To je priljubljen prispevek. pumpahhh Objavljeno 9. maj 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 9. maj 2023 (urejano) Vlak do Brašova Gara de Nord v Bukarešti Po mestu Najtežja zgradba na svetu, za pentagonom druga najvecja vladna zgradba na svetu majo radi polento večerni vlak Bukarešta Kišinjev vagon bar zapečateno da ne švercajo cigaret moldavija ima širši razmak med tiri in je potrebna menjava sklopov koles ker ima punca ruski pasuš so nama zavrnili vstop v moldavijo čez reko nazaj v romunijo Iasi Punca je potem ostala v Iasiju jaz pa sem šel z maršrutko v Kišinjev in direktno naprej v Tiraspol Že čez mejno kontrolo, mesto Bendery booking za 18eur tipični sovjetski flet nekoč so vsi te vlaki šli čez mesto, sedaj ni več nobenega nazaj v kišinjev šerif tiraspol klub vsaj stal niem Kišinjev to je to. Sovjetska izkušnja 2023 preden se zakuha kakšna vojna... 9. maj 2023 uredilo bitje pumpahhh 17 2 Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 a prav zavrnili so vama vstop al so vaja potem spustili? Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 noro! hvala za tole. 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Insane fotke. Faking živeči muzej sovjetske zveze. Sej sem vedel da je na hard, ma tole me je pa sezul 3 Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 Zavidam izkušnjo. Že Moldavija je iz nekega drugega časa, Pridnestrje pa je res od boga pozabljena dežela. Prečitaj dosti dober roman Sibirska vzgoja, če želiš izvedeti več. Povezava do prispevka
skvedr Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Kako pa sta se nasplošno počutila? Je safe za solo popotnika? Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 22. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2023 Povsem brez problema. Sem šel solo Kišinjev in Pridnjestrje in ni panike. Fajn je pa znat malo ruščine Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se