Skoči na vsebino

svit

Prostozidar
 • Število vsebin

  9
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu svit

 • Stopnja
  jadnik, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil
 1. svit

  Fotrov kotiček

  @Nodi: Ne ga lomit skupaj s punco in "naravnim" porodom. Tako kot ti je napisal že Thrivial, dajta roditi v porodnišnici, kjer imaš na voljo usposobljeno osebje + vso infrastrukturo, če gre kaj narobe. In narobe gre lahko miljon stvari. In še to. Ni samo tvoja punca pri tem procesu. Si tudi ti in na tvojem mestu bi jo prepričal, da naj rodi v porodnišnici. Nosečnice tik pred porodom definitivno niso racionalne in čeprav si tvoja punca želi najboljše, ta želja po romanticiranem porodu doma ni najbolj racionalna, še posebej, če je bila tvoja punca pod vplivom mode, ki prihaja iz ZDA. Tam pa je situacija čisto drugačna kot pri nas, ker moraš za porod v porodnišnici pošteno plačati in je rojevanje doma nuja. Primer: Kar se tiče epiduralne... skoraj vse matere so po vzetju epiduralne in rojstvu drugega otroka izjavile, da zakaj niso tega vzele že pri prvem porodu.
 2. Če si že tako pameten bi lahko vedel, da sem na začetku uporabljal slovenske izraze. Da bo model lahko pogooglal številke, pa sem mu dal še ameriške izraze.
 3. Bottom feederji in malo middle class so samo malo izkoristili situacijo, what else is new?
 4. 1200$ če smo natančni. Pa še to samo enkrat. Pa preračunamo, koliko je kdo dobil: - cca 330 Mio američanov x 1200$ = 400 miljard oziroma 400 biljonov oziroma 0.4 trilijona $. - Wall Street in največje korporacije 4000 miljard oziroma 4000 biljonov oziroma 4 trilijona $ => 10x več. Da se ve kje so prioritete.
 5. Ti povej meni. Če berem ameriške in naše medije, je prvo dejanje klasificirano kot pomoč gospodarstvu, drugo dejanje pa je moralno zavrženo.
 6. Zanimivo... Ko dobijo Wall Street in velike korporacije 4 biljone dolarjev javnega denarja z malo pravili za "prebroditev" korona krize (= plenjenje javne blagaje), MSM mediji temu rečejo "odgovorna fiskalna politika". Ko pa folk, ki nima ničesar malo popleni trgovine (kjer imajo itak zavarovano robo), to pa je konec družbe in zavrženo ravnanje. Socializem za bogate, grobi individualizem za revne.
 7. O glej glej te umazane Bernijeve Bro-je. Dajmo jih obsodit...
 8. Spet Romuni odvzemajo delo domači delovni sili...
×
×
 • Ustvari novo...