Skoči na vsebino

3stan

Rumeni jak
 • Število vsebin

  9
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu 3stan

 • Stopnja
  jadnik, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil
 1. 3stan

  Kaj se trenutno predvaja?

  I approve, nisem še na koncu. Mi je všeč. Pa še bonus komad:
 2. 3stan

  Monitorji

  Najprej sem kar pizdil, ker sem z brightnessom na full gledal v čisti temi. Ampak, ko sem malo znižal brightness, je ok. Nekaj je IPS glowa, ampak ni hudega in jaz ne opazim med uporabo. Se mi pa zdi, da ima ta monitor na splošno ips glow kar visok, ko sem gledal malo slike, verjetno zaradi HDR-ja? Nisem tak strokovnjak ... Drugače super slika, filmi, igrice majo zelo lepe barve in so smooth. Itak je pa pri IPS-ih malo loterija.
 3. 3stan

  Monitorji

  Jaz imam tega, Vanz. Sem zadovoljen z njim. Super slika, tudi HDR gaming mi je všeč.
 4. 3stan

  Trenutno berem

  Enkrat že ostal nekje na sredini, potem sem pa po seriji Dark materials še enkrat vzel vse tri knjige v roke in se mi spet zatika pri zadnji.
 5. V bistvu ne vem, zakaj so dal sploh to notr. Sem pa tole gledal in se odločil, da se mi ne da s tem zajebavat: ena dva (prvi komentar v tem videu) Ne znam embedat. Plus mal se mi je mudilo pa tega ni bilo nikjer in našel sem samo 1650ti verzijo.
 6. Ampak gre garancija, ker odpiraš kišto? Jaz je nisem želel takoj na začetku zgubit.
 7. Jaz sem kupu tole: https://www.computeruniverse.net/de/msi-gs66-10sf-067-stealth-w10, sem sicer hotu 2060 verzijo, ki je 300€ manj, ampak je ni bilo na zalogi. Kar zadovoljen trenutno. (2060 vs 2070 skoraj ni razlike po benchmarkih, v nekaterih stvareh je celo boljša 2060) Gledal sem tudi g15, ampak sem videl v enem reviewu na youtubu, da ma blokirane luknje za prezračevanje, g14 mi je pa premajhen. Do zdaj sem kar zadovoljen, je pa komp mal dražji, ampak jaz ga potrebujem tudi za delo, tako da mi ni bilo panike.
×
×
 • Ustvari novo...