Skoči na vsebino

Henrik

Vesoljc
 • Število vsebin

  323
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

169 Tabornik

Več o članu Henrik

 • Butast stavek
  kadi joint, a ga ne deli z drugimi. Prašič!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Henrik

  Jurassic World: Dominion

  Ko misliš da nadaljevanje ne more biti slabše od the Fallen Kingdom. No tale Dominion te spravi na realna tla. 2/10 - Neprebavljiv kup sr... - premalo poudarka na dinozavrih in razvoju dogodkov po fallen kingdom. Pa preveč poudarka na... ne-dinozavrskih stvareh. Če bo nova trilogija bom gledal samo po pogojem, da bodo res res res dobre ocene, ker tole je res šlo močno navzdol zadnja 2 dela. Jurski svet (ta iz 2015) je bil še vsaj gledljiv.
 2. 319 eur za Barakudin zaliv. To ti je pa res cena fino skočila.
 3. @Kinetic ali pa bi še dolgo čakal da bi bil spet restockano Tapravi hudič je tole ratal z dobavljivostjo lego artiklov, vsaj teh, ki so zanimivi. Moraš prav v "Flash" način, da jih ujameš pred ostalimi konkurenti. No saj zdaj ni krize, ker nimam namena kaj novih setov nabaviti, poleti res ni nekega zagona po sestavljanju En čas sem mislil da bi kupil jurski park t-rex napad dioramo, pa sem si premislil, ko ni nič posebnega.
 4. A Tallnecka težko dobite? Pol pa sem imel srečo takrat, da sem ga pred 1 mesecem pobral, ko sem čisto slučajno še pogledal na lego store prek mobitela in videl da je na voljo, drugače bi še to izpustil. Sam samo hitro šibal da poberem škatlo preden kak scalper ali lego konkurent prehiti mene
 5. Henrik

  LEGO

  In še za classic spaceship
 6. Henrik

  LEGO

  Če koga zanima mnenje tega grada.
 7. Mora biti kralj še zraven obvezno! LIder je to, pomembna figura.
 8. sem šel googlat za tega kralja iz CMF serije in vidim da je to PROPER kralj, ki bi spadal k temu gradu. Damn, še en minus za ta lego grad. Kaj ti bo grad brez pravega kralja? Bedarija. Ni vredno 400 evrov sploh, realno 300. Samo vseeno bodo ta grad množično kupovali.
 9. @ArtaX a ni kralj oni na konju s smešno majhno kronico
 10. Nelicenčen grad, 4514 kosov, cena pa 400 eur. Drago, če bi bilo za 300-330 eur pa bi morda razmišljal o nakupu a še vedno bi imel kisel občutek natega glede na ponujeno vsebino.
 11. Henrik

  Love, Death & Robots

  No nisem toliko pozorno gledal ta del, ki mi je bil res čuden. A zdaj vidim zakaj mi je bil ta lik Jibaro nenavaden, samo si nisem znal razložiti zakaj in se tudi nisem poglobil zaradi preveč čudne animacije polne tresavice in vibracij. Po tem posnetku BTS pa mi je vse jasno. No kakorkoli, zadnji del Jibaro bo od vseh epizod 3. najslabši del. Preveč flashy, tresav, in v konfliktu med realnostjo ter unchanny territory, ko prav možgani zapadejo v konflikt med realnim in digitalnim. Ga niti nisem mogel gledat drugače kot s preskakovanjem da sem čimprej prišel do konca.
 12. aha to bo ta njihov grad za 90 letnico. Kar naj ga imajo, saj ni slab, sam zgleda podhranjen
 13. Danes pogledam na slo lego store in vidim da je tallneck nedostopen spet, pa optimus prime lego in roža orhideja. Pa to hiter folk pokupi, saj tu ne morejo biti samo scalperji ali kaj? Morda samo slo lego store nima večjih količin teh modelov in posledično hitro razprodajo.
 14. Pa sem danes v slo lego store kupil Tallneck-a Slučajnost, ko sem se spomnil da bi za vsak slučaj preveril še lego slo store če je tallneck nedostopen ali na voljo in je kazalo da je na voljo. Sam hitr naredil obvoz in šel pobrat ta kos. Prav vesel sem da ga imam. Zdaj pa v sestavljanje v prihajajočih dnevih. Prvi kos Horizon zero dawn. Naslednji kos, ki ga hočem da dajo v prodajo naj bo un robo t-rex
 15. Meni tudi ta vlakec smrti deluje odvečno, ampak vsakemu svoje. Tallnecka so na slo lego store razprodali. FFFS! Bemu skalperje ali kdorkoli, ki kupuje na debelo
×
×
 • Ustvari novo...