Skoči na vsebino

foker

Rumeni jak
 • Število vsebin

  273
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

47 Jogurt

Več o članu foker

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mah kar vredu,.. prekratko vse skupaj,.. Igra se precej dobro (PS4PRO),.. ni pa nekaj da bo skup padel,.. skoraj ne morerem verjet da ni PSVR podpore ker vsaj performance mode ne zgleda baš neka svetlobna leta nad Resi7. Je pa kar dosti detajlov.
 2. Sploh ne razumem o kakih skrivalnih delih folk tukaj govorite,.. A to da se izogibaš Staremu ki se regenerira,.. in dobesedno en posnetek ko se izogibaš stare babe?? to je prva ura špila,.. pol je pa več ali manj obična streljačina,.. Ne spomnen se več ker nazadnje sem igral End of Zoe dodatek kjer s pestmi razbiješ vse,.. in si itak OP od prve sekunde
 3. Bessie Hvala ti še enkrat !!!,.. Stvar deluje precej dobro ,.. Bitrate je mal tako tako ampak niti ni laggy toliko,.. tako da se riposte se da čisto fajn izvajat (res je pa da sem precej nadrkan,..) Tm gor na heros thingie na podstrešju Nexusa, sem ti pobral en hidden Empherial Eyes stone,.. pa samomor sem v nexusu naredil, da ti ne zajebem world tendence,.. Ja DES je neverjeten. Komaj čakam da dobim mašino. Hvala res si care !
 4. Vglavnem demo se da prelovdat že,.. Problem je da je prblž čez dva dni in samo za pol ure,.. Ne vem zakaj delajo te blesave omejitve,.. Potem pa še en demo 2gega marca omejen na eno uro,.. Kwa se to grejo,..Mah tako so me razjezili da bom kar počakal na ves DLC in čakal na težke popuste.
 5. Mislim da nič ne čaka,.. ampak velik del podjetja pač moraš zaposliti, ko se eni ukvarjajo z zgodbo in koncepti novega špila,.. Mislim daj je to zelo pametna odločitev,.. da eni pač predelujejo nekaj kar jim je poznano, ter se učijo delat z novim hardwareom,.. Mislim pa da delajo tudi na Tlou Factions (če niso že končali)
 6. Če nas Billy in melinda prej ne pobijeta z virusi in cepivi,.. in Če ameri ne začnejo3 SV vojno,.. bo PS6
 7. Sem probal share screen play z enim Amerom danes,.. In sem ene 20 minut Astrobota igral,. Ja razdalja čez lužo je velika ,.. ne vem kak upload je imel,.. tako da slika pač tako tako in lag je pri tako natančni ploščadarici kar viden,.. Potem je on malce probaval Vanquish preko mojega PS4Pro,.. in je rekel da je precej ok (posebej ko sem dal na 720p 60) ,.. Vglavnem če ma kdo DESa in mi pusti igrat pol ure da vidimo če je bolj svar bližine,.. (zjutraj mi je speedtest kazal 40/40 Mbitov,.. Če bi kdo rad testiral kaj to,.. se javljam PSN: Puamdefoke
 8. Ja za Soulstorm rabiš živce od lenivca. Pa še preveč gre na perfekcijo in zmožnost dolgega odloga gratifikacije, ko čakaš kot kreten,.. pol pa ti jih pa 3/4 potamanijo v 2h sekundah če nisi perfektno odigral (oziroma se ti je posralo),.. Sej je kul in vse,.. samo res se moraš prisilit,..
 9. Končno probal PUGB na PS4 ,.. Ne vem,.. enega sem celo ukokal,.. sem pa čisti noob (ne vem niti kako se inventar odpre),.. Je bilo pa 10 minut zelo zabavno celo z randomsi v teamu,.. Mislim da bom še malce igral. Tko da če kdo na PS4/5 še igra to stvar PM me (PS: če ma kdo DeS na PS5 naj prosim v grupi z mano sprobava ta stream play med PS4 in PS5,.. Mislim da je preko streama tako da verjetno ne potrebuješ podatkov,.. Vseeno bi pa rad stestiral koliko je laga itd,..)
 10. Ok kaj torej a ta gameshare za PS4 ni basically remote play,.. In zakaj zavraga bi rabil kere koli podatke če me friend infita v remote play?? Vglavnem če misli kdo testirat to novo funkcijo za PS4/PS5 se priporočam za pol ure DESa,.. Ok tudi navadni Remote play verjetno rabi podatke accounta,.. nisem pa ziher,.. Vseeno bi pa Desa rad igral,.. Danes itak zadandem na BB loteriji,..
 11. Verjetno,.. ampak nevem zakaj ti ne pustijo samemu nastavljat to. Pol mojih kontrolerjev se slej ko prej uporablja samo na PCju kjer si pač naštimaš deadzone,.. pa če je še tako zdrkana palica ,.. enostavno se da igrat. Seveda je vgrajen neki planed obsolescence crap,.. Ampak nismo vsi milijonarji da bomo na pol leta kupovali te stvari kar willy nilly.
×
×
 • Ustvari novo...