov program. (Kot ze receno nisem videla, da bi bili v tem primeru clani Levice na protestu, vsaj ne v vidnio vlogi in ne vem, ce je kritika upravicena. Govorim na splosno, da se ne morejo stranke zmisljevat, kaj so).
 7. Ker bi morala vlada imeti kolektivno odgovornost. Podpisali so zaveze v programu za vlado in stopili v vlado. Ne moreš biti malo v vladi. Sicer tam nisem zasledila, da bi bili na protestu predstavniki Levice, tako da ne vem, če je tokrat problem.
 8. Torej so ljudje teoretično stali v vrstah za zdravnika. In recimo ženske v Idriji teoretično nimajo ginekologinje. Koliko časa pacienti v Celju čakajo na izvede? Ja zdravstvo se mora reorganizirat samo me močno zanima kako boste izvedli shut up or fuck off strategijo brez, da nastradajo bolniki. Aja mimogrede, ker se je že število pacientov na zdravnika v VB kazalo. Za nenujne zadeve čakajo ljudje v pobprečju 10 delovnih dni, da pridejo do osebnega zdravnika, bilo je že tudi do 19.
 9. Jasno je, da nekaj okoli koncesij v Sloveniji ne deluje. Ne more se podeljevati koncesije samo za lepe zadeve, če hočejo izbirat samo dobičkonosne posege naj gredo na trg in zaračunavajo za storitve. Za koncesije pa mora država postavljal določene pogoje. Kar se pa tiče tega, sa so zdravniki med najbolje plačanimi v javnem sektorju pa me zanima kdo bi po Jenullu moral biti? Kateri poklic v javnem sektorju ima zahteve po izmenskem delu, vikend delu, 6 let študija (saj je še vedno 6 let?) in še nadaljno specializacijo? Koga bi Jenull v javnem sektorju plačeval več? Funkcionarje na ministrstvu za kulturo?
 10. Je samo še ena od vrst neumnosti. Kako se naj po vaše štempljajo novinarji? Sploh če recimo spremljajo celodnevno dramo v parlamentu, so nekje na terenu in podobno. Kako se recimo štemplja nek kreativec, ki dela v oglaševanju ali podobnem? Poznam nekoga, ki je, ko se mu je zataknilo pri načrtovanju projekta, šel domov kosit travo. nekateri tu in Luka Mesec se vedete kot, da je edina vrsta dela manufaktura v 19em stoletju. Prepoved kajenje je pripomogla k boljše zraku v lokalih, to nima nobenih pozitivnih učinkov razen tega, da bodo troli v Levici imeli občutek, da nekaj delajo. Mi imamo štemplanje in/out. Ce bi uvedli stemplanje odmora bi kar nekaj zaposlenih imelo vec kot 30 minut odmora. Ze tako sem jih imela par, ki se niso stempljali zjutraj, ce so bili pozni na delo.
 11. Ja samo proti diskriminaciji se lahko bojujejo tudi brez tiskanja brošur. Če bi model omenil, da morajo zmanjšati pomoč, bi razumela jezo. To, da bodo sproducirali malo manj smeti pa štejem kot plus.
 12. Sem videla. Ne bodo imeli denarja za brosure in dogodke v zvezi diskriminacijo. Oh the horror...
 13. Ko bi vsaj, obdobje je dva neseca. vseeno je pa elektrika tu dražja. Vode pa ni treba plačat.
×
×
 • Ustvari novo...