Skoči na vsebino

cefizl

Rumeni jak
 • Število vsebin

  42
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

16 Jogurt

Več o članu cefizl

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. cefizl

  COVID-19

  To je res, sam 1.7. so mel potrjenih 304 okužb pa 50 hospitaliziranih.
 2. cefizl

  COVID-19

  Izrael od 1.7. do danes zabeležil 1250% rast okužb in 840% rast hospitalizacij. Pri 62% popolni precepljenosti. Zgleda, da res deluje cepivo
 3. cefizl

  COVID-19

  Uau, v resničnem svetu pa med cepljenim in necepljenimi prebolevniki ni blo razlike pri okužbah. In zakaj bi prebolevnik, ki ima dokazano več in bolša protitelesa, kot jih dobi s cepivom, šou vase spustit neki, kar mu lahko povzroči strdke, odpoved organov, zjebe živčni sistem, ... , al ga pa celo ubije?
 4. cefizl

  COVID-19

  Kako vprašanje? Pa sploh se ne gre za isto raziskavo. In pol js neznam brat...
 5. cefizl

  COVID-19

  Pa ne sam to, cepljenje prebolevnikov nima absolutno nobene koristi. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.01.21258176v2
 6. cefizl

  COVID-19

  Ja pač jebeš kaj sta mikrobiolog in biokemik v raziskavi ugotovila, ker je ta naložena na domeni, ki ti ne paše. Verjameš pa raziskavam o učinkovitost in varnosti cepiv, ki jih sponzorira big pharma.
 7. cefizl

  COVID-19

  Za onega modela, ki pravi, da še ni čul strokovnjaka, ki bi dvomil v cepiva. The Pfizer mRNA vaccine: pharmacokinetics and toxicity Michael Palmer, MD and Sucharit Bhakdi, MD https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2021/07/Pfizer-pharmacokinetics-and-toxicity.pdf
 8. cefizl

  COVID-19

  Ista definicija ko pr teb, sam da so diskreditirani in cenzurirani, ker so si upal izrazit dvom o cepivih. Jih maš v tej temi navedene z imeni in nazivi.
 9. cefizl

  COVID-19

  A misliš vse tiste, ki povejo kaj v nasprotju z uradno narativo in so takoj diskreditirani in cenzurirani?
 10. cefizl

  COVID-19

  Ko človek covid s smrtnostjo <0.2% primerja z boleznimi, ki imajo smrtnost 30%, pa kot strokovnjake navaja Beovičko in Faucija. Kako neverjetno bedno razmišljanje.
 11. cefizl

  COVID-19

  469 okuženih
 12. cefizl

  COVID-19

  Največjo krivdo za zmedo nosi kar minister sam, ki je pred par tedni navajal neke izmišljene številke o tem kako je v VB 99,5% vseh okuženih necepljenih, alpa sam z enim odmerkom. In pa Logarca, ki je prijavila, da v Izrealu cepljenih med obolelimi praktično ni. Namerno lažejo in zavajajo in pol nej bi se zarad pozivov takih smradov js šel cepit? lol
 13. cefizl

  COVID-19

  To je zato, ker niso to testi, ki jih je vlada zrihtala od pebov iz rajskih otokov. Naš zavod jih od novembra dalje kupuje sam.
 14. cefizl

  COVID-19

  Evo. Pred marcem niso vnašal v skupno bazo.
 15. cefizl

  COVID-19

  Nebi mogu na šiht, če se nebi
×
×
 • Ustvari novo...